Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żabcia jak ja Cię rozumiem doskonale, ja z natury jestem niecierpliwa ale to po tatusiu, bardzo mnie drażni jeżeli ktoś się umawia i nie dotrzymuje terminu, np: gdy ktoś mi mówi, że wejdzie ok 10 lipca ale może się lekko opóźnić to ja wiem, że on się opóźni i jestem na to przygotowana, najgorzej jak ktoś mi mówi, będę u Pani 10 lipca o gdozinie 10-11 i potem nie przyjeżdża lub dzwoni godzinę przed, że nie a rady wejść dzisiaj albo gorzej jak ja dzwonię i wtedy on mnie informuje, że niestety nie wyrobił się :evil: :evil: :evil: współczuję żabciu, ale trzymaj się i nie daj się nerwom - cholera co ja piszę żaba ja tak jak ty reaguję, jestem zła :evil:

Ja wiem,że to nie pomoże, ale i nie zaszkodzi na twoje skołatane nerwy

http://g.o2.pl/file_cms/2005/09/30/161725.jpg

Próbowałaś do nich dzwonić z innego numeru? Poleciliśmy ojcu jednego fachowca, który niestety u niego się nie sprawdził, tacie zależało na czasie a skubaniec tez nie odbierał telefonów tak jak i jego pracownicy. Odebrali telefon jak ojciec zadzwonił z innego numeru.

:D :D :D Żaba, broń Boże nie śmieję się z tego, że ekipa zrobiła Cię w bambuko. Tu się można porządnie wkurzyć. Za to ubawił mnie Twój przedostatni post, w którym twierdzisz, żeś Ty się zrobiła cierpliwa i opanowana :wink: i dla porównania ostatni wpis, gdzie :evil: :evil: :evil: się na tynkarzy. Ach, kobieta zmienną jest :D :D :D :wink: .

Ja tam jestem w pierwszym roku budowlanym (i mam nadzieje, ze bedzie on jedynym :wink: ) i sie wkurzam caly czas jak nic :p i to mocno :D I sie ciagle stresuje i denerwuje :D Wiec cie Żaba rozumien - szczegolnie ten ostatni post w dzienniku :D

Ja bym ich olala - w konu ile mozna czekac - skro nie znasz nawet terminu. Mialam ten sam problem z tynkarzami, bo tez chce cem-wap. reczne, ale w takiej sytuacji wynalazlabym chyba jaks sparwdzona ekipe od maszynowek gispsowych (o takie ekipy duzo latwiej) i zaczela robote. No bo dla mnie przestoje sa flustrujace :wink:

Ciekawi mnie jak sie sprawa rozwinie - zycze aby po twojej mysli :wink:

Żaba, polecam 2 przekleństwa, możesz za ich pomoca rzucać urok:

1. "A żebyś się wys**ć nie mógł" - zasłyszane u mamy mojej koleżanki

2. "A żeby ci w nocy nie wyszło" - zaszłyszane od pewnej matki z dzieckiem na reku której tramwaj odjechał sprzed nosa

mam nadzieję że działają :D :D :D

Żabko brak mi słów na tych zafajdanych fachowców :evil:

Ktoś Ci proponował zadzwonić z innego telefonu i ja bym tak zrobiła :roll:

A poza tym to chyba bym szukała innej brygady na już...

Nawet jeśli by mieli robić po kawałku ale żeby robili.

Trzymam za Ciebie kciuki żeby się ruszyło do przodu i pozdrawiam. :wink:

ale ja to wytrzymam a tynkarzowi wcześniej czy póżniej skopię d u p ę.

a co z kastracją? :wink: :lol:

Żaba, polecam 2 przekleństwa, możesz za ich pomoca rzucać urok:

1. "A żebyś się wys**ć nie mógł" - zasłyszane u mamy mojej koleżanki

2. "A żeby ci w nocy nie wyszło" - zaszłyszane od pewnej matki z dzieckiem na reku której tramwaj odjechał sprzed nosa

mam nadzieję że działają :D :D :D

ja tez mam taką nadzieję....bo dzisiaj im tego życzyłam

:wink:

Żabciu trzymam kciuki żeby w końcu tynki ruszyły z tą czy inną ekipą.

Cholery można dostać :evil:

cholery to mało powiedziane... :evil:

Szukamy juz innej ekipy

Tynkarze nadal nie odbieraja telefonu i nie odpisuja na smsy....

Odnoszę wrażenie że chcą Ci pokazać, że budowa to nie taniec na płatkach róż tylko droga przez mękę... Może za dobrze szło w poprzednim roku? Mam nadzieję że ta ekipa to tylko wyjątek od zasady.

Pozdrawiam

ale ja dokładnie to wiem...poprzednia ekipa dała mi popalić :wink:

Dziewczyny: Iga9, Kasia64, Olkalybowa, Anka Węgrzyn, Zelijka, andzrejka, i-ska, tabaluga ..dzieki za wsparcie

:D

Jako komentarz zaistniałej sytuacji pozwolę sobie Ciebie zacytować:

g..qu..a ich mać$%#*)&%%^&*mać..Niech ich %$&9*&%%&(+@$$%~A jak Nie To Q^!@@ Przy>>}$*(%##@$$F ...cholera Jsna &%$#$&*()^132^&^g$%#*)&%%^&*mać..Niech ich %$&9*&%%&(+@$$%~A jak Nie To Q^!@@ Przy>>}$*(%##@$$F ...cholera Jsna &%$#$&*()^132^&^..

:evil: :evil: :evil:

Zaba - strasznie Ci wspóczuję tych- kurde- fachowców :evil:

ja nie miałam takich przeżyć ,bo mój małż ma nosa do wykonawców :D

zreszta w naszym małym miasteczku wszyscy się znają i nikt nie wywinąłby takiego numeru :-?

i co teraz ???? macie jakieś wyjście awaryjne ???

Żaba współczuje :evil: :evil: :evil:

Więcej nic nie napiszę bo chyba bym wyleciała z Forum takie epitety cisną się na usta :evil:

Wpisuj na listę mam nadzieję że z parcą u nich będzie teraz krucho.

Zagrywki poniżej pasa :evil:

W głwoei się nei mieści że można tak traktować klienta :o :roll: