andrzejka 03.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No i jak myślicie? Zdążę zrobić to wszystko przez 3 miesiące???? Ja tam twierdzę że zdążysz Najtrudniej będzie pewnie z tą wodą i kanaliżą ale prZecież i na to są sposoby rozmaite Trzymam kciuki Żaba ty swoim urokiem masz nie zaczaerowac sprzedawców i fachowców Coś mi się nie wierzy a jak jeszcze bardzo sie postarasz to bedzie wszytko jak w zegarku szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Zabo musisz tylko bardzo pilnowac i gonic wykonawcow, bo inaczej moze byc problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 03.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Kurcze Żaba - nie wiem czy ci juz gratulowac tego malego dziecka czy jeszcze poczekac Racje ma Olka, ze sie martwi ta obudowa kominka Wg mnie jesli masz ekipe od wykonczeniowki to nie widze powodu dla ktorego do konca marca nie ma byc po wszystkim w srodku Calkiem realny czas. Troche gorzej jest z ta woda... widzisz w mojej ulicy tez nie ma wody i kanalizacji, choc wg planow powinna byc zrobiona do konca 2006 roku. Oczywiscie nikt sie nie ruszyl a dopoki tego nie zrobia droga jest nieutwardzona. Nasza sytuacja jest o tyle podobna, ze dzilke tez mam w centrum miasta Nikt mi nie wytlumaczy polituki urzedu miata Radze ci sie ostro wziac za temat, bo jak nie to to tylko chyba studnia i szambo cie urzadza Albo tak jak ja poszukaj na planach i znajdz w okolicy kanalize sasiada, ktorej nie jest wlascicilem i podlacz sie zgodnie z prawem albo podlacz sie do wody w innej ulicy Kucze Polska glupcze normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 mnie zostały 3 tygodnie i wiem co działo sie przez ostatnie 3 miesiące Jeśli ja zdążę pozbierac wszystko do kupy, to znaczy że się da aaaale... łatwo nie bedzie. POWODZENIA !!! dla Ciebie i dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.01.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Żaba, trzymam kciuki za marzec i za ... proroczy sen. Macie dodatkowy pokoik ? Dużo prac już wykonaliście, a co najważniejsze nic nie musi schnąć. Tylko trza ułożyć i zmontować. A to z pewnością się uda jeśli znajdziesz dobrą brygadę. A więc do dzieła i do roboty ! POWODZENIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Rzabko - a jednak Tatuś dostanie swoją córeczkę, nie może być inaczej tak więc proszę przypomnij sobie jak to się robi i się nie migaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.01.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 co Wy się Żaby czepiacie??? Przecież to Mirasowi śniło się dziecko, a nie jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 co Wy się Żaby czepiacie??? Przecież to Mirasowi śniło się dziecko, a nie jej A co chcesz mu w tym pomóc ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 oj długi znasz mnie tyle lat i udajesz, że nie wiesz, że ja dzieci nie lubię... zwłaszcza małych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 oj długi znasz mnie tyle lat i udajesz, że nie wiesz, że ja dzieci nie lubię... zwłaszcza małych ale po Mirasie to będą przecie małe żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.01.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ciekawa koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ciekawa koncepcja póki co teoretyczna ..a ja doswiadczalnie nie jestem w stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.01.2007 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Co tu się dzieje??????????? Wystarczy, ze jeden dzień mnie nie ma, a tu takie sprośne tematy w moich komentarzach... A fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 nie sprośne tylko ściera się tu pewna koncepcja z uporczywą antykoncepcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.01.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 http://www.domoteka.pl/upload/ShopLangPublished/image/8/2f800d45.jpg żaba - http://www.domoteka.pl - mają ogromny wybór pięknych umywalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 05.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Hmmmmmmmmmm Śniło mu sie małe dziecko....... no to jestescie rodzina rozwojowa jak to okresla panstwo prorodzinne Ja tez mam 3 miesiace na przeprowadzke ale ma juz wszystkie przylacza no gazu jeszcze nie mam ale to kwestai 2 papierkow z ktorymi bujam sie juz miesiac. CMyK ps pisz pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.01.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Aha, dzisiaj Mirek po raz pierwszy spał na budowie, bo zbyt wiele słyszymy o kradzieżach na budowach. Poprosiłam go, żeby zapamiętał co mu się przyśni, bo podobno takie sny isie spełniają Hmmmmmmmmmm Śniło mu sie małe dziecko....... na nowy domek nowy potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 To się porobiło Ale Zoska duża i pojemna Trzymam kciukasy za przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Żaba w Waszej łazience przy sypialni macie już zamontowane grzejniki. Czy mają one możliwość podłączenia do prądu by grzały mimo nie działającego CO ? Jeśli tak, napisz proszę jakiej są firmy, bo kształt i ich gabaryty bardzo by mi odpowiadały. Z góry dziękuję i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.01.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Żaba w Waszej łazience przy sypialni macie już zamontowane grzejniki. Czy mają one możliwość podłączenia do prądu by grzały mimo nie działającego CO ? Jeśli tak, napisz proszę jakiej są firmy, bo kształt i ich gabaryty bardzo by mi odpowiadały. Z góry dziękuję i pozdrawiam ! Adriano.. Niestety, nie można tych grzejników podłączyć do prądu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts