długi 13.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 a pająki niech robią co robią............ popatrzeć można ..... i może się czego nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 aż 80% zwrócili?? Tak twierdzi moj maz, a on raczej jest dokladny i sam wszystko zalatwial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Usmiałam się z tych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.11.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Żaba nie bądź taka ...... to ja już oczami wyobraźni widzę................... Ty i ja przed kominkiem,trzaskający ogień,lampka wina ,dresy w pewnym oddaleniu ............... a Ty chcesz mi się tu obrażać??????????????????????? w oddaleniu ...................... ekhm, mogłabym wam na cytrze przygrywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.11.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Żaba nie bądź taka ...... to ja już oczami wyobraźni widzę................... Ty i ja przed kominkiem,trzaskający ogień,lampka wina ,dresy w pewnym oddaleniu ............... a Ty chcesz mi się tu obrażać??????????????????????? w oddaleniu ...................... ekhm, mogłabym wam na cytrze przygrywać ? a chciałabyś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 no masz!!! pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.11.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ale ladnie w Waszym domku I drzwi tez bardzo ladne - tylko tych trzecich nie wybierajcie , bo one sa takie malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.11.2006 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 I drzwi tez bardzo ladne - tylko tych trzecich nie wybierajcie , bo one sa takie malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 15.11.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Czekam na realizację łazienki. Ta wybrana przez ciebie jest piękna!!!Drzwi również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.11.2006 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Czekam na realizację łazienki. Ta wybrana przez ciebie jest piękna!!! Drzwi również! Dzieki Ja tez czekam...myslę, że to kwestia miesiąca, bo jeszcze płytek nie zamówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Rzeczywiście te 3 bardzo malutkie Ja bym wybrałą te 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Żaba - to zdjęcie na ławeczce ogrodowej chyba Admin powinien udostępniać po 23:00 ...i to tylko pci przeciwnej Jakieś takie jest, wiesz ... pokaż mężowi to potem będziesz wiedziała o co chodzi tylko dzieci wyślijcie do kina lub na film Poza tym DOM wielkimi krokami zbliża się do DOM-u zamieszkałego. "Szerokości" jak mawiają CB_raki, czyli gnaj do przodu bez zachamowań i skończ jak najszybciej. My - nurnie Zdróweczko - Imygikosik czwerwony jest pity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Zabo, Zabo juz coraz blizej... Kafelki juz wybrane, kominek i ogrzewanie tuz, tuz...A musze przyznac, ze sypialnie mamy bardzo podobna... No i teraz jak juz zaczna Wam robic, wykanczac dom, to dopiero sie zacznie...i na rescie wroca wpisy w dzienniku.., regularnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Żaba, wszystko fajne, a najfajniejsze, że już końcówka Łazieneczka w tych kolorkach i wijącą wstawką we wnęce będzie super. Podoba mi się też pomysł pomarańczowej listwy. Czy jest ona w zestawie z kaflami ? Trzymam kciuki za same trafne wybory. POWODZENIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Widać że parce przybrały tempa bo i zdjęć więcej i wpisów Gratuluje postępów prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 17.11.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Pani Żabo - bo chyba tak powinnam się zwrócić do swojej nauczycielki Jeszcze raz gratuluję pięknego domu! Może wybiorę się na spacer żeby obejrzeć go w realu Dziękuję za namiary do Pani Agnieszki! Pozdrawaiam - Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Barierka w centrum nadawania konieczna, szczególnie przydatna przy imprezach na RW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Barierka w centrum nadawania konieczna, szczególnie przydatna przy imprezach na RW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2006 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Żaba - to zdjęcie na ławeczce ogrodowej chyba Admin powinien udostępniać po 23:00 ...i to tylko pci przeciwnej Jakieś takie jest, wiesz ... pokaż mężowi to potem będziesz wiedziała o co chodzi tylko dzieci wyślijcie do kina lub na film My - nurnie Zdróweczko - Imygikosik czwerwony jest pity zdjęcie jak dla mnie zupełnie normalne... nurni popatrz jeszcze raz ale nie popijaj w trakcie Imygikosika ( tez bardzo lubie to wino ) Pozdrówka dla całej Twojej rodzinki Pani Żabo - bo chyba tak powinnam się zwrócić do swojej nauczycielki Jeszcze raz gratuluję pięknego domu! Może wybiorę się na spacer żeby obejrzeć go w realu Dziękuję za namiary do Pani Agnieszki! Pozdrawaiam - Magda. Magda przyjdź choćby jutro I nie mów do mnie pani...plizzzzz Barierka w centrum nadawania konieczna, szczególnie przydatna przy imprezach na RW. cała Olcia No i teraz jak juz zaczna Wam robic, wykanczac dom, to dopiero sie zacznie...i na rescie wroca wpisy w dzienniku.., regularnie... postaram sie ale nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.11.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 zdjęcie jak dla mnie zupełnie normalne... nurni popatrz jeszcze raz ale nie popijaj w trakcie Imygikosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts