Xena z Xsary 17.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ja tez dostalam oferte i to na prywatnego mejlaciekawe, bo nie ma co u mnie chronic za bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Mnie też ominęli, oni chyba czytają dzienniki i patrzą kto się do tynków wewnetrznych przymierza Nie martw się Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ta brązowa łazienka będzie miodzio. Jak nazywa się ta kolekcja plytek? A ta czerwona z pupą, hmm... nowoczesna z ciebie matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.01.2007 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ta brązowa łazienka będzie miodzio. Jak nazywa się ta kolekcja plytek?: To płytki polskiej firmy PILCH seria madera. W dodatku niedrogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.01.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Rzabko - bierzcie się do roboty bo nie zdążycie. Niech Ci kaflarze zaczną pracować zamiast dzwonić i pytać. Łazienki jak widzę cały czas w proszku, ale za to ładne. Pupa - też ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 20.01.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Cześć Żaba, ale fajnie już u Ciebie. Kwiatki, grzejniki, kafelki itp. Łazienka na pewno będzie śliczna, już widać zresztą. No i te kwiaty w super "dizajnerskich" donicach, zazdroszcze ręki do kwiatów. U mnie to nawet kaktus umiera:) Ale może jak będę u siebie to coś się zmieni. Przyjdę na nauki do Ciebie Trzymam kciuki za rychłą przeprowadzkę. Juz szykuję kalosze jakieś by Ciebie odwiedzić w Zośce. ALe zawsze czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.01.2007 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Rzabko - bierzcie się do roboty bo nie zdążycie. Niech Ci kaflarze zaczną pracować zamiast dzwonić i pytać. Łazienki jak widzę cały czas w proszku, ale za to ładne. Pupa - też ładna juz wiem, że nie zdążymy...niestety Ale postanowiłam sie tym nie przejmować. Sa wazniejsze rzeczy na świecie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Żaba, dni do przeprowadzki zostało coraz mniej i wiem, że się niepokoisz zaawansowaniem prac. Dobrze jednak, że zachowujesz zdrowy rozsądek i nie rwiesz włosów z głowy. W końcu jak mówisz "są ważniejsze sprawy". Kto powiedział, że trzeba koniecznie wprowadzać się do całkowicie wykończonego domu . Lina zamiast schodów i beczka z wodą w kuchni też mają swój urok Żaba, kafelki na ścianach łazienki wyglądają bardzo interesująco - szczególnie te u chłopców . Podoba mi się też pas dekoru nad lustrem w waszej łazience nad umywalkami. Będzie fajny efekt. . Trzymam kciuki za Wasze prace ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Zabo, Zabo ..,samo zycie...Co sie porobilo, ze nie da sie juz budowac w tym kraju... Ale co zrobic, cierpliwosc pod pache i dalej do przodu a w koncu sie uda, bo musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.01.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Wreszcie znalazłam fotkę umywalki którą chciałam Ci zaproponować. Może się jeszcze znajdzie dla niej miejsce? http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/_365064_n.jpg Wszystko będzie git, zobaczysz. Ważne żeby na głowę nie padało i ciepło w dupsko było, resztę się powoli zrobi. A to,że jesteś cienka to doskonale na zdjęciu widać, zgrabnicho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 23.01.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witaj Żab(k)o jestem zachwycona Waszym domkiem i Waszą łazienką i juz nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę ją całkowicie wykończoną Szkoda tylko,że z tą pomarańczową umywalką nic nie wyszło bo bardzo mi się podobała. Pozdrawiam serdecznie. Lu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.01.2007 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witaj Żab(k)o jestem zachwycona Waszym domkiem i Waszą łazienką i juz nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę ją całkowicie wykończoną Szkoda tylko,że z tą pomarańczową umywalką nic nie wyszło bo bardzo mi się podobała. Pozdrawiam serdecznie. Lu. Witaj w moich komentarzach i bardzo dziekuję za miłe słowa. A ta umywalka na żywo nie była taka ładna. Mam za to dwie inne do małej łazienki i nie wiem którą wybrać. Wreszcie znalazłam fotkę umywalki którą chciałam Ci zaproponować. Może się jeszcze znajdzie dla niej miejsce? http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/_365064_n.jpg . Ola, to jest strzał w dziesiątkę !!!!! Skąd gowytrzasnęłaś??? Zeljko i Adriano, dziękuję za kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Żabciu trzymam kciukasy Zasłonki są bardzo fajne mogę Ci swoje pożyczyć bo już mi nie są potrzebne Kuchnia bardzo ładna łazienki też Tylko rzeczywiścei te pupy cóż najwyżej chłopcy będą przyjmować kolegów w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiesz żabo, jak by to moja kuchnia była, to bym usunęła te wiszące szafeczki koło okapu. Ta symetria jakoś mnie przygnębia. Kiedyś usłyszałam że symetrię uwielbiaja faceci i idioci Może coś w tym jest Za to okap dałabym taki dłuzszy. Lepiej ściąga zapachy i ładniej wyglada. Po prawej stronie dałabym szafkę wiszącą taką długą, ale na wysokośc mniejszą, otwieraną od gory z szyba matową od frontu. Przy twoim wzroście korzystanie z szafek gornych jest utrudnione (mam to samo), a że mało przebywasz w kuchni , na cholerę ci tyle szafek. Ufff, ale pomarudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.01.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wiesz żabo, jak by to moja kuchnia była, to bym usunęła te wiszące szafeczki koło okapu. Ta symetria jakoś mnie przygnębia. Kiedyś usłyszałam że symetrię uwielbiaja faceci i idioci Może coś w tym jest Za to okap dałabym taki dłuzszy. Lepiej ściąga zapachy i ładniej wyglada. Po prawej stronie dałabym szafkę wiszącą taką długą, ale na wysokośc mniejszą, otwieraną od gory z szyba matową od frontu. Przy twoim wzroście korzystanie z szafek gornych jest utrudnione (mam to samo), a że mało przebywasz w kuchni , na cholerę ci tyle szafek. Ufff, ale pomarudziłam hmmmmm...ale jak będzie wyglądał taki okap wiszący samotnie na scianie...aż sie prosi, żeby jakos łaczył sie z tym słupkiem... Co do okapu dłuższego to masz rację. Tak samo jak z tymi szafkami górnymi. Po co mi podwójne skoro kurdupel ze mnie. Takie otwierane od dołu z szybką matową też będę miała. dzięki za rady Verunia, gdzie można zobaczyć Twoją kuchnię? ps. ja tam lubie symetrie ( czyt. idiotka ze mie z siusiakiem w dodatku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.01.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 jak projektowalam swoją kuchnię to pamiętałam o zasadzie ,żeby ze zmywarki było blisko do każdej szafki w której układamy naczynia ....czyli z półobrotu do talerzy ,nad zmywarką szklanki i filiżanki ,z półobrotu do szuflady z garnkami ... Osobiście zrezygnowałam z cudow typu magic mam za to szeroką -samozamykającą się ,głęboką szufladę na gary ...bardzo szybki dostęp do wybranego garnka zaraz po otwarciu szuflady.W narożnych -głęboich szafkach -natomiast - trzymam rzeczy najrzadziej używane w kuchni ( dodatkowe półmiski ,wazę i inne okazjonalne przedmioty ) .Nie ufam tym nowinkom na dziwnych zawiasach ,a jak usłyszałam cenę to wiedziałam ,że na pewno sie nie zdecyduję ( coś ok 2 tyś -rusztowanie do garów ).... masz wielki orzech do zgryzienia .....zaprojektowanie własnej kuchni jest nie lada wyzwaniem ...życzę Ci powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.01.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja tez nie chcę żadnych magiców W narożnych szafkach będe trzymała przedmioty najrzadziej używane, tak jak Ty A zmywarkę mam centralnie, więc wszędzie będzie blisko Muszę chyba zmniejszyć ilośc tych wiszących szafek, bo do górnych i tak nie sięgnę Dziękuję Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Zaba, zastanow sie jeszcze z tymi gornymi szafkami Masz dwa wysokie slupiki i one w ogole nie przeszkadzaja.... a wiem z wlasnego doswiadczenia, ze takich potrzebnych-niepotrzebnych bzdetow jest w kuchni mase Ja mam gorne szafki prawie do sufitu - tez jestem z tych niskolazacych - ale na gornych polkach mam wlasnie te rzeczy ktore nie uzywa sie na codzien i raz na jakis czas wlaze na stolek. W chalupce tez takie bede robic..... chociaz u mnie kuchnia to malza krolestwo a On jest wielkoludem i tak prawde mowiac bardzo malo z niej korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 ... http://images14.fotosik.pl/46/02b93a3c99651ff5med.jpg ... Żabka Ty ... Ty .... Ty mnie normalnie rozpraszasz. Ja wchodze podglądnać budowę, wnętrze itp .....no sie przez Ciebie rozkojarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Żabciu dacie radę Ja tam nie mam górnych szafek i jakoś wcale mi ich nie brakuje wręcz przeciwnie jestem z tego pomysłu bardzo zadowolona Czekam na efekt końcowy łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts