Mohag 15.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Może powinnam jakoś sie przygotować??? Poproś Michała i Marcina żeby z Tobą przenocowali . tez odrazu przyszlo mi to do glowy jako rozwiazanie Zabowego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Goniu Czy ta umywalka w rzeczywistości jest taka śliczna jak na zdjęciu? Wzroku oderwać nie mogę... .a jednak się udało, bo przecież muszę o tym wrażeniu donieść. Ściskam kciuki za spokojną noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.03.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 podpis do ostatniego zdjęcia...http://images20.fotosik.pl/130/203a7328f434c331med.jpgcienka czerwono linio przeesuuuuuuń się....zaklinam cię, przeeeesuuuuuuuuń się................! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 15.03.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 o jakieś znajome miejsce!!!!! a tak przy okazji, to czy Ela prowadzi jeszcze step? bo jeszcze nie wróciłam po świątecznej przerwie... Wykończeniówka nabrała tempa! Bardzo podoba mi się łazienka dla gości, umywalka robi wrażenie! Gdyby to miała być jedyna łazienka w domu, to wybrałabym coś ''łagodniejszego", ale przy 3 można sobie pozwolić na odrobinę ekstrawagancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 15.03.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Boże jak ja ich nie nawidzę pozdrawiam mariusz miałem takiego od membrany dachowej - długie włosy, rozmarzony wzrok, elokwentny, opalony, wyrzeźbione ciało. Jak zaczynał filozofować przy mojej żonie to goniłem go na dach do roboty (przepraszam, ale musiałam się głośno uśmiać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.03.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Żaba i co się śniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.03.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Zaba, ale sie chalupa stroi! jak Ty to wszystko dobierasz? ja na razie mam metlik w glowie, czepiłam sie szarego koloru i koniec, zacma Czekam na podloge w salonie tzn jesli robia ja Ci mili panowie to nie popedzaj ich , poczekam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.03.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 czekoladowa wnęka bardzo ładnie wyszła .... ale chyba jestem pod większym wrażeniem umywalki - REWELAJA !!!! i płyteczki piękne ......pewnie położone przez tę super ekipę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam. Ja dopiero zaczynam czytac twój dziennik Jest właśnie na dacie 4 czerwiec 2005! Uciekam dalej czytać. Mam nadzieję, że i mi uda się wybudować i dalej tworzyć swój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.03.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Żaba i co się śniło? poczytaj w dzienniku podpis do ostatniego zdjęcia... http://images20.fotosik.pl/130/203a7328f434c331med.jpg cienka czerwono linio przeesuuuuuuń się....zaklinam cię, przeeeesuuuuuuuuń się................! ani drgnęła..... czekoladowa wnęka bardzo ładnie wyszła .... ale chyba jestem pod większym wrażeniem umywalki - REWELAJA !!!! i płyteczki piękne ......pewnie położone przez tę super ekipę pozdrawiam dziękuję Ivonesca to wszytsko robi mi moja super ekipa. Ciesze sie że umywalka sie podoba, tym bardziej że nie była droga Goniu Czy ta umywalka w rzeczywistości jest taka śliczna jak na zdjęciu? Wzroku oderwać nie mogę... .a jednak się udało, bo przecież muszę o tym wrażeniu donieść. Ściskam kciuki za spokojną noc tak , jest bardzo ładna i idealnie pasuje do tych płytek. Kupiłam ja w Obi albo Castoramie...juz nie pamiętam Witam. Ja dopiero zaczynam czytac twój dziennik Jest właśnie na dacie 4 czerwiec 2005! Uciekam dalej czytać. Mam nadzieję, że i mi uda się wybudować i dalej tworzyć swój dziennik. jestem pewna, że nie dobrnąłes do końca Przeciez trzeba dyzurowac na czacie, nie?? o jakieś znajome miejsce!!!!! a tak przy okazji, to czy Ela prowadzi jeszcze step? bo jeszcze nie wróciłam po świątecznej przerwie... . Ela spodziwa sie dziecka, więc na razie nie prowadzi stepu. pamietasz jeszcze tą ruderę Nic się nie zmieniło Nadal w opłakanym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Jeszcze dużo stron przedemną!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.03.2007 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Jeszcze dużo stron przedemną!!!!!!!! wiedziałam że nie dałes rady daj sobie spokój, przejrzyj obrazki na na czata marsz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.03.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Dlaczego w zdrowym ????? umyśle rodza się takie absurdalne sny???? hmmm...czy zdrowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.03.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Dlaczego w zdrowym ????? umyśle rodza się takie absurdalne sny???? hmmm...czy zdrowym... wiedziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 18.03.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Hej, hej, potwierdzam wszem i wobec , że u Żaby pięknie. A kurz i pył ?? Komu to przeszkadza?? Chyba estecie CO prawda, spodnie wygladały jakbym z młyna wyszła od młynarza, a nie z pięknego i "eliganckiego" i inteligenckiego domu. Ale jest ślicznie, a taras.... - dwie taczki i porządek jest Żaba u mnie jest nie lepiej, przecież wiesz. Chociaż ostatnio sprzątnęliśmy kilka papierów i innych cegieł. A z tymi snami to różnie bywa, jednym śnią się dzieci, innym stalowe lale Żaba, czy Twoja ekipa od kafli zawalona robotą na maxa? Bo mnie kafelkarz mój wystawił do wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.03.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 tab obawiam sie że tak, ale jutro spytam czy nie wpadliby co Ciebie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.03.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Pokuszę się o interpretację snu: uczeń: dobre wieści na temat interesów, pracy zawodowej; jechać tramwajem : na razie wszystko musi zostać po staremu; sen o bogactwie i miłości jeszcze się nie spełni. taras:dobry okres na robienie planów; metal: ogólnie znaczy: bogactwo. dziewczyna, kobieta :ujrzeć: drobne niesnaski;jeśli jest piękna: jesteś zakochany;młoda i naga: próżne wymagania;ujrzeć wiele kobiet: wydasz przyjęcie towarzyskie; rosół, zupa: zapowiedź beztroskich dni. matka : szczęśliwe zdarzenie; ruiny: powodzenie, pomyślność, coś się uda. sala :zapowiedź dużego spotkania towarzyskiego; bomba:ujrzeć eksplozje i wyrządzone przez nią szkody: wypadek; Ta bomba się nie zgadza bo eksplozji nie widziałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.03.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Pokuszę się o interpretację snu: uczeń: dobre wieści na temat interesów, pracy zawodowej; jechać tramwajem : na razie wszystko musi zostać po staremu; sen o bogactwie i miłości jeszcze się nie spełni. taras:dobry okres na robienie planów; metal: ogólnie znaczy: bogactwo. dziewczyna, kobieta :ujrzeć: drobne niesnaski;jeśli jest piękna: jesteś zakochany;młoda i naga: próżne wymagania;ujrzeć wiele kobiet: wydasz przyjęcie towarzyskie; rosół, zupa: zapowiedź beztroskich dni. matka : szczęśliwe zdarzenie; ruiny: powodzenie, pomyślność, coś się uda. sala :zapowiedź dużego spotkania towarzyskiego; bomba:ujrzeć eksplozje i wyrządzone przez nią szkody: wypadek; Ta bomba się nie zgadza bo eksplozji nie widziałaś . Tak to prawda, nie widziałam Wszystko wyszło super . Beę bogata , szczęśliwa , zakochana i będe bawiła się beztrosko na imprezach Aha, chciałam powiedzieć, ze ja chyba nie jechałam we snie tramwajem, tylko autobusem... ...tak...jestem tego pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Pokuszę się o interpretację snu: uczeń: dobre wieści na temat interesów, pracy zawodowej; jechać tramwajem : na razie wszystko musi zostać po staremu; sen o bogactwie i miłości jeszcze się nie spełni. taras:dobry okres na robienie planów; metal: ogólnie znaczy: bogactwo. dziewczyna, kobieta :ujrzeć: drobne niesnaski;jeśli jest piękna: jesteś zakochany;młoda i naga: próżne wymagania;ujrzeć wiele kobiet: wydasz przyjęcie towarzyskie; rosół, zupa: zapowiedź beztroskich dni. matka : szczęśliwe zdarzenie; ruiny: powodzenie, pomyślność, coś się uda. sala :zapowiedź dużego spotkania towarzyskiego; bomba:ujrzeć eksplozje i wyrządzone przez nią szkody: wypadek; Ta bomba się nie zgadza bo eksplozji nie widziałaś . Tak to prawda, nie widziałam Wszystko wyszło super . Beę bogata , szczęśliwa , zakochana i będe bawiła się beztrosko na imprezach Aha, chciałam powiedzieć, ze ja chyba nie jechałam we snie tramwajem, tylko autobusem... ...tak...jestem tego pewna no i wszystko jasne... Żabka miała proroczy sen na 19 maja :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Pieknie u ciebie Podswietlenie geberitu i umywalka bardzo mi sie podoba kafle na komunku wydaja sie jakies znajome Gerionowi tez sie podobaja A co do snu - nabardziej podoba mi sie u Olki interpretacja rosolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts