zaba_gonia 23.03.2007 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja w sprawie konkursu: sporządzisz z tego węża bieliznę na 1 wspólną noc w nowym domu Zgadłem? Myśl dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zgadnijcie , po co mi ten świetlisty wąż Od razu podpoiwem, że nie na choinke bożonarodzeniową. Czekam na odpowiedzi w komentarzach. Zwycięscę czeka nagroda to proste żabko.. komninujesz tak: 1. mam świetlisty wąż, więc zrobie z niego lasso 2. jesli kto sie bedzie chcial włamać do domku po ciemnicy, jak go bede pilnować to zarzucę to lasso na tego kogoś 3. jak ten ktoś bedzie uciekał to bede miala oświetlony cel dla mojej wiatrówki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.03.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zgadnijcie , po co mi ten świetlisty wąż Od razu podpoiwem, że nie na choinke bożonarodzeniową. Czekam na odpowiedzi w komentarzach. Zwycięscę czeka nagroda to proste żabko.. komninujesz tak: 1. mam świetlisty wąż, więc zrobie z niego lasso 2. jesli kto sie bedzie chcial włamać do domku po ciemnicy, jak go bede pilnować to zarzucę to lasso na tego kogoś 3. jak ten ktoś bedzie uciekał to bede miala oświetlony cel dla mojej wiatrówki pozdrawiam m. no maksiu, nie wiedziałam, ze masz az tak bujną wyobraźnie. Niestey nie otrzymasz nagrody...kombinuj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.03.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 hej zaba juz mialam wejsc na czata jak zostalam wydelegowana do banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 no to ........... mysle............. ze kombinujesz ten waz umiescic gdzies w podlodze pod czyms co bedzie przezroczyste, czyzby jakis bajer w salonie? a moze w okolicy kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.03.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Schody świetne . Propozycje na konkurs: - wprowadzasz nową tradycję i przystrajasz dom lampkami na Wielkanoc; - świetlisty wąż jako prezent przeprosinowy dla pani psycholog za nieświeży oddech; - świetlisty wąż jako gadżet do sypialni ; - świetlisty wąż jako zabezpieczenie tarasu,aby włamywacze nocą nie zrobili sobie krzywdy; - świetlisty wąż zamiast dynama i lampki w rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 23.03.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Uszczelnisz nim bidet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.03.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Uszczelnisz nim bidet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 no maksiu, nie wiedziałam, ze masz az tak bujną wyobraźnie. Niestey nie otrzymasz nagrody...kombinuj dalej... może chociaż nagroda pocieszenia za najzabawniejszy pomysł? no dobra.. będziesz podświetlac sobie tym schody pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Żaba, jest piknie, co tu dużo mówić... A wąż potrzeby pewnie do podświetlenia jakiegoś sufitu podwieszanego, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Żabciu nadaje się na rurę tylko takowej w Twojej sypialni ani łazience nie wypatrzyłam znaczy się rury A stemlpe to chyab ekipa zabrała ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 uwiesisz go na drzwiach wejsciowych a jak jest wystarczajaco dlugi to napiszesz welcome to the ZAba's world...ale chyba nie jest taki dlugi więc zostan przy welcome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 23.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ależ tempo prac!!! Dom robi wrażenie! (oczywiście dobre wrażenie ) a wąż pewnie się przyda do jazdy nocą na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 23.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kurczę, Żaba, do Bożego Narodzenia jeszcze chwila... A, zapomniałam, że przecież u Ciebie choinka już jest, tylko jeszcze parę jajek, albo ze dwie pary i święta gotowe no i wąż na choineczkę. Żaba, przecież ja wiem:) po co ten wąż.... Ale nie zdradzę nikomu. Może jakaś nagroda pozakonkursowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.03.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Żabciu nadaje się na rurę tylko takowej w Twojej sypialni ani łazience nie wypatrzyłam znaczy się rury A stemlpe to chyab ekipa zabrała ze sobą ale za to jest rura w salonie i to jaka!!!! http://images20.fotosik.pl/157/74000db84c17a0be.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Rzeczywiście jest jest nio nio widze że pomyślałaś o wszystkim Tylko ciekawe do czego tę wąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clue 23.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zabo, dzieki za odpowiedz. Miałąm nadzieję, że były tanie Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy... clue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.03.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 UWAGA!!!!! Podaję odpowiedź Ten wąż choinkowy będzie podświetllał wnękę przy kominku i stopień przy zejściu do salonu. Przy kominku juz jest zamontowana i mówię Wam, efekt jest znakomity. Ten wąż daje ciepłe , żółte światło, prawie jak ogień. Duzo ładniejdsze niż halogeny czy świetlówki. Polecam, tym bardziej, że metr takiego węża kosztuje jakiś 14 zł. Jutro pokaże jak to wygląda.... Prawidłową odpowiedź podali: maksiu i malmuc nagroda zostanie przesłana pocztą Heath, Olkalybowa, maksiu, Xena uśmiałam się z Waszych propozycji po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 udaly Ci sie schody super sie prezentuja ... a co do weza oswietleniowego to super wyglada w sypialni za lozkiem oczywiscie jak lozko ma tylnia scianke, mocuje sie do tej scianki poziomo. lozko ciut odsuwa od sciany i efekt murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.03.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 UWAGA!!!!! Podaję odpowiedź Ten wąż choinkowy będzie podświetllał wnękę przy kominku i stopień przy zejściu do salonu. Przy kominku juz jest zamontowana i mówię Wam, efekt jest znakomity. Ten wąż daje ciepłe , żółte światło, prawie jak ogień. Duzo ładniejdsze niż halogeny czy świetlówki. Polecam, tym bardziej, że metr takiego węża kosztuje jakiś 14 zł. Jutro pokaże jak to wygląda.... Prawidłową odpowiedź podali: maksiu i malmuc nagroda zostanie przesłana pocztą hurrrrrrrrraaaaaaaaaaa!!!! y............. zabciuuuuuuuu.............. ja poprostu czuje ten Twoj klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts