Olkalybowa 19.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Żaba,ale u Ciebie odlotowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.02.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wiedzialam, ze bedzie Żaba miala odlotowa lazienke! Bomba! Bardzo podobaja mi sie umywalki- sa oryginale i nie kosztowaly majatku- gratulacje! Świetnie sa tez dobrane kolory w salonie juz tworza wyraziste podzialy, a jak dojda pasy pewnie bedzie jeszcze lepiej. Masz Żaba gust Ja nastomiast zakochalam sie w baterii do wanny. Jakbys mogla podac producenta i cene bylabym wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.02.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 U siebie również planuję dwie umywalki, ale zastanawiam się, czy się zmieszczą, bo miejsca mam niewiele . Powiedz proszę jakiej długości masz blat i jaka jest jego szerokość ? Podoba mi się też kształt Twoich umywalek. Co to za firma , jakie są ich wymiary? Jakie planujesz sanitariaty? Pozdrawiam ! Dzisiaj zmierzyłam specjalnie na Twoje życzenie . Blat ma długosc 170 cm a szerokośc 55 cm. Wc i bidet juz kupione. seria varius z Koła. Jutro bedą zamontowane to cykne zdjęcie. Umywalki są tutaj http://www.sklepandbud.pl/prod.php?kat=10&prod=Artceram Żabka, łazienka bardzo elegancka, a juz połączenie plytek z venge - mistrzostwo świata. Mam prośbę - napisz co masz za umywalki i wannę (producent i seria), albo wklej linki pozdrawiam Gerion umywalki to seria fuori z Artceram ( link wyżej) Wanan Mauritius z Victory Spa . I dziękuje za pochwały Zabo lazienka prosi sie o dodatki z safary...My te paski przypominaja zebre. : No i mnie zainspirowałaś rzeczywiście to jest zebra i może ta sypialnia powinna byc w stylu safari... Tylko jakie dodatki zastosować żeby było cieklawie, pomysłowo, ale nie kiczowato???? Masz jaieś pomysły Zeljko??? piękne brudne kolory póki jesteś w temacie farb to prosze Cie podaj mi nazwy czy tez numery tych brudno-szarych kolorów w pokoju syna i przy kuchni masz jedną sciane tak pomalowaną W pokoju syna jest Dulux. Nie wiem czy chodzi Ci o Parysrki Poranek ( połączony z błękitną chmurka czy caffe latte ???? ) Salon pomalowany jest farba Tikkurila ( malarze są zachwyceni jej jakością) Ciemny to L 487, jasny J 485 Moj komentarz bedzie nieco inny. Bardzo podoba mi sie styl prowadzenia Twojego dziennika.Z wielkim rozmachem ,bardzo czytalny z bardzo dobrym smakiem opis prac jakie wykonujecie.Brawo.Tylko się uczyć od Ciebie.Bardzo ładny dom.Dzisiaj pokazalem go moim znajomym.Nie mowili nic przez 1h.Super dobierasz kolory co czynie z niego jeszcze piekniejszym.Masz zmysl dobierania nazwe to ogólnie rzeczy po to by efekt koncowy był rewelacyjny.Czekam z zaciekawieniem na dalsze postepy w wykończeniówce. Chyle czoło przed taką znakomitościa tego forum.Z humorem,fantazją,polotem i smaczkiem budujesz swoje gniazdko. No nie powiem....ns Potrafisz chwalić i to tak, ze rumieniec oblał moje lico. jest mi bardzo miło, naprawdę, choc czytając tak miłe słowa przez chwilę miałam wątpliwości, czy aby nie pomyliłes mnie z Zielona tak utęsknioną przez Ciebie .... Wiedzialam, ze bedzie Żaba miala odlotowa lazienke! Bomba! Bardzo podobaja mi sie umywalki- sa oryginale i nie kosztowaly majatku- gratulacje! Świetnie sa tez dobrane kolory w salonie juz tworza wyraziste podzialy, a jak dojda pasy pewnie bedzie jeszcze lepiej. Masz Żaba gust Ja nastomiast zakochalam sie w baterii do wanny. Jakbys mogla podac producenta i cene bylabym wdzieczna Nie zapominaj że to nie ja znalazłam te umywalki, tylko zaproponowała mi je moja projekrtantka, ja tylko zaakceptowałam wybór. Co do kolorów, to rzeczywiście mój wybór. Nawet ubieram sie w takie kolory. Po prostu dobrze sie w nich czuje, dlatego chciałam je na moich ścianach Ta bateria to Techidor. Kosztowała ok. 1000 Ola dziękuję I mam pytanie. Widze, ze tez masz drewniane okna w lazience - co zamierzasz na nich powiesic? Firanki, rolety, zaluzje? Ja przymierzam sie do zaluzji drewnianych, ale nie wiem jeszcze jakiego producenta. Pozdrawiam Aga jeszcze o tym nie myslałam... Na pewno nie firanki, nigdzie firanek u mnie nie bedzie.. szybciej roleta bambusowa, albo żaluzje drawniane tak jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Juz mi tak głupio ciągle chwalić, ale co ja poradzę że znowu coś rewelacyjnego pokazujesz. Drzwi wejściowe są przepiękne. własnie o takich marzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.02.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Juz mi tak głupio ciągle chwalić, ale co ja poradzę że znowu coś rewelacyjnego pokazujesz. Drzwi wejściowe są przepiękne. własnie o takich marzę. Mi tez sie podobają . Chwal , chwal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dodatkow "do safary" jest duzo w sklepach... poszukaj jakiegos sklepu Afryka.., musi cos takiego byc i u Was...Przeciez Wy tam blizej zachodu... Ja nie smiem radzic, bo czy ja sie na tym znam... Ale jak na cos wpadne to Ci powiem... O jest cosik..,jak jeszcze cos to tu znowu wkleje http://www.afryka.sklep.pl/ http://sklep.unb.pl/products_new.php?page=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.02.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dodatkow "do safary" jest duzo w sklepach... poszukaj jakiegos sklepu Afryka.., musi cos takiego byc i u Was...Przeciez Wy tam blizej zachodu... Ja nie smiem radzic, bo czy ja sie na tym znam... Ale jak na cos wpadne to Ci powiem... O jest cosik..,jak jeszcze cos to tu znowu wkleje http://www.afryka.sklep.pl/ http://sklep.unb.pl/products_new.php?page=3 zawsze jesteś jak sie Ciebie potrzebuje Jak Ty to robisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 19.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 wszyscy chwalą kolory, łazienkę owszem ładne, mi też się bardzo podoba ale te schody! takie retro pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia ps lepiej opóźnić przeprowadzkę a mieć skończone tak jak się oczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Zaba, zobacz w bylym PDT tam gdzie byl Mcdonald jest teraz sklep z wyposazeniami wnetrz i mieli tez afrykansko-safarowe dodatki... przynajmniej mieli jak ostatnio tam zagladalam, ale to troche czasu juz temu bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.02.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Żaba, dzięki serdeczne za info co do wymiaru blatu w łazience. Bardzo mi pomogłaś ! Safari będzie super ! Z pewnością nietuzinkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.02.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Nie pomyliłem sie.Najważniejsze w tym zachwalaniu jest to ,że to nad którym się tak zachwycamy naprawde jest.Moja żona powiedziala,że daje wszystkie pieniadze żeby ktoś tak jak np. Ty ,Wy, poprowadził domek do (prawie)takiego finału. Upomniano mnie żebym mówił w liczbie mnogiej co niniejszym czynie.Zrobiliście kawał super roboty. Kiedyś jeszcze wdepnę na chwile by pozachwycać sie wykończeniowką bo mam kilka pytań ale zostawie je na stosowniejszą okazje. p.s powiadasz:choc czytając tak miłe słowa przez chwilę miałam wątpliwości, czy aby nie pomyliłes mnie z Zielona otóż nie,, bo w kwestii jej dziennika już sie wypowiadałem. tymczasidło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.02.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Żaba, fajna ta sikawka na wannie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 żabcia ale ładnie u was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Zabko jeszcze warto poszperac w necie w "meblach kolonialnych". Jesli nie chcecie mebli to warto zobaczyc bo maja tez cudne dodatki. Moze akurat cosik Wam wpadnie w oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 niktspecjalny ja Cie nie upomnialam, cos Ty! tylko przypomnialam tez o chlopakach, bo mi sie zal zrobilo, ze tylko Zabce sie dostaly takie piekne pochwaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Oj, Zabo jak czytalam ten ostatni wpis to mi serce normalnie digotalo, jak przy ogladaniu jakiegos hororu. Mam nadzieje, ze ten palant nie uszkodzil niczego. dobrze wszystko posprawdzaj i w razie czego odliczaj od wyplaty...,choc mam nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby... My mielismy takie doswiadczenia z lazienka tu w bloku i dlatego tych teraz pilnowalismy bardzo aby nie zrobili takiego czegos...ale i tak zrobili... Nasz glazurnik jak przykrecal kran od wanny tak dokrecil, ze cos tam w srodku peklo i woda sie skraplala, za kafelkami. Wydalo sie dopiero niedawno.., jak mokra plama wyszla na korytarz i zaczely naciagac sciany w gabinecie przylegajace do lazienki... w rezultacie trzeba specjalnym gruntem gruntowac tez posadzki aby moc klasc parkiet...dodatkowe 1000 zl... Samo zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 pacan z tego faceta Powiedzcie mi- jak oni to robia, ze zawsze tak "nie mysla" i ze "sie zrobi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 zaba - śliczna ta Twoja łazienka ! byleby nic nie zniszczył ten gamoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.02.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Totalny tumiwisizm , Współczuję. Takiemu majstrowi to nawet sprzątnąć tego gruzu bym nie pozwolił, na bank wannę podrapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.02.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Kurcze nie moje, ale az mi sie gorąco zrobiło twarda baba z Ciebie ja to chyba na wejsciu ryknełabym spazmatycznym płaczem potem zemdlałabym a na koniec chyba bym mu %^&%%&**()&^ Pozdrawiam Cie i oby mniej bezmózgich fachowców trafiło do Twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts