majania 09.08.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam, ja co prawda nie w sprawie prysznica ale z zapytaniem o drzwi wejściowe. Są super! Co to za producent i jaki mieliście wymiar otwory drzwiowego, albo jakie są wymiary poszczególny elementów składowych drzwi...No rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 10.08.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Żaba zaglądnęłam przez przypadek do Twego dziennika, i co?? załamka.... TZN ja się załamałam,świetny klimat, świetne wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Kurdeblaszka!!!!!!!!!!!!!! Nie mam wody w domu!!!!!!!!!!!!!!! Znowu zepsuł sie hydrofor. Tuz po przeprowadzce było to samo i celowo kopaliśmy drugą studnię. Myślelismy że to załatwi sprawę... Dobrze, ze przymnajmniej mam starą studnię w ogrodzie, to wezmę sobie prysznic ze szlaucha Chcecie zobaczyć???? Wiele już w życiu ..... i w Twoim dzienniku widziałem Każda kolejna strona przynosi coś nowego i fajnego. Może atrakcją aktualnej właśnie powinien być jakś skandal obyczjowy - no cóz Ty Żabo-Goniu jesteś autorką. Przyjmiemy wszystko co nam z siebie oddasz - choćby uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Oj pieknei Ci posesja tylko pozadrościć Widzę że dbasz o kondycję w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 25.08.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Urocza Żabo, dom bardzo ładny. Podoba mi się najbardziej łazienka przy sypialni i kuchnia.A przy okazji łazienki mam pytanie. Jaka jest szerokość "wnęki" z miską ustępową i bidetem - długość ściany za tymi sprzętami od ścianek bocznych. Mam nadzieję, że jasno się wyraziłam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.08.2007 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam, ja co prawda nie w sprawie prysznica ale z zapytaniem o drzwi wejściowe. Są super! Co to za producent i jaki mieliście wymiar otwory drzwiowego, albo jakie są wymiary poszczególny elementów składowych drzwi...No rewelacja To drzwi Cal . Otwór jest 160 cm, naświetla po około 30 cm. Były drogie, ale opłacało się. Powiem nieskromnie, ze mi też sie podobają A przy okazji łazienki mam pytanie. Jaka jest szerokość "wnęki" z miską ustępową i bidetem - długość ściany za tymi sprzętami od ścianek bocznych. dokładnie 124 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.08.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Skalniak pięknie się rozrasta. Olkalybowa pęknie z zazdrości ni tylko ona ja będę druga a te wszystkie sukulenty Ty tak sama?.......................... a na zimę też zostaną? masz wobec tego już rozbudzone zdolności ogrodznicze - moje chyba jeszcze w uśpieniu: ja założyłam pierwszą rabatkę i BYŁAM spuchnieta z dumy do rozmiaru XXL (al e teraz wróciłam do M ) na niej jest bowiem jedna forsycja świeżo zasadzone cebulki tulipanów i krokusików - na wiosnę będą i.... w pośpiechu coby zielono było zasiałam.... koperek i jest zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.08.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Skalniak pięknie się rozrasta. Olkalybowa pęknie z zazdrości ni tylko ona ja będę druga a te wszystkie sukulenty Ty tak sama?.......................... a na zimę też zostaną? masz wobec tego już rozbudzone zdolności ogrodznicze - moje chyba jeszcze w uśpieniu: ja założyłam pierwszą rabatkę i BYŁAM spuchnieta z dumy do rozmiaru XXL (al e teraz wróciłam do M ) na niej jest bowiem jedna forsycja świeżo zasadzone cebulki tulipanów i krokusików - na wiosnę będą i.... w pośpiechu coby zielono było zasiałam.... koperek i jest zielono z tym koperkiem to mnie rozwaliłaś A sukulenty na zimę powędrują do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Żaba , a co to za dziewczynka pomaga przy płocie, bo z tego co pamiętam to masz dwoch synow a o corce nic nie wpominałas? Ogod coraz ładniejszy i widac ze włozyłaś sporo pracy w niego. Nawet fajny pomysł z tymi kaktusami. Daja taki południowy klimat. Ja tez swoje wystawiłam na zewnątrz i pieknie odżyły po tym jak mi je corka ususzyła Tylko ja nie mam typowego skalniaka więc stoją sobie na oknie przy tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.08.2007 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Żaba , a co to za dziewczynka pomaga przy płocie, bo z tego co pamiętam to masz dwoch synow a o corce nic nie wpominałas? . w międzyczasie urodziłam I dziękuję Verunia za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.08.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Żabciu tym samym impregnatem pokrywamy nasze deski na podbitkę śliczny jest pisałam Ci już,że jesteś przezgrabna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.08.2007 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 pisałam Ci już,że jesteś przezgrabna? nie wspominałaś tylko o mojej nietuzinkowej urodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Już wiem Żabko gdzie będę zaglądać gdy w końcu przyjdzie ta szczęśliwa chwila urządzania wnętrz Od Olki zgapiłam już parę pomysłów i teraz wczepiam się w Ciebie Czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.08.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 WITAJ....gratuluje wyczucia smaku, gustu i pięknych udanych pomysłów....a co za tym idzie PIĘKNEGO HOME... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lyba_oli_maz 27.08.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Cześć to ja http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/wakacje2005%20047.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lyba_oli_maz 27.08.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 to co, robimy jakąś kawę w piątek wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.08.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Żaba, powiem tak. Ty się nie zastanawiaj i zmieniaj zawód. Masz to coś, żeby pomagać innym w upiększaniu ich domków. No i pracowita jesteś niczym lyba_oli_maz Pozwolę sobie przywitać w końcu na forum . Żaba, skalniak przepiękny. Przyłączam się do Olki w twierdzeniu, że jesteś przezgrabna i do tego, że Olka pęknie z zazdrości jak zobaczy Twojego skalniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 28.08.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Cześć Żaba. Napisz ile płaciliście za sztachetki na ogrodzenie i jakie mają wymiary. Pozdrawiam Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.08.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Skalniak pięknie się rozrasta. Olkalybowa pęknie z zazdrości Oj pęknie pęknie Skalniaczek naprawdę piękny - gratuluję to co, robimy jakąś kawę w piątek wieczorem? Żabko a czy Ty aby nie jesteś podrywana - Miras czyta komentarze ?? - schowaj szybko laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.08.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Zabko tyle nowych zeczy u Was, a ja jakos przegapilam. No co mam mowic, pieknie jest i tyle. p.s. Jestes Wielka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts