Magda 34 16.05.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Żabko normalnie nic się nie zmieniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.05.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 ech raz kozie śmierć, ja też się ujawnię może, oglądam i podziwiam i bardzo mi się podoba Wasz dom cały dziennik, jak na niego trafiłam (w sumie niedawno) przeczytałam jednym tchem i z rozdziawioną geMboM i życzę, żeby wszystkie decyzje podjęte przy budowaniu i urządzaniu domu okazały się trafione pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.05.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 załapałam się na samą końcóweczkę. o rany jak u was ładnie. jak na żabkę zdolności do pozazdroszczenia. śliczny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.05.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Zajrzałem do dziennika a tam ROBALEEEEEEEEE Ohydaaaaaaa i jeszcze uzupełniona Twoim opisem Nie będę więcej zaglądał to Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Zajrzałem do dziennika a tam ROBALEEEEEEEEE Ohydaaaaaaa i jeszcze uzupełniona Twoim opisem Nie będę więcej zaglądał to Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.05.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Zajrzałem do dziennika a tam ROBALEEEEEEEEE Ohydaaaaaaa i jeszcze uzupełniona Twoim opisem Nie będę więcej zaglądał to Twojego dziennika Czabyło zamówić wysyłkę priorytetem to by szybci doszły i niepowyzdychały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.05.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Żaba do tablicy WYSTĄP! a teraz małe przepytanko nazwa, producent terakoty i glazury w kuchni, wiatrołapie i salonie. Proste pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 17.05.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Żab(k)a, gratuluję przede wszytskim pięknego gniazdka. naprawdę bardzo mi się podoba. Zauroczyły mnie Twoje drzwi wejściowe. czy mogłabyś coś więcej na ich temat: jakie wymiary, gdzie kupione i jaka cena? Możesz na priva. I drugie pytanko: jaka jest wysokość blatu osłaniającego blat roboczy od strony salonu? Dzięki i pozdrawiam całą Twoją familię Amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Zabka piekny awatarek. Zawsze byla z Ciebie laska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 17.05.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 żaba! piekna kuchnia, dasz namiar na projektantkę i braci?i gdzies kupiła ten okap????????????????????? wysyłam na priva WITAJ ŻABA CZY JAKO CICHA WIELBICIELKA MOGE PROSIC O NAMIARY NA TWÓRCÓW TWOJEJ CUDNEJ KUCHNI PROOOSZĘ POZDRAWIAM ASIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosston 17.05.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Żaba ty mnie będziesz płacić odszkodowanie za złamana szczękę, Ty wiesz ile razy ona już była składana i jeszcze klawiaturkę musze wymienić, chyba kupię jakąś sylikonową Mi chyba też. Twój dom jest tak strasznie "mój" - to znaczy taki jaki chciałabym mieć. A dopiero szukam płytek... Żabko mam do Ciebie pytanie w związku z Twoją deską barlinecką w salonie. Pisałaś, że to mutemeye, Chciałam kupić sobie taką samą do salonu - ale Barlinek nie ma w ofercie takiej deski - chybaże już że ma... Przepraszam, że się wtrącę. Drewno nazywa się mutenye. Barlinek nadal ma ją w sprzedaży. Podaję adres internetowy: http://www.podlogi.net/go/_info/reviews.php?id=842&item=4&sess_id=2de83bb08a16586c66ba589167d9a121 Pozdrawiam. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Zajrzałem do dziennika a tam ROBALEEEEEEEEE Ohydaaaaaaa i jeszcze uzupełniona Twoim opisem Nie będę więcej zaglądał to Twojego dziennika Czabyło zamówić wysyłkę priorytetem to by szybci doszły i niepowyzdychały Trzeba ich zrozumieć, budują się każdy grosz się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamm 17.05.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Żabko, poproszę na priva rząd wielkości ceny za szafki w kuchni, i jeszcze jaki to jest kolor i jakiego producenta płyta laminowana ,czy np Kronopol, bo mnie w studiu namawiali na kronopol dzięki bye bye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.05.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 kochani, odpowiem na wasze wszystkie pytania wkrótce. Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 18.05.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Żabko, właśnie przeczytałam i obejrzałam historię Waszego domku. Muszę przyznać, że ŚWIETNIE WSZYSTKO TO WYGLĄDA. Super to urządziliście i dograliście wszystko ze "smaczkiem" - POGRATULOWAĆ!!! Pozdrawiam cieplutko, Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 18.05.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Żaba Dziś jednym tchem przeczytałam caaały Twój dziennki, trochę to trwało, ale nie mogłam się oderwać Hehehe, ciekawe co na to mój szef Muszę Ci pogratulować całych tych 2 lat ciężkiej, ale owocnej pracy Dom prezentuje się świetnie !!!!!!! Ja jestem na etapie zbierania papierków i w lipcu wbijam pierwszą łopatę Pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 18.05.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ale ten ich szef jak dżdżownice??? pozdrówka ja na razie w podobnych okolicznościach wykazuję cierpliwość samuraja..... oczywiście bez opcji sepuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.05.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Żaba czy ja też mogłabym prosić o cenę tych mebli kuchennych zamawiałaś ze sprzętem czy bez? Na priva moze być Dzisiaj miałam spotkanie z panią i panem z salonu kuchennego. Mam we wtorek iść obejrzeć wstępny projekt. Niestety pan bardzo mnie odwodzi od kupienie rolety-żaluzji (tak ja ty masz), twierdząc że po roku będę ją przeklinać. A tak mi sie to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Niestety pan bardzo mnie odwodzi od kupienie rolety-żaluzji (tak ja ty masz), twierdząc że po roku będę ją przeklinać. A tak mi sie to podoba. ja mam od 2 lat i jest super ,a zgapilam ją od kolezanki ,u której była juz od lat kilku .....nie sluchaj pana od kuchni -słuchaj tych co użytkuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 20.05.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Zabko, mam jeszcze jedno pytanie. Co jest na podłodze w zebrowanej łazience w miejscu gdzie jest kibelek i bidet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts