Aggi 27.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Teraz to ja zaczęłam się martwić! A co będzie jak ten od matury zda na studia? Na przykład na filozofię... albo inną socjologię...? Będzie - Zastój Nagminny Postedukacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.06.2005 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Teraz to ja zaczęłam się martwić! A co będzie jak ten od matury zda na studia? Na przykład na filozofię... albo inną socjologię...? Będzie - Zastój Nagminny Postedukacyjny Aggi, Ty to się nie poddajesz! Cały czas walczysz o 1 miejsce w konkursie! Lecę czytać, co u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Aggi walczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 28.06.2005 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Już jestem zmęczona. Wczoraj znowu murarze popełnili błędy, a dzisiaj miałam nieprzyjemną rozmowę z panem z hurtowni.. Nie męcz się, zrelaksuj się - to przecież dopiero początek budowy. Zachowaj siły na wykończeniówkę (czy nie zastanawia Ciebie ta nazwa? Przecież skąś się wzięła ) A ekipa... może są zestresowani nową maturą? Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 28.06.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Teraz to ja zaczęłam się martwić! A co będzie jak ten od matury zda na studia? ... ale może po maturze, na przyszłość będzie już wiedział gdzie i jak okna wstawiać? Żaba! - więcej zdjęć prosimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.06.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Aggi walczy Gorzej! Ja się nie mogę od tego odczepić Obmyślam w wannie, obmyślam przy myciu zębów, obmyślam w samochodzie Mam kilkanaście następnych, ale chyba zachowam dla siebie Ale mnie Żaba urządziłaś ... może ktoś zna sposób żeby przestać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.06.2005 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Aggi walczy Gorzej! Ja się nie mogę od tego odczepić Obmyślam w wannie, obmyślam przy myciu zębów, obmyślam w samochodzie Mam kilkanaście następnych, ale chyba zachowam dla siebie Ale mnie Żaba urządziłaś ... może ktoś zna sposób żeby przestać??? Dobra, nie męcz się już!!! Ogłaszam, że konkurs na znaczenie skrótu ZNP wygrała AGGI!!!!!! GRATULACJE!!!!! Pomyślę jeszcze nad nagrodą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.06.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ojej! Dziękuję ale to chyba bardziej za ilość niż za jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.06.2005 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Zastanawiam się teraz w jaki sposób opić (wirtualnie) ten konkurs. Jakaś wirtualna impreza plenerowa ??? na niedokończonych budowach ??? Agi zastanawiam się jakie pomysły przychodzily Ci do głowy w wannie??? - dobrze że wyszłaś z tego cało Na pewno nagroda należy Ci się za wytrwałość i jakość również. Buzieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Aggi walczy Gorzej! Ja się nie mogę od tego odczepić Obmyślam w wannie, obmyślam przy myciu zębów, obmyślam w samochodzie Mam kilkanaście następnych, ale chyba zachowam dla siebie Ale mnie Żaba urządziłaś ... może ktoś zna sposób żeby przestać??? Dobra, nie męcz się już!!! Ogłaszam, że konkurs na znaczenie skrótu ZNP wygrała AGGI!!!!!! GRATULACJE!!!!! Pomyślę jeszcze nad nagrodą.... może jakies nagrody pocieszenia dla pozostałych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.06.2005 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Aggi walczy Gorzej! Ja się nie mogę od tego odczepić Obmyślam w wannie, obmyślam przy myciu zębów, obmyślam w samochodzie Mam kilkanaście następnych, ale chyba zachowam dla siebie Ale mnie Żaba urządziłaś ... może ktoś zna sposób żeby przestać??? Dobra, nie męcz się już!!! Ogłaszam, że konkurs na znaczenie skrótu ZNP wygrała AGGI!!!!!! GRATULACJE!!!!! Pomyślę jeszcze nad nagrodą.... może jakies nagrody pocieszenia dla pozostałych ??? Coś wymyślę.... Ale Maksiu, Ty zająłeś 3 miejsce!!!! po Funi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Coś wymyślę.... Ale Maksiu, Ty zająłeś 3 miejsce!!!! po Funi. 3 miejsce.. bywalo lepiej ;( a co do twojego pytania odnosnie albumu onetowego, to nie jestem Ci w stanie odpowiedziec, bo sam z tego nie kozystam, mam swoj serwerek na ktorym umieszczam swoje zdjecia i nie musze kozystac z "obcych" zródeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Pracę postepują , szkoda młodego ale cóż w życiu tak czasami bywa Załóż sobie album na photosie mieści więcej zdjęć niż onet. Co do hurtowni to niech rzeczywiście mąz dzwoni , u mnie też jest taka opcja bo on łagodniejszy Moje reakcje są takie jak Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to piję zdrófko za nadproża Ja też jak zobaczyłem swój garaż ze ścianami i nadprożami to uzmysłowiłem sobie, że my teraz mieszkamy w mieszkanku wielkości naszego garażu Najlepszego i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.06.2005 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to piję zdrófko za nadproża Ja też jak zobaczyłem swój garaż ze ścianami i nadprożami to uzmysłowiłem sobie, że my teraz mieszkamy w mieszkanku wielkości naszego garażu Najlepszego i pozdrawiam. Dzięki! Mam nadzieję, że nadproża są właściwie wykonane, bo z moimi murarzami nic nie wiadomo......chyba nie pospadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.06.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 ...Mam nadzieję, że nadproża są właściwie wykonane, bo z moimi murarzami nic nie wiadomo......chyba nie pospadają Oczywiście mówisz o murarzach, a ci nawet jak spadną to nie Twój problem Po forumowym opiciu nadproża nie mają prawa spadać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Żaba to za te nadproża Bardzo fajnie wygląda jak pomieszczenia nabieraja kształtu Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.07.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Cieszę się, że tak łądnie Ci idzie. Jak dom nabiera kształtów to człowiek zyskuje dodatkową motywację do pracy i walki o swoje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.07.2005 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Żaba to za te nadproża Bardzo fajnie wygląda jak pomieszczenia nabieraja kształtu Czekam na zdjęcia Aggi, bardzo chciałabym umieścić zdjęcia, ale próbowałam nawet w photosie i też się nie udało. Chyba to wina mojego komputera. Ale będę próbowała nadal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.07.2005 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Cieszę się, że tak łądnie Ci idzie. Jak dom nabiera kształtów to człowiek zyskuje dodatkową motywację do pracy i walki o swoje. Pozdrawiam W zupełności się z Tobą zgadzam. Nawet ostatnio przestałam przejmować się, że transport się spóżnia, albo murarze pracują za wolno....Oszczędzam nerwy na wykończeniówkę.... Też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts