zaba_gonia 10.10.2006 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 zaby dobrze kumaja....dawno gerde w domu maja !!! jak mamy to juz nie dostaniemy.... A ja chcę wygrać...qumasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 nie boj zaby.....mamy gerde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Gdy żaby Gerdę kupują to bezpieczniej się w swych domkach czują Wygram to pewne!!!! O!!! Jest OLkalybowaOna fajne hasła wymyśla, zwłaszcza po piwie Wiem, że ciężarówki gorzej myślą, ale spróbuj ........wink: o kurka no muszę coś wymyślić, ale na trzeźwo nie bedzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.10.2006 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 MAM!!!!! GERDĘ CHWALI SAM INZYNIER MAMOŃ DAJCIE ŻABIE, BO Z NIEJ GAMOŃ ps, jeszcze nie piłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Żaba swym ogonem merda,pewnie marzy o drzwiach Gerda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 olka , jestes geniuszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 olka , jestes geniuszem co dwie głowy to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 zeby zaba nie skakala , dawno gerde juz by miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 przychodzi zaba do lekarza i mowi : panie doktorze ,mam GERDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.10.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zielona żaba po łące skakała,do swojej chatki drzwi pięknych szukała.Wnet bociek ja porwał znienacka, nie była to miła przechadzka.Drzwi Gerda żabie życie uratowały,bo na nie bociek wytrzeszczył gały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Żaba swym ogonem merda, pewnie marzy o drzwiach Gerda. Fajne, ale od kiedy zaby mają ogon?. Te młode to jeszcze , ale stare na pewno ogona nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zielona żaba po łące skakała, do swojej chatki drzwi pięknych szukała. Wnet bociek ja porwał znienacka, nie była to miła przechadzka. Drzwi Gerda żabie życie uratowały, bo na nie bociek wytrzeszczył gały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Żaba swym ogonem merda, pewnie marzy o drzwiach Gerda. Fajne, ale od kiedy zaby mają ogon?. Te młode to jeszcze , ale stare na pewno ogona nie mają ale ona tak bardzo o nich marzy, że tak w głębi duszy merda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Żaba swym ogonem merda, pewnie marzy o drzwiach Gerda. Fajne, ale od kiedy zaby mają ogon?. Te młode to jeszcze , ale stare na pewno ogona nie mają ale ona tak bardzo o nich marzy, że tak w głębi duszy merda Żeby jej się coś nie pomerdało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zielona żaba po łące skakała, do swojej chatki drzwi pięknych szukała. Wnet bociek ja porwał znienacka, nie była to miła przechadzka. Drzwi Gerda żabie życie uratowały, bo na nie bociek wytrzeszczył gały. I ze zdziwienia rozdziawił swoj dziob wypuścił żabę u jej chatki wrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zielona żaba po łące skakała, do swojej chatki drzwi pięknych szukała. Wnet bociek ja porwał znienacka, nie była to miła przechadzka. Drzwi Gerda żabie życie uratowały, bo na nie bociek wytrzeszczył gały. I ze zdziwienia rozdziawił swoj dziob wypuścił żabę u jej chatki wrot potem zabe zjadl i drzwi zwyczjnie skradl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zielona żaba po łące skakała, do swojej chatki drzwi pięknych szukała. Wnet bociek ja porwał znienacka, nie była to miła przechadzka. Drzwi Gerda żabie życie uratowały, bo na nie bociek wytrzeszczył gały. I ze zdziwienia rozdziawił swoj dziob wypuścił żabę u jej chatki wrot potem zabe zjadl i drzwi zwyczjnie skradl ale to już nie jest optymistyczny wierszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zielona żaba po łące skakała, do swojej chatki drzwi pięknych szukała. Wnet bociek ja porwał znienacka, nie była to miła przechadzka. Drzwi Gerda żabie życie uratowały, bo na nie bociek wytrzeszczył gały. I ze zdziwienia rozdziawił swoj dziob wypuścił żabę u jej chatki wrot potem zabe zjadl i drzwi zwyczjnie skradl ale to już nie jest optymistyczny wierszyk moraly z tej bajki takie ze drzwi gerdy niebylejakie mozna jeszcze zmienic twoja koncowke: ze zdziwienia otwarl dziob i wzial z zabka szybki slub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts