Żelka 31.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Zabko, wielie nie powiem w sprawie kuchni. Ja osobiscie zostawilabym te jasne szfki przy okapie, bo stanowia one jakby lagodne przejscie...A miejsca w kuchni nigdy dosyc...Ale zrobisz jak chcesz, madra z Ciebie babka. Lazienki ciekawie sie zapowiadaja, czekam na fotki. Jezeli o kominek chodzi, to radze dogadac sie jednak z Forestem. Na pewno Was nie zawiedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 02.02.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 jak ładnie się u Cie robi, ale co to masz Ferie, a dziennik tak zaniedbujesz, nieładnie , gdzie obiecane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.02.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 jak ładnie się u Cie robi, ale co to masz Ferie, a dziennik tak zaniedbujesz, nieładnie , gdzie obiecane fotki Nie moge pokazać co u mnie , bo cyfrówka padła. Ale postaram sie przynajmniej więcej pisać. Ostatnio rzadko jestem w domu. Żabka Ty ... Ty .... Ty mnie normalnie rozpraszasz. Ja wchodze podglądnać budowę, wnętrze itp .....no sie przez Ciebie rozkojarzyłem Przepraszam....to sie więcej nie powtórzy Zeljko, Mohag, Aga J.G dzięki z porady w sprawie kuchni. Na pewno bedzie kilka zmian. Rezygnuję z jasnych szafek kosztem przeszkleń. Dzisiaj albo jutro ostatecznie ustalamy co i gdzie ma byc. Wtedy będe mogła myślec o następntych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Rzabko ale Ty zasuwasz Niby jest tak źle, niby nic nie ma, a tu jak spojrzeć na listę to niewiele zostało do zrobienia. Niedawno martwiłaś się wodą i kanalizą a tu sprawa załatwiona i to niedrogo. Wygląda, że problemem są już tylko schody Świetnie sobie radzisz i wcale nie jesteś cienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.02.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 O tak Mamońku ,to prawda...zasuwam jak nigdy I dziękuję że tak mnie chwalisz. W nagrode będa zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.02.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dawaj Zabo te zdjecia, bo ja juz tego meczu ogladac nie moge, cala w nerwach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.02.2007 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dawaj Zabo te zdjecia, bo ja juz tego meczu ogladac nie moge, cala w nerwach jestem nie denerwuj się , po co?? I tak przegrają Zdjęcia bedą ale muszisz być cierpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.02.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 uhu juz poplyneli ja to tak tylko przez sentyment, bo mam szczypiorniaka w domu, ktorego potem oblana jest hala na Saperow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.02.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Piękne kolorystyczne zestawienie wyszło w łazience synów. Serio mówię A te niebieskie kolory w pokoju w połączeniu z tym szarym wyszły jak w jakiejś grze komputerowej - odważnie poszłaś z kolorami muszę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.02.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Piękne kolorystyczne zestawienie wyszło w łazience synów. Serio mówię A te niebieskie kolory w pokoju w połączeniu z tym szarym wyszły jak w jakiejś grze komputerowej - odważnie poszłaś z kolorami muszę powiedzieć Naprawdę Ci sie podoba, czy tylko tak z grzeczności, żeby mnie nie podkurzyć? A Kamil powiedział, że nie będzie tam mieszkał, bo jemu nie bardzo podoba sie ta ciemna sciana... Przyzwyczai się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Zabo lazienka jest super, taka nowoczesna i w ogole... Na pewno nie raz tu jeszcze zerkne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 04.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Widziałam te czerwone kafle w sklepie i średnio mi się podobały, ale tu w zestawieniu z szarością wyglądają super! Na pewno projektantka nie miała w tym swojego udziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Ciekawie wygląda zestawienie kolorów w tej łazience, tak... inaczej, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.02.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dziękuję dziewczyny i chłopak No to poprawiliscie mi humor. Magda 25 , sama wymysliłam z pomocą męża i korektami kafelkarza. Andre, wiem, ze wolisz spokojniejsze zestawienia.... Ale te pupy sa apetyczne, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Wyszlo cacy tz lazienka wyszla cacy gdzies ostatnio na forum widzialam u kogos takie same kafle, ale za cholipcie nie moge sobie przypomniec u kogo sklerozis mnie dopadla Mozesz malowac i na szaro i na bialo, to zalezy tylko czy chcesz jasna lazienke czy ciemna... szary wydaje mi sie ze bedzie musial byc tak ciemny jak szare kafle, bo jak dasz jasniejszy to wprowadzisz czwarty kolor a to moze byc juz za duzo Powiedz mlodemu ze sie nie zna, bo ten ciemny paryski jest czadowy czego nie moge powiedziec o tym oczodajacym blekicie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.02.2007 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Cenna uwaga z tym kolorem scian... Chyba zdecyduję sie na ciemno szary, bo lubie ciemne wnętrza a na ten błekit to Kamil sie uparł Ma go w części sypialnej pokoju .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dziękuję dziewczyny i chłopak No to poprawiliscie mi humor. Magda 25 , sama wymysliłam z pomocą męża i korektami kafelkarza. Andre, wiem, ze wolisz spokojniejsze zestawienia.... Ale te pupy sa apetyczne, nie??? czerwony z grafitem mi nie przeszkadza, jakbyś zestawiła biały z czarnym to bym Cię skrytykował a pupy zawsze są apetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 aaaa jeszcze ... Zabo, bo wlasnie patrze na to zdjecie ktore jabko wkleil na gorze i nie wydaje Ci sie ze masz lustro za wysoko do Twojego wzrostu ? Widze ze masz buty na obcasie a i tak dolna krawedz jest jak dla mnie za nisko, bedzie Ci nie wygodnie robic cokolwiek pielegnacyjnego przy takim wysokim lustrze.... tym bardziej jak sciagniesz buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 05.02.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Bardzo ladne wnetrza, domek oczywiscie tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Żabko, fajna łazienka, taka prawdziwie męska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts