Aga J.G 07.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 A nasza kocica uparta jak osioł pomimo że wychodzi na dwór to nadal korzysta z kuwety a czasami olewa posłanie naszego psa, naszczęście leje tylko tam ale i tak mam nerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 07.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Kupilismy w castoramie piekne olchowe sztachety Żabciu, ile płaciłaś za jedną sztachetę surową? Wyglądają na solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 A nasza kocica uparta jak osioł pomimo że wychodzi na dwór to nadal korzysta z kuwety a czasami olewa posłanie naszego psa, O kurde, ale odważna ta kocica Nasz olewa całkiem kuwetę odkąd mieszka w domu i tylko chce na dworze, a jak się go nie wypusci to skubaniec leje mi do doniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 27 sierpnia chyba byłam pijana bo za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć, żebym widziała post o robiącej się drewutni, o pięknie obsadzonym skalniaku. Akcje płot już kojarzę . Ten zanik pamięci to spowodowany pewnie pęknięciem z zazdrości. Piszesz jeszcze,że zabierasz się za drugi skalniak, litości nie masz? Skąd bierzesz inspiracje? Ile kosztowały Cię te małe kamyczki? Twoi starzy sąsiedzi muszą pękać z zazdrości jak tak patrzą na Wasz domek i piękniejący ogród. Na studiach, na zajęciach z LA zawsze nam powtarzali nie ma złej pogody są tylko źle ubrani studenci, więc proszę to dla Ciebie http://www.skiteam.pl/graficzki/rok/turystyka2005/mini/todomodolxl.jpghttp://prywatnejestpolityczne.blox.pl/resource/kalosze.jpg i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.09.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ładnie prezentuje się Twój płotek my na razie mamy same murki i te poprzeczne zelazne - bo mój mąż chce te sztachety frezowane a przedniego płotu mamy 40 m no i... potem będzie... pozdrawiam p.s. wieści z ostatniej chwili: mężuś stwierdził, że sztachety byłyby... akurat.... (tylko powiedz ile i za ile - o ile możesz oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Te sufity mnie powaliły na nogi . śliczne, w ogóle cały dom super.Wszystko przemyślane. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.09.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 sympatyczne to "coś" w biedronkowych doniczkach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Żaba, otoczenie domku coraz ładniejsze . Podziwiam skalniaczek - dobrałaś bardzo interesujące roślinki, a te kaktusy,to już zupełnie mnie zaskoczyły Ciekawa jestem jak zniosą zimę Gratuluję pomysłow, inwencji i siły do przekopywania działki . Mnie też to czeka i aż się boję, czy podołam Płot ze sztachetami robicie tylko z przodu domu ? Podoba mi się kolor jaki wybrałaś do impregnacji. Ładnie się komponuje z Waszą Zosią Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.09.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 p.s. wieści z ostatniej chwili: mężuś stwierdził, że sztachety byłyby... akurat.... (tylko powiedz ile i za ile - o ile możesz oczywiście ) te sztachety kosztowały ok. 5 zł za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.09.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 27 sierpnia chyba byłam pijana bo za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć, żebym widziała post o robiącej się drewutni, o pięknie obsadzonym skalniaku. Akcje płot już kojarzę . Ten zanik pamięci to spowodowany pewnie pęknięciem z zazdrości. Piszesz jeszcze,że zabierasz się za drugi skalniak, litości nie masz? Skąd bierzesz inspiracje? Ile kosztowały Cię te małe kamyczki? Twoi starzy sąsiedzi muszą pękać z zazdrości jak tak patrzą na Wasz domek i piękniejący ogród. Na studiach, na zajęciach z LA zawsze nam powtarzali nie ma złej pogody są tylko źle ubrani studenci, więc proszę to dla Ciebie http://www.skiteam.pl/graficzki/rok/turystyka2005/mini/todomodolxl.jpghttp://prywatnejestpolityczne.blox.pl/resource/kalosze.jpg i do roboty Olu, te kamyczki kosztowały ...nie wiem ile ( spytam Mirka jak skończy sie film , bo ogłuchł chyba ) Tak , robię drugi skalniak, a co nie wolno????? Olu , wymyslamy razem z Mirkiem. Ale pieknei to jeszcze nie jest. Moze za kilka lat... No i dziękuję za piękne przebranie ...studenckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.09.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Żaba, otoczenie domku coraz ładniejsze . Podziwiam skalniaczek - dobrałaś bardzo interesujące roślinki, a te kaktusy,to już zupełnie mnie zaskoczyły Ciekawa jestem jak zniosą zimę Gratuluję pomysłow, inwencji i siły do przekopywania działki . Mnie też to czeka i aż się boję, czy podołam Płot ze sztachetami robicie tylko z przodu domu ? Podoba mi się kolor jaki wybrałaś do impregnacji. Ładnie się komponuje z Waszą Zosią Pozdrawiam serdecznie ! Dzięki Adriano . KAKTUSY NA ZIME IDA DO DOMU Tak sztachetu są tylkoz przodu domu, a i tak drogo wyszło.. I nie matw sie, ze nie podołasz. To wciąga... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.09.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Te sufity mnie powaliły na nogi . śliczne, w ogóle cały dom super.Wszystko przemyślane. Gratuluję. powaliły na nogi???? dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.09.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Te sufity mnie powaliły na nogi . śliczne, w ogóle cały dom super.Wszystko przemyślane. Gratuluję. powaliły na nogi???? dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2007 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Te sufity mnie powaliły na nogi . śliczne, w ogóle cały dom super.Wszystko przemyślane. Gratuluję. powaliły na nogi???? dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No ładna ta altanka, czarna taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.09.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No ładna ta altanka, czarna taka I jaka szczelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 i jak ekonomicznie mało miejsca zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Przyjechała Zresztą zobaczcie tą altankę. Piekna nie???? http://images25.fotosik.pl/80/44034b0c383e08b4.jpg Piękna Ma bardzo gustowny wygląd zewnętrzny Ślicznie prezentuje się na wysięgniku Na pewno nie zajmie dużo miejsca Acha, chyba nie będzie przeciekać No, nie wiem co by tu jeszcze dodać Jakoś nic nie przychodzi mi do głowy Jak już zobaczę tę firankę w oknie, to się rozwinę literacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 noo i tak miękko opada na trawnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts