Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i pierwszy raz widzę, żeby bifor był lepszy od after. Kiedy duszenie Mirasa mogę pomóc :wink:

Te ościste to pewnie karmnik. Na moim skalniaku z nazwy znam tylko irgę i rojnika :lol: .

Czy ja też moge się przyłączyc do duszenia? :roll: :wink:

Żaba , ty zabierz mu te nożyce!!!

Witaj Żabo,

Zakochałam się w Twojej lampie- wiesz, tej nad stołem.

Ogólnie Twoje ( właściwie Wasze) wnętrza wywołaly u mnie dziwny stan- są po prostu powalające. Czy to wszystko Wasze pomysły, czy maczał w tym palce jakiś architekt- przyznaj się tu zaraz :wink:

Nasz domek będzie duuużo mniejszy, ale na pewno skorzystam z Twoich inspiracji.

Pozdrawiam,

Dominika

PS. Będę wdzieczna za namiary na tę lampę. Widziałam taką na stronie komandora, w jednej z aranżacji, ale tam główną rolę grają szafy. Lampa była tylko dodatkiem, a ja musze taka lampe mieć :p

I jeszcze jedno- duuze brawa za te sexowne pupy w ścianie. Robią wrazenie :wink:

Dziewczyny,

Mirek zawsze marzył o drzewku na wysokim pniu. :roll:

Jak przesadzilismy te dwie tuje ze starego ogrodu, to postanowił, że jak sie przyjmą, to spróbuje obciąć dolne gałązki i pozostawić same górne.

No i efekt same widziałyście :-? :lol: :lol: :lol:

Chce zaszczepić tą tuje, ale nie wiem na czym to dokładnie polega. Twierdzi że za kilka lat to bedzie duma naszego ogrodu...tak mówi :lol: :lol: :lol:

Póki co straszy :lol:

Witaj Żabo,

Zakochałam się w Twojej lampie- wiesz, tej nad stołem.

Ogólnie Twoje ( właściwie Wasze) wnętrza wywołaly u mnie dziwny stan- są po prostu powalające. Czy to wszystko Wasze pomysły, czy maczał w tym palce jakiś architekt- przyznaj się tu zaraz :wink:

Nasz domek będzie duuużo mniejszy, ale na pewno skorzystam z Twoich inspiracji.

Pozdrawiam,

Dominika

PS. Będę wdzieczna za namiary na tę lampę. Widziałam taką na stronie komandora, w jednej z aranżacji, ale tam główną rolę grają szafy. Lampa była tylko dodatkiem, a ja musze taka lampe mieć :p

:

Dominiko po pierwsze to dziękuję Ci za pochwaly :D Naprawdę sie staramy, zeby wszytsko ze sobą w domu pasowało i chyba sie udaje. Nigdy nie ukrywałam, ze miałam pomoc projektantki, ale ona sama twierdzi że i tak ostatnie słowo nalezalo do mnie. :oops:

A co do lampy, to wyobraź sobie że zobaczyłam ją w Castoramie, czy Obi yi tak mi sie spodobała, że kupiłam ją. Pani sprzedwczyni osapnęła, z ew końcu ja ktos kupił, bo podobno nikt na nią do tej pory nie zwrócił uwagi, a wisiało dośc długo... :o :roll: :lol:

Ale co to za firma, to zabij mnie, ale nie mam pojęcia..Nawet ni emiała oryginalnego pudełka tylko zawineli mi ja w folię :oops: :lol:

wierze głęboko, ze Miras wie co robi i opadną nam szczęki jak już zaszczepi to zwierze, pardon, tą tuję:)

po kompostowniku juz widziałam, ze nie ma to tamto...

zazdroszczę Ci takiego pomocnika w ogrodzie

samemu to tak smutno sie ora w polu, a tak mając kogoś u boku można zorać hektary....:) cos mi sie zdaje, że ogród wyjdzie cacuszko

Zabciu a nie ma fotki calosci podlogi w salonie, ciekawa jestem jak wyglada po ukonczeniu..,tak z gory ze schodow... :D

A kuchnie stwierdzilam macie najpiekniejsza z tych nowoczesnych jaka tutaj na forum widzialam. :p Musi byc tam bardzo wygodnie i przyjemnie gotowac i przebywac.

Zabciu a nie ma fotki calosci podlogi w salonie, ciekawa jestem jak wyglada po ukonczeniu..,tak z gory ze schodow... :D

A kuchnie stwierdzilam macie najpiekniejsza z tych nowoczesnych jaka tutaj na forum widzialam. :p Musi byc tam bardzo wygodnie i przyjemnie gotowac i przebywac.

Zeljko..brakuje jeszzce drewnianego stopnia z podświetleniem, bo stolarzowi zamkneli zakład...znalazłam innego, ale dopiero w sierpniu mi zrobi. jak juz będzie ten stpień to pokażę podłogę w cąłości specjalnie dla Ciecie :D

I bardzo mi miło, że kuchnia Ci sie podoba. Mi tez..szczególnie, gdy jest czysto i nie musze gotować . Za to uwielbiam szyć na maszynie w kuchni :D :lol:

wierze głęboko, ze Miras wie co robi i opadną nam szczęki jak już zaszczepi to zwierze, pardon, tą tuję:)

po kompostowniku juz widziałam, ze nie ma to tamto...

zazdroszczę Ci takiego pomocnika w ogrodzie

samemu to tak smutno sie ora w polu, a tak mając kogoś u boku można zorać hektary....:) cos mi sie zdaje, że ogród wyjdzie cacuszko

O tak Xena...dużo fajniej pracuje sie z kims niż samemu. Można pogadac, poplanować albo po prostu "pobyc" razem.

Wkrótce wraca mój tato z Bieszczad, to będe miała pomocnika

A Ty sama jak palec pracujesz w ogrodzie???? :roll: :-?

Witaj Żaba :)

Siedzę i czytam Twój dziennik. Mistrzostwo. Czytając cieszę się, że może i ja kiedyś będę z podobną pasją pisała swój dziennik.

Piękny dom, piękne wnętrza. Super łazienka - przy sypialni rodziców :wink: Kuchnia - marzenie. Kominek i mogłabym tak po kolei wymieniać. Pokoje chłopców - podobnie jak u nas u góry - my również mamy dwóch synów :) .

Wielkie gratulacje. Życzę wszystkiego dobrego w Waszym pięknym domu.

Pozdrawiam

Graszka

no niezła ta podcięta tuja :o :o :o :o :o

czy na pewno Miras wiedział co robił? ;-)

Żabko - ja znów pomęczę Cię o te firankę w sypialni :oops: czy możesz mi zmierzyć (po szerokości) ile ma ta część jasna a ile brązowa w tej firance?? bardzo prosze 8)

przymierzam się i przymierzam do niej - na allegro widziałam - dzięki uprzejmej forumowiczce :wink: - o 100 zł tańszą :o

jak myślisz - może ona być do salonu, czy jest za bardzo ciemna i mało przezroczysta? wymyśliłam że kupię 2 - jedna będzie na okno tarasowe a drugę przetnę i będzie na 2 okna .....ale właśnie - jaka ona jest wykończona u góry - bo jeśli przetnę to druga musze zrobic tak samo :roll:

Ty widzę szyjesz to oceń mój pomysł fachowym okiem ;-)

Żabko - ja znów pomęczę Cię o te firankę w sypialni :oops: czy możesz mi zmierzyć (po szerokości) ile ma ta część jasna a ile brązowa w tej firance?? bardzo prosze 8)

przymierzam się i przymierzam do niej - na allegro widziałam - dzięki uprzejmej forumowiczce :wink: - o 100 zł tańszą :o

jak myślisz - może ona być do salonu, czy jest za bardzo ciemna i mało przezroczysta? wymyśliłam że kupię 2 - jedna będzie na okno tarasowe a drugę przetnę i będzie na 2 okna .....ale właśnie - jaka ona jest wykończona u góry - bo jeśli przetnę to druga musze zrobic tak samo :roll:

Ty widzę szyjesz to oceń mój pomysł fachowym okiem ;-)

odpowiadam..

ciemna ma szerokość 74 cm, tiulowa tyle samo.

Na górze jest zawinięte jakieś 8 cm i naszyte ( z lewej strony ) szeleczki tiulowe ( możesz z innego kawałka tuilu, bo i tak sa niewidoczne z prawej strony).

Muszę Ci powiedziec, ze ja też myślałam o takim rozwiazaniu.

Dla mnie ta firano-zasłonka jest nie za ciemna, ja lubie takie klimaty...a jak zaświeci na nią słońce to jest super atmosferka..

Kup ja ( szczególnie że taka tania :o ) a jak nie będzie ci pasowała to ja chętnie odkupie, serio mówię :D