Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zabko, jak pieknie zrobilas firanki i zazdroske w kuchni. :p Zdolna z Ciebie kobitka. Ja niestety nie umiem maszyna nic zrobic, musze czekac na pomoc meza... :oops: Wszyscy mowia, ze jak umiem haftowac to i szyc umiem, a ja nie umiem. :-? W dodatku boje sie, ze cos w maszynie zepsuje. :lol:

A to na prawde pomocne jak ktos tak potrafy.

Piekne szafy w lazience, no i drzwi nowoczesne bardzo pasuja do Waszych wnetrz.

Czekam na kolejne nowe fotki i ciesze sie, ze znowu jestes z nami. :p

Witaj Żabko,

cieszę się, że powoli wracasz do zdrówka. Życzę Ci go jeszcze więcej.

Firaneczki w sypialni śliczne. Nawet nie wiedziałam, że w Ikei takie ładne rzeczy sprzedają :o

A tak ogólnie to wszystko jest ładne.

Jestem pod wrażeniem biforafterów :D :D :D :D :D

Szerokim frontem działacie aż miło popatrzeć. Trochę tylko nie rozumiem co to są za deski, które przykręca Mirek. O co dokładnie chodzi? Dużo tego jest?

A skalniak to fotografujesz nieśmiało bardzo i z daleka tylko. Czy czujesz, że mistrzowie-od-skalniaków zjadą Ciebie od góry do dołu? :lol: :lol: :lol: :lol:

.

.

.

.

.

.

Mam na myśli Olkęlybową oczywista 8)

Jestem pod wrażeniem biforafterów :D :D :D :D :D

Szerokim frontem działacie aż miło popatrzeć. Trochę tylko nie rozumiem co to są za deski, które przykręca Mirek. O co dokładnie chodzi? Dużo tego jest?

Mamońku, zdecydowlismy się na częściowe pokrycie tarasu deskami ( pod dachem) Początkowo chcielismy cały taras zrobic drewniany ale juz nie pamiętam, dalczego zmieniliśmy koncepcję.

Te deski to takie specjalne na taras. Przykręca je do lagarów. Te deski zajmuja jakieś 15 m2 tarasu, czyli 1/3 całości :D