Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurdeblaszka!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Nie mam wody w domu!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o

Znowu zepsuł sie hydrofor. Tuz po przeprowadzce było to samo i celowo kopaliśmy drugą studnię. Myślelismy że to załatwi sprawę...

Dobrze, ze przymnajmniej mam starą studnię w ogrodzie, to wezmę sobie prysznic ze szlaucha :lol: :lol: :lol: :lol:

Chcecie zobaczyć???? 8) 8) :wink:

Wiele już w życiu ..... i w Twoim dzienniku widziałem :D Każda kolejna strona przynosi coś nowego i fajnego. Może atrakcją aktualnej właśnie powinien być jakś skandal obyczjowy - no cóz Ty Żabo-Goniu jesteś autorką. Przyjmiemy wszystko co nam z siebie oddasz 8) - choćby uśmiech :p

• 2 weeks później...

Urocza Żabo, dom bardzo ładny. Podoba mi się najbardziej łazienka przy sypialni i kuchnia.

A przy okazji łazienki mam pytanie. Jaka jest szerokość "wnęki" z miską ustępową i bidetem - długość ściany za tymi sprzętami od ścianek bocznych. Mam nadzieję, że jasno się wyraziłam.

Pozdrawiam

Witam,

ja co prawda nie w sprawie prysznica :p ale z zapytaniem o drzwi wejściowe. Są super! Co to za producent i jaki mieliście wymiar otwory drzwiowego, albo jakie są wymiary poszczególny elementów składowych drzwi...No rewelacja :roll:

To drzwi Cal . Otwór jest 160 cm, naświetla po około 30 cm. Były drogie, ale opłacało się. Powiem nieskromnie, ze mi też sie podobają :oops: :D

A przy okazji łazienki mam pytanie. Jaka jest szerokość "wnęki" z miską ustępową i bidetem - długość ściany za tymi sprzętami od ścianek bocznych.

dokładnie 124 cm :D

Skalniak pięknie się rozrasta.

Olkalybowa pęknie z zazdrości

ni tylko ona :roll: :wink: :lol: ja będę druga :roll:

a te wszystkie sukulenty Ty tak sama?.......................... a na zimę też zostaną?

masz wobec tego już rozbudzone zdolności ogrodznicze 8) - moje chyba jeszcze w uśpieniu: :roll: ja założyłam pierwszą rabatkę i BYŁAM spuchnieta z dumy do rozmiaru XXL (al e teraz wróciłam do M :wink: ) na niej jest bowiem jedna forsycja świeżo zasadzone cebulki tulipanów i krokusików - na wiosnę będą i.... w pośpiechu coby zielono było zasiałam.... koperek :oops: i jest zielono :D

Skalniak pięknie się rozrasta.

Olkalybowa pęknie z zazdrości

ni tylko ona :roll: :wink: :lol: ja będę druga :roll:

a te wszystkie sukulenty Ty tak sama?.......................... a na zimę też zostaną?

masz wobec tego już rozbudzone zdolności ogrodznicze 8) - moje chyba jeszcze w uśpieniu: :roll: ja założyłam pierwszą rabatkę i BYŁAM spuchnieta z dumy do rozmiaru XXL (al e teraz wróciłam do M :wink: ) na niej jest bowiem jedna forsycja świeżo zasadzone cebulki tulipanów i krokusików - na wiosnę będą i.... w pośpiechu coby zielono było zasiałam.... koperek :oops: i jest zielono :D

z tym koperkiem to mnie rozwaliłaś :lol: :lol: :lol:

A sukulenty na zimę powędrują :wink: do garażu

Żaba , a co to za dziewczynka pomaga przy płocie, bo z tego co pamiętam to masz dwoch synow a o corce nic nie wpominałas? :roll: :wink:

Ogod coraz ładniejszy i widac ze włozyłaś sporo pracy w niego. Nawet fajny pomysł z tymi kaktusami. Daja taki południowy klimat. Ja tez swoje wystawiłam na zewnątrz i pieknie odżyły po tym jak mi je corka ususzyła :-? Tylko ja nie mam typowego skalniaka więc stoją sobie na oknie przy tarasie.

Żaba, powiem tak.

Ty się nie zastanawiaj i zmieniaj zawód. Masz to coś, żeby pomagać innym w upiększaniu ich domków.

No i pracowita jesteś niczym lyba_oli_maz :wink:

Pozwolę sobie przywitać w końcu na forum :wink: .

Żaba, skalniak przepiękny.

Przyłączam się do Olki w twierdzeniu, że jesteś przezgrabna i do tego, że Olka pęknie z zazdrości jak zobaczy Twojego skalniaka :wink: