Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Witam!

Pewnie, że pamiętam tę "ruderę"! :D W tamtym roku chodziłam tam na step (bardziej lub mniej regularnie :wink: )

Przypomniałam sobie właśnie jak w pierwszej klasie, na pierwszych zajęciach wzięłam Panią za jedną z dziewczyn z mojej klasy: siedziała pani z nami w szatni z dziennikiem na kolanach... a ja w końcu po pół godzinie mówię "no gdzie ta baba?!" :lol: :oops: ale z tego co wiem, to było więcej takich sytuacji w szkole :wink:

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znowu ten Karol mnie wkurza. Mówię mu, ze jest głupi jak but, a na to pani psycholog, że nie powinnam w ten sposób mówić do ucznia.. :roll: ja jej odpowiedam, żeby sie wypchała i że ma nieświeży oddech :o ....

biegnę po schodach, a za mna cała klasa ...wysiadam z tramwaju. Jak to fajnie, ze przystanek jest tuż obok mojego tarasu :D .

Na kocu leżą trzy metalowe ???? dziewczyny, opalają sie. Chyba przesadziły, bo zaczynają sie topić :o :o Ktoś wzywa pogotowie a ja unoszę jedna z nich, a ona przelewa mi się przez ręce :x Mówie do mamy, ze rosół jest pyszny a po chwili stoje już przed ruinami mojej sali gimnastycznej, na która spadła bomba :o :roll: :-?

Dlaczego w zdrowym ????? :roll: umyśle rodza się takie absurdalne sny????

czy ktos z Was jest w stanie je zinterpretować???? :roll: :wink: :lol: :lol:

:-?

zaba ....a może okres Ci sie spóźnia :wink: tyle napięcia można tak zinterpretować :lol:

Fajne dywaniki, takie energetyczne....

Ładnie, ładnie... co będę słodzić, przecież wiesz.

Oby tylko słońce wyszło zza chmur, bo znów jakieś zimno przypałętało się.

Tapeta będzie idealna do Waszej sypialni. Jeszcze kilka drobiazgów na temat i już :)

Witam!

Pewnie, że pamiętam tę "ruderę"! :D W tamtym roku chodziłam tam na step (bardziej lub mniej regularnie :wink: )

Przypomniałam sobie właśnie jak w pierwszej klasie, na pierwszych zajęciach wzięłam Panią za jedną z dziewczyn z mojej klasy: siedziała pani z nami w szatni z dziennikiem na kolanach... a ja w końcu po pół godzinie mówię "no gdzie ta baba?!" :lol: :oops: ale z tego co wiem, to było więcej takich sytuacji w szkole :wink:

Pozdrawiam!

Tak, była taka sytuacja, tylko nie pamiętałam, ze Ty to powiedziałaś :D :lol: :lol: :lol: :lol:

ale pięknie i przytulnie !

w kuchni tez mam tylko taki jeden pas kafli, ale niestety w miejscu kuchenki musieliśmy dołozyc wyżej - pryskało bardzo na ścianę :-(

dziekuję :D Ja tez w miejcu kuchenki dołozyła kafle właśnie z tego powodu .

zaba ....a może okres Ci sie spóźnia :wink: tyle napięcia można tak zinterpretować :lol:

:o :o :o skąd wiedziałaś???? :wink:

No i dziękuję za te brawa. :D Jak Tobie sie podoba to dla mnie prawdziwy komplement :D

Cześć!

Ja dopiero zaczynam, ale Twój dziennik śledzę od dłuższego czasu i powiem (napiszę :-? ) krótko:

bardzo, bardzo, bardzo gustownie :D :D :D

Pozdrawiam serdecznie

Bardzo mi miło gościć Cię w swoich komentarzach. :D Dziękuję i trzymam kciuki za Twoją budowę :D

Aga JG, iga9, sylvia, tab dziękuję i pozdrawiam :D :D

no i wszystko jasne... Żabka miała proroczy sen na 19 maja :D :D :D

pozdrawiam

m.

Czyli mam przyjechać???? :roll: :D

Wstydzę się :oops: :wink: :lol:

no i wszystko jasne... Żabka miała proroczy sen na 19 maja :D :D :D

pozdrawiam

m.

Czyli mam przyjechać???? :roll: :D

Wstydzę się :oops: :wink: :lol:

Ależ oczywiście... masz pewne zaległości zeszłoroczne... ja pamiętam cały czas :D

ciekawe jakiego koloru jest wstydząca się żaba?

pozdrawiam

m.

Fajnie zrobiona jest ta mala wneka nad umywalkami w twojej lazience - miejsce na kosmetyki a do tego od boku zamontowane oswietlenie.

Tapeta znana mi dobrze - u nas w supalni bedzie prawie identyczna - tylko inny kwatowy wzor :wink: no i chyba odcien tez inny. Ta twoja jest bardziej w brazie i zlotym?

Ivonesca podejrzewam, ze Żaba tez ma tapete Rash. Taka welurowa w wzorem zmiennym w kolorze w zaleznosci od oswietlenia to koszt ok. 45 zł za rolke. Ale ja mam tez jedna za 26 zł za rolke.

Żaba - powiedz czy dobrze kombinuje?

dzięki - zaraz poszukam sobie w necie informacji o tych tapetach - Twoja jest śliczna :D