Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak mogłeś tak pomyśleć!!!!! Oczywiście, Ze powodem jest sympatia! :D

tak tez wlasnie myslalem... wolalem sie tylko upewnic

A kto pomógł mi zlikwidować zdublowany dziennik 13 maja.....?

A kto nauczył, że dziura to niekontrolowany otwór.....?

A kto radzil, co zrobić z zuchwałym sąsiadem...?

No kto????? :D :D :D

oj duzo tych pytan, duzo.. nie dam rady odpowiedziec na wszystkie na raz... 13 maja... jejku jak bylo dawno.. kto by pamietal..

Żabciu - to Ty jesteś twarda jak facet. Nieźle sobie poczynasz z budowlańcami i skunksem hurtownikiem. Wierz mi - jak partolą to trzeba ich autentycznie zgnoić i to bez litości. Dobrze jest kazać coś rozwalać, dobrze porzucać mięsem, nie płacić jak się tylko da, grozić że się ich wyrzuci itede. W pewnym momencie zrozumieją, że to nie przelewki. Przestaną Cię lubić, ale zaczną "szanować" . Pozdrawiam i dziękuję za pozdrowienia w Twoim ostatnim poście. :D

Zaba-Gonia pewnie, że czytałam Twoje uzupełnienie. Nawet ci odpowiedziałam ale niestety byłam taka zmęczona, że zrobiłam to w Twoim dzienniku. Całe szczęście, że od razu się kapnęłam i zlikwidowałam to. Potem już zrezygnowałam aż do dzisiaj.

Dziwiło mnie i trochę rozśmieszyło to co Twoi murarze zrobili. Zastanawiałam się jak to jest możliwe, ale następnego dnia przyjeżdżam na naszą budowę a tu w pokoju syna zamiast okna są drzwi balkonowe. No i widzę, jest możliwe.

Całe szczęście, że to jest do naprawienia. Widać pilnować trzeba i wymagać też, bo nawet najlepsi robią błędy.

Ja też Cię serdecznie pozdrawiam. Spotkamy się po urlopie.

Wszystkiego dobrego.

p.s. gdzie podziało się Twoje zdjęcie

Zaba-Gonia pewnie, że czytałam Twoje uzupełnienie. Nawet ci odpowiedziałam ale niestety byłam taka zmęczona, że zrobiłam to w Twoim dzienniku. Całe szczęście, że od razu się kapnęłam i zlikwidowałam to. Potem już zrezygnowałam aż do dzisiaj.

Dziwiło mnie i trochę rozśmieszyło to co Twoi murarze zrobili. Zastanawiałam się jak to jest możliwe, ale następnego dnia przyjeżdżam na naszą budowę a tu w pokoju syna zamiast okna są drzwi balkonowe. No i widzę, jest możliwe.

Całe szczęście, że to jest do naprawienia. Widać pilnować trzeba i wymagać też, bo nawet najlepsi robią błędy.

Ja też Cię serdecznie pozdrawiam. Spotkamy się po urlopie.

Wszystkiego dobrego.

p.s. gdzie podziało się Twoje zdjęcie

Dzieki! Naprawdę u Ciebie murarze też się pomylili???? :o A to fujary!

Życzę udanego wypoczynku! :lol:

Zdjecie sama nieumyślnie skasowałam, naprawi się.....

Zaba_gonia ale ciekawie u ciebie się zrobilo i jakie śmieszne wyjaśnienia skrótu :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale ci dobrze :p wakacje :p

Zawsze zazdrościlam nauczycielom jednego wlaśnie wakacji :roll: no ale należy się odpoczynek :wink:

Szkoda, że wszyscy nie mają dwóch miesięcy wakacji :roll: :( :wink:

ZNP :roll: :roll: :roll:

moje wyjaśnienie :wink:

Zespól Nierównych Porothermów

Pozdrówka

A ja po imrezie jestem i włączyło mi się twórcze myślenie: :wink:

Zrzeszenie Niedorozwiniętych Projektantów

Hasło firmy budowlanej u Żaby:

Zrobimy Niemrawy Postęp

Zapewniamy: Niedoróbki - Pomyłki

Zapić Nieprzyjemne Pomysły

Znękany Nadmiarem Palant

Znalazłem Niedopałek Papierosa

chyba opuściłam tematykę budowlaną? :oops: :-? Wracam

Zdecydowanie Najlepsze Pustaki.

Chyba się muszę jeszcze położyć. Żegnam wszystkich czule -

Zwloki Niekoniecznie Piękne

A ja po imrezie jestem i włączyło mi się twórcze myślenie: :wink:

Zrzeszenie Niedorozwiniętych Projektantów

Hasło firmy budowlanej u Żaby:

Zrobimy Niemrawy Postęp

Zapewniamy: Niedoróbki - Pomyłki

Zapić Nieprzyjemne Pomysły

Znękany Nadmiarem Palant

Znalazłem Niedopałek Papierosa

chyba opuściłam tematykę budowlaną? :oops: :-? Wracam

Zdecydowanie Najlepsze Pustaki.

Chyba się muszę jeszcze położyć. Żegnam wszystkich czule -

Zwloki Niekoniecznie Piękne

Jestem pod wrazeniem!!!! Dzięki mojej fazie gingersowej, która się i Wam udzieliła, powstało Zrzeszenie Nieodkrytych Poetów :D

No to mam problem z wyłonieniem zwycięscy...... :-?

Aggi, swoimi pomysłami, zaskoczyłaś mnie kompletnie! :wink:

Żaba dzieki za pozdrówka, czytam na bierząco tylko czasami czasu na komentarze już nie mam :oops:

Jak się pracuje po 12 godzin dziennie to zmęczenie bierze górę :)

A co do błędów to moi panowie prosili żebym była przy tym jak zaczną murować żeby przypilnować otworów :) Żeby były tam gdzie my chcemy 8)

Witaj Żaba! Ja także czytam Twój dziennik. Domek ciekawy, ekipa, no cóż... Do szkoły to ci chłopcy pewnie mieli pod górkę, zwłaszcza na matematykę. A jakiego przedmiotu uczysz w szkole? Ja z zawodu również jestem belfrzycą po polonistyce. Niestety u nas brak dzieci, więc i bezrobocie i cały czas czekam na pracę. Obecnie zostało mi być kurą domową. Mam tylko nadzieję, że kiedyś się to zmieni. Ja mam przymusowe wakacje przez cały rok.

Witaj Żaba! Ja także czytam Twój dziennik. Domek ciekawy, ekipa, no cóż... Do szkoły to ci chłopcy pewnie mieli pod górkę, zwłaszcza na matematykę. A jakiego przedmiotu uczysz w szkole? Ja z zawodu również jestem belfrzycą po polonistyce. Niestety u nas brak dzieci, więc i bezrobocie i cały czas czekam na pracę. Obecnie zostało mi być kurą domową. Mam tylko nadzieję, że kiedyś się to zmieni. Ja mam przymusowe wakacje przez cały rok.

A ja prowadzę zajęcia w-f :D . W tamtym roku przebywałam na urlopie zdrowotnym i bardzo podobało mi się siedzenie w domu... :) Ale Tobie życzę znalezienia pracy, no niekoniecznie w szkole....

Pozdrawiam gorąco :D