Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech raz kozie śmierć, ja też się ujawnię może,

oglądam i podziwiam i bardzo mi się podoba Wasz dom :)

cały dziennik, jak na niego trafiłam (w sumie niedawno) przeczytałam jednym tchem i z rozdziawioną geMboM :)

i życzę, żeby wszystkie decyzje podjęte przy budowaniu i urządzaniu domu okazały się trafione :)

pozdrawiam

Żab(k)a,

gratuluję przede wszytskim pięknego gniazdka. :D naprawdę bardzo mi się podoba.

Zauroczyły mnie Twoje drzwi wejściowe. czy mogłabyś coś więcej na ich temat: jakie wymiary, gdzie kupione i jaka cena? Możesz na priva.

I drugie pytanko: jaka jest wysokość blatu osłaniającego blat roboczy od strony salonu?

Dzięki i pozdrawiam całą Twoją familię :D

Amor

Żaba ty mnie będziesz płacić odszkodowanie za złamana szczękę, Ty wiesz ile razy ona już była składana :o

i jeszcze klawiaturkę musze wymienić, chyba kupię jakąś sylikonową :roll:

Mi chyba też. Twój dom jest tak strasznie "mój" - to znaczy taki jaki chciałabym mieć. A dopiero szukam płytek...

Żabko mam do Ciebie pytanie w związku z Twoją deską barlinecką w salonie. Pisałaś, że to mutemeye, Chciałam kupić sobie taką samą do salonu - ale Barlinek nie ma w ofercie takiej deski - chybaże już że ma...

Przepraszam, że się wtrącę. Drewno nazywa się mutenye. Barlinek nadal ma ją w sprzedaży.

Podaję adres internetowy: http://www.podlogi.net/go/_info/reviews.php?id=842&item=4&sess_id=2de83bb08a16586c66ba589167d9a121

Pozdrawiam.

Dzięki za info

Żaba :)

Dziś jednym tchem przeczytałam caaały Twój dziennki, trochę to trwało, ale nie mogłam się oderwać :wink:

Hehehe, ciekawe co na to mój szef :lol: :lol: :lol:

Muszę Ci pogratulować całych tych 2 lat ciężkiej, ale owocnej pracy :wink:

Dom prezentuje się świetnie !!!!!!!

Ja jestem na etapie zbierania papierków i w lipcu wbijam pierwszą łopatę :D

Pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy w dzienniku :lol:

Żaba czy ja też mogłabym prosić o cenę tych mebli kuchennych zamawiałaś ze sprzętem czy bez? Na priva moze być :D

Dzisiaj miałam spotkanie z panią i panem z salonu kuchennego. Mam we wtorek iść obejrzeć wstępny projekt.

Niestety pan bardzo mnie odwodzi od kupienie rolety-żaluzji (tak ja ty masz), twierdząc że po roku będę ją przeklinać. A tak mi sie to podoba.

Niestety pan bardzo mnie odwodzi od kupienie rolety-żaluzji (tak ja ty masz), twierdząc że po roku będę ją przeklinać. A tak mi sie to podoba.

ja mam od 2 lat i jest super ,a zgapilam ją od kolezanki ,u której była juz od lat kilku .....nie sluchaj pana od kuchni -słuchaj tych co użytkuja :D