Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Dzięki wszystkim za gratulacje!!!!

Mieszkamy na nieswoim, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Miras sie wymeldował i jest bezdomny, ale postanowiłam przygarnąć go do siebie :lol: teraz noce takie chłodne ...przecież pod mostem spać nie będzie :roll:

hi hi My też już sprzedalismy chałupę. Na takich samych zasadach jak Wy - wyprowdzka w styczniu 8)

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mieszkamy na nieswoim, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Miras sie wymeldował i jest bezdomny, ale postanowiłam przygarnąć go do siebie :lol: teraz noce takie chłodne ...przecież pod mostem spać nie będzie :roll:

hi hi My też już sprzedalismy chałupę. Na takich samych zasadach jak Wy - wyprowdzka w styczniu 8)

i też postanowiłaś przygarnąć Mirasa ???????????????

i też postanowiłaś przygarnąć Mirasa ???????????????

:o :o :o

:lol: :lol: :lol:

Żaba,

sama widzisz, że na Twojej budowie nie może być nudno :wink: . Przy następnej rozmowie z Panem "gazownikiem" proponuję wziąść woreczek lub siateczkę (na wypadającą protezę) 8) .

Tynki masz śliczniutkie ! :D .

A zakupy i dokonywanie wyborów to przecież sama przyjemność :wink: . Czy Twoja dekoratorka wnętrz coś Ci podpowiedziała ?

Żabo, nie długo się i u Was zacznie ten fajny okres, wybierania i urządzania...Tylko strasznie wolno idzie ten etap. Jedna robota od drugiej zależy, jedna musi na druga poczekać...Ale da się to wszystko zrobić...Nie ma się co specjalnie martwic...

Mnie trochę wykańczało to chodzenie po sklepach i szukanie gresów, kafelek i reszty.., ale to tylko ze względu na mój kręgosłup (nie wytrzymuje długiego chodzenia i stania)...Ale jeśli chodzi o sam wybór to od razu z mężem ustaliliśmy za jaka kwotę szukamy płytek i jak cos było powyżej, nawet się przy tym nie zatrzymywaliśmy. Wiesz ile czasu się tak oszczędzi ( i pieniędzy :lol: )...

Myślę, ze uda Wam się wybrać i znaleźć cos dla siebie, bo wybór jest duży, a jestem pewna, ze wybierzesz piękne rzeczy... :p

Żaba,

sama widzisz, że na Twojej budowie nie może być nudno :wink: . Przy następnej rozmowie z Panem "gazownikiem" proponuję wziąść woreczek lub siateczkę (na wypadającą protezę) 8) .

Tynki masz śliczniutkie ! :D .

A zakupy i dokonywanie wyborów to przecież sama przyjemność :wink: . Czy Twoja dekoratorka wnętrz coś Ci podpowiedziała ?

Niby tak, ale chce żebym jej pokazała palcem które kafle mi się podobają...a ja nie wiem które :roll:

dobry pomysł z tym woreczkiem :lol: :lol:

Myślę, ze uda Wam się wybrać i znaleźć cos dla siebie, bo wybór jest duży, a jestem pewna, ze wybierzesz piękne rzeczy... :p

Tylko dlaczego ja tego na wakacjach nie zrobiłam????? :roll:

No tak, za duzo wolego czasu było ..kawe piłam godzinę, kota głaskałam pół godziny, nie sprzątałam, gadałam na skypie... nie miałam czasu po prostu :wink: :lol:

Dzięki Zelijko

Tylko dlaczego ja tego na wakacjach nie zrobiłam????? :roll:

No tak, za duzo wolego czasu było ..kawe piłam godzinę, kota głaskałam pół godziny, nie sprzątałam, gadałam na skypie... nie miałam czasu po prostu :wink: :lol:

Do Dziennika Facia też nie zajrzałam :cry:

8)

I mało zdjęć wkleiłam do swojego dziennika... :-?

8)

pozdrawiam

Cholipa Żaba co jest z tymi instalatorami - moj tez ma jedno oko jasniejsze :o Moze uciekl z mojej budowy i do ciebie przyjechal :lol:

Co do wyborow - rozumien cie. Czekalam caly czas (juz od lat :wink: ) na ten moment z niecierpliwoscia- a teraz albo czasu rak, albo nie moge sie zdecydowac - o wplywie ceny nawet nie wpominajac :roll: :wink: Ale licze, ze w koncu wyboru sie dokona a efekt bedzie powalajacy :D

Żaba mam dla Ciebie komplet batów i marchewek w związku z młodocianą trzydziestką

http://www.horse-trade.pl/zdjecia/1803000003det_.jpghttp://warzywa-gruntowe.webpark.pl/marchew.gif

Wypadająca sztuczna szczęka to nic przyjemnego. Doświadczyłam tego traumatycznego przeżycia w dzieciństwie. Uprzedzam pytanie: nie, nie była to moja szczęka.

iga, Xena..naprawdę znacie mojego instalatora??? :o :o :o

A może oni wszyscy mają takie różne oczy??? :roll: :lol:

Jedno im jaśnieje...ale od czego??? :roll: :-?

Olkalybowa jutro mam lekcję wychowawczą z moją trzydziestką :wink:

Co ja mam im powiedzieć???? :o :roll:

Ola pomóz, przecież masz przygotowanie pedagogiczne, nie???

:wink:

Olkalybowa jutro mam lekcję wychowawczą z moją trzydziestką :wink:

Co ja mam im powiedzieć???? :o :roll:

Ola pomóz, przecież masz przygotowanie pedagogiczne, nie???

:wink:

Ja bym powiedziała, aby wyluzowali, ale oni nie zrozumieją :roll: , trzeba ich będzie nastraszyć :wink: .

Nawet nie wiedzą, jakie mają beztroskie życie, nie muszą wybierać kafli, sedesów.