zaba_gonia 04.07.2005 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 No zabo_goniu tosz mi po piętasz depczesz, ale domek piękny taki duży Właśnie z tą wielkością to jest tak, że bardzo duży jest garaż(mąż tak chciał), pomieszczenie gospodarcze, wiatrołap. A pokój dzienny przedzielony jest częściowo murkiem i naprawdę jest niewielki. Mamy problem, gdzie postawić narożnik???? U mnie za tydzień będzie 2 tyg. przerwa, a póżniej następna(po wylaniu stropu). Tak więc na pewno Cię nie dogonię.... Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Nie wpadła mi w oko ani ucho ta dachówka.Może jakieś www. pani polonistka bardziej podobna była do hipopotama niż do żaby więc mój zapał do nauki stopniowo słabł. Gdyby bylo inaczej może wielkim poetą bym był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Nie wpadła mi w oko ani ucho ta dachówka.Może jakieś www. pani polonistka bardziej podobna była do hipopotama niż do żaby więc mój zapał do nauki stopniowo słabł. Gdyby bylo inaczej może wielkim poetą bym był. Niestety, adres, który mam, nie otwiera strony. Spróbuj na google. Już wiem!! Jesteś bardzo dobrym kumplem Aggi, nieco krytycznym, małomównym, ale niezwykle pomocnym przy budowie..... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ciepło cieplo...........Ale troszkę się podroczę . Moja córka ma na imie Michalina. Zgadnij jak ma na imię córka Aggi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ciepło cieplo........... Ale troszkę się podroczę . Moja córka ma na imie Michalina. Zgadnij jak ma na imię córka Aggi ? Też Michalina???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 inteligentna z Ciebie bestyjka.Za to Cię cenię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 inteligentna z Ciebie bestyjka. Za to Cię cenię. Nawet głupi by zgadł? Dziewczyny opalają `sliczne pupy, a Ty do roboty????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Nie da się zaprzeczyć..................ale............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Nie da się zaprzeczyć.................. ale............... ale........co???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Nie da się zaprzeczyć.................. ale............... ale........co???/ ALE!!!!!!!!!!!CO!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 nie wyciągaj zbyt pochopnych wniosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.07.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Długiemu smutno bo nie ma Żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 05.07.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Za dużo ostatnio piję... Ale w końcu są WAKACJE!! Tak tak - u nas w klubie wszyscy najpierw się tłumaczyli: "wakacje, stres, cieżka praca". Pierwszy krok do wolności to umieć przyznać się do nałogu Pozdrawiam Panią na rowerze... PS. Dziś sprawdziłem i wiem na 100%, że wpisałem się w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Długiemu smutno bo nie ma Żaby Właśnie przyszłam! Długi, całą noc myślałam....i już chyba wszystko rozumię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Za dużo ostatnio piję... Ale w końcu są WAKACJE!! Tak tak - u nas w klubie wszyscy najpierw się tłumaczyli: "wakacje, stres, cieżka praca". Pierwszy krok do wolności to umieć przyznać się do nałogu Pozdrawiam Panią na rowerze... PS. Dziś sprawdziłem i wiem na 100%, że wpisałem się w komentarzach Wiedziałam, że w końcu ktoś się na mnie pozna.... A Ty Rafałku do jakiego klubu należysz.....????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.07.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Długi Jutro Aggi wraca Żabo jak już wróci to moooooooooże Ci wyjaśni. zimno zimno zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Długi Jutro Aggi wraca Żabo jak już wróci to moooooooooże Ci wyjaśni. zimno zimno zimno Chyba wolę nie wiedzieć......Jeszcze się okaże, że jesteś jej SYNEM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.07.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Nie rób z Aggi staruszki .Aggi jest mloda !!!!!!!!!!!!! ładna miła zgrabna delikatna (choć kiedy trzeba jest twarda) kobieca . Więcej nie będę opowiadał bo jutro na mnie nakrzyczy a tego bym nie chciał.I absolutnie nie jest podobna do mojej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.07.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 I nie jestem pewien ale chyba nie chciała by mieć takiego syna jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 I nie jestem pewien ale chyba nie chciała by mieć takiego syna jak ja. W takim razie, może jesteś jej ojcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts