Funia 18.08.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Kurcze, Żaba, dawno u ciebie nie byłam a tu tynki , okna i alarm!!! ale wypas a tak szczerze, chatka prezentuje się pięęęęęęęęęęęęęęknie (nawet z tarasem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Zosia pieknieje z kazdym dniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.08.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 lol, jakie ladne okienko ludziki Zosi zamontowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ... chatka prezentuje się pięęęęęęęęęęęęęęknie (nawet z tarasem ) Żaba na drabinie w niebezpiecznej pozycji też A okienka faktycznie piękne. Też chce takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 slicznie Zabciu cwiczylas kiedys gimnastyke akrobatyczna? (bo ja artystyczna,5lat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 slicznie Zabciu cwiczylas kiedys gimnastyke akrobatyczna? (bo ja artystyczna,5lat ) Zabka ciagle cwiczy bo jest WF-istka. Malo tego, innych tez namawia do cwiczen... Ale przy takiej Pani, to chyba maja dowod, ze cwiczyc sie oplaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.08.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Piekne okna W moim guscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.08.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Żaba, Ty naprawdę tak po tej drabinie "bez czymanki"?! Czasem to lubie taką przerwę w ulubionych dziennikach zrobić. Tyle się dzieje w międzyczasie! Okna są piękne. Jak już będzie taras, to będzie jeszcze piękniej to wglądać. Chociaż, po co Ci taras, jak ty śmigasz po patykach w górę i na dół.... Ta Zośka to ma w sobie to coś. Zupełnie jak jej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.08.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Moje okna też takie będą. I już możesz mnie pochwalić za wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.08.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Mi tez się podobają Twoje okna. Przeglądne w dzienniku gdzie je kupowałaś. pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.08.2006 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzięki za wszystkie pochwały Mi tez sie podobają moje okna...tylko jest jedno ale.. Zauważyłam wczoraj że rama jest uszkodzona. Jest kilka wyraźnych rys. Albo będą wymieniać, albo powalczę o jakiś upust . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Żabciu Zośka prezentuje się pięknie ale w końcu przy takiej właścicielce jak się może prezentować Walcz z okniarzami trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jak będą się opierac to ich z półobrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2006 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jak będą się opierac to ich z półobrotu znalazłam jeszcze coś ....ale nie chcę o tym pisać, bo wiem że monteży okien czytają mój dziennik mam nadzieję, że nie będzie problemów...a jak będą to walne z półobrotu...a co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.08.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 inż. Mamoń wiem..wiem Olkalybowa Ciebie to juz wcale nie rozumiem Jak replika, jaki instrument????jaki Rekordzista?????????????? Żabko po pierwsze co wiesz wiesz bo ja nie wiem A po drugie to widzę, że RW zaniedbałaś jak nic nie rozumiesz o tym peryskopie. Peryskop pochodzi właśnie z RW i to nie ja go wymyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.08.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Nareszcie doczekałam się okien tarasowych! Ładne , prawda??? Co prawda to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Gratulacje Żaba z okazji tynków i okien. Dawno nie byłem u Ciebie, a tu proszę.. Takie zmiany... Dobrze, że zmieniłaś tynkarzy. Z niesłownymi i niesolidnymi ekipami nie można prowadzić biznesów! Ponoć odkurzacz centralny jest bardzo przydatny. Nigdy go nie miałem, ale tez na wszelki wypadek zrobiłem instalację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2006 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Gratulacje Żaba z okazji tynków i okien. Dawno nie byłem u Ciebie, a tu proszę.. Takie zmiany... Dobrze, że zmieniłaś tynkarzy. Z niesłownymi i niesolidnymi ekipami nie można prowadzić biznesów! Ponoć odkurzacz centralny jest bardzo przydatny. Nigdy go nie miałem, ale tez na wszelki wypadek zrobiłem instalację... Dzieki , dzieki.. Ja też dawno do Ciebie nie zaglądałam... Zaraz się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Gratulacje Żaba z okazji tynków i okien. Dawno nie byłem u Ciebie, a tu proszę.. Takie zmiany... Dobrze, że zmieniłaś tynkarzy. Z niesłownymi i niesolidnymi ekipami nie można prowadzić biznesów! Ponoć odkurzacz centralny jest bardzo przydatny. Nigdy go nie miałem, ale tez na wszelki wypadek zrobiłem instalację... Dzieki , dzieki.. Ja też dawno do Ciebie nie zaglądałam... Zaraz się poprawię Postaram się częściej zaglądać.. Obiecuję , ale od wrzesnia zmieniam pracę, więc pewnie rzadziej będe miał czas ma muratora i w ogóle na internecik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gacusiowa 26.08.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Żaba, super dziennik i śliczny domek - gratuluję postępów i zazdraszczam. Ja jestem jakieś 2 lata 'za Tobą'. Ja od wiosny planuję budować, też z Archipelagu domek, tyle że Melanię. Powiedz mi, czy Twoja dekoratorka wnętrz ma może na imię Agata? bo z opisu pasuje mi do mojej znajomej, dekoratorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts