Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Czesc zaba ja jeszcze pomarudze :wink:

gdzies widzialam u ciebie fotke jak zabezpieczasz folia okna, ja musze to zrobic teraz przed tynkowaniem. Podpowiedz jakiej tasmy uzywalas, czy to taka papierowa? nie chce potem sie wsciekac ze nie chce sie odkleic od ram albo ze pozostana resztki kleju na ramach.

Pozdrawiam

i dawaj no tu te schody :lol:

i salon

i kuchnie

a w ogole dawaj wszystko :lol:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wychodzi na to, że pierwsza mam szczęście te schody zobaczyć

Zaba rewelacja, idealnie wkomponowane w całość. Konsekwencję wystroju wnętrza widać w każdym szczególe. Tylko Ciebie na tych schodach brakuje :roll: :wink: Dziś domu pilnujesz, strzel fotkę, może być z dedykacją.

Spokojnej nocy.

Hej, :wink:

Fajne masz schody, ale mnie bardziej podobają się nasze - te, które się właśnie montują :lol:

Ech, jak ci zazdroszczę tego odliczania. Ja nie potrafię się określić, kiedy skończymy. Nasz majster-płytkarz jakoś nieosiągalny ostatnio. Nic nie idzie zaplanować konkretnie. Oj szykuje się trochę krzyku jak w końcu się zjawi...

Czy będą u was strzelały szampany za 8 dni czy planujecie wejść po cichutku i po prostu zamieszkać? :wink:

Pozdrawiam :D

ufff, jak dobrze ze tu sie pisze a nie mówi :roll:

szczena jednak opadła i pomimo podusi na klawiaturze jest pokiereszowana.

Co ja tu bede sie produkowac zaba

sama wiesz ze jest BOMBA :D

czy moge prosic na priv cene schodow, nie mam u siebie w okolicy rintala a chcialabym wiedziec ile mniej wiecej se zycza za takie cuda.

Droga żabo,

wnętrza bardzo ciekawe. Widac, że wkładasz w nie dużo serca. Gratulacje!

Zaintrygowały mnie szczególnie aluminiowe listwy dzielące płytki na słupie. Czy mogłabyś napisać jakie dokładnie są te listwy?

Z góry dzięki,

Pozdrawiam,

Clue

Bardzo dziekuję za te słowa. :D

Listwy sa zwykłe aluminiowe SU 1,50 *1.00 kupione w Praktikerze za 14 zł 2m :D

Wychodzi na to, że pierwsza mam szczęście te schody zobaczyć

Zaba rewelacja, idealnie wkomponowane w całość. Konsekwencję wystroju wnętrza widać w każdym szczególe. Tylko Ciebie na tych schodach brakuje :roll: :wink: Dziś domu pilnujesz, strzel fotkę, może być z dedykacją.

Spokojnej nocy.

Tolu , następne zdjęcie bedzie specjalnie dla Ciebie. :D

Wiele razy oglądałam Twój domek i wiem, ze masz doskonały gust, więc tym bardziej cieszy mnie Twoje zdanie na temat moich wnętrz

Ivonesca podejrzewam, ze Żaba tez ma tapete Rash. Taka welurowa w wzorem zmiennym w kolorze w zaleznosci od oswietlenia to koszt ok. 45 zł za rolke. Ale ja mam tez jedna za 26 zł za rolke.

Żaba - powiedz czy dobrze kombinuje?

Tak dobrze kombinujesz. Dokładnie mam takie :D

Hej!

Powiedz mi zaba jakiej dlugosci jest ten Twoj blat z dwoma umywalkami, zastanawiam sie czy dam rade u siebie wstawic dwie umywalki, czy bede musiala je rozstrzelic na dwie sciany :D

Czekałam na czacie, zeby odpowiedziec na Twoje pytania, ale gdzieś znknęłaś, więc odpisuję tutaj

Blat jest dł. 1.70

daj sobie spokój z zabezpieczaniem okien. Tynkarze zrobią to w 15 minut, a Ty stracisz cały dzień ( ja uzyłam paierowej taśmy)

Cene schodów podam na priv.

Tak mi szkoda Twojej pokiereszowanej buzi.. :( :wink: :lol:

facior, magpie101, tab, iwozelka, Zeljka, Gerion , Aga JG ogromnie cieszą mnie Wasze opinie. Bardzo dziękuje :D