Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

No to może na inny temat. Proponuję nasz ostatni dylemat czyli: Czy dopasowałąś droga Żabciu ustawienie okien i drzwi w łązience do modułu płytek by ładnie wychodziły i wzorek pasował? U nas z tym był niezły ambaras i nie wyszło do końca po naszej mysli... Pomyśl o tym puki możesz coś zmienić.

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to może na inny temat. Proponuję nasz ostatni dylemat czyli: Czy dopasowałąś droga Żabciu ustawienie okien i drzwi w łązience do modułu płytek by ładnie wychodziły i wzorek pasował? U nas z tym był niezły ambaras i nie wyszło do końca po naszej mysli... Pomyśl o tym puki możesz coś zmienić.

Własnie napisałam o tym w Twoich komentarzach

:D

Zaprzeczam jakobym była matką Długiego :D :wink:

Zaprzeczam jakoby Długi był moim ojcem :D :wink:

I w jednym i w drugim przypadku dochodziłoby do przemocy w rodzinie :wink:

Ale sie rozgadaliście jak mnie nie było. Kiedy ja to nadrobię :( ?

Cześć Aggi!!! :lol: :lol: :lol:

Jak udały się wczasy? Pewnie jesteś pięknie opalona i wypoczęta! :wink:

Szybko uzupełniaj swój dziennik i zrób zdjęcia.

A Długi pisał o Tobie same dodre rzeczy, podlewał strop i zapewniał rozrywkę na forum. :D

Pozdrawiam :D

Ale masz fajnie - Twój meżuś nawet na forum do Ciebie pisze :D :D

Mój nie chce :cry:

Po kilkunastu latach małżeństwa, potrafi mnie miło zaskoczyć i jest coraz lepszy....Może się chwalę, ale on na to zasługuje....

Długotrwała tresura, rutyna, a może po prostu jest zastraszony ? :roll:

Kilkanaście lat małżeństwa to dla faceta jak kilkadziesiąt lat w niewoli. Apatia i mechaniczne podporządkowanie się... Widzę nieodwracalne zmiany w psychice... ech tu już nawet grupa wsparcia w okolicznym pubie nic nie pomoże. Szkoda go pewkie kiedyś był fajnym normalnym facetem... 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ale masz fajnie - Twój meżuś nawet na forum do Ciebie pisze :D :D

Mój nie chce :cry:

Po kilkunastu latach małżeństwa, potrafi mnie miło zaskoczyć i jest coraz lepszy....Może się chwalę, ale on na to zasługuje....

Długotrwała tresura, rutyna, a może po prostu jest zastraszony ? :roll:

Kilkanaście lat małżeństwa to dla faceta jak kilkadziesiąt lat w niewoli. Apatia i mechaniczne podporządkowanie się... Widzę nieodwracalne zmiany w psychice... ech tu już nawet grupa wsparcia w okolicznym pubie nic nie pomoże. Szkoda go pewkie kiedyś był fajnym normalnym facetem... 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Oj, Rafałku!

Odniosłam nieodparte wrażenie, że napisałeś o sobie... 8)

Dawaj żonę! Pogadamy o Tobie :wink:

A Długi pisał o Tobie same dodre rzeczy, podlewał strop i zapewniał rozrywkę na forum. :D

Obiecuję poprawę, tylko z domu zniknął komputer (w serwisie jest) i mam ograniczony dostęp do narzędzi :wink:

Długi mnie wzruszył ogromnie swoją humanitarną postawą i zatrważającą aktywnością jak na "małomównego". Zupełnie nie kumam co on taki dobry :wink: Będę mu musiała kawę postawić.. :wink:

Obiecuję poprawę, tylko z domu zniknął komputer (w serwisie jest) i mam ograniczony dostęp do narzędzi :wink:

Długi mnie wzruszył ogromnie swoją humanitarną postawą i zatrważającą aktywnością jak na "małomównego". Zupełnie nie kumam co on taki dobry :wink: Będę mu musiała kawę postawić.. :wink:

Koniecznie! I nie zapomnij pozdrowić go ode mnie :D