Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Żaba pogoń tę budowę swoją ;-) Podkręć kochana tempo...Zobacz jak wakacje Ci leniwie minęły ;D

Żeby nie było, ja tylko konstruktywnie dopinguję ;-) sam piję hektolitry kawy i jestem na wiecznym redbulu...Wiesz...jak ja to lubię....

A posadzkarzy gratuluję, teraz tylko parę dni niech Mireczek (albo któryś z synów) zrosi betonik, żeby ładnie związał i słuchaj w połowie listopada możesz na luza płytki układać..

Trzymam kciuki

Gerion

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O sa juz! :o Przed chwila nie bylo. :D

pieknie salon wyglada a tym lukiem sie nie przejmuj, nastepny poprawia...Beda marudzic ale nie beda mieli wyboru.... :D

Gratuluje kolejnego zakonczonego etapu w budowie. :D

A czy kazali Wam podlewac czy nie, bo sa dwie szkoly. :roll:

pieknie salon wyglada a tym lukiem sie nie przejmuj, nastepny poprawia...Beda marudzic ale nie beda mieli wyboru.... :D

oni nic nie mówili ale inż. Mamoń i Gerion kazali :roll: :D :lol:

I dziekuję za gratulki :D :D :D

oni nic nie mówili ale inż. Mamoń i Gerion kazali :roll: :D :lol:

I dziekuję za gratulki :D :D :D

A foila kazali przykryc (jak juz dobrze podlejesz) i trzymac tak przez dwa tygodnie?

Ożesz....łuk zobaczyłem...No poszli szeroko po bandzie chłopaki...RobinHood się w grobie przewraca na jego widok...

Żabcia, ja nie przykrywałem folią wylewek...nie było takich upalów.. kocówka sierpnia... wystarczyło 1-2 razy dziennie zrosić wodą (zrosić a nie wylewć sztucneo lodowiska..kierownik mnie przestrzegał, bo to ponoć przeszkadza w wiązaniu i osłabia posadzkę).

"Podlewałem" okrągły tydzień...wystaczyło.

pozdrawiam

Gerion

Żaba,

GRATULUJĘ wylewek ! :D

Powiedz tylko proszę dlaczego rura od odkurzacza jest tak bardzo wysunięta od ściany ? :roll:

bo tam bedą meble kuchenne, a szyfelka do odkurzacza ma byc tuż pod nimi

I dziekuję za gratulacje :D

Tak sobie wertuję Twój dziennik i dwa momenty podobają mi się szczególnie:

pozdrowionka :p :p :p :lol: :lol: :lol: :lol:

już wiem, co Ci się tak podoba... :wink:

Mój kaszkiet :D :p

Mogę Ci go sprzedać, ale uprzedzam................ że tanio go nie oddam.... :wink: Będziesz musiał za to zdrowo popracować :wink: :lol: :lol: a roboty na mojej działce od groma!!!! :o

Zaba ja z przerażeniem patrze ile jeszcze przede mną
wiesz co??? przejdzie Ci ..... :wink: Ja też w tamtym roku tak miałam..teraz już przywykłam :wink:

I co zamierzasz zrobić z tym łukiem? :roll:

Myśle, że ekipa wykończeniowa coś na to poradzi :D

Żabko piękne wylewki a ten łuk to ta łyżka dziegciu w beczce miodu.Na pewno poprawią i będzie cudnie.Pozdrawiam. :wink:

Tez tak myślę, dzięki Kasiu :D

Żabcia, ja nie przykrywałem folią wylewek...nie było takich upalów.. kocówka sierpnia... wystarczyło 1-2 razy dziennie zrosić wodą (zrosić a nie wylewć sztucneo lodowiska..kierownik mnie przestrzegał, bo to ponoć przeszkadza w wiązaniu i osłabia posadzkę).

"Podlewałem" okrągły tydzień...wystaczyło.

pozdrawiam

Gerion

moich wylewek nie kazał podlewać...podobne moje to tzw. suche wylewki... :roll: :roll: :roll: Jeszcze raz zadzwonię i sie upewnię :roll:

moich wylewek nie kazał podlewać...podobne moje to tzw. suche wylewki... :roll: :roll: :roll: Jeszcze raz zadzwonię i sie upewnię :roll:

Żaba - poszukaj na forum na temat podlewania. Moim zdaniem wylewki trzeba podlewać. Pojęcie suche wylewki nic dla mnie nie znaczy - to chyba normalny sposób wykonania wylewek miksokretem :roll: :roll: :roll: :-?