Olkalybowa 26.06.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 juchu gacie się należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Firanki sa przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.06.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Zabciu- widze ze oswoiłaś domek damską łapką ślicznie u Ciebie mam nadzieję ,że chorowanie masz już za sobą - w każdym bądź razie trzymam kciuki za rekonwalescencję ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.06.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Zabko, jak pieknie zrobilas firanki i zazdroske w kuchni. Zdolna z Ciebie kobitka. Ja niestety nie umiem maszyna nic zrobic, musze czekac na pomoc meza... Wszyscy mowia, ze jak umiem haftowac to i szyc umiem, a ja nie umiem. W dodatku boje sie, ze cos w maszynie zepsuje. A to na prawde pomocne jak ktos tak potrafy. Piekne szafy w lazience, no i drzwi nowoczesne bardzo pasuja do Waszych wnetrz. Czekam na kolejne nowe fotki i ciesze sie, ze znowu jestes z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.06.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Żaba jesteś WIELKAChylę czoła i zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Rzabko - cieszę się że już jesteś Zaglądaj tu częściej i zapodawaj zdjęcia z ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.06.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Na prawde pieknie u ciebie! Wszystko mi sie podoba I najwazniejsze, ze juz lepiej i wrocilas do nas Zdrowiej zdrowiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witaj Żabko, cieszę się, że powoli wracasz do zdrówka. Życzę Ci go jeszcze więcej. Firaneczki w sypialni śliczne. Nawet nie wiedziałam, że w Ikei takie ładne rzeczy sprzedają A tak ogólnie to wszystko jest ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 żabciu bardzo dużo zdrówka!!! Prosze napisz mi na jakiej wysokości masz podwieszany wc (razem z deską - no jak siedzisz ) i jaka jest odległość między bidetem i wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.07.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 zaba, bardzo przyzwoicie i cywilizowanie u Ciebie juz wyglada jaka deche kladziesz na tarasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 żabciu pamiętasz o moim pytaniu? A tak poza tym to szczęka mi opadła jak zobaczyłam tę kostkę!!! Superaśna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Zabciu pieknie u Was wyglada. Ty tez jak zawsze jestes piekna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 To ostatnie zdjecie najładniejsze Fajnie, że wracasz do formy i masz dobry nastrój. Aby tak dalej Trzymaj sie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.07.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Jestem pod wrażeniem biforafterów Szerokim frontem działacie aż miło popatrzeć. Trochę tylko nie rozumiem co to są za deski, które przykręca Mirek. O co dokładnie chodzi? Dużo tego jest? A skalniak to fotografujesz nieśmiało bardzo i z daleka tylko. Czy czujesz, że mistrzowie-od-skalniaków zjadą Ciebie od góry do dołu? . . . . . . Mam na myśli Olkęlybową oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.07.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 o żesz Ty Żaba kostka debest a właścicielka ?....fiu fiu coraz ładniej koło domu .....a kiedy elewacja ? jeszcze w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 żabciu bardzo dużo zdrówka!!! Prosze napisz mi na jakiej wysokości masz podwieszany wc (razem z deską - no jak siedzisz ) i jaka jest odległość między bidetem i wc. juz biegnę zmierzyć i przy okazji zrobię siku 43 cm odległosc mieszy wc i bidetem - 23 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 zaba, bardzo przyzwoicie i cywilizowanie u Ciebie juz wyglada jaka deche kladziesz na tarasie ? to deska tarasowa bankgikari...czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 o żesz Ty Żaba kostka debest a właścicielka ?....fiu fiu coraz ładniej koło domu .....a kiedy elewacja ? jeszcze w tym roku ? dzięki Ewa Elewacja w przyszłym roku, bo spłukani jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Jestem pod wrażeniem biforafterów Szerokim frontem działacie aż miło popatrzeć. Trochę tylko nie rozumiem co to są za deski, które przykręca Mirek. O co dokładnie chodzi? Dużo tego jest? Mamońku, zdecydowlismy się na częściowe pokrycie tarasu deskami ( pod dachem) Początkowo chcielismy cały taras zrobic drewniany ale juz nie pamiętam, dalczego zmieniliśmy koncepcję. Te deski to takie specjalne na taras. Przykręca je do lagarów. Te deski zajmuja jakieś 15 m2 tarasu, czyli 1/3 całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 sliczna kostka Zabko p.s.skalniak tez , ale nie mow Olce , ze ci mowilam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts