sylvia1 10.09.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Żabcia spoko będize dobrze....jak dom zbudowałas to z 30 sobie nie poradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Bardzo proszę http://images4.fotosik.pl/121/593737b81dbfa119med.jpg Ale rurka! Nie Facio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Żabciu już Ci nie zadroszczę tych wakacji Fajny etap przed Tobą trzymam kciuki zas ame trafne wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Zabko mozesz napisac mi cos na temat twojej instalacji alarmowej (namiary na tego kto Ci zakladal i koszt czy zalezny jest od ilosci punktow)A co do Twojego dziennika to codziennie zagladam na forum z nadzieja, ze bedzie wpis a tu nic, no i w koncu dzisiaj sie doczekalam. Moglabys czesciej zdawac relacje z prac budowlany, bo lubie czytac jak piszesz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/zaba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2006 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/zaba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2006 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Zabko mozesz napisac mi cos na temat twojej instalacji alarmowej (namiary na tego kto Ci zakladal i koszt czy zalezny jest od ilosci punktow) A co do Twojego dziennika to codziennie zagladam na forum z nadzieja, ze bedzie wpis a tu nic, no i w koncu dzisiaj sie doczekalam. Moglabys czesciej zdawac relacje z prac budowlany, bo lubie czytac jak piszesz. Pozdrawiam. Dięlkuję z amiłe słowa i równiez pozdrawiam Informację o alarmie wyślę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Zabko mozesz napisac mi cos na temat twojej instalacji alarmowej (namiary na tego kto Ci zakladal i koszt czy zalezny jest od ilosci punktow) A co do Twojego dziennika to codziennie zagladam na forum z nadzieja, ze bedzie wpis a tu nic, no i w koncu dzisiaj sie doczekalam. Moglabys czesciej zdawac relacje z prac budowlany, bo lubie czytac jak piszesz. Pozdrawiam. Ja też lubię czytać, zwłaszcza o pociągających ogrodnikach i tynkarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 15.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Lubie czytac Twoj dziennik mam nadzieje ze od wykonczeniowki znajdziesz porzadna ekipe szkoda ze nie wiedzialem ze bylas w Sopocie chetnie bym sie spotkal z Toba i rodzina na MoloCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 iga, Xena..naprawdę znacie mojego instalatora??? A może oni wszyscy mają takie różne oczy??? Jedno im jaśnieje...ale od czego??? od tego patrzenia w rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Kafelki, parapety i malowanie u nas tak samo, co do reszty to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.09.2006 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Lubie czytac Twoj dziennik mam nadzieje ze od wykonczeniowki znajdziesz porzadna ekipe szkoda ze nie wiedzialem ze bylas w Sopocie chetnie bym sie spotkal z Toba i rodzina na Molo CMyK szkoda, szkoda... A lubisz piwo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.09.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 sufit podwieszany 1m2 40 zł ścianki na poddaszu skosy 1m2 50 zł jesli tutaj chodzi ci o ocieplenie poddasza (wełna + płyta k-g) to u mnie 25/m2 zarówno na ścianie jak i na suficie obróbka okna dachowego 1szt 100 zł w cenie ocieplenia poddasza (do metrażu ocieplenia nie odejmuje dziur na okna) montaż parapetów + obróbka 1mb 35 zł 10zł/mb parapety wewnętrzne (jeśli o nie chodziło) położenie kafli podłogowych 1m2 45 zł tarakota 25 zł/m2, glazura tak samo położenie paneli 1m2 12 zł 10 zł/m2 koszt malowania 1m 6 zł 4zł/m2 oczywiście to ściana wschodnia (Lublin) i dodatkowo ta sama ekipa co murowała więc ceny "trochę" promocyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baroszero 16.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 U nas też robił gaz chyba ten sam gościu (z wypadającą szczęką), ale chociaż mu się bacznie przyglądałem to nie zajarzyłem, że podtrzymuje sobie szczękę, myslałem że sobie suszy zęby!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2006 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 U nas też robił gaz chyba ten sam gościu (z wypadającą szczęką), ale chociaż mu się bacznie przyglądałem to nie zajarzyłem, że podtrzymuje sobie szczękę, myslałem że sobie suszy zęby!? niezłe jaja z tą szczęką, nie??? Pawson, powiem szczerze, że podłamałes mnie tymi cenami Ale dzieki za pomoc Zelijko równiez dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2006 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ja też lubię czytać, zwłaszcza o pociągających ogrodnikach i tynkarzach Bo Ty jesteś specjalistką od świntuszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 17.09.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 wymÓrowanie??? pani nauczycielko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2006 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 wymÓrowanie??? pani nauczycielko!!!! skopiowałam e-mail tego fachowca... w rzyciu tak bym nie napisała juz poprawiam, bo będzie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ja rozmawialam o cenach z 6 ekipami od wykonczeniowki. Ceny jednostkowe podawali mi takie jak ten twoj. Ci, ktorych wtbralam zaoferowali mi najkorzytniejsza cene ryczaltowa za calosc. Mysle, ze to dobre rozwiazanie, bo sie nie musisz martwic i pozniej kazdego metra przeliczac. Ceny masz poznanskie wiec drogie ja u nas taniej nie znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 18.09.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Lubie czytac Twoj dziennik mam nadzieje ze od wykonczeniowki znajdziesz porzadna ekipe szkoda ze nie wiedzialem ze bylas w Sopocie chetnie bym sie spotkal z Toba i rodzina na Molo CMyK szkoda, szkoda... A lubisz piwo??? Jasne ze lubie piwo ale moze nastepnego lata sie spotkamy CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts