Adriano Komputero 07.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 A już myślałam, że znalazłam to czego szukam . Dzięki Żabko ! P.S. Ładne wybraliście kafle łazienkowe. Ciekawa jestem efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 A na tym łózku śpi Miras. Jaki on do ciebie podobny Płytki suuuuuper A salon urządzony tak...., tak...., jak by tu powiedzieć całkiem swojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Rzaba - Ty mi nie kituj. Przecież widzę, że to nie Miras leży na tym łóżku ino jakaś kobita do Ciebie trochę podobna A czy w łazience tej na fotce macie tylko ten jeden grzejnik drabinkowy pod oknem? Może chociaż jeszcze jakaś podłogówka do tego? Jak tylko ta drabinka to zimno będzie jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.01.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 A już myślałam, że znalazłam to czego szukam . Dzięki Żabko ! Widziałam w Castoramie takie grzejniki. Wiszą na ścianach pomiędzy zwykłymi, żeberkowymi, ale te mają widoczny kabel z wtyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.01.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Żabciu dech mi zapiera jak widzę, jak dom Ci pięknieje, Żaba Ty lada chwilka się wprowadzisz. Piękna kotłownia tak podglądam i zapytam Cię jeżeli mozesz mi odpisać powiedz mi ile zapłaś za piec razem z zasobnikiem i co to za firma ? Jestem, na etapie wyboru pieca i zupełnie nie wiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Kurcza Żaba - u was już calkiem po domowemu A jak salon urządzony - miodzio Nie dziwię się, że miras tam śpi jak mu żona zwolni wyrko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 A czy w łazience tej na fotce macie tylko ten jeden grzejnik drabinkowy pod oknem? Może chociaż jeszcze jakaś podłogówka do tego? Jak tylko ta drabinka to zimno będzie jak cholera a tam zimno będzie Nie przesadzaj ciepluchu jak sie będzie nalewała woda do wanny, to łazienka sie nagrzeje aż miło Tak, jest jeszcze podłogówka Rzaba - Ty mi nie kituj. Przecież widzę, że to nie Miras leży na tym łóżku ino jakaś kobita do Ciebie trochę podobna Zupełnie nie wiem skąd ona sie tam wzięła... nie dosyć że sie walnęła na łózko, to jeszcze dziwnie się cieszy, nie??? Żabciu dech mi zapiera jak widzę, jak dom Ci pięknieje, Żaba Ty lada chwilka się wprowadzisz. Piękna kotłownia tak podglądam i zapytam Cię jeżeli mozesz mi odpisać powiedz mi ile zapłaś za piec razem z zasobnikiem i co to za firma ? Jestem, na etapie wyboru pieca i zupełnie nie wiem co i jak To Buderus. Kocioł atmosferyczny ( bo mamy kominek z płaszczem) 4450 zł, zasobnik 2500zł. A tak w ogóle , gdzie Ty sie podziewałaś tyle czasu? Pozdrawiam A na tym łózku śpi Miras. Jaki on do ciebie podobny Płytki suuuuuper A salon urządzony tak...., tak...., jak by tu powiedzieć całkiem swojsko dzieki P.S. Ładne wybraliście kafle łazienkowe. Ciekawa jestem efektu końcowego. Ja również. jak będą na scianie to na pewno pokażę Kurcza Żaba - u was już calkiem po domowemu A jak salon urządzony - miodzio Nie dziwię się, że miras tam śpi jak mu żona zwolni wyrko A widziałaś doniczki? Aggi, dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 08.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Ło dżizis krajs, alem sie skurczył na tej hamerykance... A ze snem to se moge - pomarzyć o dziewczynce... zakochalbym chyba i strasznie rozpuścił Chyba że ???? Kiedyś dostałem dyspensę na malenką mulateczkę z czarnymi kręconymi włoskami .... A może jakaś atrakcyjna murzyneczka buduje cosik samotnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.01.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 A widziałaś doniczki? Jakze bym mogla ich nie dojrzec Wiesz - nadaja one roslinkom i calemu salonowi takiego niepowtarzalnego charakteru Jakby go to określic? Moze - budowlany?! W sam raz dla wszystkich forumowiczow! A jaki Miras ma stosunek do tych roslinek? Szykuje juz w salonie jakies glisty na kompostownik? Moze zabierze je z waszej sypalni A w ogole to plytki fajne - mialas racje, ze mamy podobny gust Powiedz mi czy te brazowe w poziome pasy to Tubadzin tajga? Fajne w ogole to ujecie z ulozonymi plytakami. Ja swoich nawet nie wyjelam z kartonikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Nio nio to już dom nie budowa Ale fajnie u Was Teraz czekam na efekty końcowe bo zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.01.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Tak dawno u Ciebie w domu nie byłam, że doznałam lekkiego szoku, widać że już bliżej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.01.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 A w ogole to plytki fajne - mialas racje, ze mamy podobny gust Powiedz mi czy te brazowe w poziome pasy to Tubadzin tajga? Nie, to Pilch seria madera, tez polskie płytki i w dodatku niedrogie Ciesze sie że Ci sie podobają Tak dawno u Ciebie w domu nie byłam, że doznałam lekkiego szoku, widać że już bliżej jak dalej fajnie że wpadłaś Kasiu dzięki Aga J.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.01.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Rzabko nie podłamuj się. Poszperaj dobrze we wszystkich kwitach jakie masz, poczynając od najstarszych z okresu nabycia działki, z warunków zabudowy oraz pozwolenia na budowę. Chyba będziesz musiała przejrzeć całą korespondencję z urzędem i może znajdzie się jakiś słaby punkt. Trzeba walczyć. A zamieszkać to przecież i tak zamieszkacie, nawet jak nie da się oficjalnie to wtedy będziecie "pilnowali budowy" - tak to się fachowo nazywa. Jak w studni jest kiepska woda to kupuje się wodę mineralną z biedronki w butlach 5 litrowych - jest cholernie tania i spokojnie może służyć do picia i gotowania. Pranie, zmywanie i tym podobne to wystarczy studnia, potrzebny jest np. hydrofor. Nasi znajomi przeżyli tak chyba 2 lata, a woda nadawała się nawet do picia i nie musieli kombinować z butelkami. Pewnym problemem są oczywiście ścieki. Najlepszy będzie jakiś zbiornik tymczasowy... No i nie podłamuj się. Problemy są po to aby je pokonywać. Na pewno Wam się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 A już myślałam, że znalazłam to czego szukam . Dzięki Żabko ! Widziałam w Castoramie takie grzejniki. Wiszą na ścianach pomiędzy zwykłymi, żeberkowymi, ale te mają widoczny kabel z wtyczką Dzięki Słoneczko, tak też myślałam, że muszą mieć kabel z wtyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.01.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Nie wiem, Mamonku, czy jest sens walczyć... Zabule za ten wodociag, bo muszę wybudowac kawałek sieci, a miasto i tak mi nie odda ani grosza... Chyba jednak trzeba będzie korzystac z wody ze studni.. Ale sąsiadka korzysta z takiej wody i jest okropnie śmierdząca ( wali jajami ) nie sąsiadka oczywiście, tylko ta woda ze studni , szczególnie po roztopach i przekracza wszelkie normy. szambo będzie na pewno, bo na kanalizację tez trzeba będzie poczekać.. Dziękuje Mamońku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Żaba, współczuję Ci tych "wodnych" kłopotów i nie zazdroszczę. Ale z każdej sytuacji jest jakieś wyjście. Lepiej mieć wodę ze studni (która jedzie jajami) niż nie mieć wody w ogóle. Może zamontowanie jakiegoś super filtra uzdatniłoby studzienną wodę ? Trzymaj się ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ja myslę że gdyby waliła jajami sąsiada to sąsiadka ajkoś by to zniosła ( przepraszam bardzo ale musiałam to napisać ) Zabciu jakoś to będzie pamietaj głowa do góry i do przodu Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.01.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Wcale mu sie nie dziwię, wyglądałam ekstra Czemu "wygladałam" - Ty zawsze wyglądasz extra (mam nadzieję, ze moja żona tego nie przeczyta ) A tak w sprawie wody... Wasz przykłąd najlepiej dowodzi tego co każdy budujący w tym kraju wie - jak sam czegoś nie załatwisz to na nikogo nie można liczyć... i tyle. Ja jakiś czas temu cieszyłem się na myśl, że naszą małą osiedlową kanalizację włączą w dużą i spadnie cena ścieków... i co? i nic - przyjdzie poczekać. Kiedyś sam chodziłem z wnioskiem by nas włączyli w duży wodociąg bo nasza osiedlowa studnia ledwie zipie... i co? włączyć włączyli, ciśnienie aż miło, za to woda... hmmmmm zła nie jest, ale jak człowiek był przyzwyczajony do bardzo dobrej to teraz nieprzegotowanej nie chce się pić - a już otrząsa jak wymieniam wkład w filtrze.... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 11.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Żabko droga, jakbyś tak zrobiła jak na początku opisu (znaczy się tak się odstawiła), i poszła do wodociągów to myślę, że prezes sam zagoniłby chłopaków z okrzykiem "Oł jeah" i własnoręcznie by kopali na dziko tę sieć, co rusz pojękując z zachwytu i sapiąc z ...z zadowolenia powiedzmy..Żebyś tylko stała nad nimi i z tym swoim dekoltem pochylała się od czasu do czasu spoglądając w wykopany dół, i kontrolując czy jest należycie głęboki...A oni by kopali i kopali od czasu do czasu rzucając "jeah bejbe" i prosząc Cię o kolejną kontrolę.... ;D pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts