Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Zajrzałem do dziennika a tam ROBALEEEEEEEEE :o :o :o :o :o :o :o

Ohydaaaaaaa i jeszcze uzupełniona Twoim opisem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nie będę więcej zaglądał to Twojego dziennika :-? :-? :-? :wink:

:( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :wink:

Zabko, mam jeszcze jedno pytanie. Co jest na podłodze w zebrowanej łazience w miejscu gdzie jest kibelek i bidet?

tam jest drewniana podłoga wenge, ta sama co w sypialni

Niestety pan bardzo mnie odwodzi od kupienie rolety-żaluzji (tak ja ty masz), twierdząc że po roku będę ją przeklinać. A tak mi sie to podoba.

ja mam od 2 lat i jest super ,a zgapilam ją od kolezanki ,u której była juz od lat kilku .....nie sluchaj pana od kuchni -słuchaj tych co użytkuja :D

Dzięki Ew-ka :D . Mi tez się podba. A dlaxczego po roku miałabym ją przeklinac??

Żaba do tablicy WYSTĄP!

a teraz małe przepytanko 8)

nazwa, producent terakoty i glazury w kuchni, wiatrołapie i salonie.

Proste pytania ? :lol:

Baaardzo trudne :o

Specjalnie dla Ciebie ide odszukac fakture :D

Mam

Mindem Antracita terakota 30*60

Żab(k)a,

Zauroczyły mnie Twoje drzwi wejściowe. czy mogłabyś coś więcej na ich temat: jakie wymiary, gdzie kupione i jaka cena? Możesz na priva.

I drugie pytanko: jaka jest wysokość blatu osłaniającego blat roboczy od strony salonu?

Amor

Te drzwi są firmy Cal. Cene podaje na priva.

Wyskość blatu 115 cm

Witam i podziwiam tak pięknych wnętrz , bardzo podoba mi się twoja łazienka ale chciałam zapytać jakie masz a dokładniej z czego masz blaty kuchenne.Ja mam podobną kuchnie tylko niewie jakie sa dobre blaty czy kamienne czy z mdf .Bardzo prosze o pomoc napisz coś na ten temat , czy zadowolona jeseś z ciemnej podłogi w łazience ..

ostatnio nawet pytałam mojego pana od kuchni skąd ma te blaty. Powiedziałm, ze sprowadza je , ale nie pamiętam skąd :roll: To cos udaje trawertyn. Bardzo praktyczny, nie widać okruszków ani sladów po wytarciu.

Moja ciemna podłoga w łazience bardzo mi się podoba, ale musze zaznaczyć, ze okno jest od strony północnej, więc nigdy nie pada słońce na podłogę. Ja w kazdym razie wcale często w niej nie sprzątam, a wygląda ładnie :D

edittaAnoleiz, kadilak,ASIAIZBYSZEK

dziekuję za miłe słowa :D :D

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj żabo -goniu. Tak sobie śledze ten Twój dziennik od kilku miesiecy i fajnie jest podziwiac postepy prac. Domek urzadzony gustownie i sympatycznie.

Mam nietypowe pytanie odnośnie wsypu na brudna bieliznę.W moim domu bedzie łazienka nad pomieszczeniem gospodarczym, w którym bedzie stała pralka. Z czego masz zrobiony ten wsyp, co to za technologia i czy zajmuje duzo powierzchni w górnym pomieszczeniu. Mozesz załaczyc nawet jakies zdjęcia. Z góry bardzo dziekuje za odpowiedź. :)

Cześć Zaba

Wydaje mi si, że kiedyś pisałaś o 2 inteligentnych chłopakach, którzy robili u ciebie wykończeniówkę. bardzo Cięprosze o namiary na nich. Jesli mogę jeszcze zaznaczyć , że na wczoraj, to to właściwie wszystko będzie.

POzdrówka

Agnieszka

PS. Wiem, wiem masz zakończenie roku i pewnie czasu nie masz, ale proszę, postaraj się

:wink: :wink: :wink: