Olkalybowa 08.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, którzy dobrze mi zyczą Dzięki za pozdrowionka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.03.2007 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, którzy dobrze mi zyczą Dzięki za pozdrowionka . Olcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, którzy dobrze mi zyczą Dzięki za pozdrowionka . również dziękuje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Zabko wszyscy forumowicze dobrze Ci zycza! To po pierwsze. Po drugie, piekna ta podloga do salonu... I po trzecie Ty tez jestes piekna, jesli mi babie wypada tak powiedziec do drugiej baby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 08.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Żaba, nie będę się rozpisywać. Wszystko "gitesowo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Żabka, czekałam na kolejny wpis i się doczekałam Fajnie, ze już jesteś na finiszu tylko pozazdrościć. Ty tez jestes piekna, jesli mi babie wypada tak powiedziec do drugiej baby... Tak pikna z Ciebie Żabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Zabko jak czytam Twoj dziennik to czuję wiosne.... eh jak u Ciebie wspaniale!I nawet nie wiesz jak sie cieszę, że jestes zdrowa, ja też wczoraj się dowiedziałam, ze wyzdrowiałam, ze drugie badanie w jakims czasie to potwierdza!!! Chce mi się skakać aż do mojego stropu drewnianego na wysokość 3.15!Chrzanić niedoróbki, taras, niezrobiony ogród JEST ZAJE..ŚCIE i tyle!http://www.emoty.megatapetki.pl/big/emot0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Piekna deska na podloge I prawda to, ze wszyscy dobrze ci zycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.03.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 i ode mnie serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.03.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 taras gites, ta kawa bedzie na nim smakowała ho ho, a piwo?! to dopiero bedą delikatesy deseczka mnie zaintrygowala, musze koniecznie zobaczyc efekt koncowy, osobiscie krecilam sie wokol jasnych, ale ta.............. hmmmmmmmm.......... Zaba czy panowie nie mogliby zaczac od deseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Żabciu taras bardzo orginalny Cieszę się Twoją radością i czekam na efekty końcowe podłogi w salonie Trzymam kciuki za godzinę zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 W takim "DNIU" Goniu to powinnaś siedzieć na kwiatkach, a nie na deskach Bardzo jestem ciekawa tej podłogi w salonie. Czekamy na efekty......... Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 08.03.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://images22.fotosik.pl/33/19d705e8dc68d0bamed.jpg Zabko, jak milo widziec Cie taka radosna ! I tak trzymac, prosze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 08.03.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Żaba przedostatni post miał w sobie tyle emocji że aż ścisnęło. Dobrze że wszystko oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 08.03.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Miło popatrzeć jak się tak "samo" wszystko wykańcza! Bo u nas jest oczywiście trudniej Ja też dołączam do tych zachwytów nad domem i nad inwestorką - wychowanie fizyczne skończyłam 7 lat temu ( to już tyle?) więc to nie będzie lizusostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 08.03.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dzięki i ja Cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Żabko, przecież wszyscy Ci dobrze życzą, chyba nie masz żadnych wątpliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Jest mi baaardzo przyjemnie za wszystkie miłe komenatrze Dziękuje Wam Jezzzu co ja zrobię jak nie będe mogła pisać, bo w nowym domu nie mam internetu Powiem żegnajcie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 zalatwisz szybko interneta , bo cie zbojkotujemy albo eski bedziemy do ciebie pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.03.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Żabcia piknie, kurcze piknie Bardzo mi się podobają tak oświetlone sufity, ja też tak chce Powodzenia w dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts