Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Goniu podobnie jak Ty mam zadaszony taras. Ciagle sie waham jak go wykończyć. Będzie dość wysoki taras ze względu na uskok terenu. Zaraz obok będą drugie schody i wyjście z pokoju. Właśnie na kostke mnie namawiają, że to szybko, że praktycznie i że fajnie. Ale szczerze mówiac ten kawałek zadaszony jakoś tak nie lezy mi w kostce bo to jakby przedłużenie salonu :-? Może ukradne Twój pomysł i zrobię dechy :wink: :lol: Podobnie jak Ty mam swego prywatnego wykonwacę a i sama nie stronie od zabaw z młotkiem i wiertarką więc może sami byśmy wykonali taki taras :-?

Będę obserwować dalsze postępy i czerpać inspiracje :lol: Twój dom jest nie tylko ładny ale przede wszystkim ROZSĄDNY. :lol:

no nie powiem afterbifory robią wrażenie :o :o :o :o :lol: :lol: :lol:

super ta firanka - jakoś nie widziałam takiej w IKEA :( chyba musze się lepiej rozglądać ;-)

no i lampa bardzo oryginalnie wygląda :-) drzwi też ładne....ojej...wszystko u Ciebie jakoś takie ładne, spasowane i w ogóle....słów mi brakuje :wink:

pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za zdrówko :-)

Witaj Żabo,

jestem od dawna zapaloną czytelniczką Twojego dziennika. :D To świetna lektura, skarbnica wiedzy i równiż fajna rozrywka. Nie "ujawniałam" się wcześniej bo dopiero przymierzamy się do budowy domu. Aktualnie mamy zgromadzony materiał i czekamy tylko na ekipę. Jest nadzieja, że w ciągu tygodnia-dwóch zaczną robotę. Ale nie o sobie miałam pisać :wink:

Bardzo spodobał nam się Twój taras i w związku z tym pytanie czy pod tą kostką jest tylko piach czy też jakaś wylewka betonowa? Czy palisady są jakoś specjalnie zabezpieczane przed wilgocią? Chcemy u siebie też zrobić takie schodki ponieważ nasz dom będzie dość wysoko wyniesiony ze względu na wysoki poziom wód gruntowych. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.

I oczywiście trzymam kciuki za Twoje zdrowie :D i za powodzenie dalszych etapów wykańczania domu. Oby tak dalej!

Może ukradne Twój pomysł i zrobię dechy :wink: :lol: :

bardzo proszę :D Nie mam nic przeciwko :D

no nie powiem afterbifory robią wrażenie :o :o :o :o :lol: :lol: :lol:

super ta firanka - jakoś nie widziałam takiej w IKEA :( chyba musze się lepiej rozglądać ;-)

no i lampa bardzo oryginalnie wygląda :-) drzwi też ładne....ojej...wszystko u Ciebie jakoś takie ładne, spasowane i w ogóle....słów mi brakuje :wink:

pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za zdrówko :-)

dziekuję Ivonesco :oops: :D :D

takie firanki są tez w fioletowym kolorze :D

Bardzo spodobał nam się Twój taras i w związku z tym pytanie czy pod tą kostką jest tylko piach czy też jakaś wylewka betonowa? Czy palisady są jakoś specjalnie zabezpieczane przed wilgocią? Chcemy u siebie też zrobić takie schodki ponieważ nasz dom będzie dość wysoko wyniesiony ze względu na wysoki poziom wód gruntowych.[/ quote]

pod kostką jest tłuczeń i piasek, nie ma wylweki betonowej.

Palisady są zabetonowane. A schody są naprawdę wygodne i ładne. Pozdrawiam :D

sylvia1, Aga, editta Dziekuję :D :D