Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żaba_gonia

Nawet nie wiem co tu u Ciebie napisać :-? Twój dom wygląda BOOOSKOOO!!!

Ja też tak chcę!! Udzielasz jakichś rad przy projektowaniu wnętrz :lol: :wink:

Bardzo podobają mi się Twoje płytki i w łazience i kuchni i.....wszędzie!!Gratuluję!bo nie jest to łatwe(przynajmniej dla mnie :cry: :oops: )

Pieęęeknie dziekuję !!!! :D

Ale miałaś fajne spotkanie. Szkoda że i mnie tam nie było. Przyznaj się , pewnie mnie obgadywałyście? :roll: :wink:

pewnie! :wink: :lol:

prawda Ola? :D

pewnie 8) :lol:

Ludziska u Żaby było super, każdemu szczerze polecam. Towarzystwo przemiłe, jedzenie pyszne, podarki się jeszcze dostaje :p :p :p .

Spoko, sprawdzę przy okazji :wink:

Ty to wiesz jak się ustawić 8)

Żaba_Gonia proszę podziel się namiarami na ludzików od mebli kuchennych.Plisssss...kiedyś obiecałaś :-? A możesz zdradzić ile one kosztowały bez sprzętu??? Oczywiscie nie musi to być zdradzanie alkowy cenowej na forum, tylko PW.Baaardzo mi zależy :oops:

A sunię macie prześliczną, no normalnie superancka.Pyszczek do zamerdania, żeby nie powiedzieć zakochania.Wezmę dzieciaki na spacer i będziemy spoglądać na Twoje domostwo i obrończynie domowego ogniska.

Też taką chcę- a co, nabędę w niedalekiej przyszłosci, no i jeszcze inną.A co jak szalec to szaleć , no i spełniać marzenia.

Pozdrawiam

aga

Żabko!

Masz piękny domek i napisałaś super Dziennik. Czytałam z zapartym tchem jak dobrą powieść, a nawet lepiej, bo wiedziałam, że jest to prawdziwe życie. Bardzo podobają mi się twoje łazienki, kuchnia i salon. Jestem pod wrażeniem.

Też myślę i marzę o budowie domu, jestem nauczycielką jak Ty i mam dwóch synów: 15 i 17-latka. Bardzo Ci kibicuję i zastanawiam się czy kupiłaś już sobie nowy wypoczynek, bo ten planowany był super? Pozdrawiam

Małgosia z woj. śląskiego :D

Żabko!

Masz piękny domek i napisałaś super Dziennik. Czytałam z zapartym tchem jak dobrą powieść, a nawet lepiej, bo wiedziałam, że jest to prawdziwe życie. Bardzo podobają mi się twoje łazienki, kuchnia i salon. Jestem pod wrażeniem.

Też myślę i marzę o budowie domu, jestem nauczycielką jak Ty i mam dwóch synów: 15 i 17-latka. Bardzo Ci kibicuję i zastanawiam się czy kupiłaś już sobie nowy wypoczynek, bo ten planowany był super? Pozdrawiam

Małgosia z woj. śląskiego :D

Witaj w moich komentarzach :D

Dziekuję za miłe słowa. Masz dzici w identycznym wieku więc chyba i problemy podobne. No i tez nauczycielka ...no i tez Gosia :o :o :o

Jezuuu...a może to ja sama sobie zrobiłam ten wpis po pijaku :o :oops: :wink: :lol:

A narożnik się spóźnia. Będzie za tydzień. Pokaże jak tylko postawie :D

Pozdrawiam

Żaba_Gonia proszę podziel się namiarami na ludzików od mebli kuchennych.Plisssss...kiedyś obiecałaś :-? A możesz zdradzić ile one kosztowały bez sprzętu??? Oczywiscie nie musi to być zdradzanie alkowy cenowej na forum, tylko PW.Baaardzo mi zależy :oops:

Pozdrawiam

aga

wejdź do prywatnej skrzynki.. 8)