inż. Mamoń 25.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Na tej ławeczce jesteś rzeczywiście bardzo kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Na tej ławeczce jesteś rzeczywiście bardzo kusząca O widzę, że otworzyłem 40 stronę Twoich komentarzy - to jak pijemy z tej okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.11.2006 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Na tej ławeczce jesteś rzeczywiście bardzo kusząca O widzę, że otworzyłem 40 stronę Twoich komentarzy - to jak pijemy z tej okazji? Wprawdzie to niedziela i samo południe, ale napić sie można, nie??? Jakie piwo tym razem proponujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Na tej ławeczce jesteś rzeczywiście bardzo kusząca O widzę, że otworzyłem 40 stronę Twoich komentarzy - to jak pijemy z tej okazji? Wprawdzie to niedziela i samo południe, ale napić sie można, nie??? Jakie piwo tym razem proponujesz??? Oj Rzaba - ja to pisałem w sobotę wieczorem i wtedy sobie popiłem Tatrę. W południe natomiast nie pijam - chyba że w wyjątkowych okazjach gdzieś na pikniku natenprzykład na łące gdzie hasają zające. Dzisiaj na tapecie Żywiec jest - pijemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.11.2006 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Na tej ławeczce jesteś rzeczywiście bardzo kusząca O widzę, że otworzyłem 40 stronę Twoich komentarzy - to jak pijemy z tej okazji? Wprawdzie to niedziela i samo południe, ale napić sie można, nie??? Jakie piwo tym razem proponujesz??? Oj Rzaba - ja to pisałem w sobotę wieczorem i wtedy sobie popiłem Tatrę. W południe natomiast nie pijam - chyba że w wyjątkowych okazjach gdzieś na pikniku natenprzykład na łące gdzie hasają zające. Dzisiaj na tapecie Żywiec jest - pijemy??? Może być Żywiec, wprawdzie jest ranek i zaraz wychodze do pracy, ale jak trzeba to trzeba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 30.11.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wiesz co Żaba, jak patrzę na te umywalki w łazience to wyglądają jak spluwaczki w gabinecie dentystycznym... No i nie romansuj mi tu w komentarzach... Nie możecie sobie znaleźć jakiegoś ustronniejszego miejsca na randewu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.11.2006 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wiesz co Żaba, jak patrzę na te umywalki w łazience to wyglądają jak spluwaczki w gabinecie dentystycznym... No i nie romansuj mi tu w komentarzach... Nie możecie sobie znaleźć jakiegoś ustronniejszego miejsca na randewu pzdr A Ty idź lepiej poćwicz...grubasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 umywalka pierwsza klasa. Ja w goscinnej łazience będę miała szklaną - ogniscie czerwoną. Co do utrzymania... hmmm nie wiem czy to mozna porównywać, ale w dotychczasowym domu mieliśmy ciemnoniebieską ROCĘ (wanna, umywalka, WC i bidet w tym samym kolorze) no i cóż... po umyciu ślicznie, do pierwszego strumyka wody, splunięcia pastą, czy piany z mydełka. Wszystko było widać!!! Tylko, że mnie to akurat (sorry ) wali. Niech sobie bedzie miało zacieki, przecież chora się od tego nie zrobię Dlatego umywalkę kupuj, zmodyfikuj podejście do faktu że powinna byc czysta i wszystko gra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.11.2006 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 umywalka pierwsza klasa. Ja w goscinnej łazience będę miała szklaną - ogniscie czerwoną. Co do utrzymania... hmmm nie wiem czy to mozna porównywać, ale w dotychczasowym domu mieliśmy ciemnoniebieską ROCĘ (wanna, umywalka, WC i bidet w tym samym kolorze) no i cóż... po umyciu ślicznie, do pierwszego strumyka wody, splunięcia pastą, czy piany z mydełka. Wszystko było widać!!! Tylko, że mnie to akurat (sorry ) wali. Niech sobie bedzie miało zacieki, przecież chora się od tego nie zrobię Dlatego umywalkę kupuj, zmodyfikuj podejście do faktu że powinna byc czysta i wszystko gra! dzięki Aggi przekonałaś mnie mnie tez walą zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a jak już będziesz miała tą łazieneczkę zaaranżowaną - to pokaż koniecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.11.2006 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a jak już będziesz miała tą łazieneczkę zaaranżowaną - to pokaż koniecznie!!! pokaże na pewno, chyba że będzie paskudna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.11.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a jak już będziesz miała tą łazieneczkę zaaranżowaną - to pokaż koniecznie!!! pokaże na pewno, chyba że będzie paskudna... Hmmmm.... ta czerwona umywalka to hmmmmm....... wiesz no ten tego ............. jakby Ci to powiedzieć ............ jestem szczery do bólu - znasz mnie przecież.......... no i naprawdę mam w tej chwii dylemat ............ spory dylemat nawet powiem .......... co tu będę owijał w bawełne, mam cholerny kłopot żeby Ci powiedzieć ....... właściwie to zupełnie nie wiem jak....... no nie Żaba - wycofuję się i nic nie powiem ....... .... .... no dobra powiem już .... ... ... kolor może być, niech sobie będzie nawet czerowny, ale ten kształt miskowaty jest nie do przyjęcia zresztą wiesz chyba jak się broniłem przed podobnymi dziwnymi misami, do których namawiała mnie osobista małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.11.2006 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wiedziałam, ze mogę na Ciebie liczyć Dzięki za szczerość zawiodłam sie na Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A co Ci Żabo kształt przeszkadza? Kolor trochę szokujacy, bo niekonwencjonalny, ale kształt? Mam podobna tylko białą, ceramiczną.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.12.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ja to już miałam nawet napisaną odpowiedź do umywalki, ale w końcu nie wysłałam, bo ponownym jej przeczytaniu stwierdziłam,ze nie ma sensu. Brzmiała: Ja nie mam takiej umywalki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Jak już się uparła na ta umywalkę to ja tez powiem cus.... Jeśli jest dosyć duża aby nie pluskało dookoła to jest ok...Kolor tez mi nie przeszkadza, jeśli nie będzie to jedyny taki drobiazg w łazience... A jeśli o czystość chodzi, to wydaje mi się ze mogą być zacieki.., ale sprawdź czy nie ma jakiś środków do czyszczenia co zmniejszają to cudne zjawisko do minimum... Jest odjazdowa moim zdaniem. Ja widziałam w sklepie podobny kształt, ale jakby z kamienia, takie szare to było, no i był tez taki sedes i bidet...,a wszystko było połączone z jasnym drewnem i grafitem...strasznie mi się to podobało, tylko cena była nie z tej ziemi... Ale jak Cię stać na odrobinę szaleństwa to jak najbardziej... Trzeba sobie dogadzać bo życie wtedy jest bardziej znośne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 01.12.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Co do umywalki, wypróbuj jej wygląd po umyciu rąk i jak nadal z zaciekami będzie Ci się podobać to kupuj, kształt według mnie dobry, byle nie była za mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.12.2006 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A co Ci Żabo kształt przeszkadza? Kolor trochę szokujacy, bo niekonwencjonalny, ale kształt? Mam podobna tylko białą, ceramiczną. Pozdrawiam Mi nie przeszkadza kształt, tylko Mamoniowi A kolor odważny, owszem... Co do umywalki, wypróbuj jej wygląd po umyciu rąk i jak nadal z zaciekami będzie Ci się podobać to kupuj, kształt według mnie dobry, byle nie była za mała. zobaczę ją na żywo i wtedy zdecyduję, czy kupię..a co do mycia rąk...hmmmmm, będzie problem, bo pewnie będe ja oglądać w samochodzie.. Ja to już miałam nawet napisaną odpowiedź do umywalki, ale w końcu nie wysłałam, bo ponownym jej przeczytaniu stwierdziłam,ze nie ma sensu. Brzmiała: Ja nie mam takiej umywalki . a jednak wysłałaś Ja widziałam w sklepie podobny kształt, ale jakby z kamienia, takie szare to było, no i był tez taki sedes i bidet...,a wszystko było połączone z jasnym drewnem i grafitem...strasznie mi się to podobało, tylko cena była nie z tej ziemi... : Nigdzie nie widziałam takich sanitariatów Zelijko, podaj mi proszę jakiej to firmy, albo lepiej najpierw cenę tego cuda, żebym sobie niepotrzebnie apetytu nie robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ja jeszcze w sprawie umywalki , jeśly pan pozwoly Kształt super , kolor jeśli jest spójny z ogólną koncepcją łazienki również ( choć ja wybrałabym biały ) . Mam jednak wrażenie że jest trochę za płytka , co w używaniu nie jest niestety zaletą . Ale może tak tylko na zdjęciu wygląda Przy takim kolorze idealnie czysta i błyszcząca będzie do pierwszego mycia zębów a jeżeli używacie do mycia rąk mydła w kostce to praktycznie po każdym użyciu trzeba będzie ją umyć ( coś o tym wiem bo moje dziecię ma niezrozumiałą alergię na mydło w płynie ) . Ale napisałaś że Ci to w sumie lotto , więc to nie argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 O matko, Zabo!!! Nie pamietam juz ani ceny ani producenta...To bylo w lipcu, ale pamietam w ktorym to bylo sklepie...W TTW we Warszawie, jak ktos sie tam bedzie krecil, moze zobaczy i Ci powie, a jak mnie tam znow naniesie to tez jeszcze raz zerkne...wiem tylko ze mi sie strasznie to podobalo, ten gres grafitowy, te sanitaria i cala reszta do tego...Deska do sedesu byla drewniana tez...Nawet nie probowalam niczeko zapamietac, bo cena gresu chyba byla powyzej 200zl/m2 a to dla mnie bylo bardzo duzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts