Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tia... albo te no różne sodomie i gomorie będom... ;)

Zdecydowanie ta opcja bardziej mi odpowiada Anoleiz :wink:

Ciche dni, to nie moja bajka.

Poza tym z Żabą się nie da cicho... jej wszędzie pełno jak jest w domu i trzeba to wykorzystać. Może w większej grupce??? Dodatkowe emocje i wkład własny mile widziane 8)

pzdr

HEJ żABO......,

to co u WAS wznoszą na ogrodzie to nie jest Altana tylko chyba OGRODOWY DOMEK.... sprawdź na fakturze....;),....

jest rewelacyjny!!!! i widać że ekipa do rzeczy??? a jaki sprzęt "wtachał" to cudo na WASZĄ posiadłosc...!!! heh..

(jeśli możesz to wrzuć mi proszę na priwa wymiary "domko-altanki" i cenkę......., dziękuje

kiedy tak u nas......???

o jej........... a ja już bym jutro tak chciała.....ale jednak SWOJE musimy odczekać,

POWODZENIA!!!

Altanka bardzo mi się podoba :D .

Żaba w kolejnym odcinku podejdź proszę bliżej Mirasa albo użyj zoomu bo krój spodni mnie bardzo ciekawi 8) :wink:

o takie zbliżenie Ci chodziło Olu??? 8)

http://images23.fotosik.pl/84/38c0f987e17eba79.jpg

(jeśli możesz to wrzuć mi proszę na priwa wymiary "domko-altanki" i cenkę......., dziękuje

!!!

podaję na priva

tia... albo te no różne sodomie i gomorie będom... ;)

Zdecydowanie ta opcja bardziej mi odpowiada Anoleiz :wink:

Ciche dni, to nie moja bajka.

Poza tym z Żabą się nie da cicho... jej wszędzie pełno jak jest w domu i trzeba to wykorzystać. Może w większej grupce??? Dodatkowe emocje i wkład własny mile widziane 8)

pzdr

:o :o :o :wink:]

Hej hej

zaraz sie okaże że cała rodzinka żaby-goni przeniesie sie ze śpiworami do drewnianego domku, a może już ustaliliście grafik ? :D :wink:

A ja chyba znam ten domeczek, czy on bedzie miał od przodu taką małą werandę?

Jeśli tak to będzie fantastyczny, moja szwagierka na działce trzyma tam lodówkę tapczan i kredens kuchenny i jest wciąż jeszcze spro miejsca :lol:

Pozdrawiam

Tak to taki domek jak piszesz.

nasza będzie bez werandy, ale mo zna dokupić.

I masz rację wszyscy chcą tam mieszkać :lol:

Ok. Jestem i zamawiam miejsce pod oknem jakby co :wink: :D Swój wkład już pakuję, co by nie zmarudzić za długo jak padnie hasło do "podeptania" tej pięknej podłogi :wink: Emocje to same przyjdą :wink:

Ale fajna chałupka,Żabuniu :D

Dziekuję Braza :D No i zapraszam :D

fajnie się altanka składa ;-)

i nawet spora będzie :o

Żabko, pisałaś, że to altanka jest,

a ja kawał chałupy widzę :o :wink: :lol:

Ivonesca, andre ,będziemy tam mieszkać w lecie i udawać ze wyjechalismy na wczasy :wink:

Pozdrawiam gorąco! Płot masz super!! zresztą reszta ogrodu też. chociaż powiem, że altana to normalnie domek letniskowy jest :D

Zazdrszczam talentów ogrodniczych. A takie kamyczki piękne to w żwirowni kupowaliście?

pa pa

Iga wkrótce altanka będzie gotowa to sie pochwalę w dzienniku. :D

A te kamyczki to Mirek zamawiał, ale niepamietam skąd, bo to było rok temu. Potrzebował do odwodnienia i sporo zostało. Chcesz kilka taczek??? :wink:

Na studiach, na zajęciach z LA zawsze nam powtarzali nie ma złej pogody są tylko źle ubrani studenci, więc proszę to dla Ciebie

http://www.skiteam.pl/graficzki/rok/turystyka2005/mini/todomodolxl.jpghttp://prywatnejestpolityczne.blox.pl/resource/kalosze.jpg

i do roboty :wink:

Piękne te kalosze, ale strasznie drogie: http://www.luxlux.pl/artykul/661/but_dnia_kalosze_coach :(