Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szybko szybko napisz jakie to kolorki masz na scianie

musze w kajeciku zapisac :D

kafelkarz- bez komentarza :-?

Juz Ci napisałam wcześnie ale podam Ci jeszcze raz

Salon pomalowany jest farba Tikkurila ( malarze są zachwyceni jej jakością) Ciemny brudny to L 487, jasny brudny J 485 , pomarańczowy podam wieczorem :D

Zaba mozesz powidziec jakie beda schody - kręte i na ile ci je wycenili. moze jakieś foto? z internetu

schody będą Rintala, ale nie krete, u nas byłoby to niemożliwe. Ale juz chyba nie chciałabym kretych, bo chyba ni ebardzo pasowałyby do naszego wnętrza. Te które zamówiliśmy są drewniane ale barierki sa metalowe. Zaraz spróbuje poszukać na ich stronie. Były drogie...niestety :-?

Iga rób to oświetlenie na półce, daje to ciepłe rozproszone swiatło i w dodatku bardzo dekoracyjne

Zeljko, Amtla, Ivonesca, Aga JG, sylvia, andre dziękuję za pochwały :D

Żaba, obejrzałem fotki pobojowiska w łazience...ręce opadają.

Natomiast co do wykończenia wnętrz i kolorów pozwol że się nie wypowiem, bo to kwestia gustu. Mi szarości nie odpowiadają, czułbym się depresyjnie, więc Twoje wykończenia całkowicie mijają się z moim gustem. Dlatego nie będę nic komentował ;) Tylko to co mi się podoba. A oświetlenie kuchni baaardzo mi się podoba.

pozdrawiam serdecznie

Gerion

Koniecznie muszę te wspaniałości zobaczyć w realu :D . Odważnie u Ciebie i nietuzinkowo, to się może podobać :p i mnie się podoba.

Olu, zapraszam do mnie :D :D :D

serio mówie :D :D :D

Gerion , wcale nie dziwi mnie Twoje zdanie odnośnie kolorów , bo zdecydowana większośc preferuje jasne, pastelowe kolory we wnętrzach. Malarz tez był wystraszony gdy zobaczył czym będzie pokrywał ściany. :o A jak pomalował jedną ścianę, to zadzwonił do mnie, że troche ciemny kolor wyszedł i żebym szybko przyjechała to zobaczyć i zebym sie nie martwiła, bo może zawsze przemalować. :lol: :lol: :lol:

Moja rodzina juz przywykła, ze lubie takie klimaty i juz nikt się nie dziwi... :D

Może dziwna jestem, ale lubie ciemne i zdecydowane kolory na scianach... :roll: :wink:

Aga dziękuję. ja tez nie moge doczekać sie końca. Zostało jeszcze sporo do zrobienia ale i tak sie ciesze :D

Zabko kiedy nowe fotki? Co teraz jest robione, co przybylo? :p

Teraz jest tzw. przerwa budowlana.

Malarze wracają za dwa tygodnie obudowac kominek i zrobić małe wc. A ja zbieram oferty na szafy wnękowe.

Moze zrobie jakies fotki jutro nowych kontaktów i deski wolnoopadającej to pokażę :D :lol:

Nic się nie martw jak sie mieszka też można coś robić - tylko tempo pracy spada diametralnie :o :roll:

Może i mi uda się kiedyś zoabczyć Zośkę na własne oczy 8) :wink: :)

Aga, jeżeli tylko będzies zw okolicy to wpadnij koniecznie.

Zapraszam :D

Żaba,

ślicznie!!!!!!

Jestem wręcz zachwycona.

Wszystko u Was pięknie wygląda.

Tylko tego "speca" łazienkowego bym rozjechała czymkolwiek.

Nie mam słów by wyrazić jak fajnie Wam wszystko powychodziło.

Wpraszam się... :oops:

ps. a jeszcze niedawno u Ciebie i u mnie dachów nie było.

I negocjacje z pierwszym, drugi i trzecim :)

tab dziekuję za pochwały i ciesze sie że Ci sie podoba. :D Przychodż kiedy tylko chcesz :D :D

Weź ze soba Oleńkę :D

A ja jak bede w okolicy? 8)

Pytasz jeszcze???? :o

Oczywiście że zapraszam :D :D :D

Zapamietam to :wink: :)

I mogę bez problemów korzystać z Twojego WC :wink: :)

Wytłumaczę szybko - deski wolnoopadające uzależniają :wink: :) człwowiek potem nie pamięta że nie wszyscy to mają i ...... :oops: :oops: :oops:

Kiedys będe musiała wkońcu komus odkupić deskę :-?

dobre :lol: :lol: :lol: Juz sobie wyobraziłam jak rzucasz tymi deskami w obcych domach :oops: :lol: :lol: :lol:

Żaba,

zrób zapisy, albo "numerki" jak do lekarza ;) bo kolejka do kibelka zaczyna się ustawiać :)

Olka na razie odpoczywa, mieliśmy atak grypy żołądkowej. Musimy dojść do siebie. W niedzielę pogotowie nas ratowało, bo tak było źle. Na szczęście Olka nie musiała korzystać z pomocy przemiłych panów lekarzy. Siedzi teraz ogląda bajkę i wcina paluszki popijając colą - zalecenie lekarza. I od razu lepiej.

Nikomu nie życzę takiego weekendu. Wyrwane z życiorysu.

Sorki Żabka, że opisuję dolegliwości u Ciebie w komentarzach.