zaba_gonia 24.06.2005 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Ale się ubawiłam, czytając Wasze odpowiedzi!!! Nie muszę już pić!!! Aż brzuch mnie boli!!! Czekam na więcej propozycji!!!!Zwycięscę ogłoszę wkrótce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Jak mogłeś tak pomyśleć!!!!! Oczywiście, Ze powodem jest sympatia! tak tez wlasnie myslalem... wolalem sie tylko upewnic A kto pomógł mi zlikwidować zdublowany dziennik 13 maja.....? A kto nauczył, że dziura to niekontrolowany otwór.....? A kto radzil, co zrobić z zuchwałym sąsiadem...? No kto????? oj duzo tych pytan, duzo.. nie dam rady odpowiedziec na wszystkie na raz... 13 maja... jejku jak bylo dawno.. kto by pamietal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A widzisz!!! W konkursie na razie zajmujesz 2 miejsce po Funi! Ale konkurs jeszcze trwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A widzisz!!! W konkursie na razie zajmujesz 2 miejsce po Funi! Ale konkurs jeszcze trwa! drugie miejsce?? hmm kiepsko... moge druga propozycje? Zwalniam Nędznych Pracowników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Aaaaa już zatrybiłem. Ale mam inną wersję: Zespół Napięcia Przedbudowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 No teraz to mnie zupełnie zaskoczyliscie! Jestem pod wrazeniem! Na pierwsze miejsce wysunął się Maksiu...Nurni, pogłówkuj trochę! Funia spoczęła na laurach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Żabciu - to Ty jesteś twarda jak facet. Nieźle sobie poczynasz z budowlańcami i skunksem hurtownikiem. Wierz mi - jak partolą to trzeba ich autentycznie zgnoić i to bez litości. Dobrze jest kazać coś rozwalać, dobrze porzucać mięsem, nie płacić jak się tylko da, grozić że się ich wyrzuci itede. W pewnym momencie zrozumieją, że to nie przelewki. Przestaną Cię lubić, ale zaczną "szanować" . Pozdrawiam i dziękuję za pozdrowienia w Twoim ostatnim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Zaba-Gonia pewnie, że czytałam Twoje uzupełnienie. Nawet ci odpowiedziałam ale niestety byłam taka zmęczona, że zrobiłam to w Twoim dzienniku. Całe szczęście, że od razu się kapnęłam i zlikwidowałam to. Potem już zrezygnowałam aż do dzisiaj.Dziwiło mnie i trochę rozśmieszyło to co Twoi murarze zrobili. Zastanawiałam się jak to jest możliwe, ale następnego dnia przyjeżdżam na naszą budowę a tu w pokoju syna zamiast okna są drzwi balkonowe. No i widzę, jest możliwe. Całe szczęście, że to jest do naprawienia. Widać pilnować trzeba i wymagać też, bo nawet najlepsi robią błędy.Ja też Cię serdecznie pozdrawiam. Spotkamy się po urlopie.Wszystkiego dobrego.p.s. gdzie podziało się Twoje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Zaba-Gonia pewnie, że czytałam Twoje uzupełnienie. Nawet ci odpowiedziałam ale niestety byłam taka zmęczona, że zrobiłam to w Twoim dzienniku. Całe szczęście, że od razu się kapnęłam i zlikwidowałam to. Potem już zrezygnowałam aż do dzisiaj. Dziwiło mnie i trochę rozśmieszyło to co Twoi murarze zrobili. Zastanawiałam się jak to jest możliwe, ale następnego dnia przyjeżdżam na naszą budowę a tu w pokoju syna zamiast okna są drzwi balkonowe. No i widzę, jest możliwe. Całe szczęście, że to jest do naprawienia. Widać pilnować trzeba i wymagać też, bo nawet najlepsi robią błędy. Ja też Cię serdecznie pozdrawiam. Spotkamy się po urlopie. Wszystkiego dobrego. p.s. gdzie podziało się Twoje zdjęcie Dzieki! Naprawdę u Ciebie murarze też się pomylili???? A to fujary! Życzę udanego wypoczynku! Zdjecie sama nieumyślnie skasowałam, naprawi się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Zaba_gonia ale ciekawie u ciebie się zrobilo i jakie śmieszne wyjaśnienia skrótu Ale ci dobrze wakacje Zawsze zazdrościlam nauczycielom jednego wlaśnie wakacji no ale należy się odpoczynek Szkoda, że wszyscy nie mają dwóch miesięcy wakacji ZNP moje wyjaśnienie Zespól Nierównych Porothermów Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.06.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 A ja po imrezie jestem i włączyło mi się twórcze myślenie: Zrzeszenie Niedorozwiniętych Projektantów Hasło firmy budowlanej u Żaby: Zrobimy Niemrawy Postęp Zapewniamy: Niedoróbki - Pomyłki Zapić Nieprzyjemne Pomysły Znękany Nadmiarem Palant Znalazłem Niedopałek Papierosa chyba opuściłam tematykę budowlaną? Wracam Zdecydowanie Najlepsze Pustaki. Chyba się muszę jeszcze położyć. Żegnam wszystkich czule - Zwloki Niekoniecznie Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.06.2005 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 A ja po imrezie jestem i włączyło mi się twórcze myślenie: Zrzeszenie Niedorozwiniętych Projektantów Hasło firmy budowlanej u Żaby: Zrobimy Niemrawy Postęp Zapewniamy: Niedoróbki - Pomyłki Zapić Nieprzyjemne Pomysły Znękany Nadmiarem Palant Znalazłem Niedopałek Papierosa chyba opuściłam tematykę budowlaną? Wracam Zdecydowanie Najlepsze Pustaki. Chyba się muszę jeszcze położyć. Żegnam wszystkich czule - Zwloki Niekoniecznie Piękne Jestem pod wrazeniem!!!! Dzięki mojej fazie gingersowej, która się i Wam udzieliła, powstało Zrzeszenie Nieodkrytych Poetów No to mam problem z wyłonieniem zwycięscy...... Aggi, swoimi pomysłami, zaskoczyłaś mnie kompletnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.06.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Ale masz dziś fajny dzień 6. Cieszenie się 5. Robienie zdjęć Czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Hej Żaba - mam nadzieję, że dzień minął zgodnie z harmonogramem tak pięknie poczynionym . Niecierpliwie czekam na zdjęcia. Też kilka zrobiłam, ale najwyraźniej ciągle mi się rączki trzęsa, bo nieostre wyszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 26.06.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 zabo_goniu dzielna i radykalna dziewczyna jesteś, pilnuj panów pilnuj, bo jak tak dalej pójdzie to ci dom w poprzek postawią a swoją drogą to skąd ci panowie się biorą. A kobitki na tym forum to ważną rolę w budowie domu odgrywają. Ech życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.06.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Żaba dzieki za pozdrówka, czytam na bierząco tylko czasami czasu na komentarze już nie mam Jak się pracuje po 12 godzin dziennie to zmęczenie bierze górę A co do błędów to moi panowie prosili żebym była przy tym jak zaczną murować żeby przypilnować otworów Żeby były tam gdzie my chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Witaj Żaba! Ja także czytam Twój dziennik. Domek ciekawy, ekipa, no cóż... Do szkoły to ci chłopcy pewnie mieli pod górkę, zwłaszcza na matematykę. A jakiego przedmiotu uczysz w szkole? Ja z zawodu również jestem belfrzycą po polonistyce. Niestety u nas brak dzieci, więc i bezrobocie i cały czas czekam na pracę. Obecnie zostało mi być kurą domową. Mam tylko nadzieję, że kiedyś się to zmieni. Ja mam przymusowe wakacje przez cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.06.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 A widzisz!!! W konkursie na razie zajmujesz 2 miejsce po Funi!Ale konkurs jeszcze trwa! Cooooo, to Funia pierwsze? http://www.gify.biz/gify%20%20postacie/gify%20dzieci/dziecko__26_.gif Tytuł zobowiązuje - bedę myślec całą noc, napewno jeszcze coś wymodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.06.2005 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witaj Żaba! Ja także czytam Twój dziennik. Domek ciekawy, ekipa, no cóż... Do szkoły to ci chłopcy pewnie mieli pod górkę, zwłaszcza na matematykę. A jakiego przedmiotu uczysz w szkole? Ja z zawodu również jestem belfrzycą po polonistyce. Niestety u nas brak dzieci, więc i bezrobocie i cały czas czekam na pracę. Obecnie zostało mi być kurą domową. Mam tylko nadzieję, że kiedyś się to zmieni. Ja mam przymusowe wakacje przez cały rok. A ja prowadzę zajęcia w-f . W tamtym roku przebywałam na urlopie zdrowotnym i bardzo podobało mi się siedzenie w domu... Ale Tobie życzę znalezienia pracy, no niekoniecznie w szkole.... Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Widzę, że też jesteś zwolenniczką dużego okna w kuchni A co do tempa robotników - coż ten typ tak ma. Ja na początku się wściekałam, a teraz już biorę na nich poprawkę. Ps. fajnie patrzeć jak rośnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts