Teska 01.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Gratulacje!!! Macie piekny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Zaba! wzruszyłam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 01.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Moja żonka mówi że Tobie to dobrze i ja tak uważam pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.04.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Słoneczko, Mohag, Ew-ka, Mohag i drozol..ani przez chwilę nie uwierzyliście??? W perwszej chwili zrobiło mi się smutno... Ale potem przypomniałam sobie jaki z Ciebie jest łobuziak i zaraz zrobiło mi się weselej, bo czułam że nas chcesz nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Żaba! Szczere gratulacje Bądźcie w nowym domu szczęśliwi !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.04.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ja też gratuluję i samych szczęśliwych chwil w domku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.04.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 DZIĘKUJE WAM !!!!!!!!!! Cudownie mi w nowym domu, mimo, ze bałagan straszny, Kuba poszedł do szkoły w butach ojca , bo swoich nie mógł znaleźć, koty s r a ją gdzie popadnie , Psotka ( kotka) dostaje histerii , bo tak boi się schodzić ze schodów, ja bez przerwy biegam z mopem, wieczorem chodzimy z latarka bo nie ma swietła w kilku pomieszczeniach, żeby wyjsć na taras potykam sie o gruz, ścieżkę do domu mamy z desek....ale...... jak otworzyłam rano oczy i popatrzyłam za okno z mojej sypialni i zobaczyłam swój trawnik i kota polującego na ptaka to poczułam się jak na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 zabka .........i to jest wlasnie prawdziwe szczescie ogarnij szybciutko ten caly chaos , zalatwiaj neta i wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 02.04.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Cudownie poczułam się jak na wakacjach GRATULACJE! oby tak Wam tam było zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 02.04.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Gratulacje !!! mieszkajcie wygodnie i szczesliwie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 02.04.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Gratuluję!!! Wszystkiego dobrego i szybkiego wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.04.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 DZIĘKUJE WAM !!!!!!!!!! Cudownie mi w nowym domu, mimo, ze bałagan straszny, Kuba poszedł do szkoły w butach ojca , bo swoich nie mógł znaleźć, koty s r a ją gdzie popadnie , Psotka ( kotka) dostaje histerii , bo tak boi się schodzić ze schodów, ja bez przerwy biegam z mopem, wieczorem chodzimy z latarka bo nie ma swietła w kilku pomieszczeniach, żeby wyjsć na taras potykam sie o gruz, ścieżkę do domu mamy z desek....ale...... jak otworzyłam rano oczy i popatrzyłam za okno z mojej sypialni i zobaczyłam swój trawnik i kota polującego na ptaka to poczułam się jak na wakacjach I o to chodzi żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 02.04.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Gratulacje !!! Wszystkiego najlepszego i najszczęsliwszych chwil w nowym domu życzę Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ZABA, NIECH WAS SZCZĘŚCIE NIE OPUSZCZA a to szampan, którym wiesz, walnij o ścianę domu, jak o burtę statku niech szampana i truskawek w Waszym domu nigdy nie zabraknie http://www.ipfon.pl/images/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zaba tłum skanduje........ wiecej foteeeeek! tru tu tu wiecej foteeeeek! tru tu tu wiecej foteeeeek! tru tu tu wiecej foteeeeek! tru tu tu wiecej foteeeeek! tru tu tu wiecej foteeeeek! tru tu tu wiecej foteeeeek! tru tu tu wiecej foteeeeek! tru tu tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Żabko, to ja czekam na fotoreportaż ze śniadania z piwem w twojej kuchni. Gratulacje!!!!!! p.s. mnie też się śnią moi uczniowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.04.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zabo! obejrzałam dzisiejsze zdjęcia i... zatkało mnie. Niesamowite wrażenie zrobił na mnie kominek i cała reszta. Szafy są super! Skąd Ty czerpiesz pomysły? Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Żabo Goniu, ponieważ wiernie (ale biernie) uczęszczałam w Twoim dzienniu i mocno trzymałam kciuki za przeprowadzkę, pozwalam sobie życzyć: z okazji wprowadzenia do domku - tylko radosnych chwil w nim spędzonych z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych zdrowia, pomyślności i moooooookrego dyngusa - oby te pierwsze w nowym domu Święta były dla Was niezapomniane http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/631.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.04.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Zaba tłum skanduje........ wiecej foteeeeek! tru tu tu będą , będą ... Żabko, to ja czekam na fotoreportaż ze śniadania z piwem w twojej kuchni. Gratulacje!!!!!! p.s. mnie też się śnią moi uczniowie dziękuję Kuchnia będzie dopiero za miesiąc. teraz panują spartańskie warunki Zabo! obejrzałam dzisiejsze zdjęcia i... zatkało mnie. Niesamowite wrażenie zrobił na mnie kominek i cała reszta. Szafy są super! Skąd Ty czerpiesz pomysły? Gratuluję!! kręcę sie wokół kilku kolorów ( pomarańczowy, szary, brązowy i kremowy) i pewnie dlatego wnętrze wygląda dość spójnie. Wybieram to, co mi sie podoba i jeżeli podoba Ci sie to jest mi bardzo miło Żabo Goniu, ponieważ wiernie (ale biernie) uczęszczałam w Twoim dzienniu i mocno trzymałam kciuki za przeprowadzkę, pozwalam sobie życzyć: z okazji wprowadzenia do domku - tylko radosnych chwil w nim spędzonych z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych zdrowia, pomyślności i moooooookrego dyngusa - oby te pierwsze w nowym domu Święta były dla Was niezapomniane DZIĘKUJĘ !!!! I Tobie też życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.04.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 20 Października 2010 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts