Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Male Zoo sie zrobilo. :D A co, trzeba bylo cie jakos wywolac. :wink: Daj znac co sie dzieje u twojej Zosi. :D :wink:

Od poniedziałku wchodzi ekipa regipsiarzy. :D

Dzisiaj zamówiliśmy ( prawie) bramę garażową.

Szukam obecnie drzwi zewnętrznych

No i w dalszym ciągu ni ewybrałam żadnych kafli :roll: .. Nie mam kiedy... :-?

Żaba,

GRATULUJĘ zamówienia bramy garażowej i zakupu płytek. Cena faktycznie wspaniała. Ale i tak drożej Cię wyszły, bo z przyczepką :wink: 8) :lol:

no tak..zdecydowanie cena przyczepki wielokrotnie przekroczyła cenę płytek... :roll: :lol: :lol: :lol:

ale ile radości sprawiła moim chłopcom :D :D :D

Brama sliczna, taka jak mi sie podoba. Cena pewnie zabojcza, ja na etapie bram bede na wiosne to poprosze wtedy o namiary.

cena to 5000 zł...dość wysoka, ale brama jest naprawdę solidna i ladna...

no i służę pomocą :D

Ooo widze Żaba, ze idziemy leb w leb. ja tez kupilam prawie identyczne plytki do garazu i pom. gosp. ale za 14,90/m2 :wink: w Leroju :D Gratuluje przyczepki! My zaskoczeni ciezarem zakupu musilismy na gwalt w niedziele pozyczac od tescia dostawczy :D Brama piekna :D

A ile płacisz temu twojemu ludziowi i za jakie prace - ze tak niedyskretnie zapytam :wink: :D

Nooo, fajna ta brama. Bardzo ładny kolor. Też się przymierzałem gotowych kolorystycznie bram, ale niestety żadna nie pasowała nam do okien.

Jak uda Ci się to wynegocjować to zastrzeż sobie przyjazd montera za jakiś czas w celu ostatecznej regulacji bramy i napędu - długość świecenia światła (musiałem zmienić bo za długo świeciło), czułość na zgniecenie i uśredniony docisk do podłogi (nie zawsze to co teraz Ci ustawią będzie się sprawdzało przy mrozach, może być szpara).

A co do płytek w garażu, jeśli mąż majsterkowicz, to niech płytki kładą bardzo dokładnie, nie żałując kleju. Potem jak młotek wypadnie albo co inne ciężkie to Ci nic nie pęknie.

Pozdrawiam

Może nie będę oryginalny :D ale

gratulacje w związku z zakupem przyczepki. :D

Ja swoją kupiłem zaraz po zakupie projektu, argumenty których użyłem do żony były nie do podważenia :o oczywiście potem przez pół roku jej nie użyłem :wink: ale teraz się przydała

Pozdrawiam Grzegorz

następny miłośnik przyczep... :wink: :D

Pozdrawiam :D

A ile płacisz temu twojemu ludziowi i za jakie prace - ze tak niedyskretnie zapytam :wink: :D

będzie robił wzsystkie prace związane z płytami g-k..skosy, sciany działowe, kolankowe, półki itd.. chce o. 20 zł za mkw :wink:

Jak uda Ci się to wynegocjować to zastrzeż sobie przyjazd montera za jakiś czas w celu ostatecznej regulacji bramy i napędu - długość świecenia światła (musiałem zmienić bo za długo świeciło), czułość na zgniecenie i uśredniony docisk do podłogi (nie zawsze to co teraz Ci ustawią będzie się sprawdzało przy mrozach, może być szpara).

A co do płytek w garażu, jeśli mąż majsterkowicz, to niech płytki kładą bardzo dokładnie, nie żałując kleju. Potem jak młotek wypadnie albo co inne ciężkie to Ci nic nie pęknie.

Pozdrawiam

dzięki za wszelkie wskazówki :D i również pozdrawiam :D

Szukam obecnie drzwi zewnętrznych

http://www.froggifts.com/waycoolfrogs/swing.gif

Zagraj o drzwi w konkursie Gerdy: http://konkurs.gerda.pl/ ;)

http://pageperso.aol.fr/kely14071972/images/chanteurs.gif

hmmmmmm...hasło musze wymyśleć... :roll: :roll: :roll:

Może być takie??? :D

"Gdyby żaby fantazję miały to by Gerdę kupowały" :-? :-? :-?

Ale gópie... :roll: :lol: :lol: