Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaba, lazienka wyszla ze tam powiem w pyte 8)

Faktycznie lustro jest w sam raz, przewaznie powinno sie widziec twarz i gleboki dekolt .. a na focie wlasnie tak jest czyli to lustro z boku nie bylo potrzebne :wink: dla mnie zachwialo troche "rownosc" ale ja mam hopla na tym punkcie :roll: :oops: jakby byly tam takie same plytki jak po drugiej stronie okna, to lazienka duzo szersza by sie wydawala.

I jak sie patrze to bym jeszcze dala drugie lustro nad wanna, identycznie jak nad umywalkami tym bardziej ze dekor jest identyczny... ale mnie nie sluchaj bo ja pogieta jestem :oops: :wink:

bosh zamiast Cie glaskac i podziwiac, to marudze jak stara baba w ciazy :roll: ale jak mi sie cos podoba to chcialabym zeby to bylo perfekcyjne i zaczynam wymyslac niepotrzebnie.

nad kibelkiem i bidetem masz kafelki czy sciane ?

ale ten szary w pokoju jest nie do pobicia 8)

Dzięki Mohag za te uwagi... :D

A mi własnie bardzo podoba się to lustro z prawej strony okna, bo fajnie odbijają sie w nim te dwie umywalki. A że wygląda nierówno :roll: ....to nawet dobrze. :D Verunia mówi, że symetrię uwielbiaja faceci i idioci :lol: :lol: :lol:

też myślałam o lustrze nad dekorami nad wanna, ale odradziła mi to projektantka, tłumacząc że będą sie te lustra odbijały od siebie dając zwielokrotniony obraz co nie wygąda dobrze.

I wcale sie nie gniewam, ze piszesz swoje uwagi, po to zamieszczam zdjęcia w dzienniku. :D

A ten kolor nie jest szary ( tak wygląda tylko na zdjęciu).

W rzeczywistości jest pięknie brudny :D :lol:

Pani magister !!!!!!!!!!!!!!

Jak Pani wytłomaczy, że 4 lutego do przeprowadzki było 46 dni, a 17 lutego jeszcze 41 ??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Może to jakaś pętla czasu? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oj ni eładnie, ni eładnie tak oszukiwać 8) 8) 8) 8)

Myslałam, ze uda mi się to oszustwo :oops: :lol: :lol: :lol:

Wiedziałam że Ty pierwszy to zauważysz, Ty Bystrzaku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ni emam pojecia dlaczego tak mi się źle policzyło :lol: :lol: :lol: :lol:

Ni ezapominaj, że jestem panią magister "od fikołków" :wink:

"Verunia mówi, że symetrię uwielbiaja faceci i idioci"

jeszcze kilka takich uwag i przestanę śledzić ten wątek :-?

pozdrawiam Mariusz :D

ale tak powiedziała Verunia, a nie ja :roll: :roll: :roll:

ZOSTAŃ !!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Nurni dzięki :D

To ja jestem i facetem i idiota :wink: moj malz odwrotnie, bo asymetria jakos Jemu nie przeszkadza :lol:

oczywiscie ze to boczne lustro moze wygladac dobrze, na zdjeciach przeciez nie widac odbijajacych sie umywalek... poprostu jest tylko taka ciemniejsza plama.

brudny czyli tak zwane blotko 8) ostatnio tak bardzo popularne :lol:

Żaba, bardzo ładnie wyszła łazieneczka przy sypialni ! Ciekawie wygląda podłoga drewniana i obudowa wanny :D .

U siebie również planuję dwie umywalki, ale zastanawiam się, czy się zmieszczą, bo miejsca mam niewiele 8) . Powiedz proszę jakiej długości masz blat i jaka jest jego szerokość ?

Podoba mi się też kształt Twoich umywalek.

Co to za firma , jakie są ich wymiary? Jakie planujesz sanitariaty? :roll:

Pozdrawiam ! :wink:

Zabo lazienka prosi sie o dodatki z safary...My te paski przypominaja zebre. :p

Jako osobista lazienka Panstwa domu, to jest dostojna i elegancka. Bardzo mi sie podoba.

Kolor w salonie dla mnie bardzo odwazny. Czekam na reszte aby zobaczyc co z tego bedzie, bo ciekawe juz jest. :wink:

Zabo, przepiekne wnetrza :) Bardzo podoba mi sie salon - bo jest taki "architektoniczny" (tzn. dziala i kolor i bryla).

I mam pytanie. Widze, ze tez masz drewniane okna w lazience - co zamierzasz na nich powiesic? Firanki, rolety, zaluzje? Ja przymierzam sie do zaluzji drewnianych, ale nie wiem jeszcze jakiego producenta.

Pozdrawiam

Aga

Moj komentarz bedzie nieco inny.

Bardzo podoba mi sie styl prowadzenia Twojego dziennika.Z wielkim rozmachem ,bardzo czytalny z bardzo dobrym smakiem opis prac jakie wykonujecie.Brawo.Tylko się uczyć od Ciebie.Bardzo ładny dom.Dzisiaj pokazalem go moim znajomym.Nie mowili nic przez 1h.Super dobierasz kolory co czynie z niego jeszcze piekniejszym.Masz zmysl dobierania nazwe to ogólnie rzeczy po to by efekt koncowy był rewelacyjny.Czekam z zaciekawieniem na dalsze postepy w wykończeniówce.

Chyle czoło przed taką znakomitościa tego forum.Z humorem,fantazją,polotem i smaczkiem budujesz swoje gniazdko.

:D :D :D