zaba_gonia 19.07.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Żabciu a maseczka dla Ciebie to gdzie? Przyznaj sie lubisz wąchać te opary co? Pozdrowienia dla Mirka http://foto.onet.pl/upload/29/1/_509145_n.jpg wiesz, jak Mirek założył tą maseczke to od razu Ciebie miałam przed oczami jak nie wącham.. ja się szprycuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Żabciu befor-aftery robią ogromne wrażenie ....mam nadzieję, ze u mnie za rok też tak będzie bo na razie to nawet beforów nie przypomina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 wiesz, jak Mirek założył tą maseczke to od razu Ciebie miałam przed oczami no ale ja nie mam tak zmysłowej klaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 jak nie wącham.. ja się szprycuję Zabko jak milo widziec, ze wszystko idzie do przodu. A faktycznie te fotki "before" i "after" robia wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Mam takie same słupy u siebie w domu i tez w kolorze pinii Niestety tylko cztery i obrabił mi je nie taki zmysłowy Miras tylko mniej zmysłowy znajomy stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Żabciu pieknieje Ci otoczenie Gratuluję postępów prac Praca może i cięzka przy tych słupach ale jak miło popatrzeć na robotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.07.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 zmysłowej klaty zmysłowy Miras jak miło popatrzeć na robotnika Mirasa z gola klata ma wszystkie inne pod soba Dziewczyny!!!!! Bo mi chłopa rozpaskudzicie i wpadnie w samozachwyt i na dodatek wymieni mnie na młodszy model.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.07.2007 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 jak nie wącham.. ja się szprycuję Zabko jak milo widziec, ze wszystko idzie do przodu. A faktycznie te fotki "before" i "after" robia wrazenie. Miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 zmysłowej klaty zmysłowy Miras jak miło popatrzeć na robotnika Mirasa z gola klata ma wszystkie inne pod soba Dziewczyny!!!!! Bo mi chłopa rozpaskudzicie i wpadnie w samozachwyt i na dodatek wymieni mnie na młodszy model.. A po co mu zamieniać na młodzy model jak mu się zaraz zestarzaje, a ty z wiekiem coraz mlodsza się robisz. Ale pilnuj go pilnuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ale pilnuj go pilnuj właśnie, właśnie bo zawsze możemy Was z verunią odwiedzić jak akurat będziesz w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 zmysłowej klaty zmysłowy Miras jak miło popatrzeć na robotnika Mirasa z gola klata ma wszystkie inne pod soba Dziewczyny!!!!! Bo mi chłopa rozpaskudzicie i wpadnie w samozachwyt i na dodatek wymieni mnie na młodszy model.. No właśnie, a do rozpaskudzenia przecież czekaja jeszcze inni;) Choc nie wiem czy wszyscy załużyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 20.07.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ło dżizis... mam branie??? no to dygam na siłownię popracować nad zmysłowością mojej klaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 To Ty Miras idz , a my sie tutaj postaramy jakos dogadac z dziewczynami co do szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 To Ty Miras idz , a my sie tutaj postaramy jakos dogadac z dziewczynami co do szczegolow to ja się zgłaszam na ochotnika jako pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.07.2007 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 To Ty Miras idz , a my sie tutaj postaramy jakos dogadac z dziewczynami co do szczegolow to ja się zgłaszam na ochotnika jako pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 To Ty Miras idz , a my sie tutaj postaramy jakos dogadac z dziewczynami co do szczegolow to ja się zgłaszam na ochotnika jako pierwsza P.S. Żaba w dzienniku wkleiłam mniej wiejską odsłonę mojego skalniaka, widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Żaba, ale Twoja Zosia śliczna A jej otoczenie coraz piękniejsze Jestem pod wrażeniem skalniaczka Jakie to roślinki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.07.2007 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 P.S. Żaba w dzienniku wkleiłam mniej wiejską odsłonę mojego skalniaka, widziałaś? widziałam widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.07.2007 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Żaba, ale Twoja Zosia śliczna A jej otoczenie coraz piękniejsze Jestem pod wrażeniem skalniaczka Jakie to roślinki ? Dziekuje Adriano A roslinki na skalniaku??? Różne rózniste ...rojniki, trawy....yyyyyyyyyyyyy...i takie malutkie...iiii....troszkę większe bardziej zielonkawe.....jakieś osciste tez mam.... Kurcze nazw nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 23.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 O jejku, a co sie stalo temu misiu??Znaczy temu zywotniku...owi...Znaczy tej tui??? Czyzby zaczatek ogodu japonskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts