Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A nasza kocica uparta jak osioł pomimo że wychodzi na dwór to nadal korzysta z kuwety a czasami olewa posłanie naszego psa,

O kurde, ale odważna ta kocica :o

Nasz olewa całkiem kuwetę odkąd mieszka w domu i tylko chce na dworze, a jak się go nie wypusci to skubaniec leje mi do doniczek.

27 sierpnia chyba byłam pijana bo za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć, żebym widziała post o robiącej się drewutni, o pięknie obsadzonym skalniaku. Akcje płot już kojarzę :o . Ten zanik pamięci to spowodowany pewnie pęknięciem z zazdrości. Piszesz jeszcze,że zabierasz się za drugi skalniak, litości nie masz? Skąd bierzesz inspiracje? Ile kosztowały Cię te małe kamyczki?

Twoi starzy sąsiedzi muszą pękać z zazdrości jak tak patrzą na Wasz domek i piękniejący ogród.

Na studiach, na zajęciach z LA zawsze nam powtarzali nie ma złej pogody są tylko źle ubrani studenci, więc proszę to dla Ciebie

http://www.skiteam.pl/graficzki/rok/turystyka2005/mini/todomodolxl.jpghttp://prywatnejestpolityczne.blox.pl/resource/kalosze.jpg

i do roboty :wink:

ładnie prezentuje się Twój płotek :D my na razie mamy same murki i te poprzeczne zelazne - bo mój mąż chce te sztachety frezowane :-? a przedniego płotu mamy 40 m no i... potem będzie... :)

pozdrawiam :D

p.s. wieści z ostatniej chwili: mężuś stwierdził, że sztachety byłyby... akurat.... (tylko powiedz ile i za ile - o ile możesz oczywiście :D )

Żaba,

otoczenie domku coraz ładniejsze :D . Podziwiam skalniaczek - dobrałaś bardzo interesujące roślinki, a te kaktusy,to już zupełnie mnie zaskoczyły :o Ciekawa jestem jak zniosą zimę :roll:

Gratuluję pomysłow, inwencji i siły do przekopywania działki :wink: . Mnie też to czeka i aż się boję, czy podołam 8)

Płot ze sztachetami robicie tylko z przodu domu ?

Podoba mi się kolor jaki wybrałaś do impregnacji. Ładnie się komponuje z Waszą Zosią :D

Pozdrawiam serdecznie !

27 sierpnia chyba byłam pijana bo za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć, żebym widziała post o robiącej się drewutni, o pięknie obsadzonym skalniaku. Akcje płot już kojarzę :o . Ten zanik pamięci to spowodowany pewnie pęknięciem z zazdrości. Piszesz jeszcze,że zabierasz się za drugi skalniak, litości nie masz? Skąd bierzesz inspiracje? Ile kosztowały Cię te małe kamyczki?

Twoi starzy sąsiedzi muszą pękać z zazdrości jak tak patrzą na Wasz domek i piękniejący ogród.

Na studiach, na zajęciach z LA zawsze nam powtarzali nie ma złej pogody są tylko źle ubrani studenci, więc proszę to dla Ciebie

http://www.skiteam.pl/graficzki/rok/turystyka2005/mini/todomodolxl.jpghttp://prywatnejestpolityczne.blox.pl/resource/kalosze.jpg

i do roboty :wink:

Olu, te kamyczki kosztowały ...nie wiem ile ( spytam Mirka jak skończy sie film , bo ogłuchł chyba :evil: :wink: )

Tak , robię drugi skalniak, a co nie wolno????? :lol: :wink:

Olu , wymyslamy razem z Mirkiem. Ale pieknei to jeszcze nie jest. Moze za kilka lat... :roll: :D

No i dziękuję za piękne przebranie ...studenckie :lol:

Żaba,

otoczenie domku coraz ładniejsze :D . Podziwiam skalniaczek - dobrałaś bardzo interesujące roślinki, a te kaktusy,to już zupełnie mnie zaskoczyły :o Ciekawa jestem jak zniosą zimę :roll:

Gratuluję pomysłow, inwencji i siły do przekopywania działki :wink: . Mnie też to czeka i aż się boję, czy podołam 8)

Płot ze sztachetami robicie tylko z przodu domu ?

Podoba mi się kolor jaki wybrałaś do impregnacji. Ładnie się komponuje z Waszą Zosią :D

Pozdrawiam serdecznie !

Dzięki Adriano :D . KAKTUSY NA ZIME IDA DO DOMU :lol:

Tak sztachetu są tylkoz przodu domu, a i tak drogo wyszło.. I nie matw sie, ze nie podołasz. To wciąga... 8)

Pozdrawiam :D

Przyjechała :o :o :o

Zresztą zobaczcie tą altankę. Piekna nie???? :lol: :lol: :lol:

http://images25.fotosik.pl/80/44034b0c383e08b4.jpg

Piękna :D Ma bardzo gustowny wygląd zewnętrzny :wink: Ślicznie prezentuje się na wysięgniku :wink: Na pewno nie zajmie dużo miejsca :wink: Acha, chyba nie będzie przeciekać :roll: :wink: No, nie wiem co by tu jeszcze dodać :roll: Jakoś nic nie przychodzi mi do głowy :roll:

Jak już zobaczę tę firankę w oknie, to się rozwinę literacko :wink: