EDZIA 12.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 zadnego tam THE END zostal jeszcze ogrod do zrobienia chodniczki i inne wykanczajace duperele wiec prosze tu nie konczyc tym badziej ze jest juz internet i co bedziesz robila. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2007 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ps. Byłam pewna, ze Olkalybowa się kapnie. Chyba nie jest aż tak inteligentna jak myślałam http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e025.gif jaki śliczny foch Nooooo, juz wystarczy..... nie gniewaj sie na niedobrą żabę A Twój Ssak jest naprawdę śliczny ŻABCIU Po pierwsze: Kuchnia mi dech zapiera, to jest coś pięknego coś co ja zawsze chciałam mieć, jak z żurnala Cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. A ten widok na salon !!, żaba twój dom to dzieło!!!!!!!!!!!!. Po drugie - to ten THE END to chyba tyczy się tylko tego wątka i że kolejne opisy rozwoju domku będą miały miejsce (inaczej sobie tego nie wyobrażam). Żaba nie przyjmuję do wiadomości, że to koniec i czekam na kolejne wpisy inaczej odnajdę Twoją prywatną pocztę i zobaczysz co będzie. Albo przyjadę z transparentem pod twój dom i będę strajkować. Więc wybieraj Juz to widzę oczami wyobraźni Oczywiście , ze będę pisała. Świetnię sie przy tym bawię No i dziękuję za te pochwały. Jest mi bardzo miło Żaba kuchnia piękna Proszę o podanie mi jaka długa jest ta ściana z oknem? Jakie to są fronty? Mam pytanie czemu aż tyle gniazdek??? A w ogóle to jakiej firmy są te gniazdka i jaki to kolor? Aha i sprzęt agd jakiej fimry - zwłaszcza piekarnik i mikrofala, okap-wyciąg, no i reszta. Aga, sprzęt jest firmy Whirpool, oprócz lodówki ( Bosch) i pochłaniacza, który kupiliśmy w jakimś supermarkecie w promocji za śmieszna cenę ( Focus czy jakoś tak ??? ). Ilośc gniazdek i rozmieszczenie to robota mojej projektantki. Myślę ze lepiej jak jest za dużo niż za mało. Z każdego miejsca na blacie ma możliwośc oidłączenia. Są firmy OSPEL. Są naprawdę ładne Są satynowe srebrne z delikatną obwódką w kolorze beżowego złota. Te fronty to zwykła płyta laminowana w kolorze czekolady. Dłgość ściany z oknem 3,6 m No wiec Zabciu trafiłam gdzies na barlinka takiego jak TY masz za 106 zl, czy to dobra cena? Czy ta deska mutenye jest w Twojej ocenie twarda, nadawałaby sie na korytrz na parterze (czyli mocno eksploatowane miejsce)? Moja deska była trochę droższa i do tego w promocji. Chyba 120 zł. Specjalnie dla Ciebie zrobiłam test. Własniew tej chwili próbowałam porysować ją paznokciem. Nic . Następnie wzięłam śrubkę i próbowałam zrobić dzieurę udarzając dość mocno. Delikatniutkie wgniecenia, niemal niewidoczne W mojej ocenie jest twarda. Mogę jeszcze walnąć siekierą jeżeli chcesz Żaba, napiszesz coś jeszcze?? http://thanushablog.kouaa-blog.com/get/9599/shrek204chatpottedg3.jpg urocze No to ide pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Przyznaje sie, ze znowu podziwialam Zaby kuchnie. Im wiecej sie patrzy, tym bardziej sie podoba. Zabo to teraz z kuchni nie bedziesz wychodzic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2007 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Przyznaje sie, ze znowu podziwialam Zaby kuchnie. Im wiecej sie patrzy, tym bardziej sie podoba. Zabo to teraz z kuchni nie bedziesz wychodzic! Nawet teraz Zeljko nadaję z kuchni siedząc przy stole tuz pod oknem i zaglądam z okna jak ekipa szaleje z brukami Mam tez dobre ciacho i kawusię Napijesz się ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2007 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Żabciu, możesz być z siebie dumna. Wkręciłaś nas i to nieźle. Cieszę się, że to tylko podpucha, by przekonać się ilu osobom by brakowało Twojego pisania. Mam tylko nadzieję, że skoro masz już neozdradę, to będziesz pisać tak często jak kiedyś. Pozdrawiam Tak własnie będzie Pozdrawiam Cię i witam w moich komentarzach Jak również Ciebie ave!, Edybre, emango, wspak, Amtla, sylwia 13, świercz, dzióbek. bardzo miło było mi czytać Wasze opinie na temat domu, mojego dziennika i komplementów Która kobieta ich nie lubi Dziękuję i wpadajcie do mnie częsciej, bo juz zaczynam pisać następne posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.05.2007 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 NIE skończyła pisać , ona uzależniona i to w każdym calu. Już nawet nie odganiam od kompa jak przegląda Wasze posty Teraz ma neozdradę 1MB, a chłopcy chcą kupić każdy dla siebie. Pewnie jak bedę przychodził do domu to wszyscy w wirtualnym świecie będą ... i otrzymam pół kilobajta ziemniaków z częstotliwością 50Hz i przepływnością 1MB rosołu. Biedaczek Pół kilobajta ziemniaczków , piszesz Dobre! Nie będzie tak źle. Może polubię gotowanie ( choć jest to mało prawdopodobne ) Obiecuję , ze będę dbała o Ciebie . Jak będziesz wracał z pracy to wszyscy będziemy wyłączać komputery i będziemy Cię witać w drzwiach chlebem i solą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Żaba dzięki za tamtą odpowiedź. Ale pomęczę Cię jeszcze trochę (no i obawiam się, że naprawdę będziesz nas chciała opuścić ). Otóż proszę napisz mi: 1. Półeczkii na butelki jaką mają szerokość i wysokość (w środku wewnątrz). 2. Na jakiej wysokości ończą sie dolne meble, razem z blatem. 3. Na jakiej wysokości są wiszące (tzn. od blatu do dołu szafki wiszącej). 4. Wysokość piekarnika od podłogi i od razu wysokość mikrofali - jaka jest? 5. Co to są za lampki pod szafkami? 6. Od początku blatu do okna jaka jest szerokość (głębokość) 60 czy więcej, czy mniej? 7. Czy wszędzie masz gniazdka i włączniki firmy OSPEL? Sorry za tyle pytań, ale nie mogłam sie powstrzymać. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Przyznaje sie, ze znowu podziwialam Zaby kuchnie. Im wiecej sie patrzy, tym bardziej sie podoba. Zabo to teraz z kuchni nie bedziesz wychodzic! Nawet teraz Zeljko nadaję z kuchni siedząc przy stole tuz pod oknem i zaglądam z okna jak ekipa szaleje z brukami Mam tez dobre ciacho i kawusię Napijesz się ze mną? Kawusie i ciacho tyz dzis mialam.., ale brakowalo takiego towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 NIE skończyła pisać , ona uzależniona i to w każdym calu. Już nawet nie odganiam od kompa jak przegląda Wasze posty Teraz ma neozdradę 1MB, a chłopcy chcą kupić każdy dla siebie. Pewnie jak bedę przychodził do domu to wszyscy w wirtualnym świecie będą ... i otrzymam pół kilobajta ziemniaków z częstotliwością 50Hz i przepływnością 1MB rosołu. Biedaczek Pół kilobajta ziemniaczków , piszesz Dobre! Nie będzie tak źle. Może polubię gotowanie ( choć jest to mało prawdopodobne ) Obiecuję , ze będę dbała o Ciebie . Jak będziesz wracał z pracy to wszyscy będziemy wyłączać komputery i będziemy Cię witać w drzwiach chlebem i solą a potem sobie pogadaja we watku ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.05.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Zabko, i jak się udała ta chińszczyzna?ne me quite pas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.05.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Zabko, i jak się udała ta chińszczyzna? ne me quite pas!!! chińszczyzna była pyszna ale nie qmam co to znaczy ne me quite pas Aga na czerwono będą odpowiedzi. 1. Półeczkii na butelki jaką mają szerokość i wysokość (w środku wewnątrz).- 10 cm szer. i 12 cm wys. 2. Na jakiej wysokości ończą sie dolne meble, razem z blatem. 85,5 cm. Miało być niżej ze względu na mój wzrost, ale zależało mi, zeby blat wchodził na parapet 3. Na jakiej wysokości są wiszące (tzn. od blatu do dołu szafki wiszącej).- 57 cm 4. Wysokość piekarnika od podłogi i od razu wysokość mikrofali - jaka jest? - 70cm, 130 cm ( do dolnej krawędzi piekarnika i mikrofali) 5. Co to są za lampki pod szafkami? z Ikei okrągłe, ale maja słabą moc ( max 10 V, ale jak dla mnie wystarczające 6. Od początku blatu do okna jaka jest szerokość (głębokość) 60 czy więcej, czy mniej? 60 cm do ściany, a 85 do okna 7. Czy wszędzie masz gniazdka i włączniki firmy OSPEL? -tak Aga, sama tą kuchnię robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.05.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Żaba, pięknie sobie to gniazdko uwiliście. PIĘKNIE ! Bardzo podoba mi się to, że trzymasz się jednej koncepcji stylu, wszystko do siebie pasuje i się uzupełnia. Kuchnię masz sporą , a to, że jest otwarta na salon dodaje jej jeszcze przestrzeni. Z pewnością będzie Ci się w niej dobrze i miło spędzało czas - czas na przygotowywaniu smakowitości dla rodzinki . Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.05.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dziękuję Żabko za szybką odpowiedź ws łóżka. Muszę przyznać, że teraz mam kolejny zgryz bo dużo łóżek jest w podobnej cenie. Mozna zwariować. Ale cóż na pewno na coś się w końcu muszę zdecydować. Jeszcze raz dziękuję za informację. Nadal będę śledzić Twój dziennik z zapartym tchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.05.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 żaba! piekna kuchnia, dasz namiar na projektantkę i braci?i gdzies kupiła ten okap????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.05.2007 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 żaba! piekna kuchnia, dasz namiar na projektantkę i braci?i gdzies kupiła ten okap????????????????????? wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 14.05.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Żabciu jaki kolor klamek masz w oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.05.2007 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Żabciu jaki kolor klamek masz w oknach? coś w stylu stali szczotkowanej.... matowo-srebrne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.05.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Oj, zabka Ty na prawde musisz pisac ten dziennik! co sie dzis usmialam z tej opowiesci o rowerze Mirka.... Jajcarny przypadek. Kostka na taras bardzo ladna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.05.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Żaba jesteś super Dzięki za dopowedzi. Kuchnię sama chcę sobie najpierw rozplanowac a potem posłuchać rad osoby od kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 15.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Żabciu mam jeszcze jedną prośbę. Mogłabyś zrobić dla mnie zdjęcie okna z tymi klamkami, bo przeleciałam cały dziennik i nie znalazłam takiego. Będę Ci wdzięczna za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts