jea 28.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Cześć Dawno mnie u Ciebie nie było ale... -primo, dementuje, że kojarzysz mi się z deską subtelnie opadającą -secundo, kojarzysz mi się ze specyficznym wykorzystaniem stempli -tertio, wiem gdzie trzymasz wino Skalniak super, ta sucha trawa mi się podoba. Zawsze ładnie wygląda, nawet nie podlewana Pozdrowienia dla Mirasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 to co, robimy jakąś kawę w piątek wieczorem? zostawić Was samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.08.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a i jeszcze jedno, nie możecie się zobaczyć bo yyyy........Paweł w piątek ma radę uf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Żabko a moze to jest myśl z tyn wykańczaniem wnętrz? Sama mam kilka pomysłów ale brakuje mi takiego zebranie w całość, dopieszczenia, połączenia. Niby wiem co mi się podoba, co chcę zrobić ale... jak piszę, brakuje myśli przewodniej Czasem chciałabym móc z kimś skonsultować te pomysły, pogadać, poradzic się... Bardzo mi tego brakuje. Na "fachowców" raczej nie mogę liczyć bo juz dwaj próbowali mi narzucić swoje wizje No może nie trafiłam na odpowiedniego W każdym razie masz do tego DRYG Mieszkanko wysżło Ci ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Żabciu piekny ten Twój ogród Ja chyba pęknę szybciej niż Olka Bardzo mi się podoba pomysł z kaktusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 W temacie tanich zakupów... to mnie one bardzo cieszą Natchnioną Twą inspiracją wczoraj zakupiłam wypasione stołki barowe Chrom z czarną skórą po... 119zł za szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 to co, robimy jakąś kawę w piątek wieczorem? bardzo chetnie A co zrobisz z radą??? Żabko a moze to jest myśl z tyn wykańczaniem wnętrz? Sama mam kilka pomysłów ale brakuje mi takiego zebranie w całość, dopieszczenia, połączenia. Niby wiem co mi się podoba, co chcę zrobić ale... jak piszę, brakuje myśli przewodniej Czasem chciałabym móc z kimś skonsultować te pomysły, pogadać, poradzic się... Bardzo mi tego brakuje. Na "fachowców" raczej nie mogę liczyć bo juz dwaj próbowali mi narzucić swoje wizje No może nie trafiłam na odpowiedniego W każdym razie masz do tego DRYG Mieszkanko wysżło Ci ładnie. Bardzo Ci dziekuję. To dla mnie prawdziwy komplement . Ja mam tak, ze gdy wchodzę do sklepu to juz wiem comi sie podoba a co nie. Mam swoje ulubione kolory, które wprowadzam do wnętrz. Sa to te same kolory, które noszę. Gdybys zobaczyła moją garderobe . Brązy, szarosci, biel, czerń , khaki i odrobina pomarańczy. Tak samo jest z formą. Wszytsko musi byc proste, bez udziwnień i zbędnych ozdób. I tak samo ja sie ubieram. Z bizuterii noszę tylko obraczke i rzemyk na szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 W temacie tanich zakupów... to mnie one bardzo cieszą Natchnioną Twą inspiracją wczoraj zakupiłam wypasione stołki barowe Chrom z czarną skórą po... 119zł za szt suuuper gdzie?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2007 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Żabko a czy Ty aby nie jesteś podrywana - najwyraźniej secam Już wiem Żabko gdzie będę zaglądać gdy w końcu przyjdzie ta szczęśliwa chwila urządzania wnętrz Od Olki zgapiłam już parę pomysłów i teraz wczepiam się w Ciebie Czapki z głów bardzo proszę małpuj ile wlezie :wink Żabciu piekny ten Twój ogród Ja chyba pęknę szybciej niż Olka Bardzo mi się podoba pomysł z kaktusami No to zabieraj sie do roboty Aga. Zobaczysz jak to wciąga . Sukuleny pieknie rosną na skalniaku. Odżyły. Zabko tyle nowych zeczy u Was, a ja jakos przegapilam. No co mam mowic, pieknie jest i tyle. p.s. Jestes Wielka! Miki dziękuję no i zyczę szybkiej przeprowadzki. Pozdraiam ciepło Cześć Dawno mnie u Ciebie nie było ale... -primo, dementuje, że kojarzysz mi się z deską subtelnie opadającą uuuuffffff Cześć Żaba. Napisz ile płaciliście za sztachetki na ogrodzenie i jakie mają wymiary. Pozdrawiam Rena Jakieś 5 zł z groszami. Mają długosc 1 metra, szerokość ok. 10 cm, grubosc 2 cm Żaba, powiem tak. Ty się nie zastanawiaj i zmieniaj zawód. Masz to coś, żeby pomagać innym w upiększaniu ich domków. No i pracowita jesteś niczym lyba_oli_maz Pozwolę sobie przywitać w końcu na forum . Żaba, skalniak przepiękny. Przyłączam się do Olki w twierdzeniu, że jesteś przezgrabna i do tego, że Olka pęknie z zazdrości jak zobaczy Twojego skalniaka Witaj marjucha , ale mnie zsypałes komplementami WITAJ.... gratuluje wyczucia smaku, gustu i pięknych udanych pomysłów.... a co za tym idzie PIĘKNEGO HOME... DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 W temacie tanich zakupów... to mnie one bardzo cieszą Natchnioną Twą inspiracją wczoraj zakupiłam wypasione stołki barowe Chrom z czarną skórą po... 119zł za szt suuuper gdzie?????????? W Radomiu No chyba, że masz blisko do Reala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Tu jest ulotka http://www.real.pl/promocje.php Byłam sceptycznie nastawiona do tego zakupu ale na miejscu się okazało, że są bardzo dobrej jakości, starannie wykonane i naprawdę warte tych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.08.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Żaba obiecuję, że to się więcej nie powtórzy No może jeszcze z raz lub dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Żaba jak mi kiedyś tam dowiozą w końcu ziemię tomoże zacznę coś tworzyć ale już musze się przyznac że różne cebulki kuszą mnie w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Zabciu, nic nie dziekuj. Tobie dobre rzeczy po prostu sie naleza i juz. a bedzie tylko lepiej. A za przeprowadzke trzymaj kciuki, bo nadal malujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Aaaa Żaba! Zapominiałam Ci powiedzieć! Poszłam Twoim przykładem z panem koparkowym. Będąc na urlopie zauważyłam, że niedaleko mnie na stacji benzynowej kopią ogromne doły pod zbiorniki. Mieli masę ziemi. Poszłam do nich, pogadałam i... przywieźli mi 2 przyczepy na działkę do podrównania terenu wokół domu To Twoja historia z drogą mnie zainspirowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.09.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Zabciu, nic nie dziekuj. Tobie dobre rzeczy po prostu sie naleza i juz. a bedzie tylko lepiej. A za przeprowadzke trzymaj kciuki, bo nadal malujemy. Trzymam cały czas Aaaa Żaba! Zapominiałam Ci powiedzieć! Poszłam Twoim przykładem z panem koparkowym. Będąc na urlopie zauważyłam, że niedaleko mnie na stacji benzynowej kopią ogromne doły pod zbiorniki. Mieli masę ziemi. Poszłam do nich, pogadałam i... przywieźli mi 2 przyczepy na działkę do podrównania terenu wokół domu To Twoja historia z drogą mnie zainspirowała Brawo mayland A tak swoja droga , czego my nie zrobimy dla naszych domków.. Nawet obcych , niewyksztalconych męzczyzn zaczepiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Mój był chyba wykształcony bo wódki nie chciał zresztą nie sprawdzałam tego...yyy.... wykształcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.09.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Droga Żabo twój dziennik jest super. Przeczytałam od deski do deski.A piszę, bo chciałabym się dowiedzieć jak kotki zniosły przeprowadzkę. Mojego też czeka to w przyszłym roku i nie wiem jak to będzie...Czy wracają z jakimiś uszkodzeniami ciała z tych eskapad kilkudniowych o których pisałaś? PozdrawiamNata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.09.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witaj ! Na te eskapady wybiera sie regularnie Kilerka. Wraca głodna, chuda i przesypia cały dzień w pościeli syna. Potem dostaje jeść i znowu w "trasę" . raz tylko miała małą ranę na uszku, a poza tym wraca troche zmęczona ale zdrowa.Częśto z tych eskapad przynosi mi martwe myszki i ptaszki . Ta starsza kotka jest bojaźliwa i spaceruje tylko po działce , ewentualnie 3 metry poza ogrodzenie Generalnie świetnie czują sie w nowym domu. Nareszcie mogłam wyrzucić kuwetę. Jak chcą sie załatwic to proszą o wyjście na ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Żaba - skalniak kaktusowo-sukulentowy jest rewelacyjny! a jak chcesz przenosić te roślinki na zime? one są w tym żwirku w doniczce? chłopaki widzę że Ci dzielnie pomagają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts