zaba_gonia 03.08.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ale masz ładne roślinki i podjazd super... dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wszystko przentuje się bardzo ładnie. Już sobie wyobrażam jak te tuje Ci wyrosną to dopiero będzie bomba!!!, (tzn. SUPER) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Żabciu a czym MIras struga te slupy? bo nas czeka ta sama robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.08.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Zaba, jak zwykle jestem pod wrażeniem. I chylę czapki przed fachowym opalikowaniem katalpy. Normalnie mistrzostwo świata ( uścisk ręki w domyśle, jako dowód największego uznania) Pozdrówka rodzince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Fajnie macie juz , tak czysto na podworku A Miras przy tym rabaniu drzew to w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Żaba też mam lampę z tej serii od Liroja (w kuchni, kwadratową, ekri) super są. Reportaż z akcji "drewno" łudząco przypomina reklamę jednego browaru - głównego sponsora Strongmen. Rozumiem,że bierzecie udział . Wróżę Wam wygraną . Bardzo podoba mi się umieszczenie roślin przy ścieżce prowadzącej do domu. Pomijając efekt estetyczny przydadzą sie w praktyce jak będziesz wracać podchmielona z imprezy - doprowadzą Cię wprost pod drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.08.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Żaba, śledzę Wasze poczynania z zapartym tchem, bo i u nas się dzieje, że hoho I tak jak wszystkich, mnie również inspirujesz To i ja coś od siebie dla Ciebie Widziałam u kilku sąsiadów w naszej wsi takie ogrodowe, solarne lampeczki: http://zapodaj.net/images/2317aaa.jpg które wyglądają w nocy jak robaczki świętojańskie, wytyczając ścieżki w ogrodzie Są niedrogie na aukcjach Allegro, choćby tu: http://tiny.pl/59bz i z pewnością kiedyś takie kupimy Wcisnę Ci do Komentarzy 2 fotki, mogę? Ściany zaczęły się murować we wtorek, 24-go lipca i tak wyglądały po tygodniu: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/domek_widok.jpg A od wczoraj schnie zalany strop (tu jeszcze "trzeźwy" ): http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/salon_strop.jpg Sama widzisz, jak bardzo jest mi potrzebna Twoja inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.08.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Żabciu a czym MIras struga te slupy? bo nas czeka ta sama robota... mnie tez - czym to strugacie? szlifierką? ale nie kątową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siobhan1 04.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gepard 05.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Droga Żabo !Moi poprzednicy pisali już oTwoim kocie i nieszczęsnej tui.Ja gratuluje Wam tego wszystkiego co razem do tej pory dokonaliściea czego jeszcze dokonacie.Kiedy my z żoną budowaliśmy nasz dom dwadzieścia parę lat temuto cała budowa przebiegała trochę inaczej.Niemniej sporo Waszych pomysłów jest nadal do wykorzystania.Przydałaby mi się bardzo Wasza inwencja twórcza co do rozplanowanianaszego ogrodu.Życzę dużo zdrowia i ,,aby Wam się dobrze mieszkało''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.08.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Żaba też mam lampę z tej serii od Liroja (w kuchni, kwadratową, ekri) super są. Reportaż z akcji "drewno" łudząco przypomina reklamę jednego browaru - głównego sponsora Strongmen. Rozumiem,że bierzecie udział . Wróżę Wam wygraną . Bardzo podoba mi się umieszczenie roślin przy ścieżce prowadzącej do domu. Pomijając efekt estetyczny przydadzą sie w praktyce jak będziesz wracać podchmielona z imprezy - doprowadzą Cię wprost pod drzwi . Cała Olkalybowa Uwielbiam Twój żart Żabciu a czym MIras struga te slupy? bo nas czeka ta sama robota... mnie tez - czym to strugacie? szlifierką? ale nie kątową? najpierw działał strugiem a następnie szlifierką tasmowa. Zaba, jak zwykle jestem pod wrażeniem. I chylę czapki przed fachowym opalikowaniem katalpy. Normalnie mistrzostwo świata ( uścisk ręki w domyśle, jako dowód największego uznania) Pozdrówka rodzince No to teraz autentycznie chwyciłam buraka Tolu, pochwały z Twojej strony to prawdziwe wyróznienie dla mnie Dziękuję i równiez pozdrawiam Żaba, śledzę Wasze poczynania z zapartym tchem, bo i u nas się dzieje, że hoho I tak jak wszystkich, mnie również inspirujesz Wcisnę Ci do Komentarzy 2 fotki, mogę? Sama widzisz, jak bardzo jest mi potrzebna Twoja inspiracja Jest mi bardzomiło Słoneczko , że zechciałaś pokazać mi Twój budujący sie domek. To prawdziwe wyróznienie dla mnie. I jeżeli moje pomysły Cię inspirują to jest mi tym bardziej przyjemnie. Chetnie podzielę sie z Tobą swoimi spostrzeżeniami. A te lampki ogrodowe to rzeczywiście fajny pomysł. Dziękuję Żaba, Zrobiłam sobie czytelniczy weekend i 'łyknęłam' Twoj dziennik jednym tchem. Chylę czoła. Jestem dopiero na początku TEJ drogi, ale z zaciekawieniem czytałam wszelkie informacje. Gratuluje ślicznego domku! Życze zdrówka i uśmiechu na co dzień. Asia Asiu baaardzo, bardzo dziekuje . . Chciało Ci sie czytać az tyle??? No to ja tez chylę czoła Droga Żabo ! Moi poprzednicy pisali już oTwoim kocie i nieszczęsnej tui. Ja gratuluje Wam tego wszystkiego co razem do tej pory dokonaliście a czego jeszcze dokonacie. Kiedy my z żoną budowaliśmy nasz dom dwadzieścia parę lat temu to cała budowa przebiegała trochę inaczej. Niemniej sporo Waszych pomysłów jest nadal do wykorzystania. Przydałaby mi się bardzo Wasza inwencja twórcza co do rozplanowania naszego ogrodu. Życzę dużo zdrowia i ,,aby Wam się dobrze mieszkało''. Witaj Gepardzie w moich komentarzach Zaskoczyłeś mnie , ze tu zajrzałeś Na pewno kiedyś budowało sie inaczej....robiło sie pustaki na budowie, lało sie beton z betoniarki do wiader, a nie tak jak teraz z gruszki...no i kilka projektów do wyboru...Ale jestem pewna, ze nawet taki domek i ogród jak Wasz może wyglądac pięknie , gdy gospodarz dba i przede wszytskim chce coś udoskonalić. Pozdrawiam Ciebie i Twoją Rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 06.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 znalaząłm ja w Leroy, ale wiedziałam tez w innych sklepach z tapetami. Niestey nie zanm firmy, bo zdarłam już folię... Pozdrwaiam również i dziekuję że czytasz moje wypociny Dzięki Żaba, w piątek byliśmy w Leroy'u i znaleźliśmy taką tapetę niestety tak żeby nie było za łatwo się zdecydować, znaleźliśmy też tuzin innych, które nam się spodobały :D A Twoja tapeta była firmy BN International z Holandii (w razie jakby ktoś jeszcze się interesował ) Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.08.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 abażurki Lirojowe super wyszły ! i tez mi się podobał komentarz Olki do tych tuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga73 07.08.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Żaba_Gonia, powiedz mi coś o swojej kuchni.No bardzo , bardzo mi sie podoba i "chodzi"za mną.Zdjęcia pewnie nie oddają wszystkiego- ale myślę, że to wygląda jeszcze lepiej. Projektantka też ją Tobie "zrobiła" i wykonawców miałaś tutejszych czy to jakiś gotowiec -dopasowany do wymiarów. Mój dom dopiero w planach, ale co tam, mieszkam w tym samym miasteczku, więc może mogłabyś kiedyś pomóc- choćby w doradzaniu. Pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2007 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Żaba_Gonia, powiedz mi coś o swojej kuchni.No bardzo , bardzo mi sie podoba i "chodzi"za mną.Zdjęcia pewnie nie oddają wszystkiego- ale myślę, że to wygląda jeszcze lepiej. Projektantka też ją Tobie "zrobiła" i wykonawców miałaś tutejszych czy to jakiś gotowiec -dopasowany do wymiarów. Mój dom dopiero w planach, ale co tam, mieszkam w tym samym miasteczku, więc może mogłabyś kiedyś pomóc- choćby w doradzaniu. Pozdrawiam aga Aga moją kuchnię zrobił oławski spec godny polecenia. Projekt rzeczywiście robiła mi projektantka, ale on tez potrafi switnie zaprojektować i doradzić. Właściwie toon dokonał szeregu przeróbek , które wyszły super. Jak chcesz to podam Ci namiary na niego, jak juz bedziesz na tym etapie. No i oczywiście jak tylko będe potrafiła to doradzę Ci we wszytskim. Możesz pytać o wszytsko. No i witam następną oławiankę na forum. ...zerknij na "Forumowiczu przedstaw się" tam jest grupa oławska, też podpowiedzą Ci co nieco no i oczywiście zaparszam do Grupy Wrocławskiej. pozdrawiam i życze trafnych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.08.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Wielkie Gratulacje ! Dom piękny, wnętrza, przestronne, przemyslane, gustowne i luxusowe, z czasem pewnie przybędzie dodatków jak u mistrzyni gadżetów FORUM - Ewki , ale jest na prawde super! Mam pytanko co to za kostka na tarasie , można prosic o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.08.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dziękuję gaweł A jezelio chodzi o tą kostkę, to staromiejska firmy EHL Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 09.08.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dawaj, dawaj. Tylko po cichu, żeby Miras się nie kapnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 żaba, czyżbyś chciała jeszcze bardziej zwiększyć poczytność swojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.08.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dobrze, ze przymnajmniej mam starą studnię w ogrodzie, to wezmę sobie prysznic ze szlaucha Chcecie zobaczyć???? "Ja jeśli Pani pozwoli to bardzo chętnie" Oczywiście miałem tu na myśli chęć obejrzenia konstrukcji prysznica ogrodowego ;) Pozostaje mi tylko życzyć Wam rychłego przyłącza do wodociągu - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts