Gerion 29.09.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Żaba pogoń tę budowę swoją Podkręć kochana tempo...Zobacz jak wakacje Ci leniwie minęły ;D Żeby nie było, ja tylko konstruktywnie dopinguję sam piję hektolitry kawy i jestem na wiecznym redbulu...Wiesz...jak ja to lubię.... A posadzkarzy gratuluję, teraz tylko parę dni niech Mireczek (albo któryś z synów) zrosi betonik, żeby ładnie związał i słuchaj w połowie listopada możesz na luza płytki układać.. Trzymam kciuki Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zabo kiedy bada zdjecia gotowych wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.09.2006 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zabo kiedy bada zdjecia gotowych wylewek? Juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.09.2006 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Kto ma wyrosniętych synów to domyśla się dlaczego zdecydowałam sie na pisuar Ja nie mam synów, a nawet ani jednego, więc się chyba nie domyślam. Czy chodzi o to, że nie trafiają do kibla? dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 O sa juz! Przed chwila nie bylo. pieknie salon wyglada a tym lukiem sie nie przejmuj, nastepny poprawia...Beda marudzic ale nie beda mieli wyboru.... Gratuluje kolejnego zakonczonego etapu w budowie. A czy kazali Wam podlewac czy nie, bo sa dwie szkoly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.09.2006 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 inż. Mamoń, rafałek , Gerion Dzięki chłopaki za słowa pocieszenia Bo ja ostatnio taka wkurzona , że jeszcze kazałbym im ten styropian co do milimetra przycinać No i będe lać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.09.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 O sa juz! Przed chwila nie bylo. pieknie salon wyglada a tym lukiem sie nie przejmuj, nastepny poprawia...Beda marudzic ale nie beda mieli wyboru.... Gratuluje kolejnego zakonczonego etapu w budowie. A czy kazali Wam podlewac czy nie, bo sa dwie szkoly. oni nic nie mówili ale inż. Mamoń i Gerion kazali I dziekuję za gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.09.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Żabko piękne wylewki a ten łuk to ta łyżka dziegciu w beczce miodu.Na pewno poprawią i będzie cudnie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 29.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 I co zamierzasz zrobić z tym łukiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 O sa juz! Przed chwila nie bylo. pieknie salon wyglada a tym lukiem sie nie przejmuj, nastepny poprawia...Beda marudzic ale nie beda mieli wyboru.... Gratuluje kolejnego zakonczonego etapu w budowie. A czy kazali Wam podlewac czy nie, bo sa dwie szkoly. oni nic nie mówili ale inż. Mamoń i Gerion kazali I dziekuję za gratulki A foila kazali przykryc (jak juz dobrze podlejesz) i trzymac tak przez dwa tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 29.09.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ożesz....łuk zobaczyłem...No poszli szeroko po bandzie chłopaki...RobinHood się w grobie przewraca na jego widok...Żabcia, ja nie przykrywałem folią wylewek...nie było takich upalów.. kocówka sierpnia... wystarczyło 1-2 razy dziennie zrosić wodą (zrosić a nie wylewć sztucneo lodowiska..kierownik mnie przestrzegał, bo to ponoć przeszkadza w wiązaniu i osłabia posadzkę). "Podlewałem" okrągły tydzień...wystaczyło. pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zaba ja z przerażeniem patrze ile jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.09.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Tak sobie wertuję Twój dziennik i dwa momenty podobają mi się szczególnie: http://images2.fotosik.pl/121/c6cb81b3f56b0225med.jpg http://images2.fotosik.pl/182/7b04d538e0aeede5med.jpg pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.09.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Żaba, GRATULUJĘ wylewek ! Powiedz tylko proszę dlaczego rura od odkurzacza jest tak bardzo wysunięta od ściany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Żaba, GRATULUJĘ wylewek ! Powiedz tylko proszę dlaczego rura od odkurzacza jest tak bardzo wysunięta od ściany ? bo tam bedą meble kuchenne, a szyfelka do odkurzacza ma byc tuż pod nimi I dziekuję za gratulacje Tak sobie wertuję Twój dziennik i dwa momenty podobają mi się szczególnie: pozdrowionka już wiem, co Ci się tak podoba... Mój kaszkiet Mogę Ci go sprzedać, ale uprzedzam................ że tanio go nie oddam.... Będziesz musiał za to zdrowo popracować a roboty na mojej działce od groma!!!! Zaba ja z przerażeniem patrze ile jeszcze przede mną wiesz co??? przejdzie Ci ..... Ja też w tamtym roku tak miałam..teraz już przywykłam I co zamierzasz zrobić z tym łukiem? Myśle, że ekipa wykończeniowa coś na to poradzi Żabko piękne wylewki a ten łuk to ta łyżka dziegciu w beczce miodu.Na pewno poprawią i będzie cudnie.Pozdrawiam. Tez tak myślę, dzięki Kasiu Żabcia, ja nie przykrywałem folią wylewek...nie było takich upalów.. kocówka sierpnia... wystarczyło 1-2 razy dziennie zrosić wodą (zrosić a nie wylewć sztucneo lodowiska..kierownik mnie przestrzegał, bo to ponoć przeszkadza w wiązaniu i osłabia posadzkę). "Podlewałem" okrągły tydzień...wystaczyło. pozdrawiam Gerion moich wylewek nie kazał podlewać...podobne moje to tzw. suche wylewki... Jeszcze raz zadzwonię i sie upewnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 moich wylewek nie kazał podlewać...podobne moje to tzw. suche wylewki... Jeszcze raz zadzwonię i sie upewnię Żaba - poszukaj na forum na temat podlewania. Moim zdaniem wylewki trzeba podlewać. Pojęcie suche wylewki nic dla mnie nie znaczy - to chyba normalny sposób wykonania wylewek miksokretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.10.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Trawa jest przepiękna... tylko czemu nieskoszona? Niech Miras coś z tym zrobi... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Trawa jest przepiękna... tylko czemu nieskoszona? Niech Miras coś z tym zrobi... Pozdrawiam Tak, tak - zagoń Mirasa do kosiarki Nawiasem mówiąc wcale nie widać, że projektują ogród - raczej oglądają jakiś film Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Trawa jest oczywiście piękna i nienaturalnie zielona- jak na tą porę roku A co do tego łuku w salonie- no cóż.... może panowie mają astygmatyzm i trzeba by ich było skierować do okulisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 01.10.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Hej ŻabaPowiedz czy na takiej powierzchni jak Twój salon nie daje się jakiś dylatacji? Nieznam się kompletnie dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts