Anna Wiśniewska 14.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ciepło w niej będzie Ale to chyba zaleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ale coś ten no za bardzo może skrępowana jest zaistniałą sytuacją ta altanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 14.09.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witaj Zaba! No fajowa ta altanka .....jak już ją złożycie to wrzuć fotki ,chętnie zobaczę ją jak się w całości prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Zabcia jak Wy juz macie super trawnik! no i wszystkie te roslinki dookola domciu. Na wiosne jak to ruszy, bedziesz miala pieknie. Ogrodzenie tez bardzo lande, wszystko zgrane z domem, dachiem i kostka dookola domu. Pieknie po prostu. Zdradz nam co planujesz z elewacja. Jaka bedzie? No i na ta altanke czekam. Znaczy sie na fotki jak juz bedzie w swoim miejscu. Mi tez sie altanka marzy. Taka obrosnieta tym czyms jak u Toli. Aha Zabciu bo znowu zapomne. Zrob cos dla strarej ciotki..., usun Ty ten "the end" z 10. maja. w dzienniku.., bardzo Cie prosze.... Starsznie mnie to w oczy kuje i zle miec cos takiego w dzienniku budowy. Nie jest to dobra energia, a w dodatku podkreslilas to tym czerwonym kolorem.... Na prawde mi ulzy jesli to zniknie z Twojego dziennika.... Nie pasuje tam, nawet jako zart. Please, please, please...., zrob to dla ciotki dziwaczki, tak na wszelki wypadek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.09.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ale się uśmiałam i z tych powalająch nóg i altanki a może tak cieplej i bardziej sucho altance?? taki strój zimowy? a może jest onieśmielona towarzystwem Twojej Zośki? czekam na fotki altanki w pełnej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.09.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Hihi - jak zobaczyłem zdjecie bez czytania opisu to mi się przypomniał odcinek z Alternatywy 4 jak z wielkiej skrzyni wypadł cybork składany przez jednego z mieszkańców. No no Żaba, nie czaruj, że to altana, pewnie masz cyborga do róznych prac w domu Pochwal się co on jeszcze potrafi;) i jak go wykorzystujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.09.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Dawno tu nie zaglądałam ale się w Zabinej Sadzawce pozmieniało. Super, kiedy elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 16.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 RATUNKU nie widze żadnych zdjęc w Twoim dzienniku - same teksty i nie wiem o co chodzi z ta altanką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 RATUNKU nie widze żadnych zdjęc w Twoim dzienniku - same teksty i nie wiem o co chodzi z ta altanką! Zdjęcia wszytskie są. Teraz tez nic nie widzisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Aha Zabciu bo znowu zapomne. Zrob cos dla strarej ciotki..., usun Ty ten "the end" z 10. maja. w dzienniku.., bardzo Cie prosze.... Starsznie mnie to w oczy kuje i zle miec cos takiego w dzienniku budowy. Nie jest to dobra energia, a w dodatku podkreslilas to tym czerwonym kolorem.... Na prawde mi ulzy jesli to zniknie z Twojego dziennika.... Nie pasuje tam, nawet jako zart. Please, please, please...., zrob to dla ciotki dziwaczki, tak na wszelki wypadek.... zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dawno tu nie zaglądałam ale się w Zabinej Sadzawce pozmieniało. Super, kiedy elewacja? Witaj! Elewacja dopiero na wiosnę. Myślimy o połozeniu desek na poddaszu, a na dole tynk strukturalny + jakaś płytka elewacyyna przy wejściu na tarasie i na opasce. mamy cała zimę żeby pomyśleć o tym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2007 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witaj Zaba! No fajowa ta altanka .....jak już ją złożycie to wrzuć fotki ,chętnie zobaczę ją jak się w całości prezentuje Altanka jest w trakcie składania. Niedługo pokaże jak wygląda..Zdradzę tylko ze jest drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 czekam również na 2 wcielenie altanki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 17.09.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Czekamy czekamy za tymi fotkami. Ja tym bardziej, bo też myślę żeby w przyszłości postawić sobie altankę w ogrodzie. Pozdrawiam Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Hej hej zaraz sie okaże że cała rodzinka żaby-goni przeniesie sie ze śpiworami do drewnianego domku, a może już ustaliliście grafik ? A ja chyba znam ten domeczek, czy on bedzie miał od przodu taką małą werandę? Jeśli tak to będzie fantastyczny, moja szwagierka na działce trzyma tam lodówkę tapczan i kredens kuchenny i jest wciąż jeszcze spro miejsca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 oo teraz to altanka że Ho HO HOOO ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 fajnie się altanka składa i nawet spora będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.09.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Żabko, pisałaś, że to altanka jest, a ja kawał chałupy widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts