rafałek 06.07.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 No to może na inny temat. Proponuję nasz ostatni dylemat czyli: Czy dopasowałąś droga Żabciu ustawienie okien i drzwi w łązience do modułu płytek by ładnie wychodziły i wzorek pasował? U nas z tym był niezły ambaras i nie wyszło do końca po naszej mysli... Pomyśl o tym puki możesz coś zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 No to może na inny temat. Proponuję nasz ostatni dylemat czyli: Czy dopasowałąś droga Żabciu ustawienie okien i drzwi w łązience do modułu płytek by ładnie wychodziły i wzorek pasował? U nas z tym był niezły ambaras i nie wyszło do końca po naszej mysli... Pomyśl o tym puki możesz coś zmienić. Własnie napisałam o tym w Twoich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.07.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Zaprzeczam jakobym była matką Długiego Zaprzeczam jakoby Długi był moim ojcem I w jednym i w drugim przypadku dochodziłoby do przemocy w rodzinie Ale sie rozgadaliście jak mnie nie było. Kiedy ja to nadrobię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Zaprzeczam jakobym była matką Długiego Zaprzeczam jakoby Długi był moim ojcem I w jednym i w drugim przypadku dochodziłoby do przemocy w rodzinie Ale sie rozgadaliście jak mnie nie było. Kiedy ja to nadrobię ? Cześć Aggi!!! Jak udały się wczasy? Pewnie jesteś pięknie opalona i wypoczęta! Szybko uzupełniaj swój dziennik i zrób zdjęcia. A Długi pisał o Tobie same dodre rzeczy, podlewał strop i zapewniał rozrywkę na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.07.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale masz fajnie - Twój meżuś nawet na forum do Ciebie pisze Mój nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale masz fajnie - Twój meżuś nawet na forum do Ciebie pisze Mój nie chce Po kilkunastu latach małżeństwa, potrafi mnie miło zaskoczyć i jest coraz lepszy....Może się chwalę, ale on na to zasługuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.07.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale masz dobrze Ale pewnie i ty na to zaslugujesz Nie to co ja zolza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.07.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale masz fajnie - Twój meżuś nawet na forum do Ciebie pisze Mój nie chce Po kilkunastu latach małżeństwa, potrafi mnie miło zaskoczyć i jest coraz lepszy....Może się chwalę, ale on na to zasługuje.... Długotrwała tresura, rutyna, a może po prostu jest zastraszony ? Kilkanaście lat małżeństwa to dla faceta jak kilkadziesiąt lat w niewoli. Apatia i mechaniczne podporządkowanie się... Widzę nieodwracalne zmiany w psychice... ech tu już nawet grupa wsparcia w okolicznym pubie nic nie pomoże. Szkoda go pewkie kiedyś był fajnym normalnym facetem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale masz dobrze Ale pewnie i ty na to zaslugujesz Nie to co ja zolza Ty, zołza!!!! Kto Ci takich bzdur naopowiadał! Super babka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale masz fajnie - Twój meżuś nawet na forum do Ciebie pisze Mój nie chce Po kilkunastu latach małżeństwa, potrafi mnie miło zaskoczyć i jest coraz lepszy....Może się chwalę, ale on na to zasługuje.... Długotrwała tresura, rutyna, a może po prostu jest zastraszony ? Kilkanaście lat małżeństwa to dla faceta jak kilkadziesiąt lat w niewoli. Apatia i mechaniczne podporządkowanie się... Widzę nieodwracalne zmiany w psychice... ech tu już nawet grupa wsparcia w okolicznym pubie nic nie pomoże. Szkoda go pewkie kiedyś był fajnym normalnym facetem... Oj, Rafałku! Odniosłam nieodparte wrażenie, że napisałeś o sobie... Dawaj żonę! Pogadamy o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.07.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale masz dobrze Ale pewnie i ty na to zaslugujesz Nie to co ja zolza Ty, zołza!!!! Kto Ci takich bzdur naopowiadał! Super babka z Ciebie Dzięki Oj, Rafałku! Odniosłam nieodparte wrażenie, że napisałeś o sobie... Dawaj żonę! Pogadamy o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.07.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Szybko uzupełniaj swój dziennik i zrób zdjęcia. A Długi pisał o Tobie same dodre rzeczy, podlewał strop i zapewniał rozrywkę na forum. Obiecuję poprawę, tylko z domu zniknął komputer (w serwisie jest) i mam ograniczony dostęp do narzędzi Długi mnie wzruszył ogromnie swoją humanitarną postawą i zatrważającą aktywnością jak na "małomównego". Zupełnie nie kumam co on taki dobry Będę mu musiała kawę postawić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Szybko uzupełniaj swój dziennik i zrób zdjęcia. A Długi pisał o Tobie same dodre rzeczy, podlewał strop i zapewniał rozrywkę na forum. Obiecuję poprawę, tylko z domu zniknął komputer (w serwisie jest) i mam ograniczony dostęp do narzędzi Długi mnie wzruszył ogromnie swoją humanitarną postawą i zatrważającą aktywnością jak na "małomównego". Zupełnie nie kumam co on taki dobry Będę mu musiała kawę postawić.. Koniecznie! I nie zapomnij pozdrowić go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Mnie czy komputer?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Mnie czy komputer?????? Ciebie, Długi.... Jak Ci idzie polewanko? Postawiła Ci Aggi kawę za dobre uczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Wieczorkiem troszku popadało. Nie musiałem polewać. Uff...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Wieczorkiem troszku popadało. Nie musiałem polewać. Uff...... napisz coś więcej....małomówny Długi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.07.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ile trzeba polewć ten cholerny strop. Gdzieś był taki post ale mi umknął Normalnie mam już go dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.07.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 dzisiejszy dzień skatował mnie do nieprzytomności.Pójdę za przykładem Żaby i się żdziebko napiję. A jutro walczę z dachówkami.Czy powinienem być przy tym całkiem trzeżwy???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.07.2005 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ile trzeba polewć ten cholerny strop. Gdzieś był taki post ale mi umknął Normalnie mam już go dość. My polewalismy beton(płyte) chyba 3 dni(też było upalnie) Myślę, że u Ciebie juz wystarczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts