Olkalybowa 23.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 No i pierwszy raz widzę, żeby bifor był lepszy od after. Kiedy duszenie Mirasa mogę pomóc Te ościste to pewnie karmnik. Na moim skalniaku z nazwy znam tylko irgę i rojnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Mirek ogrodnik?? Nie wiem czemu tak zrobil, ale musial miec bardzo dobry powod. No i odwagi mu tez nie brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 No i pierwszy raz widzę, żeby bifor był lepszy od after. Kiedy duszenie Mirasa mogę pomóc Te ościste to pewnie karmnik. Na moim skalniaku z nazwy znam tylko irgę i rojnika . Czy ja też moge się przyłączyc do duszenia? Żaba , ty zabierz mu te nożyce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 23.07.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witaj Żabo, Zakochałam się w Twojej lampie- wiesz, tej nad stołem. Ogólnie Twoje ( właściwie Wasze) wnętrza wywołaly u mnie dziwny stan- są po prostu powalające. Czy to wszystko Wasze pomysły, czy maczał w tym palce jakiś architekt- przyznaj się tu zaraz Nasz domek będzie duuużo mniejszy, ale na pewno skorzystam z Twoich inspiracji. Pozdrawiam, Dominika PS. Będę wdzieczna za namiary na tę lampę. Widziałam taką na stronie komandora, w jednej z aranżacji, ale tam główną rolę grają szafy. Lampa była tylko dodatkiem, a ja musze taka lampe mieć I jeszcze jedno- duuze brawa za te sexowne pupy w ścianie. Robią wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 a czemu Miras to zrobił temu drzewowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 23.07.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ooops...teraz doczytałam, ze jednak architekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.07.2007 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dziewczyny, Mirek zawsze marzył o drzewku na wysokim pniu. Jak przesadzilismy te dwie tuje ze starego ogrodu, to postanowił, że jak sie przyjmą, to spróbuje obciąć dolne gałązki i pozostawić same górne. No i efekt same widziałyście Chce zaszczepić tą tuje, ale nie wiem na czym to dokładnie polega. Twierdzi że za kilka lat to bedzie duma naszego ogrodu...tak mówi Póki co straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.07.2007 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witaj Żabo, Zakochałam się w Twojej lampie- wiesz, tej nad stołem. Ogólnie Twoje ( właściwie Wasze) wnętrza wywołaly u mnie dziwny stan- są po prostu powalające. Czy to wszystko Wasze pomysły, czy maczał w tym palce jakiś architekt- przyznaj się tu zaraz Nasz domek będzie duuużo mniejszy, ale na pewno skorzystam z Twoich inspiracji. Pozdrawiam, Dominika PS. Będę wdzieczna za namiary na tę lampę. Widziałam taką na stronie komandora, w jednej z aranżacji, ale tam główną rolę grają szafy. Lampa była tylko dodatkiem, a ja musze taka lampe mieć : Dominiko po pierwsze to dziękuję Ci za pochwaly Naprawdę sie staramy, zeby wszytsko ze sobą w domu pasowało i chyba sie udaje. Nigdy nie ukrywałam, ze miałam pomoc projektantki, ale ona sama twierdzi że i tak ostatnie słowo nalezalo do mnie. A co do lampy, to wyobraź sobie że zobaczyłam ją w Castoramie, czy Obi yi tak mi sie spodobała, że kupiłam ją. Pani sprzedwczyni osapnęła, z ew końcu ja ktos kupił, bo podobno nikt na nią do tej pory nie zwrócił uwagi, a wisiało dośc długo... Ale co to za firma, to zabij mnie, ale nie mam pojęcia..Nawet ni emiała oryginalnego pudełka tylko zawineli mi ja w folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 wierze głęboko, ze Miras wie co robi i opadną nam szczęki jak już zaszczepi to zwierze, pardon, tą tuję po kompostowniku juz widziałam, ze nie ma to tamto... zazdroszczę Ci takiego pomocnika w ogrodzie samemu to tak smutno sie ora w polu, a tak mając kogoś u boku można zorać hektary.... cos mi sie zdaje, że ogród wyjdzie cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Zabciu a nie ma fotki calosci podlogi w salonie, ciekawa jestem jak wyglada po ukonczeniu..,tak z gory ze schodow... A kuchnie stwierdzilam macie najpiekniejsza z tych nowoczesnych jaka tutaj na forum widzialam. Musi byc tam bardzo wygodnie i przyjemnie gotowac i przebywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.07.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Zabciu a nie ma fotki calosci podlogi w salonie, ciekawa jestem jak wyglada po ukonczeniu..,tak z gory ze schodow... A kuchnie stwierdzilam macie najpiekniejsza z tych nowoczesnych jaka tutaj na forum widzialam. Musi byc tam bardzo wygodnie i przyjemnie gotowac i przebywac. Zeljko..brakuje jeszzce drewnianego stopnia z podświetleniem, bo stolarzowi zamkneli zakład...znalazłam innego, ale dopiero w sierpniu mi zrobi. jak juz będzie ten stpień to pokażę podłogę w cąłości specjalnie dla Ciecie I bardzo mi miło, że kuchnia Ci sie podoba. Mi tez..szczególnie, gdy jest czysto i nie musze gotować . Za to uwielbiam szyć na maszynie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.07.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 wierze głęboko, ze Miras wie co robi i opadną nam szczęki jak już zaszczepi to zwierze, pardon, tą tuję po kompostowniku juz widziałam, ze nie ma to tamto... zazdroszczę Ci takiego pomocnika w ogrodzie samemu to tak smutno sie ora w polu, a tak mając kogoś u boku można zorać hektary.... cos mi sie zdaje, że ogród wyjdzie cacuszko O tak Xena...dużo fajniej pracuje sie z kims niż samemu. Można pogadac, poplanować albo po prostu "pobyc" razem. Wkrótce wraca mój tato z Bieszczad, to będe miała pomocnika A Ty sama jak palec pracujesz w ogrodzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ja wogóle nie pracuję w ogrodzie:) mój ogród to jeszcze jeden wielki śmietnik:)ale cos mój tomek nie jest za bardzo ten tego .....miłosnik łopaty....dzisiaj własnie odkryłam, ze łopata ciepnięta w krzaki pół roku temu (przez niego) dalej tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Poczekaj poczekja jeszcze będziesz sie tym drzewem szczycić I nie dus za mocno żeby Miras miał siłę zaszczepić tuje bo inaczej będzie kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medoza01 24.07.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Podobają mi się Wasze okna. Proszę podaj, gdzie je zakupiliście. Pozdrawiam . [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.07.2007 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Podobają mi się Wasze okna. Proszę podaj, gdzie je zakupiliście. Pozdrawiam . [email protected] Okna są firmy Rózański. Są ładne, ale niestety montaz pozostawia wiele do zyczenia i ostatnio szyby coś matowieją..więc nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 29.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witaj Żaba Siedzę i czytam Twój dziennik. Mistrzostwo. Czytając cieszę się, że może i ja kiedyś będę z podobną pasją pisała swój dziennik. Piękny dom, piękne wnętrza. Super łazienka - przy sypialni rodziców Kuchnia - marzenie. Kominek i mogłabym tak po kolei wymieniać. Pokoje chłopców - podobnie jak u nas u góry - my również mamy dwóch synów . Wielkie gratulacje. Życzę wszystkiego dobrego w Waszym pięknym domu. Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 no niezła ta podcięta tuja czy na pewno Miras wiedział co robił? Żabko - ja znów pomęczę Cię o te firankę w sypialni czy możesz mi zmierzyć (po szerokości) ile ma ta część jasna a ile brązowa w tej firance?? bardzo prosze przymierzam się i przymierzam do niej - na allegro widziałam - dzięki uprzejmej forumowiczce - o 100 zł tańszą jak myślisz - może ona być do salonu, czy jest za bardzo ciemna i mało przezroczysta? wymyśliłam że kupię 2 - jedna będzie na okno tarasowe a drugę przetnę i będzie na 2 okna .....ale właśnie - jaka ona jest wykończona u góry - bo jeśli przetnę to druga musze zrobic tak samo Ty widzę szyjesz to oceń mój pomysł fachowym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 02.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Żaba, super dziennik, świetnie się czyta. Niestety przez 53 strony komentarzy chyba nie dam rady się przegryźć , a szukam odpowiedzi na jedno pytanie: co to za tapeta i gdzie ją kupić? Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2007 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Żabko - ja znów pomęczę Cię o te firankę w sypialni czy możesz mi zmierzyć (po szerokości) ile ma ta część jasna a ile brązowa w tej firance?? bardzo prosze przymierzam się i przymierzam do niej - na allegro widziałam - dzięki uprzejmej forumowiczce - o 100 zł tańszą jak myślisz - może ona być do salonu, czy jest za bardzo ciemna i mało przezroczysta? wymyśliłam że kupię 2 - jedna będzie na okno tarasowe a drugę przetnę i będzie na 2 okna .....ale właśnie - jaka ona jest wykończona u góry - bo jeśli przetnę to druga musze zrobic tak samo Ty widzę szyjesz to oceń mój pomysł fachowym okiem odpowiadam.. ciemna ma szerokość 74 cm, tiulowa tyle samo. Na górze jest zawinięte jakieś 8 cm i naszyte ( z lewej strony ) szeleczki tiulowe ( możesz z innego kawałka tuilu, bo i tak sa niewidoczne z prawej strony). Muszę Ci powiedziec, ze ja też myślałam o takim rozwiazaniu. Dla mnie ta firano-zasłonka jest nie za ciemna, ja lubie takie klimaty...a jak zaświeci na nią słońce to jest super atmosferka.. Kup ja ( szczególnie że taka tania ) a jak nie będzie ci pasowała to ja chętnie odkupie, serio mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts