tab 10.08.2006 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Żabciu, coraz śliczniej u Ciebie. Zwłaszcza taras, cudniasty Mój jest podobny. Ech, muszę do Ciebie zajrzeć - pooglądać, bo u mnie nic się nie dzieje. Gratulacje z okazji otynkowanych ścian i innych ustrojstw budowlano-domowych. Pozdrowionka, T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.08.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Prześliczny ten Wasz taras... Co do powidzi na działce... czy już Miras wie jak rozwiąze ten problem w przyszłości. Po dłuższym niebycie pozdrawiam tym serdeczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.08.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Najlepsza z nowych fotek jest ta z peryskopem... a wiesz dlaczego? ...przepraszam za skojazenia ale nie moge sie powstrzymac! ...no ale do zatanczenia to ta rurka troche za krotka!!! :) Peryskop nie do tańczenia, to replika instrumentu jednego z Rekordzistów. Bardzo ładny sposób schodzenia z drabiny, a że niebezpieczny bez przesady my kobiety musimy wyglądać ładnie w każdej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 gratuluję tynków Taras pierwszorzędny, od biedy można na nartach pozjeżdżać, jak trochę śniegu spadnie Schody na poddasze też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Zabka sposób schodzenia moze nie bezpieczny ale jaki widowiskowy za TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 No kochana - cicha woda z ciebie - niby nic a tynki i tak wczesniej niz ja masz skonczone I juz schna Swietnie! A inwestorzy jacy opaleni i zadowoleni - super pogoda sie wam widze trafila Powiem ci tak - schodzisz z drabiny jak moj dekarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.08.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Zaba schodzisz po tej drabinie, jak ja po schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 10.08.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Wow! Coraz fajniejsze te Twoje avatarki! Mam nadzieję że na obecnym nie zaprzestaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Wow! Coraz fajniejsze te Twoje avatarki! Mam nadzieję że na obecnym nie zaprzestaniesz Nie tylko ty liczysz na "poprawę"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Widzę że prace idę do przodu i tak trzymać Co do tarasu to nawet mój się chowa Fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 10.08.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Żaba, kurcze ale mamy podobne tarasy, ten sam styl wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.08.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 żaba - kto Ci robił te mabelki na tarasie? Super pomysł na wykorzystanie stępli. Się zastanowię i sobie też może coś bodobnego strzelę. Temi ręcami . Naprawdę się mi podobają (choć lekkie do przestawiania to pewnie nie są ale to też zaleta - mała szansa że nóg dostaną). W ramach rewanżu postaram się wrzucić zdjęcia swoich ławek zrobionych z palet. Bardzo byłem z nich dumny ale jak zobaczyłem Twoje mebelki to mi ta duma zmalała jakoś ;-) Ps. drukuję, pokażę znajomym .... i kupuję stemple zanim podrożeją w mojej okolicy ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.08.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Zabo gratuluje alarmu! Teraz to juz nie takie proste wejsc i wyjsc ze swojego domku! A co do zdjec, to ja jakos, choc jesten baba, jak Ty jestes na zdjeciu, to patrze na Ciebie a nie na budowe...No, przyznalam sie, choc naleze do normalnych... A moze wlasnie dlatego u mnie tez piekno przyciaga wzrok... A tak powaznie, to rzadko spotyka sie kogos tak fotogenicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.08.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ZeljkaTy jak zwykle jestes bardzo miła _bogus_musze Cie rozczarować...te mebelki były kupowane.. . Z niecierpliwością czekam na fotki ławek z palet pontypendy mamy podobny gust Aga J.G jak chcesz to mogę Ci pomóc w projektowaniu tarasu...Potzebowałabym tylko duuuużo gruzu rafałek jakiś tam pomysł ma, ale jak będzie miał wątpliwości to wyślę go do Ciebie tab zapraszam. telefon masz facio no tak , Ty zawsze jesteś jak są nowe fotki kasia64 jeszcze Cie zmęcze tymi fotkami jurand79zupełnie nie wiem o co Ci chodzi inż. Mamoń wiem..wiem Olkalybowa Ciebie to juz wcale nie rozumiem Jak replika, jaki instrument????jaki Rekordzista?????????????? andrzejkai iga9 , Mohagspróbujcie tak zejść z drabiny nic trudnego Heath następne będą tylko dla dorosłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 A ten peryskop to tylko wsysa, czy tez dmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.08.2006 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 A ten peryskop to tylko wsysa, czy tez dmucha Ależ ta Verunia perwersyjna : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Żabciu bardzo dziękuje ale zostanę przy swoim pomyśle Tetraz mam bardzo orginalne oczko wodne na tarasie mój taras taki zmienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 11.08.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A ten peryskop to tylko wsysa, czy tez dmucha Ależ ta Verunia perwersyjna : No też właśnie ja nie chciałem tak z grubej rury! Qrde - ciągle wokół tych rurek... Chyba po prostu brakuje kolejnego zdjęcia z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2006 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A ten peryskop to tylko wsysa, czy tez dmucha Ależ ta Verunia perwersyjna : No też właśnie ja nie chciałem tak z grubej rury! Qrde - ciągle wokół tych rurek... Chyba po prostu brakuje kolejnego zdjęcia z tej serii jurand79 no...no...niecałe 27 latek a starszą panią podpuszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 11.08.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A ten peryskop to tylko wsysa, czy tez dmucha Ależ ta Verunia perwersyjna : No też właśnie ja nie chciałem tak z grubej rury! Qrde - ciągle wokół tych rurek... Chyba po prostu brakuje kolejnego zdjęcia z tej serii jurand79 no...no...niecałe 27 latek a starszą panią podpuszcza... Jaaaa??? Podpuszczam??? ALEŻ SKĄD!!! Jakbym śmiał!!! Poza tym na starą nie wyglądasz.... I jaki fajny masz rower! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts