Olkalybowa 29.04.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ale miałaś fajne spotkanie. Szkoda że i mnie tam nie było. Przyznaj się , pewnie mnie obgadywałyście? pewnie! prawda Ola? pewnie Ludziska u Żaby było super, każdemu szczerze polecam. Towarzystwo przemiłe, jedzenie pyszne, podarki się jeszcze dostaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.04.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ale miałaś fajne spotkanie. Szkoda że i mnie tam nie było. Przyznaj się , pewnie mnie obgadywałyście? pewnie! prawda Ola? pewnie Ludziska u Żaby było super, każdemu szczerze polecam. Towarzystwo przemiłe, jedzenie pyszne, podarki się jeszcze dostaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.04.2008 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 żaba_gonia Nawet nie wiem co tu u Ciebie napisać Twój dom wygląda BOOOSKOOO!!! Ja też tak chcę!! Udzielasz jakichś rad przy projektowaniu wnętrz Bardzo podobają mi się Twoje płytki i w łazience i kuchni i.....wszędzie!!Gratuluję!bo nie jest to łatwe(przynajmniej dla mnie ) Pieęęeknie dziekuję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ale miałaś fajne spotkanie. Szkoda że i mnie tam nie było. Przyznaj się , pewnie mnie obgadywałyście? pewnie! prawda Ola? pewnie Ludziska u Żaby było super, każdemu szczerze polecam. Towarzystwo przemiłe, jedzenie pyszne, podarki się jeszcze dostaje . Spoko, sprawdzę przy okazji Ty to wiesz jak się ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.04.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ludziska u Żaby było super, każdemu szczerze polecam. Towarzystwo przemiłe, jedzenie pyszne, podarki się jeszcze dostaje . Spoko, sprawdzę przy okazji kiedy będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.05.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ludziska u Żaby było super, każdemu szczerze polecam. Towarzystwo przemiłe, jedzenie pyszne, podarki się jeszcze dostaje . Spoko, sprawdzę przy okazji kiedy będziesz? Będę jutro, tylko pamiętaj, że nikt nie da Ci tyle ile ja mogę obiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 I my tak mamy niby na słowo uwierzyć, ze było jakies spotkanie??? Jakieś dowody poprosimy, np zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Są zdjęcia, są Żabko, fajną sunię macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Są zdjęcia, są Żabko, fajną sunię macie Faktycznie,na oczy mi padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga73 05.05.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Żaba_Gonia proszę podziel się namiarami na ludzików od mebli kuchennych.Plisssss...kiedyś obiecałaś A możesz zdradzić ile one kosztowały bez sprzętu??? Oczywiscie nie musi to być zdradzanie alkowy cenowej na forum, tylko PW.Baaardzo mi zależy A sunię macie prześliczną, no normalnie superancka.Pyszczek do zamerdania, żeby nie powiedzieć zakochania.Wezmę dzieciaki na spacer i będziemy spoglądać na Twoje domostwo i obrończynie domowego ogniska. Też taką chcę- a co, nabędę w niedalekiej przyszłosci, no i jeszcze inną.A co jak szalec to szaleć , no i spełniać marzenia. Pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 10.05.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Żabko! Masz piękny domek i napisałaś super Dziennik. Czytałam z zapartym tchem jak dobrą powieść, a nawet lepiej, bo wiedziałam, że jest to prawdziwe życie. Bardzo podobają mi się twoje łazienki, kuchnia i salon. Jestem pod wrażeniem. Też myślę i marzę o budowie domu, jestem nauczycielką jak Ty i mam dwóch synów: 15 i 17-latka. Bardzo Ci kibicuję i zastanawiam się czy kupiłaś już sobie nowy wypoczynek, bo ten planowany był super? Pozdrawiam Małgosia z woj. śląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Żabko! Masz piękny domek i napisałaś super Dziennik. Czytałam z zapartym tchem jak dobrą powieść, a nawet lepiej, bo wiedziałam, że jest to prawdziwe życie. Bardzo podobają mi się twoje łazienki, kuchnia i salon. Jestem pod wrażeniem. Też myślę i marzę o budowie domu, jestem nauczycielką jak Ty i mam dwóch synów: 15 i 17-latka. Bardzo Ci kibicuję i zastanawiam się czy kupiłaś już sobie nowy wypoczynek, bo ten planowany był super? Pozdrawiam Małgosia z woj. śląskiego Witaj w moich komentarzach Dziekuję za miłe słowa. Masz dzici w identycznym wieku więc chyba i problemy podobne. No i tez nauczycielka ...no i tez Gosia Jezuuu...a może to ja sama sobie zrobiłam ten wpis po pijaku A narożnik się spóźnia. Będzie za tydzień. Pokaże jak tylko postawie Pozdrawiam Żaba_Gonia proszę podziel się namiarami na ludzików od mebli kuchennych.Plisssss...kiedyś obiecałaś A możesz zdradzić ile one kosztowały bez sprzętu??? Oczywiscie nie musi to być zdradzanie alkowy cenowej na forum, tylko PW.Baaardzo mi zależy Pozdrawiam aga wejdź do prywatnej skrzynki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.05.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Co to się stało temu trawnikowi??? , czyżby oczyszczalnia scieków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Co to się stało temu trawnikowi??? , czyżby oczyszczalnia scieków?? bosiko do kosza i siatki byłam przeciwna, ale przegrałam w głosowaniu 1:3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Żaba co ty zrobiłaś temu ogródkowi albo co on Tobie zawinił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Żaba co ty zrobiłaś temu ogródkowi To nie ja!!!! To oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Żaba zażycz sobie w ramach rekompensaty kort tenisowy albo przynajmniej przydomowe spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Żaba zażycz sobie w ramach rekompensaty kort tenisowy albo przynajmniej przydomowe spa żadnych kortów ale spa jak najbardziej , na zszargane nerwy jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Zabko zdradź mi proszę tajemnicę Twojego wypoczynku skórzanego Moze na pw? Jaki, gdzie kupujesz, ile płacisz itp jestem na etapie wyboru i potrzebuje podpowiedzi. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Zabko zdradź mi proszę tajemnicę Twojego wypoczynku skórzanego Moze na pw? Jaki, gdzie kupujesz, ile płacisz itp jestem na etapie wyboru i potrzebuje podpowiedzi. Z góry dzięki! poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts