Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiedzialam, ze bedzie Żaba miala odlotowa lazienke! Bomba! Bardzo podobaja mi sie umywalki- sa oryginale i nie kosztowaly majatku- gratulacje! :D

Świetnie sa tez dobrane kolory w salonie juz tworza wyraziste podzialy, a jak dojda pasy pewnie bedzie jeszcze lepiej. Masz Żaba gust :wink:

Ja nastomiast zakochalam sie w baterii do wanny. Jakbys mogla podac producenta i cene bylabym wdzieczna :wink:

U siebie również planuję dwie umywalki, ale zastanawiam się, czy się zmieszczą, bo miejsca mam niewiele 8) . Powiedz proszę jakiej długości masz blat i jaka jest jego szerokość ?

Podoba mi się też kształt Twoich umywalek.

Co to za firma , jakie są ich wymiary? Jakie planujesz sanitariaty? :roll:

Pozdrawiam ! :wink:

Dzisiaj zmierzyłam specjalnie na Twoje życzenie . Blat ma długosc 170 cm a szerokośc 55 cm. Wc i bidet juz kupione. seria varius z Koła. Jutro bedą zamontowane to cykne zdjęcie. 8) Umywalki są tutaj

http://www.sklepandbud.pl/prod.php?kat=10&prod=Artceram

Żabka, łazienka bardzo elegancka, a juz połączenie plytek z venge - mistrzostwo świata. Mam prośbę - napisz co masz za umywalki i wannę (producent i seria), albo wklej linki ;)

pozdrawiam

Gerion

umywalki to seria fuori z Artceram ( link wyżej)

Wanan Mauritius z Victory Spa . I dziękuje za pochwały :D

Zabo lazienka prosi sie o dodatki z safary...My te paski przypominaja zebre. :p

:

No i mnie zainspirowałaś :D rzeczywiście to jest zebra i może ta sypialnia powinna byc w stylu safari...

Tylko jakie dodatki zastosować żeby było cieklawie, pomysłowo, ale nie kiczowato???? Masz jaieś pomysły Zeljko??? :roll:

piękne brudne kolory :lol:

póki jesteś w temacie farb to prosze Cie podaj mi nazwy czy tez numery tych brudno-szarych kolorów w pokoju syna i przy kuchni masz jedną sciane tak pomalowaną

W pokoju syna jest Dulux. Nie wiem czy chodzi Ci o Parysrki Poranek ( połączony z błękitną chmurka czy caffe latte ???? :lol: :lol: )

Salon pomalowany jest farba Tikkurila ( malarze są zachwyceni jej jakością) Ciemny to L 487, jasny J 485

Moj komentarz bedzie nieco inny.

Bardzo podoba mi sie styl prowadzenia Twojego dziennika.Z wielkim rozmachem ,bardzo czytalny z bardzo dobrym smakiem opis prac jakie wykonujecie.Brawo.Tylko się uczyć od Ciebie.Bardzo ładny dom.Dzisiaj pokazalem go moim znajomym.Nie mowili nic przez 1h.Super dobierasz kolory co czynie z niego jeszcze piekniejszym.Masz zmysl dobierania nazwe to ogólnie rzeczy po to by efekt koncowy był rewelacyjny.Czekam z zaciekawieniem na dalsze postepy w wykończeniówce.

Chyle czoło przed taką znakomitościa tego forum.Z humorem,fantazją,polotem i smaczkiem budujesz swoje gniazdko.

:D :D :D

No nie powiem....ns

Potrafisz chwalić i to tak, ze rumieniec oblał moje lico. :oops: :oops: :oops:

jest mi bardzo miło, naprawdę, choc czytając tak miłe słowa przez chwilę miałam wątpliwości, czy aby nie pomyliłes mnie z Zielona tak utęsknioną przez Ciebie .... 8) 8) :wink:

Wiedzialam, ze bedzie Żaba miala odlotowa lazienke! Bomba! Bardzo podobaja mi sie umywalki- sa oryginale i nie kosztowaly majatku- gratulacje! :D

Świetnie sa tez dobrane kolory w salonie juz tworza wyraziste podzialy, a jak dojda pasy pewnie bedzie jeszcze lepiej. Masz Żaba gust :wink:

Ja nastomiast zakochalam sie w baterii do wanny. Jakbys mogla podac producenta i cene bylabym wdzieczna :wink:

Nie zapominaj że to nie ja znalazłam te umywalki, tylko zaproponowała mi je moja projekrtantka, ja tylko zaakceptowałam wybór. :wink:

Co do kolorów, to rzeczywiście mój wybór. Nawet ubieram sie w takie kolory. Po prostu dobrze sie w nich czuje, dlatego chciałam je na moich ścianach :D

Ta bateria to Techidor. Kosztowała ok. 1000

Ola dziękuję :D

I mam pytanie. Widze, ze tez masz drewniane okna w lazience - co zamierzasz na nich powiesic? Firanki, rolety, zaluzje? Ja przymierzam sie do zaluzji drewnianych, ale nie wiem jeszcze jakiego producenta.

Pozdrawiam

Aga

jeszcze o tym nie myslałam... :roll:

Na pewno nie firanki, nigdzie firanek u mnie nie bedzie..

szybciej roleta bambusowa, albo żaluzje drawniane tak jak Ty :D

Dodatkow "do safary" jest duzo w sklepach... poszukaj jakiegos sklepu Afryka.., musi cos takiego byc i u Was...Przeciez Wy tam blizej zachodu... :p

Ja nie smiem radzic, bo czy ja sie na tym znam... :roll: Ale jak na cos wpadne to Ci powiem... :wink:

O jest cosik..,jak jeszcze cos to tu znowu wkleje

http://www.afryka.sklep.pl/

http://sklep.unb.pl/products_new.php?page=3

Dodatkow "do safary" jest duzo w sklepach... poszukaj jakiegos sklepu Afryka.., musi cos takiego byc i u Was...Przeciez Wy tam blizej zachodu... :p

Ja nie smiem radzic, bo czy ja sie na tym znam... :roll: Ale jak na cos wpadne to Ci powiem... :wink:

O jest cosik..,jak jeszcze cos to tu znowu wkleje

http://www.afryka.sklep.pl/

http://sklep.unb.pl/products_new.php?page=3

zawsze jesteś jak sie Ciebie potrzebuje :D

Jak Ty to robisz???? :roll: :wink:

Nie pomyliłem sie.Najważniejsze w tym zachwalaniu jest to ,że to nad którym się tak zachwycamy naprawde jest.Moja żona powiedziala,że daje wszystkie pieniadze żeby ktoś tak jak np. Ty ,Wy, poprowadził domek do (prawie)takiego finału.

Upomniano mnie żebym mówił w liczbie mnogiej co niniejszym czynie.Zrobiliście kawał super roboty.

Kiedyś jeszcze wdepnę na chwile by pozachwycać sie wykończeniowką bo mam kilka pytań ale zostawie je na stosowniejszą okazje.

p.s powiadasz:choc czytając tak miłe słowa przez chwilę miałam wątpliwości, czy aby nie pomyliłes mnie z Zielona otóż nie,, bo w kwestii jej dziennika już sie wypowiadałem.

tymczasidło. :)

Oj, Zabo jak czytalam ten ostatni wpis to mi serce normalnie digotalo, jak przy ogladaniu jakiegos hororu.

Mam nadzieje, ze ten palant nie uszkodzil niczego. :evil: dobrze wszystko posprawdzaj i w razie czego odliczaj od wyplaty...,choc mam nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby...

My mielismy takie doswiadczenia z lazienka tu w bloku i dlatego tych teraz pilnowalismy bardzo aby nie zrobili takiego czegos...ale i tak zrobili... :-?

Nasz glazurnik jak przykrecal kran od wanny tak dokrecil, ze cos tam w srodku peklo i woda sie skraplala, za kafelkami. Wydalo sie dopiero niedawno.., jak mokra plama wyszla na korytarz i zaczely naciagac sciany w gabinecie przylegajace do lazienki... w rezultacie trzeba specjalnym gruntem gruntowac tez posadzki aby moc klasc parkiet...dodatkowe 1000 zl... Samo zycie. :-?