Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Cześć :D

Dawno mnie u Ciebie nie było ale...

-primo, dementuje, że kojarzysz mi się z deską subtelnie opadającą

-secundo, kojarzysz mi się ze specyficznym wykorzystaniem stempli

-tertio, wiem gdzie trzymasz wino

Skalniak super, ta sucha trawa mi się podoba. Zawsze ładnie wygląda, nawet nie podlewana :lol: :wink:

Pozdrowienia dla Mirasa :D

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żabko a moze to jest myśl z tyn wykańczaniem wnętrz?

Sama mam kilka pomysłów ale brakuje mi takiego zebranie w całość, dopieszczenia, połączenia. Niby wiem co mi się podoba, co chcę zrobić ale... jak piszę, brakuje myśli przewodniej :lol: Czasem chciałabym móc z kimś skonsultować te pomysły, pogadać, poradzic się... Bardzo mi tego brakuje. Na "fachowców" raczej nie mogę liczyć bo juz dwaj próbowali mi narzucić swoje wizje :lol: No może nie trafiłam na odpowiedniego :lol:

W każdym razie masz do tego DRYG :wink: :lol: Mieszkanko wysżło Ci ładnie.

to co, robimy jakąś kawę w piątek wieczorem?

bardzo chetnie :D :D :D

A co zrobisz z radą??? :roll: :wink: :lol:

Żabko a moze to jest myśl z tyn wykańczaniem wnętrz?

Sama mam kilka pomysłów ale brakuje mi takiego zebranie w całość, dopieszczenia, połączenia. Niby wiem co mi się podoba, co chcę zrobić ale... jak piszę, brakuje myśli przewodniej :lol: Czasem chciałabym móc z kimś skonsultować te pomysły, pogadać, poradzic się... Bardzo mi tego brakuje. Na "fachowców" raczej nie mogę liczyć bo juz dwaj próbowali mi narzucić swoje wizje :lol: No może nie trafiłam na odpowiedniego :lol:

W każdym razie masz do tego DRYG :wink: :lol: Mieszkanko wysżło Ci ładnie.

Bardzo Ci dziekuję. To dla mnie prawdziwy komplement :D .

Ja mam tak, ze gdy wchodzę do sklepu to juz wiem comi sie podoba a co nie. Mam swoje ulubione kolory, które wprowadzam do wnętrz. Sa to te same kolory, które noszę. Gdybys zobaczyła moją garderobe :o . Brązy, szarosci, biel, czerń , khaki i odrobina pomarańczy. Tak samo jest z formą. Wszytsko musi byc proste, bez udziwnień i zbędnych ozdób. I tak samo ja sie ubieram. Z bizuterii noszę tylko obraczke i rzemyk na szyi. :D

Żabko a czy Ty aby nie jesteś podrywana - ;)

najwyraźniej secam :wink:

Już wiem Żabko gdzie będę zaglądać gdy w końcu przyjdzie ta szczęśliwa chwila urządzania wnętrz :D Od Olki zgapiłam już parę pomysłów i teraz wczepiam się w Ciebie :wink:

Czapki z głów :lol:

bardzo proszę :D małpuj ile wlezie :wink

Żabciu piekny ten Twój ogród :)

Ja chyba pęknę szybciej niż Olka :-?

Bardzo mi się podoba pomysł z kaktusami :)

No to zabieraj sie do roboty Aga. Zobaczysz jak to wciąga :D . Sukuleny pieknie rosną na skalniaku. Odżyły.

Zabko tyle nowych zeczy u Was, a ja jakos przegapilam. :-? No co mam mowic, pieknie jest i tyle.

p.s. Jestes Wielka! :p

Miki dziękuję no i zyczę szybkiej przeprowadzki. Pozdraiam ciepło :D :D :D

Cześć :D

Dawno mnie u Ciebie nie było ale...

-primo, dementuje, że kojarzysz mi się z deską subtelnie opadającą

uuuuffffff :lol: :lol: :lol:

Cześć Żaba.

Napisz ile płaciliście za sztachetki na ogrodzenie i jakie mają wymiary.

Pozdrawiam Rena

Jakieś 5 zł z groszami. Mają długosc 1 metra, szerokość ok. 10 cm, grubosc 2 cm

Żaba, powiem tak.

Ty się nie zastanawiaj i zmieniaj zawód. Masz to coś, żeby pomagać innym w upiększaniu ich domków.

No i pracowita jesteś niczym lyba_oli_maz :wink:

Pozwolę sobie przywitać w końcu na forum :wink: .

Żaba, skalniak przepiękny.

Przyłączam się do Olki w twierdzeniu, że jesteś przezgrabna i do tego, że Olka pęknie z zazdrości jak zobaczy Twojego skalniaka :wink:

Witaj marjucha :D , ale mnie zsypałes komplementami :o :oops: :oops: :oops:

WITAJ....

gratuluje wyczucia smaku, gustu i pięknych udanych pomysłów....

a co za tym idzie PIĘKNEGO HOME...

DZIĘKUJĘ :D

Aaaa Żaba! Zapominiałam Ci powiedzieć! :lol:

Poszłam Twoim przykładem z panem koparkowym. :lol: Będąc na urlopie zauważyłam, że niedaleko mnie na stacji benzynowej kopią ogromne doły pod zbiorniki. Mieli masę ziemi. Poszłam do nich, pogadałam i... przywieźli mi 2 przyczepy na działkę do podrównania terenu wokół domu :lol: To Twoja historia z drogą mnie zainspirowała 8)

Zabciu, nic nie dziekuj. Tobie dobre rzeczy po prostu sie naleza i juz. a bedzie tylko lepiej. :D :wink:

A za przeprowadzke trzymaj kciuki, bo nadal malujemy. :D

Trzymam cały czas 8)

Aaaa Żaba! Zapominiałam Ci powiedzieć! :lol:

Poszłam Twoim przykładem z panem koparkowym. :lol: Będąc na urlopie zauważyłam, że niedaleko mnie na stacji benzynowej kopią ogromne doły pod zbiorniki. Mieli masę ziemi. Poszłam do nich, pogadałam i... przywieźli mi 2 przyczepy na działkę do podrównania terenu wokół domu :lol: To Twoja historia z drogą mnie zainspirowała 8)

Brawo mayland :D

A tak swoja droga , czego my nie zrobimy dla naszych domków.. :wink: Nawet obcych , niewyksztalconych męzczyzn zaczepiamy :oops: :lol: :lol: :lol:

Droga Żabo twój dziennik jest super. Przeczytałam od deski do deski.

A piszę, bo chciałabym się dowiedzieć jak kotki zniosły przeprowadzkę. Mojego też czeka to w przyszłym roku i nie wiem jak to będzie...

Czy wracają z jakimiś uszkodzeniami ciała z tych eskapad kilkudniowych o których pisałaś?

Pozdrawiam

Nata

Witaj ! :D

Na te eskapady wybiera sie regularnie Kilerka. Wraca głodna, chuda i przesypia cały dzień w pościeli syna. Potem dostaje jeść i znowu w "trasę" :lol: :lol: . raz tylko miała małą ranę na uszku, a poza tym wraca troche zmęczona ale zdrowa.Częśto z tych eskapad przynosi mi martwe myszki i ptaszki :-? :-? :-? . Ta starsza kotka jest bojaźliwa i spaceruje tylko po działce , ewentualnie 3 metry poza ogrodzenie :lol:

Generalnie świetnie czują sie w nowym domu. Nareszcie mogłam wyrzucić kuwetę. Jak chcą sie załatwic to proszą o wyjście na ogród.