Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nigdy się do ciebie nie wpisywałwem ale tak jak poprzednicy zawsze lukałem co tam się u tej frog dzieje. co to zobaczyłem.... przeszło moje najsmielsze oczekiwania.... doprowadziłaś chałupe do..... hmmm nie wiem jak to napisać....

jest c u d o w n a!

tyle.

szkoda że juz kończysz bo ja tu dopiero zacząlem.

cóż taki los dziennkiów, kiedyś trzeba je zakończyć. może zrobiłaś to w najbardziej odpowiedznim momencie.... ale myśle i mam nadzieje że to dobry żart ;)

pozdrawiam cie serdecznie!

8)

trochę się uśmiałem a Zabie to nawet oczodoły wypełniły się wodą :cry: ze wzruszenia... podsumowała tylko "widzisz oni mnie lubią" :lol: z uśmiechem na ryjku :D

NIE skończyła pisać 8) , ona uzależniona i to w każdym calu.

Już nawet nie odganiam od kompa jak przegląda Wasze posty :wink:

Teraz ma neozdradę 1MB, a chłopcy chcą kupić każdy dla siebie. Pewnie jak bedę przychodził do domu to wszyscy w wirtualnym świecie będą ... :o i otrzymam pół kilobajta ziemniaków z częstotliwością 50Hz i przepływnością 1MB rosołu. :wink:

Dzisiaj najdalej jutro będzie ciąg dalszy... bo tyle się dzisiaj dzieje :o :o :o

bruki, moskitiery i u sąsiadów gołe torsy przystojniaków ogrodowych :lol:

Ja również wcześniej nie pisałam, ale cały czas śledziłam postępy podczytując dziennik - niezaprzeczalnie masz talent pisarski i nie warto go zmarnować :lol: (coś w stylu joanny chmielewskiej :wink: ). Może zamiast dziennika budowlanego załozysz drugi np. Pamiętnik z zycia żabki w nowym domku :wink:

Co do domku to nic nowego nie napiszę bo już wszytstko zostało napisane, mogę się tylko podpisać pod tymi wypowiedziami - jednym słowem NIECH CI SIĘ DOBRZE MIESZKA :lol: :lol:

Pozdrawiam Aga

eee tam, ja sie nie dalam nabrac.... 8) the end..., tego postu bylo..., no bo co, forum bez Zaby, teraz jak ma neozdrade :wink: (jak to mirek pieknie napisal.., w ogole wszystko pieknie napisal :D :wink: )....

Oj, ciekawe co to za nowe fotki beda.., bo co fotka to z nog zwala... :wink:

Jak to dobrze, ze ja juz jestem zaproszona :D :wink:

p.s. Zabo nie dlugo ja tez zaprosze. :p :p :p

Musze Wam powiedzieć, ze nie spodziewałam się az tak wielu miłych słów od Was. :D :D :D :p

Naprawdę!!!! :D

Nie myślałam, ze az tak wiele osób czyta mój dziennik. Wiedziałam o grupce znajomych, ale nie spodziewałam się, że mam az tylu "ukrytych czytaczy"

Czuję się bardzo wyróżniona przez Was. :D :D :D

Chyba naprawdę mnie lubicie :D :oops: :D

jeszcze raz dziękuję :D :D :D

A THE END to był taki wkręt :oops: :lol: :lol:

no co?????

Pożartować nie można ???? :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps.

Byłam pewna, ze Olkalybowa się kapnie. Chyba nie jest aż tak inteligentna jak myślałam :wink: :lol:

no! więc wszystko wróciło do normy :lol:

a ja będę dalej zamęczać Żabę :oops:

co ja pradzę ze masz taki piękny dom i posiadłaś już taka wiedzę w kwestii wykończeniówki :D

No wiec Zabciu trafiłam gdzies na barlinka takiego jak TY masz za 106 zl, czy to dobra cena? Czy ta deska mutenye jest w Twojej ocenie twarda, nadawałaby sie na korytrz na parterze :roll: (czyli mocno eksploatowane miejsce)?

Żaba kuchnia piękna :D :p :lol: :o :D :p :lol: :o :D :p :lol: :o

Proszę o podanie mi jaka długa jest ta ściana z oknem? Jakie to są fronty?

Mam pytanie czemu aż tyle gniazdek??? A w ogóle to jakiej firmy są te gniazdka i jaki to kolor?

Aha i sprzęt agd jakiej fimry - zwłaszcza piekarnik i mikrofala, okap-wyciąg, no i reszta.

ŻABCIU Po pierwsze: Kuchnia mi dech zapiera, to jest coś pięknego coś co ja zawsze chciałam mieć, jak z żurnala :o :o Cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. A ten widok na salon !!, żaba twój dom to dzieło!!!!!!!!!!!!.

Po drugie - to ten THE END to chyba tyczy się tylko tego wątka i że kolejne opisy rozwoju domku będą miały miejsce :evil: (inaczej sobie tego nie wyobrażam).

Żaba nie przyjmuję do wiadomości, że to koniec i czekam na kolejne wpisy inaczej odnajdę Twoją prywatną pocztę i zobaczysz co będzie. Albo przyjadę z transparentem pod twój dom i będę strajkować. Więc wybieraj :wink: