Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żaba nie bądź taka :wink: ......

to ja już oczami wyobraźni widzę................... Ty i ja przed kominkiem,trzaskający ogień,lampka wina ,dresy w pewnym oddaleniu :oops: ............... a Ty chcesz mi się tu obrażać???????????????????????

w oddaleniu ...................... 8) :wink: :lol: :lol: :lol:

ekhm, mogłabym wam na cytrze przygrywać ? :lol: :wink:

Żaba nie bądź taka :wink: ......

to ja już oczami wyobraźni widzę................... Ty i ja przed kominkiem,trzaskający ogień,lampka wina ,dresy w pewnym oddaleniu :oops: ............... a Ty chcesz mi się tu obrażać???????????????????????

w oddaleniu ...................... 8) :wink: :lol: :lol: :lol:

ekhm, mogłabym wam na cytrze przygrywać ? :lol: :wink:

a chciałabyś?? :wink: :lol:

Żaba - to zdjęcie na ławeczce ogrodowej chyba Admin powinien udostępniać po 23:00 ...i to tylko pci przeciwnej 8) :lol:

Jakieś takie jest, wiesz ... pokaż mężowi to potem będziesz wiedziała o co chodzi :oops: :wink: tylko dzieci wyślijcie do kina lub na film :wink:

Poza tym DOM wielkimi krokami zbliża się do DOM-u zamieszkałego.

"Szerokości" jak mawiają CB_raki, czyli gnaj do przodu bez zachamowań i skończ jak najszybciej.

My - nurnie

Zdróweczko - Imygikosik czwerwony jest pity

Zabo, Zabo juz coraz blizej... :D Kafelki juz wybrane, kominek i ogrzewanie tuz, tuz...A musze przyznac, ze sypialnie mamy bardzo podobna... :wink:

No i teraz jak juz zaczna Wam robic, wykanczac dom, to dopiero sie zacznie...i na rescie wroca wpisy w dzienniku.., regularnie... :lol:

Żaba - to zdjęcie na ławeczce ogrodowej chyba Admin powinien udostępniać po 23:00 ...i to tylko pci przeciwnej 8) :lol:

Jakieś takie jest, wiesz ... pokaż mężowi to potem będziesz wiedziała o co chodzi :oops: :wink: tylko dzieci wyślijcie do kina lub na film :wink:

My - nurnie

Zdróweczko - Imygikosik czwerwony jest pity

zdjęcie jak dla mnie zupełnie normalne... :roll: nurni popatrz jeszcze raz ale nie popijaj w trakcie Imygikosika :wink: ( tez bardzo lubie to wino :D )

Pozdrówka dla całej Twojej rodzinki :D

Pani Żabo - bo chyba tak powinnam się zwrócić do swojej nauczycielki :wink:

Jeszcze raz gratuluję pięknego domu! Może wybiorę się na spacer żeby obejrzeć go w realu :lol:

Dziękuję za namiary do Pani Agnieszki!

Pozdrawaiam - Magda.

Magda przyjdź choćby jutro :D

I nie mów do mnie pani...plizzzzz 8)

Barierka w centrum nadawania konieczna, szczególnie przydatna przy imprezach na RW.

:lol: :lol: :lol:

cała Olcia :lol: :lol: :lol:

No i teraz jak juz zaczna Wam robic, wykanczac dom, to dopiero sie zacznie...i na rescie wroca wpisy w dzienniku.., regularnie... :lol:

postaram sie ale nie obiecuję :wink: