tabaluga1 05.07.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 No, no, widzę początek dobrej powieści czekam na cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 05.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Cytat:"Teraz codziennie Mirek dokucza mi tekstami Na pewno nie chcesz iść do sąsiada na LODA?? Zastanów się dobrze..... coś ten mój dziennik mało budowlany się zrobił.... " Jak ja Wam jeszcze napiszę, co działo się na górze przy rurze , to dopiero się narobi P.S. Ale mogę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 10.07.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 "Przyjeżdża Pan Odkurzacz Centralny punktualnie o ustalonej godzinie..chyba 2- metrowy, bardzo miły…cmoknął w dłoń" Nurtuje mnie kwestia, czy cmokanie w dłoń jest miłe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2006 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Nurtuje mnie kwestia, czy cmokanie w dłoń jest miłe?? dla mnie tak....pod warunkiem że sprawca jest zadbany...ma "czysta usta" no i....jeżeli pochyla się przy tej czynnosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 10.07.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A ja Żabicu dokładnie za namową mojego kiera tak zrobiłem. Jutro kuniec tynków a w czwartek od rana zjawia się pan odkurzacz centralny. Mój dla odmiany jest niski i krępy I nie całuje w rękę A na poważnie, chyba się niepotrzebnie obawiałem o całość rurek, bo moi tynkarze mimo, że chłopy jak niedźwiedzie, to krzywdy rurkom od elektryki nie zrobili (ale fakt, poosłaniałem je dechami). No i u mnie nie będzie 4 punktów tylko dwa szufelka (no bo mam parterówkę)... Tak więc tynkuj, umawiaj ekipy i jedź z robotą, bo zaraz się wakacje skończą pozdrawiam ciepło Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2006 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A ja Żabicu dokładnie za namową mojego kiera tak zrobiłem. Jutro kuniec tynków a w czwartek od rana zjawia się pan odkurzacz centralny. Mój dla odmiany jest niski i krępy I nie całuje w rękę Tak więc tynkuj, umawiaj ekipy i jedź z robotą, bo zaraz się wakacje skończą pozdrawiam ciepło Gerion DZięki Gerionku! ps. nie całuje w rękę???? dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.07.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Żaba ja skołowaciałam po przeczytaniu Twojego postu, wygląda na to, że ja wszystko robię odwrotnie napisz jaką decyzje podjęłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 U nas rurki do OC były po tynkach przy układaniu rurek naprawdę nie ma dużo kucia, a tynkarze mogą je uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.07.2006 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Żaba ja skołowaciałam po przeczytaniu Twojego postu, wygląda na to, że ja wszystko robię odwrotnie napisz jaką decyzje podjęłaś. Iwonko, najpierw tynki, potem inastalacje co, rurki do odkurzacza, potem wylewki a następnie wszelkie ścianki i płyty g-k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.07.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Np prosze - pan od odkurzacza taki szarmancki i madry A jak czytalam twoj wczesniejszy post to sie usmialam, bo jakbym swoje "rozmowy" widziala. co czlwiek to opinia ja odnosnie rur do wody i co poddalam sie woli mojego instalatora i robie przec tynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.07.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Żaba ja skołowaciałam po przeczytaniu Twojego postu, wygląda na to, że ja wszystko robię odwrotnie napisz jaką decyzje podjęłaś. Iwonko, najpierw tynki, potem inastalacje co, rurki do odkurzacza, potem wylewki a następnie wszelkie ścianki i płyty g-k... zapamiętam to sobie. A tak swoją drogą, to ciekawe co powiedzą moi (których jeszcze nie mam). Na razie widzę, że co ekipa, to inne poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.07.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Widzę Zabciu, że odkurzacza nie masz... ale co dwa cmoknięcia to Twoje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 13.07.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Hahahaha ...a ja wam mówię, że na koniec Miras rozgoni to towarzystwo ogrodniczo-odkurzaczne!!! Żaba, uważaj. Zazdrosnemu facetowi nawet ekipa umięśnionych ogrodników, (o 2-metrowym cmokasiu nie wspomnę) nie jest w stanie dać rady!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Żabciu to na pewno po piwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 14.07.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nie po piwie - po piwie to się chce.... NASTĘPNE Może dziśbył dzień dobroci dla zawalających wykonawców??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.07.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Zabo, nasi skonczyli tynki i sa wolny! A tak powaznie, co tu duzo gadac, samo zycie..., ale w ...... by sie kogos kopnelo czasami... Choc mi cosik mowi, ze ci sie jednak wezma za robote i nie dlugo sie odezwa do Was... Co do cierpliwosci..., to u nas tez jakos juz po woli zaczyna byc etap.., jak nie teraz to pozniej.., jak nie na zime, to na wiosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 14.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Pani Żabko to kiedy te rurki kładziemy? Ale kiedy mówisz do mnie słońce Traktuje to co nieco opatrznie Ty jesteś jednym a ja drugim końcem Daleko nam do siebie strasznie Jestem zwarty i gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Zabko co za wielce mądry post w dzinnku Masz rację cierpliwości uczy jak nic chyba ale ci życze by jak najszybciej tynkarze zawitali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.07.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Mnie tam jakoś za dużej nie nauczyła Mam nadzieję że tynkarze w końcu się pojawią i wytynkują to Twoją Zośke Mnie tam nosi do dziś jak coś nie po mojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.07.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Budowa to pożyteczna rzecz. Uczy cierpliwości, łagodności i zrozumienia ludzkich przywar. I jeszcze opanowania , szacunku dla pracowników i ich "zalet" , pokory????, wyrozumiałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts