mariuszdro 15.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Dzięki Żabko za odp na priva a zdjęć proszę więcej jak jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.02.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Dzięki Żabko za odp na priva a zdręć proszę więcej jak jedno Masz na myśli zdjęcia drzwi.... czy jakies inne tez chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 15.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Dzięki Żabko za odp na priva a zdręć proszę więcej jak jedno Masz na myśli zdjęcia drzwi.... czy jakies inne tez chcesz? inne to może na priva "Dawaj no to fotki tego wszystkiego." a te na forum Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Żabciu widze że nazwy kolorów bardzo znajome łazienka chłopców bardzo fajna Czekam na więcej fotek i trzymam mocno kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Zaba, lazienka wyszla ze tam powiem w pyte Faktycznie lustro jest w sam raz, przewaznie powinno sie widziec twarz i gleboki dekolt .. a na focie wlasnie tak jest czyli to lustro z boku nie bylo potrzebne dla mnie zachwialo troche "rownosc" ale ja mam hopla na tym punkcie jakby byly tam takie same plytki jak po drugiej stronie okna, to lazienka duzo szersza by sie wydawala. I jak sie patrze to bym jeszcze dala drugie lustro nad wanna, identycznie jak nad umywalkami tym bardziej ze dekor jest identyczny... ale mnie nie sluchaj bo ja pogieta jestem bosh zamiast Cie glaskac i podziwiac, to marudze jak stara baba w ciazy ale jak mi sie cos podoba to chcialabym zeby to bylo perfekcyjne i zaczynam wymyslac niepotrzebnie. nad kibelkiem i bidetem masz kafelki czy sciane ? ale ten szary w pokoju jest nie do pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Dzięki Mohag za te uwagi... A mi własnie bardzo podoba się to lustro z prawej strony okna, bo fajnie odbijają sie w nim te dwie umywalki. A że wygląda nierówno ....to nawet dobrze. Verunia mówi, że symetrię uwielbiaja faceci i idioci też myślałam o lustrze nad dekorami nad wanna, ale odradziła mi to projektantka, tłumacząc że będą sie te lustra odbijały od siebie dając zwielokrotniony obraz co nie wygąda dobrze. I wcale sie nie gniewam, ze piszesz swoje uwagi, po to zamieszczam zdjęcia w dzienniku. A ten kolor nie jest szary ( tak wygląda tylko na zdjęciu). W rzeczywistości jest pięknie brudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Pani magister !!!!!!!!!!!!!! Jak Pani wytłomaczy, że 4 lutego do przeprowadzki było 46 dni, a 17 lutego jeszcze 41 ??? Może to jakaś pętla czasu? Oj ni eładnie, ni eładnie tak oszukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Żaba - baaaaaaaaaaardzo ładnie - łazienka pierwsza klasa, reszta również.Widzę, że mamy podobne gusta kolorystyczne. Pozdrowionka ...i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 17.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 "Verunia mówi, że symetrię uwielbiaja faceci i idioci" jeszcze kilka takich uwag i przestanę śledzić ten wątek pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Pani magister !!!!!!!!!!!!!! Jak Pani wytłomaczy, że 4 lutego do przeprowadzki było 46 dni, a 17 lutego jeszcze 41 ??? Może to jakaś pętla czasu? Oj ni eładnie, ni eładnie tak oszukiwać Myslałam, ze uda mi się to oszustwo Wiedziałam że Ty pierwszy to zauważysz, Ty Bystrzaku Ni emam pojecia dlaczego tak mi się źle policzyło Ni ezapominaj, że jestem panią magister "od fikołków" "Verunia mówi, że symetrię uwielbiaja faceci i idioci" jeszcze kilka takich uwag i przestanę śledzić ten wątek pozdrawiam Mariusz ale tak powiedziała Verunia, a nie ja ZOSTAŃ !!!!!!!! Nurni dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.02.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 To ja jestem i facetem i idiota moj malz odwrotnie, bo asymetria jakos Jemu nie przeszkadza oczywiscie ze to boczne lustro moze wygladac dobrze, na zdjeciach przeciez nie widac odbijajacych sie umywalek... poprostu jest tylko taka ciemniejsza plama. brudny czyli tak zwane blotko ostatnio tak bardzo popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.02.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Żaba, bardzo ładnie wyszła łazieneczka przy sypialni ! Ciekawie wygląda podłoga drewniana i obudowa wanny . U siebie również planuję dwie umywalki, ale zastanawiam się, czy się zmieszczą, bo miejsca mam niewiele . Powiedz proszę jakiej długości masz blat i jaka jest jego szerokość ? Podoba mi się też kształt Twoich umywalek. Co to za firma , jakie są ich wymiary? Jakie planujesz sanitariaty? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 17.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Dzięki Żabko już się bałem że będę niestety zmuszony udawać że mnie tu nie ma jestem za równouprawnieniem "sprawa gustu nie podlega dyskusji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 17.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Żabka, łazienka bardzo elegancka, a juz połączenie plytek z venge - mistrzostwo świata. Mam prośbę - napisz co masz za umywalki i wannę (producent i seria), albo wklej linki pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Zabo lazienka prosi sie o dodatki z safary...My te paski przypominaja zebre. Jako osobista lazienka Panstwa domu, to jest dostojna i elegancka. Bardzo mi sie podoba. Kolor w salonie dla mnie bardzo odwazny. Czekam na reszte aby zobaczyc co z tego bedzie, bo ciekawe juz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.02.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 czekałam czekałam zaglądałam zaglądałam i się doczekałam pięknie piękne brudne kolory póki jesteś w temacie farb to prosze Cie podaj mi nazwy czy tez numery tych brudno-szarych kolorów w pokoju syna i przy kuchni masz jedną sciane tak pomalowaną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.02.2007 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Dziękuję za wszystkie komentarze Umywalki są tutaj http://www.sklepandbud.pl/prod.php?kat=10&prod=Artceram Jutro odpowiem na pozostałe pytania. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 18.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Zabo, przepiekne wnetrza Bardzo podoba mi sie salon - bo jest taki "architektoniczny" (tzn. dziala i kolor i bryla). I mam pytanie. Widze, ze tez masz drewniane okna w lazience - co zamierzasz na nich powiesic? Firanki, rolety, zaluzje? Ja przymierzam sie do zaluzji drewnianych, ale nie wiem jeszcze jakiego producenta. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.02.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Moj komentarz bedzie nieco inny. Bardzo podoba mi sie styl prowadzenia Twojego dziennika.Z wielkim rozmachem ,bardzo czytalny z bardzo dobrym smakiem opis prac jakie wykonujecie.Brawo.Tylko się uczyć od Ciebie.Bardzo ładny dom.Dzisiaj pokazalem go moim znajomym.Nie mowili nic przez 1h.Super dobierasz kolory co czynie z niego jeszcze piekniejszym.Masz zmysl dobierania nazwe to ogólnie rzeczy po to by efekt koncowy był rewelacyjny.Czekam z zaciekawieniem na dalsze postepy w wykończeniówce. Chyle czoło przed taką znakomitościa tego forum.Z humorem,fantazją,polotem i smaczkiem budujesz swoje gniazdko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 ONI buduja razem. Cala 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts