Żelka 15.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Zabo, czy Ty tez bedziesz snila tynki? Oby sie odezwali skubancy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.07.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Żabcia jak ja Cię rozumiem doskonale, ja z natury jestem niecierpliwa ale to po tatusiu, bardzo mnie drażni jeżeli ktoś się umawia i nie dotrzymuje terminu, np: gdy ktoś mi mówi, że wejdzie ok 10 lipca ale może się lekko opóźnić to ja wiem, że on się opóźni i jestem na to przygotowana, najgorzej jak ktoś mi mówi, będę u Pani 10 lipca o gdozinie 10-11 i potem nie przyjeżdża lub dzwoni godzinę przed, że nie a rady wejść dzisiaj albo gorzej jak ja dzwonię i wtedy on mnie informuje, że niestety nie wyrobił się współczuję żabciu, ale trzymaj się i nie daj się nerwom - cholera co ja piszę żaba ja tak jak ty reaguję, jestem zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Ja wiem,że to nie pomoże, ale i nie zaszkodzi na twoje skołatane nerwyhttp://g.o2.pl/file_cms/2005/09/30/161725.jpgPróbowałaś do nich dzwonić z innego numeru? Poleciliśmy ojcu jednego fachowca, który niestety u niego się nie sprawdził, tacie zależało na czasie a skubaniec tez nie odbierał telefonów tak jak i jego pracownicy. Odebrali telefon jak ojciec zadzwonił z innego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Żaba, broń Boże nie śmieję się z tego, że ekipa zrobiła Cię w bambuko. Tu się można porządnie wkurzyć. Za to ubawił mnie Twój przedostatni post, w którym twierdzisz, żeś Ty się zrobiła cierpliwa i opanowana i dla porównania ostatni wpis, gdzie się na tynkarzy. Ach, kobieta zmienną jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 16.07.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Tynkarze nadal nie odbieraja telefonu i nie odpisuja na smsy.... Odnoszę wrażenie że chcą Ci pokazać, że budowa to nie taniec na płatkach róż tylko droga przez mękę... Może za dobrze szło w poprzednim roku? Mam nadzieję że ta ekipa to tylko wyjątek od zasady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.07.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ja tam jestem w pierwszym roku budowlanym (i mam nadzieje, ze bedzie on jedynym ) i sie wkurzam caly czas jak nic i to mocno I sie ciagle stresuje i denerwuje Wiec cie Żaba rozumien - szczegolnie ten ostatni post w dzienniku Ja bym ich olala - w konu ile mozna czekac - skro nie znasz nawet terminu. Mialam ten sam problem z tynkarzami, bo tez chce cem-wap. reczne, ale w takiej sytuacji wynalazlabym chyba jaks sparwdzona ekipe od maszynowek gispsowych (o takie ekipy duzo latwiej) i zaczela robote. No bo dla mnie przestoje sa flustrujace Ciekawi mnie jak sie sprawa rozwinie - zycze aby po twojej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.07.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 A jednak prawda ,że nieszczęścia chodzą parami . Mówiłaś miżebym się nie wkurzał ................ ja znalazłem drugą ekipę,wprawdzie 6 tygodni poszło się j.... ale ja to wytrzymam a tynkarzowi wcześniej czy póżniej skopię d u p ę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 17.07.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Żaba, polecam 2 przekleństwa, możesz za ich pomoca rzucać urok: 1. "A żebyś się wys**ć nie mógł" - zasłyszane u mamy mojej koleżanki 2. "A żeby ci w nocy nie wyszło" - zaszłyszane od pewnej matki z dzieckiem na reku której tramwaj odjechał sprzed nosa mam nadzieję że działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Żabko brak mi słów na tych zafajdanych fachowców Ktoś Ci proponował zadzwonić z innego telefonu i ja bym tak zrobiła A poza tym to chyba bym szukała innej brygady na już... Nawet jeśli by mieli robić po kawałku ale żeby robili. Trzymam za Ciebie kciuki żeby się ruszyło do przodu i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Żabciu trzymam kciuki żeby w końcu tynki ruszyły z tą czy inną ekipą. Cholery można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2006 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 mogę odpoczywać do końca wakacji.. budowa stoi, bo tynkarz sie wypiął. .zaraz opiszę w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2006 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ale ja to wytrzymam a tynkarzowi wcześniej czy póżniej skopię d u p ę. a co z kastracją? Żaba, polecam 2 przekleństwa, możesz za ich pomoca rzucać urok: 1. "A żebyś się wys**ć nie mógł" - zasłyszane u mamy mojej koleżanki 2. "A żeby ci w nocy nie wyszło" - zaszłyszane od pewnej matki z dzieckiem na reku której tramwaj odjechał sprzed nosa mam nadzieję że działają ja tez mam taką nadzieję....bo dzisiaj im tego życzyłam Żabciu trzymam kciuki żeby w końcu tynki ruszyły z tą czy inną ekipą. Cholery można dostać cholery to mało powiedziane... Szukamy juz innej ekipy Tynkarze nadal nie odbieraja telefonu i nie odpisuja na smsy.... Odnoszę wrażenie że chcą Ci pokazać, że budowa to nie taniec na płatkach róż tylko droga przez mękę... Może za dobrze szło w poprzednim roku? Mam nadzieję że ta ekipa to tylko wyjątek od zasady. Pozdrawiam ale ja dokładnie to wiem...poprzednia ekipa dała mi popalić Dziewczyny: Iga9, Kasia64, Olkalybowa, Anka Węgrzyn, Zelijka, andzrejka, i-ska, tabaluga ..dzieki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.07.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ale ja to wytrzymam a tynkarzowi wcześniej czy póżniej skopię d u p ę. a co z kastracją? Jak on tak robi to pewnie nie ma co kastrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.07.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 nic nie powiem, bo musiala bym napisac cos niestosownego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Wpisuj wpisuj na czarną listę! Nie wiadomo co o takich dziadach myśleć... Tzn. wiadomo, ale lepiej nie cytować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.07.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Zabo, to szkoda gadac...Wpisac na czarna liste.., tez jestem za tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 17.07.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 az trudno uwierzyc ze takie jaja sobie robia a cena za ogrzewanie tragiczna, z tynkarzami to rzeczywiscie trudno ja ze swoim umawialem sie od marca i pilnuje go ostro dzwoniac co tydzien ale ja sam musialem przelozyc termin bo ciesle sie spoznili o 3 tygodnie.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Jako komentarz zaistniałej sytuacji pozwolę sobie Ciebie zacytować: g..qu..a ich mać$%#*)&%%^&*mać..Niech ich %$&9*&%%&(+@$$%~A jak Nie To Q^!@@ Przy>>}$*(%##@$$F ...cholera Jsna &%$#$&*()^132^&^g$%#*)&%%^&*mać..Niech ich %$&9*&%%&(+@$$%~A jak Nie To Q^!@@ Przy>>}$*(%##@$$F ...cholera Jsna &%$#$&*()^132^&^.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Zaba - strasznie Ci wspóczuję tych- kurde- fachowców ja nie miałam takich przeżyć ,bo mój małż ma nosa do wykonawców zreszta w naszym małym miasteczku wszyscy się znają i nikt nie wywinąłby takiego numeru i co teraz ???? macie jakieś wyjście awaryjne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Żaba współczuje Więcej nic nie napiszę bo chyba bym wyleciała z Forum takie epitety cisną się na usta Wpisuj na listę mam nadzieję że z parcą u nich będzie teraz krucho. Zagrywki poniżej pasa W głwoei się nei mieści że można tak traktować klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts