Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zabcia jak Wy juz macie super trawnik! :D no i wszystkie te roslinki dookola domciu. Na wiosne jak to ruszy, bedziesz miala pieknie.

Ogrodzenie tez bardzo lande, wszystko zgrane z domem, dachiem i kostka dookola domu. Pieknie po prostu. Zdradz nam co planujesz z elewacja. Jaka bedzie?

No i na ta altanke czekam. Znaczy sie na fotki jak juz bedzie w swoim miejscu. :wink: Mi tez sie altanka marzy. Taka obrosnieta tym czyms jak u Toli. :D

Aha Zabciu bo znowu zapomne. Zrob cos dla strarej ciotki..., :oops: usun Ty ten "the end" z 10. maja. w dzienniku.., bardzo Cie prosze.... Starsznie mnie to w oczy kuje i zle miec cos takiego w dzienniku budowy. :roll: Nie jest to dobra energia, a w dodatku podkreslilas to tym czerwonym kolorem.... Na prawde mi ulzy jesli to zniknie z Twojego dziennika.... Nie pasuje tam, nawet jako zart. Please, please, please...., zrob to dla ciotki dziwaczki, :wink: tak na wszelki wypadek....

Hihi - jak zobaczyłem zdjecie bez czytania opisu to mi się przypomniał odcinek z Alternatywy 4 jak z wielkiej skrzyni wypadł cybork ;) składany przez jednego z mieszkańców.

No no Żaba, nie czaruj, że to altana, pewnie masz cyborga do róznych prac w domu :lol:

Pochwal się co on jeszcze potrafi;) i jak go wykorzystujesz;)

Aha Zabciu bo znowu zapomne. Zrob cos dla strarej ciotki..., :oops: usun Ty ten "the end" z 10. maja. w dzienniku.., bardzo Cie prosze.... Starsznie mnie to w oczy kuje i zle miec cos takiego w dzienniku budowy. :roll: Nie jest to dobra energia, a w dodatku podkreslilas to tym czerwonym kolorem.... Na prawde mi ulzy jesli to zniknie z Twojego dziennika.... Nie pasuje tam, nawet jako zart. Please, please, please...., zrob to dla ciotki dziwaczki, :wink: tak na wszelki wypadek....

zrobione :D

Dawno tu nie zaglądałam ale się w Zabinej Sadzawce pozmieniało. Super, kiedy elewacja?

Witaj! :D

Elewacja dopiero na wiosnę. Myślimy o połozeniu desek na poddaszu, a na dole tynk strukturalny + jakaś płytka elewacyyna przy wejściu na tarasie i na opasce. mamy cała zimę żeby pomyśleć o tym.. :D

Hej hej

zaraz sie okaże że cała rodzinka żaby-goni przeniesie sie ze śpiworami do drewnianego domku, a może już ustaliliście grafik ? :D :wink:

A ja chyba znam ten domeczek, czy on bedzie miał od przodu taką małą werandę?

Jeśli tak to będzie fantastyczny, moja szwagierka na działce trzyma tam lodówkę tapczan i kredens kuchenny i jest wciąż jeszcze spro miejsca :lol:

Pozdrawiam