zaba_gonia 22.05.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Zajrzałem do dziennika a tam ROBALEEEEEEEEE Ohydaaaaaaa i jeszcze uzupełniona Twoim opisem Nie będę więcej zaglądał to Twojego dziennika Zabko, mam jeszcze jedno pytanie. Co jest na podłodze w zebrowanej łazience w miejscu gdzie jest kibelek i bidet? tam jest drewniana podłoga wenge, ta sama co w sypialni Niestety pan bardzo mnie odwodzi od kupienie rolety-żaluzji (tak ja ty masz), twierdząc że po roku będę ją przeklinać. A tak mi sie to podoba. ja mam od 2 lat i jest super ,a zgapilam ją od kolezanki ,u której była juz od lat kilku .....nie sluchaj pana od kuchni -słuchaj tych co użytkuja Dzięki Ew-ka . Mi tez się podba. A dlaxczego po roku miałabym ją przeklinac?? Żaba do tablicy WYSTĄP! a teraz małe przepytanko nazwa, producent terakoty i glazury w kuchni, wiatrołapie i salonie. Proste pytania ? Baaardzo trudne Specjalnie dla Ciebie ide odszukac fakture Mam Mindem Antracita terakota 30*60 Żab(k)a, Zauroczyły mnie Twoje drzwi wejściowe. czy mogłabyś coś więcej na ich temat: jakie wymiary, gdzie kupione i jaka cena? Możesz na priva. I drugie pytanko: jaka jest wysokość blatu osłaniającego blat roboczy od strony salonu? Amor Te drzwi są firmy Cal. Cene podaje na priva. Wyskość blatu 115 cm Witam i podziwiam tak pięknych wnętrz , bardzo podoba mi się twoja łazienka ale chciałam zapytać jakie masz a dokładniej z czego masz blaty kuchenne.Ja mam podobną kuchnie tylko niewie jakie sa dobre blaty czy kamienne czy z mdf .Bardzo prosze o pomoc napisz coś na ten temat , czy zadowolona jeseś z ciemnej podłogi w łazience .. ostatnio nawet pytałam mojego pana od kuchni skąd ma te blaty. Powiedziałm, ze sprowadza je , ale nie pamiętam skąd To cos udaje trawertyn. Bardzo praktyczny, nie widać okruszków ani sladów po wytarciu. Moja ciemna podłoga w łazience bardzo mi się podoba, ale musze zaznaczyć, ze okno jest od strony północnej, więc nigdy nie pada słońce na podłogę. Ja w kazdym razie wcale często w niej nie sprzątam, a wygląda ładnie edittaAnoleiz, kadilak,ASIAIZBYSZEK dziekuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 23.05.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witaj żabo -goniu. Tak sobie śledze ten Twój dziennik od kilku miesiecy i fajnie jest podziwiac postepy prac. Domek urzadzony gustownie i sympatycznie. Mam nietypowe pytanie odnośnie wsypu na brudna bieliznę.W moim domu bedzie łazienka nad pomieszczeniem gospodarczym, w którym bedzie stała pralka. Z czego masz zrobiony ten wsyp, co to za technologia i czy zajmuje duzo powierzchni w górnym pomieszczeniu. Mozesz załaczyc nawet jakies zdjęcia. Z góry bardzo dziekuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosston 25.05.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Żaba,pokażże nam w coś w końcu !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Bruki zrobione!!!!! Zdjęcia pokaże później. kiedy to jest później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.05.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Bruki zrobione!!!!! Zdjęcia pokaże później. kiedy to jest później? Znowu ją deska przycięła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 05.06.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam. Pani Żabko czy wszystko ok? Dawno nic Pani nie pokazywała nowego ze swojego domku...Czekamy z niecierpliwością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 08.06.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Cześć Zaba Wydaje mi si, że kiedyś pisałaś o 2 inteligentnych chłopakach, którzy robili u ciebie wykończeniówkę. bardzo Cięprosze o namiary na nich. Jesli mogę jeszcze zaznaczyć , że na wczoraj, to to właściwie wszystko będzie. POzdrówka Agnieszka PS. Wiem, wiem masz zakończenie roku i pewnie czasu nie masz, ale proszę, postaraj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 10.06.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Siwtne wnetrza! Super domostwo i.... swietnie napisany dziennik! Z przyjemnoscia pochlonelam! Alez sie musi doskonale mieszkac! Zabo Goniu - co to za kafle szare w lazience przy salonie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamm 11.06.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 ja już się naprawdę zaczynam martwić, czy aby wszystko OK, w czwartek będzie 4 tydzień ciszy!!! jesteś tam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 11.06.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 witam... Zaba walczy ze zdrowiem Jak będzie wszystko ok to nadrobi zaległości. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.06.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 witam... Zaba walczy ze zdrowiem Jak będzie wszystko ok to nadrobi zaległości. pzdr a ja czytałem ,że to tobie dżdżownica zdechła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 11.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Życzę zdrówka i ...........czekamy !!! Miras a może od Ciebie namiary na Waszych wykończeniowców można dostać ?? Plissss - strasznie mi się spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 pięknie u Was trzymam kciuki za zdrowie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.06.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Żabciu trzym się i walcz, niedługo wakaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Trzymaj sie zaba i wracaj szybko do zdrowia. Brakuje twojego wesołego kumkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 ZDRÓWKA, ZDRÓWKA i jeszcze raz ZDRÓWKA oraz szybkiego powrotu na forum - inaczej zreszta nie może być, zobacz ile osób czeka na nowe wpisy w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 12.06.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 życzę zdrowia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 żabko... życzę szybkiego powrotu do zdrowkapozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.06.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Zaba zdrowiej szybkopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts