Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Zabko, wielie nie powiem w sprawie kuchni. Ja osobiscie zostawilabym te jasne szfki przy okapie, bo stanowia one jakby lagodne przejscie...A miejsca w kuchni nigdy dosyc...Ale zrobisz jak chcesz, madra z Ciebie babka.

Lazienki ciekawie sie zapowiadaja, czekam na fotki. :p

Jezeli o kominek chodzi, to radze dogadac sie jednak z Forestem. Na pewno Was nie zawiedzie... :p

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o :o :o

jak ładnie się u Cie robi,

ale co to masz Ferie, a dziennik tak zaniedbujesz,

nieładnie , gdzie obiecane fotki :D

Nie moge pokazać co u mnie , bo cyfrówka padła. :(

Ale postaram sie przynajmniej więcej pisać. Ostatnio rzadko jestem w domu.

Żabka Ty ... Ty .... Ty mnie normalnie rozpraszasz.

Ja wchodze podglądnać budowę, wnętrze itp .....no sie przez Ciebie rozkojarzyłem :roll:

Przepraszam....to sie więcej nie powtórzy :roll: :wink:

Zeljko, Mohag, Aga J.G dzięki z porady w sprawie kuchni. Na pewno bedzie kilka zmian. Rezygnuję z jasnych szafek kosztem przeszkleń. Dzisiaj albo jutro ostatecznie ustalamy co i gdzie ma byc. Wtedy będe mogła myślec o następntych sprawach. :D

Rzabko ale Ty zasuwasz :o :o :o :o

Niby jest tak źle, niby nic nie ma, a tu jak spojrzeć na listę to niewiele zostało do zrobienia. Niedawno martwiłaś się wodą i kanalizą a tu sprawa załatwiona i to niedrogo. Wygląda, że problemem są już tylko schody :roll: :roll:

Świetnie sobie radzisz i wcale nie jesteś cienka 8) 8) 8) 8) 8)

Piękne kolorystyczne zestawienie wyszło w łazience synów. Serio mówię :D :D :D :D :D A te niebieskie kolory w pokoju w połączeniu z tym szarym wyszły jak w jakiejś grze komputerowej - odważnie poszłaś z kolorami muszę powiedzieć :D :D :D :D

Naprawdę Ci sie podoba, czy tylko tak z grzeczności, żeby mnie nie podkurzyć? :wink:

A Kamil powiedział, że nie będzie tam mieszkał, bo jemu nie bardzo podoba sie ta ciemna sciana... :roll: :-?

Przyzwyczai się :D

Wyszlo cacy tz lazienka wyszla cacy 8) :lol: gdzies ostatnio na forum widzialam u kogos takie same kafle, ale za cholipcie nie moge sobie przypomniec u kogo :roll: sklerozis mnie dopadla :wink:

Mozesz malowac i na szaro i na bialo, to zalezy tylko czy chcesz jasna lazienke czy ciemna... szary wydaje mi sie ze bedzie musial byc tak ciemny jak szare kafle, bo jak dasz jasniejszy to wprowadzisz czwarty kolor a to moze byc juz za duzo :lol:

Powiedz mlodemu ze sie nie zna, bo ten ciemny paryski jest czadowy 8) czego nie moge powiedziec o tym oczodajacym blekicie hihi

Dziękuję dziewczyny i chłopak :lol: :D

No to poprawiliscie mi humor. :D

Magda 25 , sama wymysliłam z pomocą męża i korektami kafelkarza. :D

Andre, wiem, ze wolisz spokojniejsze zestawienia.... 8) Ale te pupy sa apetyczne, nie??? 8)

czerwony z grafitem mi nie przeszkadza,

jakbyś zestawiła biały z czarnym to bym Cię skrytykował :wink:

a pupy zawsze są apetyczne :wink: :oops:

aaaa jeszcze ... Zabo, bo wlasnie patrze na to zdjecie ktore jabko wkleil na gorze i nie wydaje Ci sie ze masz lustro za wysoko do Twojego wzrostu ?

Widze ze masz buty na obcasie a i tak dolna krawedz jest jak dla mnie za nisko, bedzie Ci nie wygodnie robic cokolwiek pielegnacyjnego przy takim wysokim lustrze.... tym bardziej jak sciagniesz buty :wink: