Aga - Żona Facia 17.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 za 50 tys. to my mamy ofertę na pompę ciepła z Climakomfortu.... szkoda słów.... pozdrawiam facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Żaba 40 tyś za taką instalację to już baaaaardzo dużo, firma poleciała w kulki i to ostro wpisz na czarną listę i zrób zdjęcie. Co za %&^%$$^$*$^%&$^&(& dobrze, że nikt nie widzi co napisałam Żabciu czy masz jakieś inne wyjście ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Zaba brak słów, ale ta cena to już zupełnie zwala z nóg Czyli co dalej szukacie innej firmy do tynków i instalacji Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.07.2006 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dzięki Wam wszystkim za te posty... Jestem w depresji budowlanej, ale nie martwcie się . Jestem w dobrych rękach................................................... Leczę się w psychologu u Selima i jest coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.07.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Normalnie masakra z tymi wykowawcami ! Co oni sobie do chinki (choc duzo gorzej powinnam sie wyrazac! ) mysla skubance jedne! Na czarna ich i naglasniac sprawe. Ceny bandyckie. Nawet ja, choc robie tynki bardzo drogo place 14 zł/m2 i 16zł/m2 za filcowane. O cenie instalacji nawet nie wspomne Trzymam kciuki zebys szybko zlalazla dobra ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Nie, no 50 tys za c.o to już przegięcie pały. My, mając 16 grzejników+60 m2 podłogówki+kocioł na eko- groszek zmieściliśmy się w 37 tys zł. Tynki płaciliśmy po 17 zł/m2, cena obejmowała materiał i robociznę - tynki z piasku kwarcowego filcowane.Olałabym tych typów. Skoro są tacy niesłowni nie wiadomo jaką cenę podaliby na koniec roboty. Ciężko będzie znaleźć inną ekipę, bo przecież jest środek sezonu. Tą nie warto zawracać sobie głowy. Szkoda tylko Waszego straconego czasu i nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.07.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dzięki Wam wszystkim za te posty... Jestem w depresji budowlanej, ale nie martwcie się . Jestem w dobrych rękach................................................... Leczę się w psychologu u Selima i jest coraz lepiej A no to chyba, zę tak ale daj znać co i jak z twoim zdrowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.07.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 oj żabciu współczuje ekip .... wszystkie przekleństwa cisną się na usta... trzymam kciuki by wszystko się poukładało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Żaba trzymam kciuki za dobra i odpowiedzialną ekipę z dobrą ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r222 21.07.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 http://foto.onet.pl/upload/41/51/_617463_n.jpg Pozdrowienia I milego pobytu nad Morzem...Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.08.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Co tam, jak tam?Ja koniecznie poproszę o zamieszczenie avatora w powiększeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.08.2006 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Co tam, jak tam? Ja koniecznie poproszę o zamieszczenie avatora w powiększeniu. Cześć Olcia mam "nowe nowiny" Jak znajde czas to uzupełnię dziennik Po co Ci Ola moje zdjęcie???? Chcesz biust porównać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 To prosimy znalezc czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Co tam, jak tam? Ja koniecznie poproszę o zamieszczenie avatora w powiększeniu. Cześć Olcia mam "nowe nowiny" Jak znajde czas to uzupełnię dziennik Po co Ci Ola moje zdjęcie???? Chcesz biust porównać?? zaba ty od razu biust.... marke roweru chciala odczytac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.08.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Zabko Kochana GRATULACJE TYNKÓW !!!!!!!!To rozumiem inwestorzy na wczasy a robota posuwa się do przodu!!!GRATULUCJE!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.08.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 jakto?kto to? jak? czmeu? i za ile i ja tez ich chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 No, to sie nazywa budowanie!!! Zabko i Mirasie, brawo, brawo! Takie wakacje kazdy by chcial miec. Tynki juz sa, to teraz wylewki, potem reszta i na Swieta w domciu.., przed terminem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 A to niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.08.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 i wlasnie tak powinno sie budowac ech marzenia scietej glowy hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Żabciu gratuluje tynków i fachowej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts