jea 18.09.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Jak się do Żaby zwalimy, to będzie gdzie spać Chyba, że Miras na ciche dni szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.09.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 tia... albo te no różne sodomie i gomorie będom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Jak się do Żaby zwalimy, to będzie gdzie spać Chyba, że Miras na ciche dni szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.09.2007 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Chyba, że Miras na ciche dni szykuje Skąd wiedziałeś?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 18.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 tia... albo te no różne sodomie i gomorie będom... Zdecydowanie ta opcja bardziej mi odpowiada Anoleiz Ciche dni, to nie moja bajka. Poza tym z Żabą się nie da cicho... jej wszędzie pełno jak jest w domu i trzeba to wykorzystać. Może w większej grupce??? Dodatkowe emocje i wkład własny mile widziane pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.09.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ha w dużej grupie zawsze raźniej )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ok. Jestem i zamawiam miejsce pod oknem jakby co Swój wkład już pakuję, co by nie zmarudzić za długo jak padnie hasło do "podeptania" tej pięknej podłogi Emocje to same przyjdą Ale fajna chałupka,Żabuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.09.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Altanka bardzo mi się podoba . Żaba w kolejnym odcinku podejdź proszę bliżej Mirasa albo użyj zoomu bo krój spodni mnie bardzo ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 18.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 HEJ żABO......, to co u WAS wznoszą na ogrodzie to nie jest Altana tylko chyba OGRODOWY DOMEK.... sprawdź na fakturze....,.... jest rewelacyjny!!!! i widać że ekipa do rzeczy??? a jaki sprzęt "wtachał" to cudo na WASZĄ posiadłosc...!!! heh.. (jeśli możesz to wrzuć mi proszę na priwa wymiary "domko-altanki" i cenkę......., dziękuje kiedy tak u nas......??? o jej........... a ja już bym jutro tak chciała.....ale jednak SWOJE musimy odczekać, POWODZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.09.2007 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Altanka bardzo mi się podoba . Żaba w kolejnym odcinku podejdź proszę bliżej Mirasa albo użyj zoomu bo krój spodni mnie bardzo ciekawi o takie zbliżenie Ci chodziło Olu??? http://images23.fotosik.pl/84/38c0f987e17eba79.jpg (jeśli możesz to wrzuć mi proszę na priwa wymiary "domko-altanki" i cenkę......., dziękuje !!! podaję na priva tia... albo te no różne sodomie i gomorie będom... Zdecydowanie ta opcja bardziej mi odpowiada Anoleiz Ciche dni, to nie moja bajka. Poza tym z Żabą się nie da cicho... jej wszędzie pełno jak jest w domu i trzeba to wykorzystać. Może w większej grupce??? Dodatkowe emocje i wkład własny mile widziane pzdr ] Hej hej zaraz sie okaże że cała rodzinka żaby-goni przeniesie sie ze śpiworami do drewnianego domku, a może już ustaliliście grafik ? A ja chyba znam ten domeczek, czy on bedzie miał od przodu taką małą werandę? Jeśli tak to będzie fantastyczny, moja szwagierka na działce trzyma tam lodówkę tapczan i kredens kuchenny i jest wciąż jeszcze spro miejsca Pozdrawiam Tak to taki domek jak piszesz. nasza będzie bez werandy, ale mo zna dokupić. I masz rację wszyscy chcą tam mieszkać Ok. Jestem i zamawiam miejsce pod oknem jakby co Swój wkład już pakuję, co by nie zmarudzić za długo jak padnie hasło do "podeptania" tej pięknej podłogi Emocje to same przyjdą Ale fajna chałupka,Żabuniu Dziekuję Braza No i zapraszam fajnie się altanka składa i nawet spora będzie Żabko, pisałaś, że to altanka jest, a ja kawał chałupy widzę Ivonesca, andre ,będziemy tam mieszkać w lecie i udawać ze wyjechalismy na wczasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja na tym ostatnim zdjęciu to widzę jakąś super męską klatę a nie altankę, czyżbym oślepła??????????/ Albo coś?????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 20.09.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Gratuluję pomysłów. Superrrrrrrrrrr. U mnie niestety jeszcze w marzeniach, ale u was strasznie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.09.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Zbliżenie super nawet spodnie dla mnie Miras przebrał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.09.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Pozdrawiam gorąco! Płot masz super!! zresztą reszta ogrodu też. chociaż powiem, że altana to normalnie domek letniskowy jest Zazdrszczam talentów ogrodniczych. A takie kamyczki piękne to w żwirowni kupowaliście? pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.09.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Pozdrawiam gorąco! Płot masz super!! zresztą reszta ogrodu też. chociaż powiem, że altana to normalnie domek letniskowy jest Zazdrszczam talentów ogrodniczych. A takie kamyczki piękne to w żwirowni kupowaliście? pa pa Iga wkrótce altanka będzie gotowa to sie pochwalę w dzienniku. A te kamyczki to Mirek zamawiał, ale niepamietam skąd, bo to było rok temu. Potrzebował do odwodnienia i sporo zostało. Chcesz kilka taczek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.09.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Na studiach, na zajęciach z LA zawsze nam powtarzali nie ma złej pogody są tylko źle ubrani studenci, więc proszę to dla Ciebie http://www.skiteam.pl/graficzki/rok/turystyka2005/mini/todomodolxl.jpghttp://prywatnejestpolityczne.blox.pl/resource/kalosze.jpg i do roboty Piękne te kalosze, ale strasznie drogie: http://www.luxlux.pl/artykul/661/but_dnia_kalosze_coach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ta altanka to faktycznie domek jest! Pozdrawiam Zabke z rodzinka kum, kum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Zabciu- GRATULACJE !!!! odwaliliście kawał wielkiej roboty zbudowaliście dom własnymi rencami jestem pod wrażeniem Domek pierwsza klasa poprosze jeszcze o fotki w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Domek pierwsza klasa. Się spisaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2007 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Zabciu- GRATULACJE !!!! odwaliliście kawał wielkiej roboty zbudowaliście dom własnymi rencami jestem pod wrażeniem Domek pierwsza klasa poprosze jeszcze o fotki w środku Dziekuje Ewa jak tylko się ubiore to pójdę i zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts