zaba_gonia 11.01.2007 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Żabko droga, jakbyś tak zrobiła jak na początku opisu (znaczy się tak się odstawiła), i poszła do wodociągów to myślę, że prezes sam zagoniłby chłopaków z okrzykiem "Oł jeah" i własnoręcznie by kopali na dziko tę sieć, co rusz pojękując z zachwytu i sapiąc z ...z zadowolenia powiedzmy..Żebyś tylko stała nad nimi i z tym swoim dekoltem pochylała się od czasu do czasu spoglądając w wykopany dół, i kontrolując czy jest należycie głęboki... A oni by kopali i kopali od czasu do czasu rzucając "jeah bejbe" i prosząc Cię o kolejną kontrolę.... ;D pozdrawiam Gerion ale się usmiałam... Najbardziej spodobało mi się "jeah bejbe" Dzięki Gerionku za ten optymizm Kiedyś sam chodziłem z wnioskiem by nas włączyli w duży wodociąg bo nasza osiedlowa studnia ledwie zipie... i co? włączyć włączyli, ciśnienie aż miło, za to woda... hmmmmm zła nie jest, ale jak człowiek był przyzwyczajony do bardzo dobrej to teraz nieprzegotowanej nie chce się pić - a już otrząsa jak wymieniam wkład w filtrze.... Pozdrawiam serdecznie Mozesz mi rafałku napisać jaki jest koszt takiego hydroforu z filtrami? Nie chciałabym czegos ekstra, bo za 1,5 roku będę miała wodę z wodociągu. No i jakie filry polecasz.. Z góry dziekuję i pozdrawiam Adriano Komputero i AGa J.G. dzieki za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 11.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 No Żaba widzę, że masz takie same podejście do domu jak ja. Błotko i glina króluje a pomysł z dechami bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.01.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witaj żaba. Zajrzałam dzisiaj do twojego dziennika i zatkało mnie. Pierwszy raz zaglądalam z rok temu i pomyślałam sobie, że zobaczę jak mieszkacie. No i właśnie dlatego mnie zatkało. Byłam przekonana, że wylegujecie sie we własnej pięknie urządzonej sypialni i popijacie koniaczek przy kominku. Tymczasem muszę ci pogratulować cierpliwości i ciągłego zapału. Ja wiem, że jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym wszystko zaraz, a tu na budowie co rusz okazuje się, że się nie da A w ogóle to ciekawych rzeczy można się dowiedzieć z twojego dziennika np. o moich krajanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.01.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 DO PRZEPROWADZKI ZOSTAŁO 70 DNI Nie boisz się? Z jednej strony pewnie radość ale i obawy. Świetnie wyglądaja płytki w łazience. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.01.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Mozesz mi rafałku napisać jaki jest koszt takiego hydroforu z filtrami? Nie chciałabym czegos ekstra, bo za 1,5 roku będę miała wodę z wodociągu. No i jakie filry polecasz. Ja mam wodociąg więc w sprawie hydroforu się nie wypowiem. Kiedyś był mały osiedlowy z włąsną głębinówką - teraz jest gminny. Co do filtra - mamy prosty z wkładem sznurkowym - chodziło o to by wyłapać zanieszyszczenia mechaniczne. nie pamietam jak grube zanieczyszczenia on wyłąpuje ale jest bardzo prosty i przez to przeraża mnie ilość syfu jaki wyłąpuje. Aż się boje co by było gdybym zainstalował lepszy wkład? Co do doboru filtra to może niedoczytałem ale najpierw trzeba by okreslic co chcesz Ty wyeliminować z wody. Moi rodzice mają załaożoną taka małą stację uzdatniania wody (hydrofor bardzo stary). Kosztowała sporo, ale woda była paskudna (masa żelaza, był chyba mangan i coś jeszcze). Z żelazem to było tak że woda po paru godzinach stania przypominała zupę. Teraz jest OK, ale co 2 lata wymienia się złoże filtrujące i to kosztuje kilka setek. Jesli jesteś zainteresowana to poszukam namiary na firmę która im to montowała i serwisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Czaderskie te płytki jeah bejbe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Płyteczki bardzo ładne ( to własnie mój pomysł na nowe łazienki tylko nie mam gdzie realizować ). Trzymam kciukasy, dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 ZABO, BYLO O TYM W "UWAGI O FORUM"..,PODOBNO DUZO LUDZI TO DOSTALO... JA JUZ MAM SOLID, CHYBA O TYM WIEDZA, BO DO MNIE NIE PISALI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.01.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Ja też dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.01.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Ja dostałam na maila. Też mi się gorąco zrobiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.01.2007 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Dzięki dziewczyny... Uspokoiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 14.01.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Ja tez dostałem takiego maila, ale się w nim niczego niedopatrywałem. Ktoś (wiadomo kto) zadał sobie pracy i zbierał (chyba z tego forum) kontakty do ludzi budujących. Ogólnie olewam to i tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.01.2007 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Ja tez dostałem takiego maila, ale się w nim niczego niedopatrywałem. Ktoś (wiadomo kto) zadał sobie pracy i zbierał (chyba z tego forum) kontakty do ludzi budujących. Ogólnie olewam to i tyle. Pozdrawiam Wiesz, ja tez olałam, jak dostałam po raz pierwszy, ale powtórna taka propozycja trochę mnie zaniepokoiła... I dziękuje Ci z info o hyroforze. Jak będę potrzebował namiarów to pozwolę sobie do Ciebie napisać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 ja też dostałam ten solid i na priva i na maila...ech...żabciu powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 15.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Też dostałam od Solid i też mi, ów, gorąco się zrobiło... Ale sie uspokoiłam, gdy doczytałam, że należy ich montować PRZED tynkami wewn. Ktoś nas śledzi, ale niedokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dnata5 15.01.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam,Należy montować ich i tylko ich system alarmowy w rozumieniu ,że może się coś przydażyc jeżeli tego nie zrobimy.Jest to typowe postepowanie tej firmy.Typowy zastraszajacy spam.A może ktoś szyby wybije, barak spali, rynny ukradnie - a jak załozycie u nas system alarmowy to bedzie wszystko w porządku. pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Hello, Solid wysyła chyba to hurtem do wszystkich forumowiczów... Ja mam stan zero, brak jakiegokolwiek ogrodzenia i też mi zaproponowano ochronę... Pozdrawiam i życzę spokojnej końcówki budowy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 16.01.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja tez otrzymalem identyczna oferte od firmy ale poprzedil ja telefon ze takowa otrzymam nie ma co sie denerwowac po prostu chodza po budowach i spisuja telefony z tblic budowy widzialem ich jak laziliCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 zaba..............fajnie ci w tym irokezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Mnie omineli Żabciu ale przecież Twoja budowa jest bardzo dobrze chroniona więc nie ma czego się bać Trzymam kciuki za końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts