Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

No i jak myślicie?

Zdążę zrobić to wszystko przez 3 miesiące????

Ja tam twierdzę że zdążysz 8)

Najtrudniej będzie pewnie z tą wodą i kanaliżą ale prZecież i na to są sposoby rozmaite :wink:

Trzymam kciuki 8)

Żaba ty swoim urokiem masz nie zaczaerowac sprzedawców i fachowców :roll:

Coś mi się nie wierzy a jak jeszcze bardzo sie postarasz to bedzie wszytko jak w zegarku szło 8) :wink:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze Żaba - nie wiem czy ci juz gratulowac tego malego dziecka czy jeszcze poczekac :wink: Racje ma Olka, ze sie martwi ta obudowa kominka :wink:

Wg mnie jesli masz ekipe od wykonczeniowki to nie widze powodu dla ktorego do konca marca nie ma byc po wszystkim w srodku :roll: Calkiem realny czas. Troche gorzej jest z ta woda... widzisz w mojej ulicy tez nie ma wody i kanalizacji, choc wg planow powinna byc zrobiona do konca 2006 roku. Oczywiscie nikt sie nie ruszyl a dopoki tego nie zrobia droga jest nieutwardzona. Nasza sytuacja jest o tyle podobna, ze dzilke tez mam w centrum miasta :roll: Nikt mi nie wytlumaczy polituki urzedu miata :roll: Radze ci sie ostro wziac za temat, bo jak nie to to tylko chyba studnia i szambo cie urzadza :roll:

Albo tak jak ja poszukaj na planach i znajdz w okolicy kanalize sasiada, ktorej nie jest wlascicilem i podlacz sie zgodnie z prawem :o :lol: albo podlacz sie do wody w innej ulicy :o :lol: Kucze Polska glupcze normalnie :lol:

Żaba, trzymam kciuki za marzec i za ... proroczy sen. Macie dodatkowy pokoik :wink: ?

Dużo prac już wykonaliście, a co najważniejsze nic nie musi schnąć. Tylko trza ułożyć i zmontować. A to z pewnością się uda jeśli znajdziesz dobrą brygadę. A więc do dzieła i do roboty !

POWODZENIA !

Hmmmmmmmmmm

Śniło mu sie małe dziecko.......

no to jestescie rodzina rozwojowa jak to okresla panstwo prorodzinne :lol: :lol:

Ja tez mam 3 miesiace na przeprowadzke ale ma juz wszystkie przylacza no gazu jeszcze nie mam ale to kwestai 2 papierkow z ktorymi bujam sie juz miesiac.

CMyK

ps pisz pisz

Żaba w Waszej łazience przy sypialni macie już zamontowane grzejniki. Czy mają one możliwość podłączenia do prądu by grzały mimo nie działającego CO ?

Jeśli tak, napisz proszę jakiej są firmy, bo kształt i ich gabaryty bardzo by mi odpowiadały.

Z góry dziękuję i pozdrawiam ! :D

Żaba w Waszej łazience przy sypialni macie już zamontowane grzejniki. Czy mają one możliwość podłączenia do prądu by grzały mimo nie działającego CO ?

Jeśli tak, napisz proszę jakiej są firmy, bo kształt i ich gabaryty bardzo by mi odpowiadały.

Z góry dziękuję i pozdrawiam ! :D

Adriano..

Niestety, nie można tych grzejników podłączyć do prądu. :roll:

Pozdrawiam :D