zaba_gonia 25.10.2006 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Żaba bardzo fajny ten twój dziennik,i bardzo Ci zazdroszę że już jesteś na takim etapie ,pewnie nie długo się wprowadzicie do nowego domu życzę powodzenia Dzięki wielkie. Przeprowadzka 1 kwietnia Na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 O Zabooo, jestes! Ale fajne zmiany u Ciebie! To co, razem sie przeprowadzamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Cześć Żaba A ten zsyp robicie na pranie , śmieci czy w innym celu ?? Zaintrygował mnie ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Jak znam Zabe, to na pewno na pranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2006 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Cześć Żaba A ten zsyp robicie na pranie , śmieci czy w innym celu ?? Zaintrygował mnie ten pomysł dla kotów Żartuję, na bieliznę oczywiście. Tuż nad kotłownią jest łazienka moich synów. Mam nadzieje, że dzięki zsypowi unikne łażenia do góry po ich brudne ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2006 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 O Zabooo, jestes! Ale fajne zmiany u Ciebie! To co, razem sie przeprowadzamy? Ty tez 1 kwietnia??? Jak znam Zabe, to na pewno na pranie. właśnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 1.kwietnia to DOBRA data! Jedna z lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.10.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 dla kotów Żartuję, na bieliznę oczywiście. Tuż nad kotłownią jest łazienka moich synów. Mam nadzieje, że dzięki zsypowi unikne łażenia do góry po ich brudne ubrania. No i kolejne pomysłowe rozwiązanie Zastanawiałem się jak u mnie rozwiązać zsyp na pranie (łazienkę mam nad kotłownią). A tu proszę podpatrzyłem świetny pomysł - schować w ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2006 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 dla kotów Żartuję, na bieliznę oczywiście. Tuż nad kotłownią jest łazienka moich synów. Mam nadzieje, że dzięki zsypowi unikne łażenia do góry po ich brudne ubrania. No i kolejne pomysłowe rozwiązanie Zastanawiałem się jak u mnie rozwiązać zsyp na pranie (łazienkę mam nad kotłownią). A tu proszę podpatrzyłem świetny pomysł - schować w ścianie cieszę sie, że do czegoś sie przydałam widzę że też jesteś w grupie wrocławskiej w jakich rejonach budujesz?? W wolnej chwili poczytam twój dziennik, może i ja dowiem sie czegoś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Żabciu cora fajniej u Ciebie A 1 kwietnia to data w sam raz dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.10.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Żabcia ale Twoja Zośka pięknieje aż miło popatrzeć Żabciu jak ty wszystko masz zgrane (mimo przygód z ekipami) tak po kolei aż Ci zazdroszczę aby tak dalej . To co Żabciu w przyszłym roku o tej porze "PARAPETÓWKA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Zabo, wybralas Ty juz te plytki czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.11.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Zabo, Twoj dziennik jest dla mnie the best Bardzo lubie go czytac i czekam na świeże wiadomości Napisz coś, bo "jestes" juz na 3 stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 czterech facetów tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zabo, bo dostaniesz upomnienie! Zeby tak nas zaniedbywac, no wiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.11.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Upomnienie, a tso: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/mama.gif http://img205.imageshack.us/img205/3176/diabelekok4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Upomnienie, a tso: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/mama.gif http://img205.imageshack.us/img205/3176/diabelekok4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.11.2006 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Upomnienie, a tso: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/mama.gif http://img205.imageshack.us/img205/3176/diabelekok4.gif :lol obiecuję poprawę, tylko mnie już nie bijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Obiecujesz? Czy sie na prawde poprawisz, bo wiesz, nam tu nie jedny obiecywali i co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.11.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Żaba, niezły pomysł z prysznicem, niezły . Mój wujek , który ma domek na wsi bez łazienki taki szlauch włożył do konewki, którą powiesił na drzewie - i to był dla niego "prawdziwy" prysznic Z podłączeniem wody, to faktycznie problem. Najgorsze, że takie to kosztowne, bo inaczej człowiek by się nie zastanawiał tylko sam zadziałał. Ale jeśli tak bardzo Wam się nie śpieszy z przeprowadzką - może waro poczekać, tym bardziej, że "sprawa" w toku P.S. Przyczepka superowa ! Widać, że bardzo solidna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts