Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cytat:"Teraz codziennie Mirek dokucza mi tekstami

Na pewno nie chcesz iść do sąsiada na LODA?? Zastanów się dobrze.....

coś ten mój dziennik mało budowlany się zrobił.... "

:p :p :p 8) 8) 8)

Jak ja Wam jeszcze napiszę, co działo się na górze przy rurze 8) 8) 8) , to dopiero się narobi :oops: :oops:

P.S. Ale mogę .....

A ja Żabicu dokładnie za namową mojego kiera tak zrobiłem. Jutro kuniec tynków a w czwartek od rana zjawia się pan odkurzacz centralny. Mój dla odmiany jest niski i krępy ;-) I nie całuje w rękę ;-)

A na poważnie, chyba się niepotrzebnie obawiałem o całość rurek, bo moi tynkarze mimo, że chłopy jak niedźwiedzie, to krzywdy rurkom od elektryki nie zrobili (ale fakt, poosłaniałem je dechami). No i u mnie nie będzie 4 punktów tylko dwa szufelka (no bo mam parterówkę)...

Tak więc tynkuj, umawiaj ekipy i jedź z robotą, bo zaraz się wakacje skończą ;-)

pozdrawiam ciepło

Gerion

A ja Żabicu dokładnie za namową mojego kiera tak zrobiłem. Jutro kuniec tynków a w czwartek od rana zjawia się pan odkurzacz centralny. Mój dla odmiany jest niski i krępy ;-) I nie całuje w rękę ;-)

Tak więc tynkuj, umawiaj ekipy i jedź z robotą, bo zaraz się wakacje skończą ;-)

pozdrawiam ciepło

Gerion

DZięki Gerionku! :D

ps. nie całuje w rękę???? dziwne... :roll:

Żaba ja skołowaciałam po przeczytaniu Twojego postu, wygląda na to, że ja wszystko robię odwrotnie :( :-? napisz jaką decyzje podjęłaś. :-?

Iwonko, najpierw tynki, potem inastalacje co, rurki do odkurzacza, potem wylewki a następnie wszelkie ścianki i płyty g-k...

zapamiętam to sobie. A tak swoją drogą, to ciekawe co powiedzą moi (których jeszcze nie mam). Na razie widzę, że co ekipa, to inne poglądy.

Zabo, nasi skonczyli tynki i sa wolny! :lol: :wink:

A tak powaznie, co tu duzo gadac, samo zycie..., ale w ...... by sie kogos kopnelo czasami...

Choc mi cosik mowi, ze ci sie jednak wezma za robote i nie dlugo sie odezwa do Was...

Co do cierpliwosci..., to u nas tez jakos juz po woli zaczyna byc etap.., jak nie teraz to pozniej.., jak nie na zime, to na wiosne... :o :roll: