Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Verunia zrób jeszcz 50 przysiadów i 10 pompek dla pani sorki :D :lol:

Olu, w starym mieszkaniu miałam białe kafelki na podłodze i sobie obiecałam że nigdy więcej. Wystarczyło że stanęłam kapciem na wigotna podłoge i juz była czarna. Teraz mam ciemniejsze i uważam, ze są duzo lepsze. Naprawdę. :D

moje nogi leza zawsze wyzej na poduszce przeciwzylakowej :wink: a z tym rowerkiem, to chcesz mnie chyba zabic :o :lol:

tak sie jeszcze patrze na ta Twoja kuchnie... te szafeczki z szyba w ramce aluminiowej jakie sa wysokie ? bardzo ladnie wygladaja, u mnie tez beda ale musze zrobic 45 cm zeby mi sie pochlaniacz zmiescil, u ciebie jest chyba mniej... boje sie ze jak beda takie wysokie, to straca na swojej urodzie.

Należę do wiernych czytelniczek twojego dziennika i trochę zasmuciło mnie, że to już koniec. Wykorzystałam kilka twoich pomysłów ale kuchnia to jest dokładnie to. Czy mogę prosić o namiary i orientacyjny rząd wielkości ceny mebli, żebym mogła ocenić czy jest sens czy szukać innych wykonawców.

Jestem pod wrazeniem. Przeczytalem caly Twoj dziennik i gratuluje tego do czego doszlas na budowie. Zal, ze juz zakonczylas dziennik, jednak z drugiej strony wiecznie budowy nie mozna prowadzic. Trzeba tez zyc, mieszkac.

W kazdym razie jestesmy z zona bardzo ci wdzieczni za pokazanie calego procesu budowy ze szczegolowymi zdjeciami. Po prostu nalezy sie Tobie pochwala i co najmniej jakis artykul w Muratorze o tym w jaki sposob doszlas do tego co masz w tej chwili.

Dodalas swoim dziennikiem odwagi, ze mozna wybudowac, ze rowniez mozna z tego czerpac satysfakcje.

Bardzo Ci dziekujemy. Jestes WIELKA,

Andzej i Monika

Żabcia, na Twój dziennik natrafiłam kiedyś całkiem przypadkiem, zaczęłam go czytać i czytałam z zapartym tchem. Jest rewelacyjny, fantastycznie się go czytało i chcę go czytać nadal. Masz dobry gust i ze smakiem urządziłaś swój przepiękny dom. A przy tym sama jesteś urocza.

Nie pisz mi tu jakichś THE END-ów, nie zostawiaj nas :cry: