sylwia13 11.05.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Żabciu nie opuszczaj Nas Przecież jeszcze będziesz miała co pokazywać, bo taras i ogród został do skończenia. A mam już jedno pytanko. Jaki kolor klamek masz w oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.05.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 nigdy się do ciebie nie wpisywałwem ale tak jak poprzednicy zawsze lukałem co tam się u tej frog dzieje. co to zobaczyłem.... przeszło moje najsmielsze oczekiwania.... doprowadziłaś chałupe do..... hmmm nie wiem jak to napisać.... jest c u d o w n a! tyle. szkoda że juz kończysz bo ja tu dopiero zacząlem. cóż taki los dziennkiów, kiedyś trzeba je zakończyć. może zrobiłaś to w najbardziej odpowiedznim momencie.... ale myśle i mam nadzieje że to dobry żart pozdrawiam cie serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.05.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Goska!!! no, sobie jaj nie rób a buteleczke w kuchni jakąś zostaw tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.05.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Żaba, napiszesz coś jeszcze?? http://thanushablog.kouaa-blog.com/get/9599/shrek204chatpottedg3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 11.05.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Żaba - to ja CI życzę powodzenia w nowym domu, obyś w nim była bardzo bardzo szczęśliwa. Trochę Ci tego szczęścia zazdroszczę, ale życzę jak najlepiej.Trzymaj się Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 11.05.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 trochę się uśmiałem a Zabie to nawet oczodoły wypełniły się wodą ze wzruszenia... podsumowała tylko "widzisz oni mnie lubią" z uśmiechem na ryjku NIE skończyła pisać , ona uzależniona i to w każdym calu. Już nawet nie odganiam od kompa jak przegląda Wasze posty Teraz ma neozdradę 1MB, a chłopcy chcą kupić każdy dla siebie. Pewnie jak bedę przychodził do domu to wszyscy w wirtualnym świecie będą ... i otrzymam pół kilobajta ziemniaków z częstotliwością 50Hz i przepływnością 1MB rosołu. Dzisiaj najdalej jutro będzie ciąg dalszy... bo tyle się dzisiaj dzieje bruki, moskitiery i u sąsiadów gołe torsy przystojniaków ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.05.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Ja również wcześniej nie pisałam, ale cały czas śledziłam postępy podczytując dziennik - niezaprzeczalnie masz talent pisarski i nie warto go zmarnować (coś w stylu joanny chmielewskiej ). Może zamiast dziennika budowlanego załozysz drugi np. Pamiętnik z zycia żabki w nowym domku Co do domku to nic nowego nie napiszę bo już wszytstko zostało napisane, mogę się tylko podpisać pod tymi wypowiedziami - jednym słowem NIECH CI SIĘ DOBRZE MIESZKA Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.05.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 eee tam, ja sie nie dalam nabrac.... the end..., tego postu bylo..., no bo co, forum bez Zaby, teraz jak ma neozdrade (jak to mirek pieknie napisal.., w ogole wszystko pieknie napisal ).... Oj, ciekawe co to za nowe fotki beda.., bo co fotka to z nog zwala... Jak to dobrze, ze ja juz jestem zaproszona p.s. Zabo nie dlugo ja tez zaprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.05.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Uff, na szczęście. Pomyślałem że wszytskie moje ulubione dzienniki pokończyły się. Już miałem napisać do Redakcji żeby kazała każdemu podpisywać lojalkę - jeszcze 2 lata po skończeniu budowy obowiązek prowadzenia dalej dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Musze Wam powiedzieć, ze nie spodziewałam się az tak wielu miłych słów od Was. Naprawdę!!!! Nie myślałam, ze az tak wiele osób czyta mój dziennik. Wiedziałam o grupce znajomych, ale nie spodziewałam się, że mam az tylu "ukrytych czytaczy" Czuję się bardzo wyróżniona przez Was. Chyba naprawdę mnie lubicie jeszcze raz dziękuję A THE END to był taki wkręt no co????? Pożartować nie można ???? ps. Byłam pewna, ze Olkalybowa się kapnie. Chyba nie jest aż tak inteligentna jak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Żabo, a ja cierpiałam w milczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Żabo, a ja cierpaiłam w milczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.05.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witaj więc z powrotem http://home.arcor.de/a0777/gifs/froesche/frosch004.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.05.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ps. Byłam pewna, ze Olkalybowa się kapnie. Chyba nie jest aż tak inteligentna jak myślałam http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.05.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Olka (moja Imienniczko , ależ piękny ten foch!!! Chcesz drugiego do kolekcji? http://www.autocentrum.pl/gfx/m/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosston 11.05.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Żabciu, możesz być z siebie dumna. Wkręciłaś nas i to nieźle. Cieszę się, że to tylko podpucha, by przekonać się ilu osobom by brakowało Twojego pisania. Mam tylko nadzieję, że skoro masz już neozdradę, to będziesz pisać tak często jak kiedyś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2007 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Olka (moja Imienniczko , ależ piękny ten foch!!! Chcesz drugiego do kolekcji? http://www.autocentrum.pl/gfx/m/foch.gif Mało tego,że on jest piękny, on jest jeszcze prawdziwy. Żaba podejdź bliżej http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.05.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 no! więc wszystko wróciło do normy a ja będę dalej zamęczać Żabę co ja pradzę ze masz taki piękny dom i posiadłaś już taka wiedzę w kwestii wykończeniówki No wiec Zabciu trafiłam gdzies na barlinka takiego jak TY masz za 106 zl, czy to dobra cena? Czy ta deska mutenye jest w Twojej ocenie twarda, nadawałaby sie na korytrz na parterze (czyli mocno eksploatowane miejsce)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Żaba kuchnia piękna Proszę o podanie mi jaka długa jest ta ściana z oknem? Jakie to są fronty? Mam pytanie czemu aż tyle gniazdek??? A w ogóle to jakiej firmy są te gniazdka i jaki to kolor? Aha i sprzęt agd jakiej fimry - zwłaszcza piekarnik i mikrofala, okap-wyciąg, no i reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ŻABCIU Po pierwsze: Kuchnia mi dech zapiera, to jest coś pięknego coś co ja zawsze chciałam mieć, jak z żurnala Cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. A ten widok na salon !!, żaba twój dom to dzieło!!!!!!!!!!!!. Po drugie - to ten THE END to chyba tyczy się tylko tego wątka i że kolejne opisy rozwoju domku będą miały miejsce (inaczej sobie tego nie wyobrażam). Żaba nie przyjmuję do wiadomości, że to koniec i czekam na kolejne wpisy inaczej odnajdę Twoją prywatną pocztę i zobaczysz co będzie. Albo przyjadę z transparentem pod twój dom i będę strajkować. Więc wybieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts