frosch 12.03.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 I jak Wam sie podoba podświetlenie sufitu? bardzo nam sie podoba , bardzo moge odżabować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.03.2007 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 I jak Wam sie podoba podświetlenie sufitu? bardzo nam sie podoba , bardzo moge odżabować ? odżabowywuj smiało Żabcia piknie, kurcze piknie Bardzo mi się podobają tak oświetlone sufity, ja też tak chce Powodzenia w dalszej pracy dziękuję, zrób sobie tez takie gorąco sie robi, jeszzce tyle do zrobienia a czasu coraz mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ech żabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 nie możesz powiedzieć ot, tak sobie...żegnajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 To Ty już załatwiaj internet a nie wyjeżdzasz nam tu z Żegnajcie Piknie się robi piknie I pamiętaj nie ma obcji żegnajcie Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 13.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 sufit ekstra, jak wszystko to ty jeszcze nie masz netu w nowym domku? to na co czekasz? do roboty! pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.03.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witaj Żaba! Czytam i czytam i nie mogę wyjść z podziwu! Ślicznie Ci to wyszło!! Oby tak dalej i o żadnych pożegnaniach nie ma mowy. Pisz, pisz, bo super się to czyta i ... marzy. Ja jestem dopiero na etapie "szczęśliwej posiadaczki kawałka ziemi". Oj! długa jeszcze droga przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Oswietlenie sufitu bomba - czekolada we wnece bardzo mniam I oczywiscie - nie żegnam sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Żaba, Ty nam nie odstawiaj takiego numeru! Leć, że dziewczyno szybko do jakiegoś punktu zamówić stałe łącze. No leć i się nie ociągaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.03.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Moi drodzy, obawiam sie, że na razie nie będę miała intrenetu w nowym domku.. Ale obiecuję, ze będe zaglądała do Was z pokoju nauczycielskiego Dziękuje za miłe słowa. czekoladka we wnece juz jest . Jutro zrobie fotke to pokażę. No i mała łazienka juz cała w kafelkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ekipa wykończeniówkowa pierwsza klasa Tylko pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 14.03.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 "Michał - po trzydziestce, średni wzrost, uważne spojrzenie, kulturalny, pracowity, słowny, mądry. Nosi okularki, typ studenta intelektualisty...Nie używa wulagaryzmów, bez nałogów . Niezwykle kulturalny i grzeczny. Znaków szczególnych brak Marcin - po trzydziestce,przystojny, o pięknych oczach i miłym usmiechu. Bardzo pracowity, wyciszony, pomysłowy . Nałogów brak. W wolnym czasie czyta poezję. Znaki szczególne- tatuaż na ramieniu. Oto trzon ekipy, która wykańcza mi dom. " Boże jak ja ich nie nawidzę pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.03.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Żaba to Ty pewnie teraz całymi dniami na budowie przesiadujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 15.03.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 żaba nie spiesz sie tak z tą wykończeniówką, poczekaj aż się zrobi gorąco Pomyśl, te opalone, spocone, gołe torsy pod ogrodniczkami Ale o tym już chyba było rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.03.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Boże jak ja ich nie nawidzę : Żaba to Ty pewnie teraz całymi dniami na budowie przesiadujesz ? noooo... skąd wiesz??? muszę przeciez na bieżąco sprawdzać postęp prac, poprosic ekipe o wygładzanie nierównosci... , wywiercenie otworów, czy zgranie fugi z dekorem żaba nie spiesz sie tak z tą wykończeniówką, poczekaj aż się zrobi gorąco Pomyśl, te opalone, spocone, gołe torsy pod ogrodniczkami Ale o tym już chyba było rok temu porządnie dogrzewam dom ...juz porozbierali się do tiszertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 15.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Boże jak ja ich nie nawidzę pozdrawiam mariusz miałem takiego od membrany dachowej - długie włosy, rozmarzony wzrok, elokwentny, opalony, wyrzeźbione ciało. Jak zaczynał filozofować przy mojej żonie to goniłem go na dach do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Lubię takie ekipy Mają wszytskie zalety Żabciu Ty się od tego netu nie migaj Jak zawsze trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Zabo, dobrze ze masz szczescia do chlopow... zalatwiaj Net.., bo bez Ciebie to forum nie da sie wyobrazic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.03.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Może powinnam jakoś sie przygotować??? Poproś Michała i Marcina żeby z Tobą przenocowali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.03.2007 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Może powinnam jakoś sie przygotować??? Poproś Michała i Marcina żeby z Tobą przenocowali . o Ty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts