Gerion 30.03.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Żaba, tej, jutro przeprowadzka?! No jestem w szoku...dni se policzyłem i wychodzi, że w tę sobotę.... Trzymam kciukasy! Nie pogub kartonów !! pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Żabciu ślicznie pieknie i co ja tutaj będę więcej pisać Trzymam kciuki za przeprowadzkę i życze samych miłych chwil w nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 31.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 01.04.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 czy to już?? no to ciiiiiiiiiicho bo żabę pewnie głowa boli (od noszenia na niej kartonów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.04.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Żabo! i jak pierwsza noc w domku, w swoim łóżku... Zdążyliście ze wszystkim? I... koniecznie jak tylko znajdziesz chwilę wklej nowe zdjątka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2007 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Niestety nie mam dobrych wieści Przeprowadzki nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.04.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Zaba kurna co sie stalo ????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drozol 01.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Niestety nie mam dobrych wieści Przeprowadzki nie będzie Tak jakbyś nie napisała tego dzisiaj to może bym uwierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.04.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Niestety nie mam dobrych wieści Przeprowadzki nie będzie Tak jakbyś nie napisała tego dzisiaj to może bym uwierzył ciiii ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.04.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Niestety nie mam dobrych wieści Przeprowadzki nie będzie Żabko, bo już była? Ty mnie tu nie zasmucaj 1 kwietnia , bo ja mam w ogrodzie taki "księżyc" po kolejnej wizycie pana z koparką, że szok A Ty, Sonika i wszyscy którzy już tak pięknie mieszkają są dla mnie wzorem do naśladowania i ich Dzienniki podtrzymują mnie na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Niestety nie mam dobrych wieści Przeprowadzki nie będzie a myślałam ,że to jakoś naprawicie bardzo C współczuję .....a miało być tak pięknie Zaba - trzymaj się -wytrzymasz jeszcze te dwa tygodnie ...a może mniej ? buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 A jednak nikt mi nie uwierzył Tym razem... Ale ja napisałm kiedyś że ściełam włosy to połowa forum się wkręciła Słoneczko, Mohag, Ew-ka, Mohag i drozol..ani przez chwilę nie uwierzyliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 no dobra ....żartowałm GRATULUJĘ !!!!! i życze samych szczęśliwych dni w Waszym ślicznym domku http://www.jennysflowershop.com/Images/products/VL_34681.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.04.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 JUŻ MIESZKAMY!!!!! Gratuluję serdecznie No i oczywiscie życzę wszystkiego najlepszego w nowym domu http://republika.pl/blog_fx_382948/699121/tr/szampan_male.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.04.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Jak tu w cos wierzyc dzisiaj jak wchodzisz i wszystko zalatuje brukselka Oby Wam sie szczescilo, na tej nowej domowej drodze zycia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.04.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 zabeczko , samych szczesliwych momentow wam zycze w nowym domciu gadaj , co ci sie snilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.04.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Żaba naród Cię potrzebuje, o tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.04.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Na zdrowie Żaba!!! Dom macie na parwde piekny i super wykonczony. Bedzie sie wam elegancko mieszkalo Takie wpisy jak ten twoj ostatni podtrzymuja na duchu wszystkich budujacych! Bo mozna - mozna pieknie i jak warto GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 01.04.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 GRATULACJE DLA WAS OD NAS SAMYCH SłONECZNYCH CHWIL W ZOśCE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Żaba - gratki!!! Super wam się udało - fajny domek, i co nie mniej ważne - gotowy do wprowadzki, a nie jak to u niektórych (w tym u mnie) w połowie Dużo miłych chwil na nowym miejscu życzę! Aha - my tez mamy dżdżownice - na razie w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts