Magda25 19.03.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam! Pewnie, że pamiętam tę "ruderę"! W tamtym roku chodziłam tam na step (bardziej lub mniej regularnie ) Przypomniałam sobie właśnie jak w pierwszej klasie, na pierwszych zajęciach wzięłam Panią za jedną z dziewczyn z mojej klasy: siedziała pani z nami w szatni z dziennikiem na kolanach... a ja w końcu po pół godzinie mówię "no gdzie ta baba?!" ale z tego co wiem, to było więcej takich sytuacji w szkole Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Żabciu najważniejsze że nikt Cię nie napadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Żabcia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 19.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Cześć! Ja dopiero zaczynam, ale Twój dziennik śledzę od dłuższego czasu i powiem (napiszę ) krótko: bardzo, bardzo, bardzo gustownie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.03.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Przypomniałam sobie właśnie jak w pierwszej klasie, na pierwszych zajęciach wzięłam Panią za jedną z dziewczyn z mojej klasy: siedziała pani z nami w szatni z dziennikiem na kolanach... a ja w końcu po pół godzinie mówię "no gdzie ta baba?!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Znowu ten Karol mnie wkurza. Mówię mu, ze jest głupi jak but, a na to pani psycholog, że nie powinnam w ten sposób mówić do ucznia.. ja jej odpowiedam, żeby sie wypchała i że ma nieświeży oddech .... biegnę po schodach, a za mna cała klasa ...wysiadam z tramwaju. Jak to fajnie, ze przystanek jest tuż obok mojego tarasu . Na kocu leżą trzy metalowe ???? dziewczyny, opalają sie. Chyba przesadziły, bo zaczynają sie topić Ktoś wzywa pogotowie a ja unoszę jedna z nich, a ona przelewa mi się przez ręce Mówie do mamy, ze rosół jest pyszny a po chwili stoje już przed ruinami mojej sali gimnastycznej, na która spadła bomba Dlaczego w zdrowym ????? umyśle rodza się takie absurdalne sny???? czy ktos z Was jest w stanie je zinterpretować???? zaba ....a może okres Ci sie spóźnia tyle napięcia można tak zinterpretować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zabciu -trzymam kciuki za wykończeniowkę Brawo .....coraz piękniej u Ciebie , coraz piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 19.03.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Fajne dywaniki, takie energetyczne.... Ładnie, ładnie... co będę słodzić, przecież wiesz. Oby tylko słońce wyszło zza chmur, bo znów jakieś zimno przypałętało się. Tapeta będzie idealna do Waszej sypialni. Jeszcze kilka drobiazgów na temat i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ale pięknie i przytulnie ! w kuchni tez mam tylko taki jeden pas kafli, ale niestety w miejscu kuchenki musieliśmy dołozyc wyżej - pryskało bardzo na ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.03.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam! Pewnie, że pamiętam tę "ruderę"! W tamtym roku chodziłam tam na step (bardziej lub mniej regularnie ) Przypomniałam sobie właśnie jak w pierwszej klasie, na pierwszych zajęciach wzięłam Panią za jedną z dziewczyn z mojej klasy: siedziała pani z nami w szatni z dziennikiem na kolanach... a ja w końcu po pół godzinie mówię "no gdzie ta baba?!" ale z tego co wiem, to było więcej takich sytuacji w szkole Pozdrawiam! Tak, była taka sytuacja, tylko nie pamiętałam, ze Ty to powiedziałaś ale pięknie i przytulnie ! w kuchni tez mam tylko taki jeden pas kafli, ale niestety w miejscu kuchenki musieliśmy dołozyc wyżej - pryskało bardzo na ścianę dziekuję Ja tez w miejcu kuchenki dołozyła kafle właśnie z tego powodu . zaba ....a może okres Ci sie spóźnia tyle napięcia można tak zinterpretować skąd wiedziałaś???? No i dziękuję za te brawa. Jak Tobie sie podoba to dla mnie prawdziwy komplement Cześć! Ja dopiero zaczynam, ale Twój dziennik śledzę od dłuższego czasu i powiem (napiszę ) krótko: bardzo, bardzo, bardzo gustownie Pozdrawiam serdecznie Bardzo mi miło gościć Cię w swoich komentarzach. Dziękuję i trzymam kciuki za Twoją budowę Aga JG, iga9, sylvia, tab dziękuję i pozdrawiam no i wszystko jasne... Żabka miała proroczy sen na 19 maja :D pozdrawiam m. Czyli mam przyjechać???? Wstydzę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 no i wszystko jasne... Żabka miała proroczy sen na 19 maja :D pozdrawiam m. Czyli mam przyjechać???? Wstydzę się Ależ oczywiście... masz pewne zaległości zeszłoroczne... ja pamiętam cały czas ciekawe jakiego koloru jest wstydząca się żaba? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Zabko coraz piekniej sie robi u Was. Nowoczesnie i ladnie. Z niecierpliwoscia czekam na schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.03.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Żaba, ale finisz !!! A tak się martwiłaś, że nie zdążycie - niepotrzebnie Wnętrza przemyślane, ładne, eleganckie, nowoczesne ... ach ! długo by pisać. Wszystko bardzo mi się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Fajnie zrobiona jest ta mala wneka nad umywalkami w twojej lazience - miejsce na kosmetyki a do tego od boku zamontowane oswietlenie. Tapeta znana mi dobrze - u nas w supalni bedzie prawie identyczna - tylko inny kwatowy wzor no i chyba odcien tez inny. Ta twoja jest bardziej w brazie i zlotym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 skąd Wy bierzecie takie piękne tapety? drogie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 20.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Żaba ale mi się podoba. Bardzo odważnie i zdecydowanie. Ciekaw jestem kominka pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.03.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ivonesca podejrzewam, ze Żaba tez ma tapete Rash. Taka welurowa w wzorem zmiennym w kolorze w zaleznosci od oswietlenia to koszt ok. 45 zł za rolke. Ale ja mam tez jedna za 26 zł za rolke. Żaba - powiedz czy dobrze kombinuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clue 20.03.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Droga żabo,wnętrza bardzo ciekawe. Widac, że wkładasz w nie dużo serca. Gratulacje!Zaintrygowały mnie szczególnie aluminiowe listwy dzielące płytki na słupie. Czy mogłabyś napisać jakie dokładnie są te listwy?Z góry dzięki,Pozdrawiam,Clue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Hej! Powiedz mi zaba jakiej dlugosci jest ten Twoj blat z dwoma umywalkami, zastanawiam sie czy dam rade u siebie wstawic dwie umywalki, czy bede musiala je rozstrzelic na dwie sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.03.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ivonesca podejrzewam, ze Żaba tez ma tapete Rash. Taka welurowa w wzorem zmiennym w kolorze w zaleznosci od oswietlenia to koszt ok. 45 zł za rolke. Ale ja mam tez jedna za 26 zł za rolke. Żaba - powiedz czy dobrze kombinuje? dzięki - zaraz poszukam sobie w necie informacji o tych tapetach - Twoja jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts