CMYK 18.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Jestem ciekaw gdzie ty mieszkasz ze takie ceny tam panuja mi ostatnio zaspiewali za m2 ocieplenia poddasza dwiema warstwami welny 15+5 cm robionej na zakladke czyli dodatkowo na stelarzu 5 cm - 35 zl+kartongipsy na to gotowe do malowania, kafelkarz i to dlugo szukany i polecany za m2 bierze 35 zl i to moja zona szukala takiego ktory umie ladnie wycinac rozne wzory i ma maszyny do tego. Za podlogowke na caly dom 150 m2 zaplacilem robocizna 1500 zl materialy 4 tys. Z tym ze majster z ekipa robi mi wszystko co nazywa sie instalacja- CO gazowa i dowodnieniowa czyli za gazowke , wodno-kanalizacyjna, odwodnienie dachu, podlogowke zaplacilem hurtem 5 tys siedzial i nadal siedzi juz miesiac dodatkowo jak mam problem to np osadzil mi dzwi wejsciowe czy zrobil otwor w stropie. Robi u mnie od poczatku czyli od zalania law, bardzo uczynny czlowiek jeden minus to ze udaje mu sie wszystko zrobic na ostania chwile na razie nadaza przed kolejnymi ekipami.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Żaba, panowie instalatorzy mają takie same wdzianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.09.2006 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Żaba, panowie instalatorzy mają takie same wdzianka? nooooooooooooo, bo to porzadna firma jest ( zaczęłam pisać jak Mamoń czasowniki wyrzucam na koniec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 zaintrygował mnie ten pan od pasa w doł Co tak zwrociło twoją uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.09.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Żaba, ile mogą przyspożyć radości i dumy fachowcy z prawdziwego zdarzenia ... Chwal ich, chwal ! A dach . I to dopiero teraz zauważyłaś nieszczelność ? Zimą nic się nie działo, ani podczas tych ostatnich sierpniowych deszczy ? O kurcze, no to masz kłopot ... A pokryty jest folią czy papą pod dachówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Też się dziwię temu przeciekowi, że dopiero teraz się pojawił. Mam nadzieję, że już nic podobnego się nie ujawni. Pozdrawiam i cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Żaba, panowie instalatorzy mają takie same wdzianka? nooooooooooooo, bo to porzadna firma jest ( zaczęłam pisać jak Mamoń czasowniki wyrzucam na koniec) To dlatego,że zbyt dużo czasu spędzacie razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.09.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Żaba, panowie instalatorzy mają takie same wdzianka? nooooooooooooo, bo to porzadna firma jest ( zaczęłam pisać jak Mamoń czasowniki wyrzucam na koniec) To dlatego,że zbyt dużo czasu spędzacie razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 fajne zdjęcia pozdrawiam facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Żaba, Tobie, to i z pisuarem do twarzy Widzę, że kibelek będziesz miała nie przy ścianie. Planujesz tylko małą i krótką ściankę, czy też jeszcze coś innego ? Jak dużą masz łazienkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Zabka usmialam sie przy tym - to ten sam pan od pasa w dol... Fajnie, ze u Was idzie robota do przodu. Po wylewkach trzeba troche poczekac, chyba z dwa tygodnie i juz mozna robic glazure...Czy masz juz cos na mysli i czy Twoja pani od wnetrz juz ma jakies plany na papierze? Jesli tak.., to prosze o szczegoly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.09.2006 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Adriano Komputero ten kibelek be dzie stał przy ścianie, tylko nie ma jeszcze ścianki g-k. Ta łazienka będzie moich synów, stąd ten pisuar. Kto ma wyrosniętych synów to domyśla się dlaczego zdecydowałam sie na pisuar Zejkojeszcze nie mam szczegółowych projektów, bo po prostu nie mam kiedy spotkać sie z moją projektanyką. Jak juz coś wybiore to na pewno się pochwalę Adriano Komputero juz napisałam w dzienniku co było przyczyną zalania ściany. Brak obróbki blacharskiej przy lukarnach. Zrobi się rafałek równiez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 28.09.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 żaba tempo u ciebie ostatnio bardzo zawrotne, chyba probujesz nadrobić ten stracony czas trzymam kciuki aby tak dalej , i oby do kwietnia zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.09.2006 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 żaba tempo u ciebie ostatnio bardzo zawrotne, chyba probujesz nadrobić ten stracony czas trzymam kciuki aby tak dalej , i oby do kwietnia zdążyć tez mam taką nadzieję Rzeczywiście ostatnio prace nabrały tempa....szkoda, że nie wtedy, gdy miałam wakacje Czasem nie wiem w co ręcę włożyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 28.09.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 zabciu jak bedziesz miala wylewki to wtedy dostaniesz kopa zeby robic dalej : cekolowac scany, klasc podlogi i kafle w lazienkach to dopiero przedsmak wykonczeniowki ja powoli mam dosc a dopiero zaczynam po wylewkach roboty wewnetrzne za tydzien, najgorzej z umowieniem ekip co mam za sobaCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 28.09.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Cieszy mnie ze podoba ci sie moj domeczek Twoj tez jest swietny ale jak dla mnie za duzy. Zdazyli u Ciebie zrobic wylewki bo moje zobione zostaly w 7 godzin ale ja sam rozlozylem styropian bo balem sie ze zrobio to niedokladnie.PozdrawiamCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.09.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Żaba, już chyba można gratulować Ci WYLEWEK . A co do "profesjonalnego" położenia styropianu, to ... hmmm... nie znam się .... Najważniejsze, że ekipa się pojawiła i zrobiła co trzeba P.S. Jeśli dobrze widzę, to na obrazku jest trzech Panów plus jedna pu.. i dwie stopy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Kto ma wyrosniętych synów to domyśla się dlaczego zdecydowałam sie na pisuar Ja nie mam synów, a nawet ani jednego, więc się chyba nie domyślam. Czy chodzi o to, że nie trafiają do kibla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A co do położenia styropianu - to wszystko jest OK. Nic się nie przejmuj. U mnie było podobnie. Wszędzie między rurkami wsadzali jakieś docinane kawałki. Nie wyglądało to pięknie, ale w końcu i tak wszystko przykryło betonowe błocko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 29.09.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zaba - a co byś chciała mieś wsadzone między te rurki? Chyba faktycznie nalezy Ci się odpoczynek od budowy. Pewnie można by coś zrobić ładniej, ale czy będzie też dużo lepiej i bardziej oszczędnie (mniej odpadów)?A ekipa chyba w końcu nienajgorsza co w dobie masowych wyjazdów się chwali... no chyba, że się mylę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts