Aga J.G 22.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Żabciu pieknie pięknie Gratuluje Safarii musi być Co do palanta trzeba mieć wyobraźnię albo chyba odwrotnie Mam nadzieje że niczego nie zniszczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.02.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 szybko szybko napisz jakie to kolorki masz na scianie musze w kajeciku zapisac kafelkarz- bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.02.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 szybko szybko napisz jakie to kolorki masz na scianie musze w kajeciku zapisac kafelkarz- bez komentarza Juz Ci napisałam wcześnie ale podam Ci jeszcze raz Salon pomalowany jest farba Tikkurila ( malarze są zachwyceni jej jakością) Ciemny brudny to L 487, jasny brudny J 485 , pomarańczowy podam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.02.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 goniu Pasy i ich kolorystyka - odwżne, nie wiem czy bym się zdecydowała Oświetlenie super!!!! A tego pana to wyślij na księżyc, patrzeć nie można co narobił Trzymam kciuki za dalsze prace.. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Zabko, odlotowo sie robi u Was! Dokladnie pasuje do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.02.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Zaba mozesz powidziec jakie beda schody - kręte i na ile ci je wycenili. moze jakieś foto? z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.02.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Ekstra paski- fajnie wygladaja w tym wnetrzu. I ciesze sie, ze wkleilas fotke osiwtelania- tez chce zrobic takie polki oswietleniowe i teraz jestem juz w 100% pewna, ze to swietny wybor- dzieki tobie Gratulacje! I pogon glazurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.02.2007 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Zaba mozesz powidziec jakie beda schody - kręte i na ile ci je wycenili. moze jakieś foto? z internetu schody będą Rintala, ale nie krete, u nas byłoby to niemożliwe. Ale juz chyba nie chciałabym kretych, bo chyba ni ebardzo pasowałyby do naszego wnętrza. Te które zamówiliśmy są drewniane ale barierki sa metalowe. Zaraz spróbuje poszukać na ich stronie. Były drogie...niestety Iga rób to oświetlenie na półce, daje to ciepłe rozproszone swiatło i w dodatku bardzo dekoracyjne Zeljko, Amtla, Ivonesca, Aga JG, sylvia, andre dziękuję za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 23.02.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Żaba, obejrzałem fotki pobojowiska w łazience...ręce opadają. Natomiast co do wykończenia wnętrz i kolorów pozwol że się nie wypowiem, bo to kwestia gustu. Mi szarości nie odpowiadają, czułbym się depresyjnie, więc Twoje wykończenia całkowicie mijają się z moim gustem. Dlatego nie będę nic komentował Tylko to co mi się podoba. A oświetlenie kuchni baaardzo mi się podoba. pozdrawiam serdecznie Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Koniecznie muszę te wspaniałości zobaczyć w realu . Odważnie u Ciebie i nietuzinkowo, to się może podobać i mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Żabciu glazurnik poprostu idiota chyba bym go rozniosła Wnętrza robią się coraz bardziej ciekawe i nietuzinkowe GRATULUJE i już nie mogę się doczekac efektów końcowych Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Koniecznie muszę te wspaniałości zobaczyć w realu . Odważnie u Ciebie i nietuzinkowo, to się może podobać i mnie się podoba. Olu, zapraszam do mnie serio mówie Gerion , wcale nie dziwi mnie Twoje zdanie odnośnie kolorów , bo zdecydowana większośc preferuje jasne, pastelowe kolory we wnętrzach. Malarz tez był wystraszony gdy zobaczył czym będzie pokrywał ściany. A jak pomalował jedną ścianę, to zadzwonił do mnie, że troche ciemny kolor wyszedł i żebym szybko przyjechała to zobaczyć i zebym sie nie martwiła, bo może zawsze przemalować. Moja rodzina juz przywykła, ze lubie takie klimaty i juz nikt się nie dziwi... Może dziwna jestem, ale lubie ciemne i zdecydowane kolory na scianach... Aga dziękuję. ja tez nie moge doczekać sie końca. Zostało jeszcze sporo do zrobienia ale i tak sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Nic się nie martw jak sie mieszka też można coś robić - tylko tempo pracy spada diametralnie Może i mi uda się kiedyś zoabczyć Zośkę na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Zabko kiedy nowe fotki? Co teraz jest robione, co przybylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Zabko kiedy nowe fotki? Co teraz jest robione, co przybylo? Teraz jest tzw. przerwa budowlana. Malarze wracają za dwa tygodnie obudowac kominek i zrobić małe wc. A ja zbieram oferty na szafy wnękowe. Moze zrobie jakies fotki jutro nowych kontaktów i deski wolnoopadającej to pokażę Nic się nie martw jak sie mieszka też można coś robić - tylko tempo pracy spada diametralnie Może i mi uda się kiedyś zoabczyć Zośkę na własne oczy Aga, jeżeli tylko będzies zw okolicy to wpadnij koniecznie. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A ja jak bede w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Zapamietam to I mogę bez problemów korzystać z Twojego WC Wytłumaczę szybko - deski wolnoopadające uzależniają człwowiek potem nie pamięta że nie wszyscy to mają i ...... Kiedys będe musiała wkońcu komus odkupić deskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 27.02.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Żaba, ślicznie!!!!!! Jestem wręcz zachwycona. Wszystko u Was pięknie wygląda. Tylko tego "speca" łazienkowego bym rozjechała czymkolwiek. Nie mam słów by wyrazić jak fajnie Wam wszystko powychodziło. Wpraszam się... ps. a jeszcze niedawno u Ciebie i u mnie dachów nie było. I negocjacje z pierwszym, drugi i trzecim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 tab dziekuję za pochwały i ciesze sie że Ci sie podoba. Przychodż kiedy tylko chcesz Weź ze soba Oleńkę A ja jak bede w okolicy? Pytasz jeszcze???? Oczywiście że zapraszam Zapamietam to I mogę bez problemów korzystać z Twojego WC Wytłumaczę szybko - deski wolnoopadające uzależniają człwowiek potem nie pamięta że nie wszyscy to mają i ...... Kiedys będe musiała wkońcu komus odkupić deskę dobre Juz sobie wyobraziłam jak rzucasz tymi deskami w obcych domach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 27.02.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Żaba, zrób zapisy, albo "numerki" jak do lekarza bo kolejka do kibelka zaczyna się ustawiać Olka na razie odpoczywa, mieliśmy atak grypy żołądkowej. Musimy dojść do siebie. W niedzielę pogotowie nas ratowało, bo tak było źle. Na szczęście Olka nie musiała korzystać z pomocy przemiłych panów lekarzy. Siedzi teraz ogląda bajkę i wcina paluszki popijając colą - zalecenie lekarza. I od razu lepiej. Nikomu nie życzę takiego weekendu. Wyrwane z życiorysu. Sorki Żabka, że opisuję dolegliwości u Ciebie w komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts