Aggi 06.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Dzięki wszystkim za gratulacje!!!! Mieszkamy na nieswoim, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Miras sie wymeldował i jest bezdomny, ale postanowiłam przygarnąć go do siebie teraz noce takie chłodne ...przecież pod mostem spać nie będzie hi hi My też już sprzedalismy chałupę. Na takich samych zasadach jak Wy - wyprowdzka w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dzięki wszystkim za gratulacje!!!! Mieszkamy na nieswoim, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Miras sie wymeldował i jest bezdomny, ale postanowiłam przygarnąć go do siebie teraz noce takie chłodne ...przecież pod mostem spać nie będzie hi hi My też już sprzedalismy chałupę. Na takich samych zasadach jak Wy - wyprowdzka w styczniu i też postanowiłaś przygarnąć Mirasa ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.09.2006 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dzięki wszystkim za gratulacje!!!! Mieszkamy na nieswoim, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Miras sie wymeldował i jest bezdomny, ale postanowiłam przygarnąć go do siebie teraz noce takie chłodne ...przecież pod mostem spać nie będzie hi hi My też już sprzedalismy chałupę. Na takich samych zasadach jak Wy - wyprowdzka w styczniu i też postanowiłaś przygarnąć Mirasa ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 i też postanowiłaś przygarnąć Mirasa ??????????????? Miras chyba nie jest "powsinoga" o ile pamiętam Ale gdyby potrzebował, to chętnie. A Ty długi przygarnąłbyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 [quote name="Aggi A Ty długi przygarnąłbyś ? A pewnie w końcu fajny gość jest wypilibyśmy jaką rudą wodę na myszach poszli gdzieś na duuuuupeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 wypilibyśmy jaką rudą wodę na myszach poszli gdzieś na duuuuupeczki tiaaa i wróci taki zdemoralizowany, że go własna żaba nie pozna . Ty już mnie długi wychowałeś na potwora, to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Żaba, sama widzisz, że na Twojej budowie nie może być nudno . Przy następnej rozmowie z Panem "gazownikiem" proponuję wziąść woreczek lub siateczkę (na wypadającą protezę) . Tynki masz śliczniutkie ! . A zakupy i dokonywanie wyborów to przecież sama przyjemność . Czy Twoja dekoratorka wnętrz coś Ci podpowiedziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Żabo, nie długo się i u Was zacznie ten fajny okres, wybierania i urządzania...Tylko strasznie wolno idzie ten etap. Jedna robota od drugiej zależy, jedna musi na druga poczekać...Ale da się to wszystko zrobić...Nie ma się co specjalnie martwic... Mnie trochę wykańczało to chodzenie po sklepach i szukanie gresów, kafelek i reszty.., ale to tylko ze względu na mój kręgosłup (nie wytrzymuje długiego chodzenia i stania)...Ale jeśli chodzi o sam wybór to od razu z mężem ustaliliśmy za jaka kwotę szukamy płytek i jak cos było powyżej, nawet się przy tym nie zatrzymywaliśmy. Wiesz ile czasu się tak oszczędzi ( i pieniędzy )... Myślę, ze uda Wam się wybrać i znaleźć cos dla siebie, bo wybór jest duży, a jestem pewna, ze wybierzesz piękne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.09.2006 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Żaba, sama widzisz, że na Twojej budowie nie może być nudno . Przy następnej rozmowie z Panem "gazownikiem" proponuję wziąść woreczek lub siateczkę (na wypadającą protezę) . Tynki masz śliczniutkie ! . A zakupy i dokonywanie wyborów to przecież sama przyjemność . Czy Twoja dekoratorka wnętrz coś Ci podpowiedziała ? Niby tak, ale chce żebym jej pokazała palcem które kafle mi się podobają...a ja nie wiem które dobry pomysł z tym woreczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.09.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Myślę, ze uda Wam się wybrać i znaleźć cos dla siebie, bo wybór jest duży, a jestem pewna, ze wybierzesz piękne rzeczy... Tylko dlaczego ja tego na wakacjach nie zrobiłam????? No tak, za duzo wolego czasu było ..kawe piłam godzinę, kota głaskałam pół godziny, nie sprzątałam, gadałam na skypie... nie miałam czasu po prostu Dzięki Zelijko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 08.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Tylko dlaczego ja tego na wakacjach nie zrobiłam????? No tak, za duzo wolego czasu było ..kawe piłam godzinę, kota głaskałam pół godziny, nie sprzątałam, gadałam na skypie... nie miałam czasu po prostu Do Dziennika Facia też nie zajrzałam I mało zdjęć wkleiłam do swojego dziennika... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Czy Twoja dekoratorka wnętrz coś Ci podpowiedziała ? Niby tak, ale chce żebym jej pokazała palcem które kafle mi się podobają...a ja nie wiem które Żaba, ... a może niech dekoratorka wskaże swoje propozycje i Ty wtedy wskażesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.09.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Do Dziennika Facia też nie zajrzałam I mało zdjęć wkleiłam do swojego dziennika... pozdrawiam Juz biegnę że co??? zdjęc za mało??? chcesz to wkleje jeszcze jakieś rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.09.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Cholipa Żaba co jest z tymi instalatorami - moj tez ma jedno oko jasniejsze Moze uciekl z mojej budowy i do ciebie przyjechal Co do wyborow - rozumien cie. Czekalam caly czas (juz od lat ) na ten moment z niecierpliwoscia- a teraz albo czasu rak, albo nie moge sie zdecydowac - o wplywie ceny nawet nie wpominajac Ale licze, ze w koncu wyboru sie dokona a efekt bedzie powalajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 to ja chyba znam tego Twojego instalatora Żabciu!Ale Ci zazdroszczę tego etapu fiufiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Żaba mam dla Ciebie komplet batów i marchewek w związku z młodocianą trzydziestkąhttp://www.horse-trade.pl/zdjecia/1803000003det_.jpghttp://warzywa-gruntowe.webpark.pl/marchew.gif Wypadająca sztuczna szczęka to nic przyjemnego. Doświadczyłam tego traumatycznego przeżycia w dzieciństwie. Uprzedzam pytanie: nie, nie była to moja szczęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Do Dziennika Facia też nie zajrzałam I mało zdjęć wkleiłam do swojego dziennika... pozdrawiam Juz biegnę że co??? zdjęc za mało??? chcesz to wkleje jeszcze jakieś rury mogą być i rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.09.2006 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Do Dziennika Facia też nie zajrzałam I mało zdjęć wkleiłam do swojego dziennika... pozdrawiam Juz biegnę że co??? zdjęc za mało??? chcesz to wkleje jeszcze jakieś rury mogą być i rury Bardzo proszę http://images4.fotosik.pl/121/593737b81dbfa119med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.09.2006 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 iga, Xena..naprawdę znacie mojego instalatora??? A może oni wszyscy mają takie różne oczy??? Jedno im jaśnieje...ale od czego??? Olkalybowa jutro mam lekcję wychowawczą z moją trzydziestką Co ja mam im powiedzieć???? Ola pomóz, przecież masz przygotowanie pedagogiczne, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Olkalybowa jutro mam lekcję wychowawczą z moją trzydziestką Co ja mam im powiedzieć???? Ola pomóz, przecież masz przygotowanie pedagogiczne, nie??? Ja bym powiedziała, aby wyluzowali, ale oni nie zrozumieją , trzeba ich będzie nastraszyć . Nawet nie wiedzą, jakie mają beztroskie życie, nie muszą wybierać kafli, sedesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts