malmuc 10.05.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Mówiłaś Żaba że panowie są solidni i to widać, nawet ze zdjęcia widać że kuchnia jest solidnie w szczegółach bardzo dobrze wykonana, a co to za blacik? on jest z listwą? No dobra moja droga dawaj no namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Tak jest sorko, juz sie wyprostowałam przed kompem.... Kuchnia jest świetna, a ta czekoladka mhmh pycha. Tak myslę że szkoda brudzic gotowaniem taka piekną kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.05.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 O! a Veruni u żaby stukneło 6000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.05.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Kuchnia miodzio. Widzę, że trunki już na swoim miejscu. Fajnie, że masz ciemna podłogę, zawsze jak będę u siebie sprzątać pomyślę że nie tylko ja się z taką podłogą muszę męczyć .Ale pewnie Twoje kociska nie naniosą tyle piachu co Bezek. Kup sobie psa ,pliz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.05.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Verunia zrób jeszcz 50 przysiadów i 10 pompek dla pani sorki Olu, w starym mieszkaniu miałam białe kafelki na podłodze i sobie obiecałam że nigdy więcej. Wystarczyło że stanęłam kapciem na wigotna podłoge i juz była czarna. Teraz mam ciemniejsze i uważam, ze są duzo lepsze. Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.05.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 no nie, ja przed kompem nigdy sie nie garbie ... jak mozna sie garbic lezac na kanapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.05.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 no nie, ja przed kompem nigdy sie nie garbie ... jak mozna sie garbic lezac na kanapce No to pocwicz w tej pozycji brzuszek unosząc nogi na wysokość 30 cm Albo zrób rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 moje nogi leza zawsze wyzej na poduszce przeciwzylakowej a z tym rowerkiem, to chcesz mnie chyba zabic tak sie jeszcze patrze na ta Twoja kuchnie... te szafeczki z szyba w ramce aluminiowej jakie sa wysokie ? bardzo ladnie wygladaja, u mnie tez beda ale musze zrobic 45 cm zeby mi sie pochlaniacz zmiescil, u ciebie jest chyba mniej... boje sie ze jak beda takie wysokie, to straca na swojej urodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 hej żabcia już ci mówiłam na czarcie,że kuchnia jest świetna i że też chcę taką mieć , ale co tam, jeszcze raz ci powiem: jest fajoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 10.05.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Żaba, a co znaczy to "the end"????????????? co prawda, chyba nigdy nie wpisywałam Ci sie do komentarzy, ale traktowałam jak kogoś znajomego pamiętaj, ze masz jeszcze ogród do zrobienia i jeszcze kilka innych rzczy na pewno znalazłoby się pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 10.05.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Należę do wiernych czytelniczek twojego dziennika i trochę zasmuciło mnie, że to już koniec. Wykorzystałam kilka twoich pomysłów ale kuchnia to jest dokładnie to. Czy mogę prosić o namiary i orientacyjny rząd wielkości ceny mebli, żebym mogła ocenić czy jest sens czy szukać innych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 10.05.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Hej Ja też się nie wpisywałam, ale czytam zapamiętale Twój dziennik, niczym najlepszą powieść Wkurzałam się na kiepskich wykonawców, śmiałam się do łez z smsów z wakacji Twoich synów... Nie kończ, pls... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 10.05.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 "the end" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 10.05.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witaj zaba_gonia Ty nas nie zostawiaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.05.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Żaba znów Prima Aprilisowy żart? ...Ja ciągle czekam na zdjęcia pokoi chłopaków. A kto pochwali się roślinkami Mirasa? Ty nie możesz tak po prostu nas opuścić! ...A kuchnia jest zajefajna! I pytanie: z czego ta podłoga? Jaka jest wielkość tych płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosston 10.05.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Hmm,myślę, że Żaba chce się przenieść do galerii domów forumowiczów.A przynajmniej mam taką nadzieję, że nas nie opuszczasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wspak 11.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Jestem pod wrazeniem. Przeczytalem caly Twoj dziennik i gratuluje tego do czego doszlas na budowie. Zal, ze juz zakonczylas dziennik, jednak z drugiej strony wiecznie budowy nie mozna prowadzic. Trzeba tez zyc, mieszkac. W kazdym razie jestesmy z zona bardzo ci wdzieczni za pokazanie calego procesu budowy ze szczegolowymi zdjeciami. Po prostu nalezy sie Tobie pochwala i co najmniej jakis artykul w Muratorze o tym w jaki sposob doszlas do tego co masz w tej chwili.Dodalas swoim dziennikiem odwagi, ze mozna wybudowac, ze rowniez mozna z tego czerpac satysfakcje. Bardzo Ci dziekujemy. Jestes WIELKA, Andzej i Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.05.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Żaba to gdzie będzie można Ciebie podglądać i cieszyć się na każdy nowy post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 11.05.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Żabcia, na Twój dziennik natrafiłam kiedyś całkiem przypadkiem, zaczęłam go czytać i czytałam z zapartym tchem. Jest rewelacyjny, fantastycznie się go czytało i chcę go czytać nadal. Masz dobry gust i ze smakiem urządziłaś swój przepiękny dom. A przy tym sama jesteś urocza. Nie pisz mi tu jakichś THE END-ów, nie zostawiaj nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Goniu Prześlicznie, ze smakiem, wyczuciem i charakterem. Zarówno kuchnia jak i cała reszta Rozumiem, że teraz przeprowadzka.....do GALERII FORUM!!! Jeszcze raz gratuluję DOMU Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts