Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DZIĘKUJE WAM !!!!!!!!!!

Cudownie mi w nowym domu, mimo, ze bałagan straszny, Kuba poszedł do szkoły w butach ojca :lol: :lol: :lol: , bo swoich nie mógł znaleźć, koty s r a ją gdzie popadnie :x , Psotka ( kotka) dostaje histerii :o , bo tak boi się schodzić ze schodów, ja bez przerwy biegam z mopem, wieczorem chodzimy z latarka 8) bo nie ma swietła w kilku pomieszczeniach, żeby wyjsć na taras potykam sie o gruz, ścieżkę do domu mamy z desek....ale......

jak otworzyłam rano oczy i popatrzyłam za okno z mojej sypialni i zobaczyłam swój trawnik i kota polującego na ptaka to poczułam się jak na wakacjach :p :D :D

DZIĘKUJE WAM !!!!!!!!!!

Cudownie mi w nowym domu, mimo, ze bałagan straszny, Kuba poszedł do szkoły w butach ojca :lol: :lol: :lol: , bo swoich nie mógł znaleźć, koty s r a ją gdzie popadnie :x , Psotka ( kotka) dostaje histerii :o , bo tak boi się schodzić ze schodów, ja bez przerwy biegam z mopem, wieczorem chodzimy z latarka 8) bo nie ma swietła w kilku pomieszczeniach, żeby wyjsć na taras potykam sie o gruz, ścieżkę do domu mamy z desek....ale......

jak otworzyłam rano oczy i popatrzyłam za okno z mojej sypialni i zobaczyłam swój trawnik i kota polującego na ptaka to poczułam się jak na wakacjach :p :D :D

I o to chodzi żabko ;)

ZABA, NIECH WAS SZCZĘŚCIE NIE OPUSZCZA

a to szampan, którym wiesz, walnij o ścianę domu, jak o burtę statku 8)

niech szampana i truskawek w Waszym domu nigdy nie zabraknie :D

http://www.ipfon.pl/images/szampan.jpg

Żabo Goniu,

ponieważ wiernie (ale biernie) uczęszczałam w Twoim dzienniu i mocno trzymałam kciuki za przeprowadzkę, pozwalam sobie życzyć:

z okazji wprowadzenia do domku - tylko radosnych chwil w nim spędzonych

z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych zdrowia, pomyślności i moooooookrego dyngusa - oby te pierwsze w nowym domu Święta były dla Was niezapomniane :lol:

http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/631.JPG

Zaba tłum skanduje........

wiecej foteeeeek! tru tu tu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

będą , będą ... 8) 8) 8)

:lol: :lol: :lol:

Żabko, to ja czekam na fotoreportaż ze śniadania z piwem w twojej kuchni. Gratulacje!!!!!!

p.s. mnie też się śnią moi uczniowie

dziękuję :D

Kuchnia będzie dopiero za miesiąc. teraz panują spartańskie warunki :wink:

Zabo! obejrzałam dzisiejsze zdjęcia i... zatkało mnie. Niesamowite wrażenie zrobił na mnie kominek i cała reszta. Szafy są super! Skąd Ty czerpiesz pomysły? :wink: Gratuluję!! :D

kręcę sie wokół kilku kolorów ( pomarańczowy, szary, brązowy i kremowy) i pewnie dlatego wnętrze wygląda dość spójnie. Wybieram to, co mi sie podoba i jeżeli podoba Ci sie to jest mi bardzo miło :D

Żabo Goniu,

ponieważ wiernie (ale biernie) uczęszczałam w Twoim dzienniu i mocno trzymałam kciuki za przeprowadzkę, pozwalam sobie życzyć:

z okazji wprowadzenia do domku - tylko radosnych chwil w nim spędzonych

z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych zdrowia, pomyślności i moooooookrego dyngusa - oby te pierwsze w nowym domu Święta były dla Was niezapomniane :lol:

DZIĘKUJĘ !!!! :D

I Tobie też życzę wszystkiego dobrego :D