Żelka 07.10.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Male Zoo sie zrobilo. A co, trzeba bylo cie jakos wywolac. Daj znac co sie dzieje u twojej Zosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.10.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 jak to co zaby opanowaly swiat Zeljko, to Zoo jakies dziwnie jednogatunkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.10.2006 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Male Zoo sie zrobilo. A co, trzeba bylo cie jakos wywolac. Daj znac co sie dzieje u twojej Zosi. Od poniedziałku wchodzi ekipa regipsiarzy. Dzisiaj zamówiliśmy ( prawie) bramę garażową. Szukam obecnie drzwi zewnętrznych No i w dalszym ciągu ni ewybrałam żadnych kafli .. Nie mam kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 To fajnie, ze cos sie dzieje i jest do przodu. Kafelki, oj tak, wymaga to czasu, jesli chcesz wybrac dobrze...My wybieralismy srednio dlugo i srednio nam wyszlo... Ale, zloty srodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.10.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 A CO SIĘ TU DZIEJE W MOICH KOMENTARZACH!!!!!!!!!!!!!!! jak to co ?????? My dobrze się tutaj bawimy a to jest okaz z mojego tarasu, jak chcesz mogę Ci ją wysłać w paczce http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/zaba.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.10.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Szukam obecnie drzwi zewnętrznych http://www.froggifts.com/waycoolfrogs/swing.gif Zagraj o drzwi w konkursie Gerdy: http://konkurs.gerda.pl/ http://pageperso.aol.fr/kely14071972/images/chanteurs.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.10.2006 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 a to jest okaz z mojego tarasu, jak chcesz mogę Ci ją wysłać w paczce lepiej przywieź Przy okazji napijemy się piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.10.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Żaba, GRATULUJĘ zamówienia bramy garażowej i zakupu płytek. Cena faktycznie wspaniała. Ale i tak drożej Cię wyszły, bo z przyczepką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.10.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Brama sliczna, taka jak mi sie podoba. Cena pewnie zabojcza, ja na etapie bram bede na wiosne to poprosze wtedy o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.10.2006 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Żaba, GRATULUJĘ zamówienia bramy garażowej i zakupu płytek. Cena faktycznie wspaniała. Ale i tak drożej Cię wyszły, bo z przyczepką no tak..zdecydowanie cena przyczepki wielokrotnie przekroczyła cenę płytek... ale ile radości sprawiła moim chłopcom Brama sliczna, taka jak mi sie podoba. Cena pewnie zabojcza, ja na etapie bram bede na wiosne to poprosze wtedy o namiary. cena to 5000 zł...dość wysoka, ale brama jest naprawdę solidna i ladna... no i służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.10.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Może nie będę oryginalny ale gratulacje w związku z zakupem przyczepki. Ja swoją kupiłem zaraz po zakupie projektu, argumenty których użyłem do żony były nie do podważenia oczywiście potem przez pół roku jej nie użyłem ale teraz się przydała Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.10.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ooo widze Żaba, ze idziemy leb w leb. ja tez kupilam prawie identyczne plytki do garazu i pom. gosp. ale za 14,90/m2 w Leroju Gratuluje przyczepki! My zaskoczeni ciezarem zakupu musilismy na gwalt w niedziele pozyczac od tescia dostawczy Brama piekna A ile płacisz temu twojemu ludziowi i za jakie prace - ze tak niedyskretnie zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nooo, fajna ta brama. Bardzo ładny kolor. Też się przymierzałem gotowych kolorystycznie bram, ale niestety żadna nie pasowała nam do okien.Jak uda Ci się to wynegocjować to zastrzeż sobie przyjazd montera za jakiś czas w celu ostatecznej regulacji bramy i napędu - długość świecenia światła (musiałem zmienić bo za długo świeciło), czułość na zgniecenie i uśredniony docisk do podłogi (nie zawsze to co teraz Ci ustawią będzie się sprawdzało przy mrozach, może być szpara).A co do płytek w garażu, jeśli mąż majsterkowicz, to niech płytki kładą bardzo dokładnie, nie żałując kleju. Potem jak młotek wypadnie albo co inne ciężkie to Ci nic nie pęknie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.10.2006 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Może nie będę oryginalny ale gratulacje w związku z zakupem przyczepki. Ja swoją kupiłem zaraz po zakupie projektu, argumenty których użyłem do żony były nie do podważenia oczywiście potem przez pół roku jej nie użyłem ale teraz się przydała Pozdrawiam Grzegorz następny miłośnik przyczep... Pozdrawiam A ile płacisz temu twojemu ludziowi i za jakie prace - ze tak niedyskretnie zapytam będzie robił wzsystkie prace związane z płytami g-k..skosy, sciany działowe, kolankowe, półki itd.. chce o. 20 zł za mkw Jak uda Ci się to wynegocjować to zastrzeż sobie przyjazd montera za jakiś czas w celu ostatecznej regulacji bramy i napędu - długość świecenia światła (musiałem zmienić bo za długo świeciło), czułość na zgniecenie i uśredniony docisk do podłogi (nie zawsze to co teraz Ci ustawią będzie się sprawdzało przy mrozach, może być szpara). A co do płytek w garażu, jeśli mąż majsterkowicz, to niech płytki kładą bardzo dokładnie, nie żałując kleju. Potem jak młotek wypadnie albo co inne ciężkie to Ci nic nie pęknie. Pozdrawiam dzięki za wszelkie wskazówki i również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.10.2006 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Szukam obecnie drzwi zewnętrznych http://www.froggifts.com/waycoolfrogs/swing.gif Zagraj o drzwi w konkursie Gerdy: http://konkurs.gerda.pl/ http://pageperso.aol.fr/kely14071972/images/chanteurs.gif hmmmmmm...hasło musze wymyśleć... Może być takie??? "Gdyby żaby fantazję miały to by Gerdę kupowały" Ale gópie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 zeby zaby zarabialy dawno gerde juz by mialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.10.2006 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 zeby zaby zarabialy dawno gerde juz by mialy dobre Myśl froschka, myśl..jak wygramy drzwi to się podzielimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Gdy żaby Gerdę kupują to bezpieczniej się w swych domkach czują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 zaby dobrze kumaja....dawno gerde w domu maja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.10.2006 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Gdy żaby Gerdę kupują to bezpieczniej się w swych domkach czują Wygram to pewne!!!! O!!! Jest OLkalybowaOna fajne hasła wymyśla, zwłaszcza po piwie Wiem, że ciężarówki gorzej myślą, ale spróbuj ........wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts